Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ... Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..!

ΑΠΟ ΤΟ newrussia

Χριστόδουλος: Ο Αρχιεπίσκοπος όλων των Ελλήνων(Βίντεο)


Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας ο Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός ο Χριστόδουλος των Ελλήνων.

Ότι και να αναφέρουμε για τον μακαριστό η Ελληνική γλώσσα είναι μικρή για περιγράψει την δράση του και την προσφορά του.

Εμείς τιμώντας την μνήμη του θα αφήσουμε να μιλήσουν τα βίντεο.

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Σαν να σταμάτησε ο χρόνος...

Από το nefthalim
Στις 5.15 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2008 ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος άφηνε την τελευταία του πνοή, στην κατοικία του στην Φιλοθέη, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ακριβώς εννέα χρόνια και εννέα μήνες από την εκλογή του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο των Αθηνών γράφτηκε με δραματικό τρόπο ο επίλογος μιας πορείας άκρως ενδιαφέρουσας. Σήμερα, ακριβώς 6  χρόνια μετά την κοίμησή του,το ιστολόγιο μας  αναδημοσιεύει το αφιέρωμα του Νίκου Παπαχρήστου το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή" την επομένη της κοιμήσεως του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Η Οικογένεια, τα πνευματικά αδέλφια, η πορεία μέχρι την Αρχιεπισκοπή, οι συγκρούσεις, οι αγωνίες, τα προβλήματα, οι συναντήσεις, η ασθένεια, η ταπείνωση, το τέλος του Αρχιεπισκόπου που κάλεσε τους πάντες, και ιδιαίτερα τους νέους, να πάνε στην Εκκλησία όπως είναι! .
Αιωνία η μνήμη του!
«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»
Τα τελευταία λόγια και οι τελευταίες, ιδιαίτερα συγκινητικές, στιγμές του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην κατοικία του
Του Νικου Παπαχρηστου
«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο». Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε στους στενούς συνεργάτες του ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος το απόγευμα της Κυριακής.

Στην αρχή φαινόταν σαν ένα πολύ παράξενο σχέδιο στον πάγο! Όταν το ακούμπησε,τότε συνέβη το ανεξήγητο..(Βίντεο)

Περιοχή: Utah, USA

Δύο φίλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους κατά μήκος μίας τεράστιας παγωμένης έκτασης! Ξαφνικά το μάτι τους πέφτει κάτι σε κάτι πολύ περίεργο! Ένα σχέδιο σε σχήμα τέλειου κύκλου βρίσκεται στη μέση του πουθενά και δείχνει να μη »κολλάει» σε σχέση με το υπόλοιπο τοπίο!

Οι δυο φίλοι πλησιάζουν να του ρίξουν μια κοντινή ματιά καθώς ο ένας από τους δύο μαγνητοσκοπεί το συμβάν ώστε να το ανεβάσουν στη συνέχεια στο youtube!

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ Τριμερής: Προώθηση κοινών έργων στον ενεργειακό τομέα

Λευκωσία: Στην προώθηση κοινών έργων στον ενεργειακό τομέα που θα συμβάλουν στην ενεργειακή ασφάλεια τόσο των τριών χωρών όσο και στη διαφοροποίηση των πηγών τροφοδοσίας της ΕΕ, συμφώνησαν Κύπρος – Ελλάδα και Ισραήλ, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης τους την Πέμπτη στη Λευκωσία.

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά το πέρας της τριμερούς συνάντησης, την οποία χαρακτήρισε ιστορική ενώ τόνισε ότι δεν στρέφεται εναντίον καμιάς άλλης χώρας, αλλά έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας και ασφάλειας στην περιοχή.

Εντυπωσιακό φαινόμενο «Το χέρι του Θεού»: Η φωτογραφία που τρόμαξε όλη την Πορτογαλία

Το στιγμιότυπο από τη Μαδέρα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
«Το χέρι του Θεού» είδε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας  στη Μαδέρα της Πορτογαλίας ένας 32χρονος μπλόγκερ και δεν έχασε στιγμή να το απαθανατίσει με την κάμερά του.

Η απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι και έδωσαν στο φαινόμενο που αποτυπώνεται στην εικόνα την εντυπωσιακή ονομασία: «Το χέρι του Θεού».

Πανικός στην Άγκυρα: Στα 10 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα εγκατέστησε η Ρωσία στη Συρία τους S-400! - «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΤΗΣΕΩΣ» ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ως ιδιαίτερα «σοβαρή εξέλιξη» χαρακτηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την επιχειρησιακή ανάπτυξη των πυραυλικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα με την Τουρκία.

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα που έχουν ήδη αναπτυχθεί βρίσκονται σε απόσταση 13 χλμ.(!) τόσο από τα τουρκικά σύνορα όσο και από το σημείο που καταρρίφθηκε το ρωσικό Su-24Μ στις 24 Νοεμβρίου έχοντας και αυτό την σημειολογική του σημασία.

Δεν άφησαν τον υπουργό να πάει στην Agrotica -Xημικά εναντίον αγροτών στο Βελλίδειο(Βίντεο-Φωτο)

Μπλόκο στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τους αγρότες στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου δεν θα εγκαινιάσει τελικά την έκθεση AGROTICA.

Εξαγρωμένοι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στην Εκθεση για να εμποδίσουν τον κ. Αποστόλου να φτάσει στο χώρο. Από το πρωί άρχισε να συγκεντρώνονται αγρότες, κραδαίνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ο Λευκός Πύργος «βούλιαξε» στα τρακτέρ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση των καρτών

Δελτίο Τύπου με το οποίο απαντάει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το καταναλωτικό κοινό αλλά και οι επιχειρήσεις, για την σωστότερη και ασφαλέστερη χρήση των καρτών, εξέδωσε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

1. Τι είναι και ποιες κατηγορίες καρτών πληρωμών υπάρχουν;
Όλες οι κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση αγορών αγαθών και υπηρεσιών ή για την πληρωμή λογαριασμών/ οφειλών (π.χ. ρεύματος, ύδρευσης, εφορίας, κ.λπ.) χωρίς τη χρήση μετρητών, ονομάζονται κάρτες πληρωμών. Ανάλογα με τα ειδικότερα χαρακτηριστικά τους πρόκειται για:

Αποκάλυψη - σοκ Μουζάλα: Οι Βέλγοι μας είπαν να ξαναρίξουμε τους πρόσφυγες στη θάλασσα(Βίντεο)

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α ΛΑ ΚΑΡΤ - ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ»
Δριμύτατη κριτική απέναντι στις χώρες της ΕΕ που αντιμετωπίζουν με εχθρικό τρόπο την προσφυγική κρίση άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή Newsnight του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC.