Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019 στο 89,61%

Δείτε τα αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019 στο 89,61% 
από το Υπουργείο Εσωτερικών

Κύπρος:Τα επίσημα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα – Τα τελικά ποσοστά των κομμάτων

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός διατήρησε την πρωτιά του αν και όχι με σημαντικά υψηλότερα ποσοστά. Αύξησε τα ποσοστά του το ΑΚΕΛ.

Μεγάλη νικήτρια των Ευρωεκλογών η ΕΔΕΚ που κατάφερε να διατηρήσει την έδρα της. Σημαντικά τα ποσοστά που εξασφάλισε η Δημοκρατική Παράταξη.

Πιο κάτω τα επίσημα αποτελέσματα των κομμάτων στις Ευρωεκλογές του 2019,

Πάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία - Γκρεμίστηκαν τα ποσοστά λόγω Σκοπιανού - ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΤΟΥ

Στις εθνικές εκλογές του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αέρα στα πανιά, κατόρθωσε να αποκτήσει ισχύ στη Μακεδονία και να κερδίσει απροσδόκητα ποσοστά.

Στη Β' Θεσσαλονίκης, στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στην Ημαθία, στην Πέλλα, στη Φλώρινα και στην Καβάλα είχε καταφέρει ιστορικά υψηλά, στηρίζοντας την επανεκλογή του μετά από 8 μήνες, στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, στις ψήφους που συνέλεξε σε αυτούς τους νομούς.

Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία - Θετική εξέλιξη για τη μικρή που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι το Πάσχα στις Θεσπιές

Η μικρή Αλεξία που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι την Κυριακή του Πάσχα στο σπίτι της στις Θεσπιές Βοιωτίας, βγήκε από την εντατική μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η 8χρονη κατάφερε να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση να βγει η μικρή από τη ΜΕΘ.
Η οικογένεια της Αλεξίας εξέφρασε τη χαρά της για τη θετική εξέλιξη της υγείας της 8χρονης.
Η μητέρα της δήλωσε ότι είναι χαρούμενη που την έχει πάλι κοντά της, αλλά ότι έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους.

Οι εκλογές και η προστασία μας - Η ήττα της Τουρκίας - Η προγραμματισμένη ήττα της κυβέρνησης

Οι εκλογές και η προστασία μας
Του Νίκου Λυγερού

Επειδή όλοι είδαμε πώς λειτουργεί η ελληνική κυβέρνηση με τα Σκόπια αλλά και με την Αλβανία κανείς δεν την εμπιστεύεται για το πώς μπορεί να διαχειριστεί πρόβλημα με την Τουρκία. Έτσι οι ευρωπαϊκές εκλογές έχουν μετατραπεί σε πλαίσιο προστασίας για την Ελλάδα. Διότι η Τουρκία, θέλει δεν θέλει η ελληνική κυβέρνηση, είναι όλο και πιο προκλητική και δεν υπάρχει ποτέ σοβαρή απάντηση εκ μέρους μας. Οι ψηφοφόροι λοιπόν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι με αυτήν την κυβέρνηση που θα εξασφαλίσουν την άμυνα της πατρίδας μας.

Η Ανατολική Μεσόγειος θωρακίζει το Αιγαίο - Η εκτόνωση της Τουρκίας

Η Ανατολική Μεσόγειος θωρακίζει το Αιγαίο
Του Νίκου Λυγερού

Οι υδρογονάνθρακες της Ανατολικής Μεσογείου έχουν αλλάξει την γεωοικονομία της περιοχής, αλλά έχουν επίσης αλλάξει τη γεωπολιτική της. Βλέπουμε τώρα ότι ενεργοποιούνται οι συμμαχίες με την Αίγυπτο και το Ισραήλ, έτσι η Ελλάδα και η Κύπρος δεν παίζουν πια μόνες τους ως χώρες. Ταυτόχρονα υπάρχει και η στήριξη των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ιταλίας λόγω των πετρελαϊκών εταιρειών. Και τώρα βλέπουμε μια απίστευτη κίνηση να υλοποιείται και η Ανατολική Μεσόγειος να θωρακίζει ακόμα και το Αιγαίο.

Σε πρόωρες εκλογές η χώρα(Βίντεο)

Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Δείτε το βίντεο