Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δένδιας: Μου απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρομαι σε εμπρηστές…

Δένδιας: Μου απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρομαι σε εμπρηστές…
Σε απάντηση προχώρησε το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με την ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αναφέρεται σε εκ προθέσεως εμπρηστές, όταν εκδηλώνονται επανειλημμένα πυρκαγιές μετά τις 11 το βράδυ στην ίδια ερημική περιοχή, κάθε φορά που πνέουν ισχυροί άνεμοι, με τον ισχυρισμό ότι ο Υπουργός προκατέλαβε την έρευνα.

Κυβέρνηση και τρόικα κάνουν τα πάντα για τα ανώνυμα γενόσημα


Κυβέρνηση και τρόικα κάνουν τα πάντα για τα ανώνυμα γενόσημα
Νέο πλήγμα στην υγεία του πληθυσμού, αλλά και στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, φέρνουν οι νέες μειώσεις τιμών στα φάρμακα, με βάση το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων που τίθεται σε ισχύ από το τέλος Αυγούστου.
Το πρόσχημα που χρησιμοποιείται ξανά για τις νέες άκριτες μειώσεις είναι η περιστολή της φαρμακευτικής δαπάνης, σύμφωνα με τις εντολές των διεθνών δανειστών. Πέραν τούτου, η κυβέρνηση τηρεί σιωπή ιχθύος για τις συνέπειες στην υγεία των Ελλήνων πολιτών από την επερχόμενη κυριαρχία των ανώνυμων, αμφιβόλου ποιότητας γενόσημων στην ελληνική αγορά.

Το άνοιξε το τζαμί ο Μπουτάρης σήμερα στην Θεσσαλονίκη! Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι

Το άνοιξε τελικά το "τζαμί" ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα σήμερα, για να προσευχηθούν οι Μουσουλμάνοι, προκαλώντας το κοινό αίσθημα της πόλης, που μόλις εόρτασε τα 100 χρόνια της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό Ζυγό, όταν λειτουργούσαν ακόμη τότε τα Τζαμιά της Μουσουλμανικής Κατοχής! Το μεσημέρι μάλιστα ο Δήμος "Θεσσαλονίκης" εξέδωσε ανακοίνωση... παραδεχόμενος το άνοιγμα του "Τζαμιού" για το οποίο πανηγυρίζει από το πρωί η Τουρκία....
, αλλά και προσπαθώντας να αιτιολογήσει την οικτρή αποτυχία προσέλευσης...
Το "Γιενί Τζαμί" όπως το αποκαλούν μόνο οι Τούρκοι, είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, δηλαδή το πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το οποίο χτίστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας για να προσεύχονται οι Εβραίοι που είχαν τουρκέψει...

Επιστήμονες της Nasa επιβεβαιώνουν τις θεωρίες του Edward Sowden σχετικά με την αλλαγή πολικότητας του Ήλιου(Βίντεο)


Η Nasa φαίνεται να επιβεβαιώνει τις θεωρίες του Edward Sowden ο οποίος ισχυρίστηκε ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις CGE για το μήνα Σεπτέμβριο και μετά.

Δείτε τι απαντούν οι επιστήμονες Todd Hoeksema ηλιακός φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, και ο ηλιακός φυσικός Phil Scherrer διευθυντής του Ηλιακού Παρατηρητήριου Wilcox

Καυτό φθινόπωρο αναμένει την κυβέρνηση

Καυτό φθινόπωρο αναμένει την κυβέρνηση καθώς, όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της η Real News, το Σεπτέμβριο η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να επιβάλλει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.


Η κρυφή ατζέντα της τρόικας για τον ιδιωτικό τομέα είναι, όπως αναφέρει η Real News, η χαριστική βολή σε μισθούς και δώρα και περιλαμβάνει “έξι βόμβες”:

Απαγόρευση καλλιεργειών (για "αρχή" τα αμπέλια)!!!

Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι!

Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται!

Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...


Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.

"Κάτι Μεγάλο Έχει Ήδη Προγραμματιστεί» - Περισσότερες Αποδείξεις Από Την Επικείμενη «Καταστροφή»!!!

