Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβει η δεύτερη πόρτα στην Αμφίπολη (Βίντεο)

Για το τι μπορεί να κρύβει η δεύτερη πόρτα στον τάφο στην Αμφίπολη μιλά ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής σε βίντεο δύο λεπτών που ανάρτησε στο YouTube.


Γνωστός από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και από τις εκδόσεις του, ο Ευάγγελος Μπεξής θεωρεί ότι το μυστικό στην Αμφίπολη δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Δείτε το βίντεο:

Περίεργα πράγματα στην Αμφίπολη - Ημερομηνία ... Αυγούστου έχουν οι φωτό με τα νέα ευρήματα που ανακοινώθηκαν!-ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΜΟ

Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι Η μαρμάρινη πόρτα, βάρος 1,5 τόνου που βρέθηκε στον τέταρτο χώρο του τύμβου και οδηγεί σε ένα υπόγειο θάλαμο ξεπερνά το 1,5 μέτρο και εκεί βρέθηκε το μέρος της πόρτας. Κομμάτια του ίδιου θυρόφυλλου είχαν βρεθεί και στον προηγούμενο θάλαμο που είχε οδηγήσει στον τρίτο Από τα σκίτσα που έδωσε χτες στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται καθαρά η ημερομηνία σχεδίασής τους, που είναι 8/2014, δηλαδή ο περασμένος Αυγουστος!

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Στρατηγική Απελευθέρωσης"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού 
με θέμα: "Στρατηγική Απελευθέρωσης". 
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου - Λεμεσός. 
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού 
στο ράδιο Πάφος 93.7fm 
με τον Πανίκο Ευριπίδου,
 30/10/2014

"Νεκροταφείο αεροσκαφών" πλέον άλλοτε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Σοβιετικής Ένωσης (Εικόνες)

Βρίσκεται κάπου στην Ουκρανία και όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες που ακολουθούν, περιέχει πολλά πολεμικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και οχήματα εδάφους. Όλα είναι παραταγμένα και μοιάζουν έτοιμα να ξαναχρησιμοποιηθούν, αλλά έχουν παρατηθεί για να σκουριάσουν με το πέρασμα του χρόνου.
 
Το αεροδρόμιο κάποτε άνηκε στη Σοβιετική Ένωση, μια από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις του πλανήτη. Μετά τη διάσπασή της όμως και τα γεγονότα που ακολούθησαν, σταμάτησε να χρησιμοποιείται και εγκαταλείφτηκε στη τύχη του μαζί με ότι βρίσκεται σε αυτό.

Συγκλονιστική επιστολή της Προέδρου της Αργεντινής προς τον Ομπάμα: "Εσύ έχει διορίσει αυτή που βρίζει την χώρα μου;"

Για μία ακόμα φορά, η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρχνερ αποδεικνύει ότι είναι μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες ηγετικές προσωπικότητες που μπροστά στο συμφέρον της πατρίδας τους δεν γονατίζουν, ούτε σκύβουν το κεφάλι. 
 
H επιστολή της προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Μ.Ομπάμα , η οποία στάλθηκε στις 30 Οκτωβρίου, είναι πραγματικά συγκλονιστική!

Κύπρος: Συναγερμός για σενάρια αεροπειρατείας από τζιχαντιστές

Ξένες μυστικές υπηρεσίες μετέφεραν την πληροφορία για σχέδιο επίθεσης του Ισλαμικού Κράτους σε πτήσεις από κυπριακά αεροδρόμια - Σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου αυστηροί έλεγχοι σε Ευρωπαίους υπηκόους αραβικής καταγωγής
Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι κυπριακές αρχές στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, κατόπιν πληροφορίας που ανέφερε πως τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκοπεύουν να κάνουν αεροπειρατεία από την Κύπρο.

Πώς και γιατί ο Άρης έπαψε να είναι σαν την Γη – Πώς οι κάτοικοί του ήρθαν στον πλανήτη μας

planitis-aris-gi-570Πριν από μερικές δεκαετίες πιστεύαμε πως στον Άρη υπάρχουν νοήμονα όντα τα οποία θα μας εξαπέλυαν επίθεση προκειμένου να κατακτήσουν την Γη... Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό όμως που πιστεύουμε σήμερα είναι πως είναι πολύ πιθανόν όντως ο «Κόκκινος Πλανήτης» να φιλοξενούσε ζωή.

