Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!! ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΛΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ”ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ”!!! 2 ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

“Ήρθανε οι Σκοπιανοί και μας κάλεσαν στα Σκόπια λέγοντάς μας ότι είναι αδέρφια μας. Αλλά, επειδή εμείς ξέρουμε τις ρίζες μας, τους διώξαμε!”

Αυτά αναφέρει ο εκπρόσωπος

Δείτε τα δύο παρακάτω βίντεο!…

Η Τραγωδία της Θύρας 7(Βίντεο - Φωτο)

Από το gavros.gr

Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!

Μπορεί να έχουν περάσει 37 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, ωστόσο, κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Μια γιορτή που κατέληξε σε τραγωδία, με την Ελλάδα να θρηνεί το χαμό 21 παιδιών, τα οποία είχαν πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Με λένε Γιαννούλα. Άσε με λίγο να ξαποστάσω…

Γράφει: Γιώργος Δίπλας
Από το tetartopress


Με λένε Γιαννούλα… έτσι… με τ’ όνομα μισό.
Ούτε του πατρός μου ούτε του αντρός μου.
Ή μάλλον Γιαννούλα Κουλουρού, για να δέσει το μηδέν δίπλα στο βαφτιστικό μου.
Όσο μεγάλωνα μεγάλωνε κι ο καημός μου που άντρας στο πλάι μου δεν στάθηκε….
Πόσες φορές με ντύσανε νύφη οι αλήτες…
Πόσες φορές….

Τσικνοπέμπτη

Από το el.wikipedia

Η Τσικνοπέμπτη είναι γιορτή της ορθόδοξης παράδοσης στην οποία καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες κρέατος. Λαμβάνει μέρος την Πέμπτη, λόγω του ότι οι μέρες Τετάρτη και Παρασκευή θεωρούνται νηστίσιμες, της δεύτερης εβδομάδας των Αποκριών, την αποκαλούμενη Κρεατινή. Προηγείται αυτής η πρώτη κατά σειρά Προφωνή και ακολουθεί η τρίτη εβδομάδα της Τυροφάγου. Πραγματοποιείται κάποιες μέρες πριν από την έναρξη της μεγάλης νηστείας της Σαρακοστής.