Τα δύο παρακάτω βίντεο και η ιστορία από το Intellihub παρέχουν όλες τις αναγκαίες αποδείξεις προκειμένου οι Αμερικάνοι να πειστούν ότι κάτι τεράστιο έχει ήδη προγραμματιστεί, και, ενδεχομένως, πολύ, πολύ σύντομα. Γιατί η FEMA επικοινώνησε με το MyPatriotSupply.com και ζήτησε την άμεση βοήθεια του σε περιπτώσεις καταστροφών;
Με τις πρεσβείες των ΗΠΑ να κλείνουν σε όλο τον κόσμο και τη Ρωσία να αποσύρει τους πρεσβευτές της από τη Συρία μετά την υπόσχεση της για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν η Συρία δεχθεί επίθεση, μήπως έχουμε φτάσει στο «τέλος παιχνιδιού»; Ο χρόνος είναι η ουσία ...

Υπάρχει κάτι που αγνοούμε για τη Θράκη;

Picture 0 for Υπάρχει κάτι που αγνοούμε για τη Θράκη;Οι Τούρκοι σιγά-σιγά και μεθοδικά επεκτείνουν την κυριαρχία τους στην Θράκη, ενώ εμείς απλώς διαμαρτυρόμαστε υποτονικά. Το ερώτημα για την αρμοδιότητα του ελληνικού ΥΠΕΞ στη Θράκη
Εδέησε να γίνει θέμα σε μέρος του Τύπου -ιδιαίτερα του διαδικτυακού- η απροκάλυπτη αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Θράκης από Τούρκο υπουργό, που δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρήθηκε ούτε θα είναι η τελευταία.
Και μάλιστα από τον υπουργό υγείας της Τουρκίας κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος έλκει την καταγωγή από την Ροδόπη και δεν χάνει ευκαιρία από την στιγμή της υπουργοποίησής του να αποδείξει στον νεοσουλτάνο κ. Ερντογάν πόσο ζεστά έχει πάρει το θέμα της Θράκης.

Η εκπληκτική ικανότητα των drones (Βίντεο)

Ο Καθηγητής Raffaello D'Andrea αποδεικνύει την εκπληκτική ικανότητα των drones να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, την τεχνολογία που παραδέχεται ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε «κατάχρηση» και να γίνει «εξαιρετικά επικίνδυνη».

Ο εμπειρογνώμονας της αεροπορίας Ντέιβιντ Cenciotti αναμένει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα χρησιμοποιούνται για «κυνήγι τρομοκρατών» και άλλους σκοπούς «εσωτερικής ασφάλειας».

Αυτόφωρο για όποιον βασανίζει τα ζώα με εγκύκλιο του Αρείου Πάγου

Αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων και μήνυση χωρίς την καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ -που ισχύει για τις άλλες περιπτώσεις μηνύσεων- αφού πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα, ζητεί με ερμηνευτική εγκύκλιο της νομοθεσίας προστασίας των ζώων ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης ανοίγοντας ομπρέλα προστασίας στους τετράποδους αδέσποτους και μη.

«Μείζονος σημασίας θέμα, καθίσταται και η αναφορά στην αστυνομική αρχή ότι πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα για το οποίο δεν προσαπαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ, ως ισχύει για τα κατ' έγκληση διωκόμενα εγκλήματα, αλλά και η τήρηση της αυτοφώρου διαδικασίας, κρίνεται αναγκαία για τον κολασμό του εγκλήματος αυτού που έχει βαρύνουσα εγκληματική απαξία» σημειώνεται στην εγκύκλιο του κ. Παπαδάκη.

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!!

Απίστευτο και όμως Αληθινό.

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

35 δισεκατομμύρια δολάρια το πλιάτσικο από τα CDS! Τους κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Συντριπτικές αποκαλύψεις απο τα Επίκαιρα.

Μετά το μεγάλο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την ληστεία του μισού δις απο συνεργάτες συγγενών του τέως πρωθυπουργού, ήλθε η ώρα της αλήθειας και για τα CDS.
Σε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που υπογράφει ο Λάμπρος Καλαρρύτης στα “Επίκαιρα”, επώνυμοι διακεκριμένοι νομικοί των ΗΠΑ αποκαλύπτουν το βρωμερό παρασκήνιο του μνημονίου και της πτωχευσης της Ελλάδας.
Έχει Εξαιρετικό ενδιαφέρον ότι αυτοί οι άνθρωποι που γονάτισαν αμερικανούς απατεώνες σε αντίστοιχες υποθέσεις, υιοθετούν απολύτως τις διαχρονικές θέσεις του “Ολυμπία” αναφορικά με την μεθόδευση του μνημονίου, την εκτίναξη των Spreads και τις εγκληματικές δηλώσεις περι “τιτανικών”. Την ίδια στιγμη που επιτήδειοι με εσωτερική
πληροφόρηση κέρδιζαν δις, σαν να γνώριζαν την κάθε “ασυναρτησία” που επρόκειτο να εκστομίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 49 χρόνια μετά το τουρκικό έγκλημα στην Τηλλυρία