Του Γιώργου Μιχαηλίδη
Από το  koolnews.gr

Ο Άρης είναι ένα δύσκολο μέρος για να ζει κανείς... Είναι ψυχρός, και στεγνός. Έχει λεπτή ατμόσφαιρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μετεωρίτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι μπορούν να πέσουν ανά πάσα στιγμή στο κεφάλι σου, και δεν έχει μαγνητικό πεδίο, άρα ο Ηλιακός Άνεμος χτυπά κατευθείαν την επιφάνεια του πλανήτη. Γι΄αυτό λοιπόν δεν ζει κανείς στον Άρη. Τουλάχιστον καμμία σύνθετη μορφή ζωής, οι επιστήμονες προσπαθούν να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν το ενδεχόμενο ύπαρξης μικροβιακής μορφής ζωής.

Ο προφητικός χάρτης των New York Times: «Πώς πέντε χώρες θα γίνουν 14»



Όλοι γνωρίζουν ότι οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή από το ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης μέχρι τώρα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον νέο χάρτη της περιοχής, με χώρες να διαμελίζονται και νέες χώρες να «γεννιούνται».
Στον χάρτη που φέρει τον τίτλο «Πώς 5 χώρες θα γίνουν 14″ η εφημερίδα New York Times αποτυπώνει τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν ήδη στα κέντρα αποφάσεων.

Ο χάρτης δημοσιεύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Απίστευτο: Η Βρετανία τελικά αποπληρώνει ομόλογο του 1927

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήθελε να καλύψει δάνεια που είχαν συναφθεί τον 18ο αιώνα, κατά την περίοδο των Ναπολεόντειων Πολέμων ..

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταβάλλει 218 εκατομμύρια λίρες (περίπου 277 εκατομμύρια ευρώ) στους κατόχους αυτών των ομολόγων του μεσοπολέμου, τα οποία τότε είχαν εκδοθεί με ετήσιο επιτόκιο 4%, χωρίς όμως συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής του κεφαλαίου.

Πυρηνικός πόλεμος στον Άρη ;

Οι γεωλόγοι των ΗΠΑ Briony Hogan και ο Jim Bell του Πανεπιστημίου της Αριζόνα ανέφεραν βλεποντας τις εικόνες που μεταδωσε απο τον Αρη, ο δορυφορος Mars Express, οτι στον Αρη υπαρχουν λιωμένοι αμμόλοφοι.

Το γυαλί καλύπτει επιφάνεια περίπου 10 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα και ειναι ιδιο με την υαλωμενη αμμο που δημιουργηθηκε στην ερημο της Νεβαδας κατα την δοκιμη της ατομικης βομβας .

Μουσουλμάνος βίασε και έκαψε 12χρονο κοριτσάκι, γιατί φορούσε κραγιόν! (Βίντεο)

Μουσουλμάνος βίασε και έκαψε 12χρονο κοριτσάκι, γιατί φορούσε κραγιόν! (βίντεο)Οι σχέσεις των ακραίων μουσουλμάνων με τα μικρά παιδιά, και ειδικά τα μικρά κοριτσάκια, έχουν τις ρίζες τους στην ζωή του προφήτη τους, Μοχάμετ, ο οποίος παντρεύτηκε την μικρή Αΐσα στην ηλικία των έξι ετών.

Γι’ αυτό τον λόγο η ισλαμική παράδοση(όπως την καταλαβαίνουν κάποιοι) είναι συνυφασμένη με κακοποιήσεις ανηλίκων, αρκετές φορές και μικρών αγοριών. Αλλά η γυναίκα σε κάθε ηλικία δεν παύει να αποτελεί το αγαπημένο θήραμα των αρρωστημένων ορέξεων κάποιων ακραίων μουσουλμάνων.

Ο τελευταίος επιζών του θρυλικού «Παπανικολής» διηγείται πώς βύθισαν ιταλική νηοπομπή το '40 (Εικόνες&Βίντεο)

Ο τελευταίος επιζών του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής» που έδρασε με μεγάλη επιτυχία στον πόλεμο με την Ιταλία, ονομάζεται Νικόλαος Τασιάκος. Σήμερα είναι 100 ετών και διηγείται με ενάργεια όλες τις ηρωικές στιγμές που βίωσε γράφοντας ιστορία με το «Παπανικολής» στο Β' παγκόσμιο πόλεμο.

Η πολιτεία τον τίμησε σε ειδική εκδήλωση στο υπουργείο Αμυνας, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατά την τελευταία ημέρα άσκησης των καθηκόντων του ως ΥΕΘΑ, να απονέμει στον Σημαιοφόρο ε.α. Νικόλαο Τασιάκο, τον «Σταυρό Αξίας και Τιμής Α’ Τάξεως» για τις διακεκριμένες υπηρεσίες του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την πατρίδα