Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Γνώριζε κάτι γιὰ τὸ DNA ὁ Ὅμηρος;

Ὁ Ὅμηρος ἦταν ἄριστος γνώστης τῆς ἰατρικῆς, τῆς ναυσιπλοΐας, τῆς ἀστρονομίας… Ὅποιος δὲν τὸ πιστεύει, ἀνοίγει τυχαίως τὸν Ὅμηρο καὶ τὸ διαπιστώνει.

Τί γνώριζε ὅμως ὁ Ὅμηρος γιὰ τὸ DNA; Θὰ μποροῦσε νὰ γνωρίζῃ ἢ ὄχι; Καὶ πῶς θὰ μποροῦσε νὰ μεταφέρῃ τὶς πληροφορίες αὐτὲς διαμέσου τῶν αἰώνων δίχως νὰ θεωρηθοῦν ἀνοησίες ἢ ἀλαμπουρνέζικα;

Όμηρος και αναφορά στο DNA

Στη ραψωδία κ´ της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, ότι ο Όμηρος μεταφέρει πληροφορίες, από τις οποίες προκύπτει, ότι υπήρχε γνώση της γενετικής από πανάρχαιες ακόμα εποχές. Συγκεκριμένα:

Κύπρος:Προσοχή στις διαδικτυακές απάτες συστήνει ο Σύνδεσμος Τραπεζών - Ενημέρωση πελατών για τους χάκερ που ζητούν προσωπικά δεδομένα

Λευκωσία: Οι απόπειρες υποκλοπής προσωπικών δεδομένων πελατών τραπεζών, κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και οι διαστάσεις που λαμβάνουν, έχουν θορυβήσει και το Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου, ο οποίος μέσω ανακοίνωσής του καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ένας τρόπος που χρησιμοποιούν τα πρόσωπα που θέλουν να κάνουν την απάτη, είναι η αποστολή πλαστογραφημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε πελάτες στην Κύπρο.

Ε.Τσακαλώτος: "Είμαστε έτοιμοι για όλα στη διαπραγμάτευση" - Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα: "Θα εξεταστεί άμεσα από την Ρωσία το πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα"

"ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΕ" ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ
 
Η  Ελλάδα δεν έχει καταθέσει ακόμα κανένα αίτημα για οικονομική βοήθεια προκειμένoυ να καλύψει τις υποχρεώσεις προς τους δανειστές της, αλλά αν το πράξει η Ρωσία θα εξετάσει αμέσως το αίτημα προκειμένου να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας τη χώρας με την οποία μας συνδέουν τόσα κοινά, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροσσίσκαγια Γκαζέτα» ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα Αντρέι Μασλόφ, λίγες μέρες πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη Μόσχα όπου θα έχει κρίσιμη συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

Δείτε τους μορφασμούς του εμβρύου όταν η μητέρα ανάβει τσιγάρο σε 4D υπερηχογραφήματα!!!


Εναν συγκλονιστικό τρόπο για να αναδείξουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος για τα έμβρυα βρήκαν οι επιστήμονες: τις κινήσεις ενόχλησης που κάνουν με τα μικροσκοπικά τους χέρια τα ίδια τα έμβρυα, όπως αυτές εικονίζονται σε υπερηχογραφήματα με τετραδιάστατη απεικόνιση (4D).

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πολλά χρόνια τις εγκύους να κόψουν το κάπνισμα, καθώς αποδεδειγμένα αυξάνει τον κίνδυνο για πρόωρο τοκετό, αναπνευστικά προβλήματα, ακόμη και για θάνατο του εμβρύου.

Κυβέρνηση: Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε το χρέος αν δεν εκταμιευθούν οι δόσεις

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που εξοφλεί το δημόσιο χρέος χωρίς αναχρηματοδότησή του από ιδίους εθνικούς πόρους και εσωτερικό δανεισμό»
Σε απολογισμό της κυβέρνησης σε 11 σημεία προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα, που συμπληρώνονται δύο μήνες από τη συγκρότησή της.

Στη σχετική άτυπη ενημέρωση οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στέκονται, κατ' αρχήν, στην προετοιμασία που είχε γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και στο συντονισμό των ενεργειών που έγιναν αμέσως μετά.

Ολοι εναντίον Lufthansa: «Πώς άφησε τον Λούμπιτς να πετάει;»

Μετά τις αποκαλύψεις για την ψυχική κατάσταση του συγκυβερνήτη τα σημερινά ρεπορτάζ στον ξένο Τύπο θέτουν ερωτήματα-«φωτιά»
Στο στόχαστρο των γερμανικών ΜΜΕ βρίσκεται η Lufthansa μετά την αποκάλυψη ότι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και, παρά το γεγονός ότι είχε διακόψει την εκπαίδευσή του στην εταιρεία επί δέκα μήνες, η εταιρεία που ήξερε ή όφειλε να ξέρει για τον ασταθή ψυχικό κόσμο του Αντρέας Λούμπιτς έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο πιλότος-δολοφόνος είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα της συντριβής αλλά την έσκισε!

Ο ίδιος έκρυψε το χαρτί της ασθένειας και πήγε κανονικά στη δουλειά του - Οι ερευνητές βρήκαν το χαρτί της άδειας στο σπίτι του
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Γενικού Εισαγγελέα της Γερμανίας ότι ο Λούμπιτς παρακολουθούνταν από γιατρό, ο οποίος μάλιστα του είχε γράψει άδεια την ημέρα της συντριβής.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν Γερμανοί εισαγγελείς ο Λούμπιτς ήταν άρρωστος, ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν από γιατρό, ο οποίος μάλιστα του έγραφε άδειες. Ο Λούμπιτς στη συνέχεια έσκιζε τα χαρτιά του γιατρού και δεν τα εμφάνιζε πουθενά. Την ημέρα της συντριβής ο γιατρός του είχε γράψει αναρρωτική άδεια, αλλά εκείνος δεν εμφάνισε ποτέ το χαρτί στον εργοδότη του, αντίθετα το έσκισε. Αυτά τα χαρτιά που δίνουν νέα τραγική διάσταση στην υπόθεση βρέθηκαν κατά την έρευνα στα δύο σπίτια του (στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ στο κρατίδιο Ρηνανίας-Παλατινάτου).