Οι Τουρκοκύπριοι μπορεί να γιορτάζουν σήμερα την δήθεν αντίσταση τους, αλλά οι Ελληνοκύπριοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μνήμη μιας από τις τραγικότερες στιγμές της ιστορίας του νησιού, που αποτέλεσε και τον προάγγελο των όσων σχεδίαζε και υλοποίησε η Τουρκία δέκα χρόνια αργότερα.
 
Τον Αύγουστο του 1964 τουρκικά αεροπλάνα άρχισαν να βομβαρδίζουν ανηλεώς κατοικημένες περιοχές στην Τηλλυρία χωρίς να διστάσουν να πλήξουν με βόμβες ναπάλμ ακόμα και το νοσοκομείο του Παχύαμμου.

Φωτογραφίες: Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ, βρέθηκαν 40 χρόνια μετά σε δάσος!


Πατέρας και γιος τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί πριν από 40 χρόνια βρέθηκαν να ζουν σε δάσος - Οι δυο άνδρες επιβίωσαν καλλιεργώντας λαχανικά του δάσους και κυνηγώντας ζώα - Δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
'Ενας 82χρονος στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.

Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του ήξερε μόνο λίγες λέξες, δήλωσε η ίδια πηγή στην κοινότητα Τάι Τρα της επαρχίας Κουάνγκ Νγκάι.

Τρομακτικό τροχαίο στην Κίνα(Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ The100sevgilim

Πάνω από 4.000 φυσίγγια στην αποθήκη του Χολαργού


Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής - Αναζητείται ο ένοικος της αποθήκης.Υπόθεση με μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, που βρέθηκαν σε αποθήκη στον Χολαργό, απασχολεί την Ασφάλεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, τις νυχτερινές ώρες, ένοικος πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Μιλτιάδου, είδε μια από τις αποθήκες ανοιχτή και πρόσεξε ότι μέσα υπήρχαν κουτιά με σφαίρες, γι' αυτό ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πάνω από 4.000 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία κατάσχεσαν.

Independent: «Η ανεργία καλπάζει στους νέους και στα ελληνικά ξενοδοχεία δουλεύουν ξένοι»


Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας γράφει, μεταξύ άλλων, πως «πρόκειται για ένα έθνος που ελίσσεται, παριστάνοντας ότι εκτελεί οδηγίες, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί ως συνήθως» με στόχο τη φοροδιαφυγή.
Πού είναι οι άνεργοι Έλληνες, διερωτάται δημοσιογράφος της βρετανικής Independent που επισκέφθηκε την χώρα μας και σχολιάζει πως «ενώ η ανεργία καλπάζει στους νέους, στα ελληνικά ξενοδοχεία δουλεύουν ξένοι».

«Ενεργειακό Μνημόνιο» υπέγραψαν Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ

«Μνημειώδη στιγμή» για τη συνεργασία των τριών χωρών χαρακτήρισε την υπογραφή ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Υπεγράφη πριν λίγο το Μνημόνιο Συναντίληψης Κύπρου-Ελλάδας και Ισραήλ για τη συνεργασία των τριών χωρών στους τομείς της ενέργειας και των υδάτινων πόρων.

«Μνημειώδη στιγμή» για τη συνεργασία των τριών χωρών χαρακτήρισε την υπογραφή ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, σημειώνοντας ότι η Κύπρος θα βγει από την ενεργειακή απομόνωσή της και θα γίνει πιο ανταγωνιστική.

Financial Times: Έρχεται δύσκολος χειμώνας για την Ελλάδα

Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει το νέο ρεκόρ ανεργίας στη χώρα μας.
Μόλις λιγά λεπτά μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής σχετικά με το νέο αρνητικό ρεκόρ που σημείωσε στη χώρα μας η ανεργία τον Μάιο του 2013, οι Financial Times σε άρθρο τους με τίτλο: «Η ανεργία στην Ελλάδα συνεχίζει να καλπάζει» γράφουν και σχολιάζουν σχετικά: «'Αλλος ένας δύσκολος χειμώνας περιμένει τους Έλληνες, με την ανεργία να φτάνει στο "κόκκινο" τον Μάιο, αγγίζοντας το 27,6%».

Σοκ: Ο πύθωνας μύρισε οσμή ζώων και επιτέθηκε στα δύο αγόρια

καναδασ, πυθωνασ
Ασφυξία ήταν η αιτία θανάτου των δύο μικρών αδελφών, όπως επιβεβαίωσε η νεκροψία, που δέχτηκαν την επίθεση ενός πύθωνα τεσσάρων μέτρων ενώ κοιμόνταν.

Τα δύο παιδιά, ο Νώε και ο Κόνορ Μπαρθ, ηλικίας 4 και 6 ετών, βρέθηκαν νεκρά νωρίς τη Δευτέρα, καθώς το φίδι, ένας αφρικανικός πύθωνας βάρους 45 κιλών, δραπέτευσε από την περιφραγμένη τζαμαρία του σε κατάστημα ερπετών, σύρθηκε μέσα από τον αγωγό εξαερισμού και βρέθηκε στον πάνω όροφο, μέσα στο δωμάτιο των αγοριών.
Σύμφωνα με τη μητέρα και τον θείο των δυο παιδιών, πιθανώς μπορεί να εξηγηθεί αυτή η απίστευτη τραγωδία. Τα μικρά αγόρια είχαν πάθος για τη φύση και τα ζώα. Η μητέρα τους είπε ότι την τελευταία ημέρα τους, έπαιζαν σε αγρόκτημα με τα λάμα και τις κατσίκες.

Αλλάζει το Λύκειο από Σεπτέμβριο - Νέο σύστημα για τις πανελλαδικές

Αλλάζει το Λύκειο από Σεπτέμβριο - Νέο σύστημα για τις πανελλαδικές
Ριζικές αλλαγές σε μαθήματα, κατευθύνσεις και πανελλήνιες εξετάσεις
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο και το νέο σύστημα για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια.
Στόχος είναι οι αλλαγές να ψηφιστούν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να αρχίσουν να εφαρμόζονται από τον Σεπτέμβριο για τους μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στην πρώτη τάξη του Λυκείου.
Οι βασικές αλλαγές περιγράφονται στις σημερινές εφημερίδες και έχουν ως εξής:

Έρχονται κατασχέσεις για ασφαλιστικές οφειλές άνω των 5.000 ευρώ

Έρχονται κατασχέσεις για ασφαλιστικές οφειλές άνω των 5.000 ευρώ
-Προθεσμία 20 ημερών έδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος -Μέχρι 12 δόσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη
Με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι οφειλέτες δεν τακτοποιήσουν τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία.
Η μεταφορά των οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ) στο ενιαίο -και πρόσφατα θεσπισμένο- Κέντρο Είσπραξης ΚΕΑΟ ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις ακινήτων!
«Όσοι έχουν οφειλές και δεν μπουν στη ρύθμιση μέσα σε 20 ημέρες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της κατάσχεσης και πλειστηριασμού», τόνισε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑΚ

Λευκωσία: Ανοδικές τάσεις παρουσίαζε στις 13:06 το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με το Γενικό Δείκτη να σημειώνει άνοδο της τάξης του 1,30% και να ανεβαίνει στις 95,7 μονάδες. Ο όγκος των συναλλαγών αυτή την ώρα διαμορφωνόταν στα €77.687,37.

Ο δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 36,56 μονάδες με άνοδο της τάξης του 3,51%.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη σημειώνουν ο δείκτης των Τραπεζών σε ποσοστό 1,42% και της Κύριας Αγοράς 1,38%.

Σε υψηλά δύο μηνών το Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Με ανοδικές διαθέσεις ξεκίνησαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη, και με τον Γενικό Δείκτη να βάζει… πλώρη για να «ισοφαρίσει» το μεγαλύτερο σε διάρκεια ανοδικό σερί από την αρχή του έτους.

Μετά από κέρδη 6,81% σε έξι διαδοχικές κερδοφόρες συνεδριάσεις, ο ΓΔ κινείται εκ νέου ανοδικά, υπερβαίνοντας για πρώτη φορά από τις 10 Ιουνίου το επίπεδο των 940 μονάδων.