Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ?!(ΒΙΝΤΕΟ)

Απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΤ3 "Αληθινά σενάρια", όπου οι κάτοικοι και φορείς αποκαλύπτουν πως απαγορεύτηκε επίσημα και...

δια νόμου (!!) η χρονολόγηση της πυραμίδας του Ελληνικού, καθώς και η ενασχόλησή τους με το θέμα!!

Το Forbes υποστηρίζει ότι προκηρύξαμε διαγωνισμό για κατασκευή αγωγού Ισραήλ-Ελλάδας!

Ένα άρθρο που απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, δημοσίευσε το περιοδικό Forbes, το οποίο ισχυρίζεται ότι, η Αθήνα έχει προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει στις ευρωπαϊκές αγορές περίπου 8 εκατ. κυβικά μέτρα αερίου από θαλάσσιες περιοχές, που ελέγχονται από την Κύπρο και το Ισραήλ.
 
Βέβαια έτοιος διαγωνισμός δεν έχει προκηρυχθεί αν και κανονικά θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Πακιστάν: Αυτοπυρπολήθηκε 17χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Τραγικό τέλος βρήκε μια 17χρονη νεαρή κοπέλα από το Πακιστάν, η οποία αυτοπυρπολήθηκε, ύστερα από την απόφαση της αστυνομίας να αφήσει ελεύθερο έναν εκ των βασικών υπόπτων του ομαδικού της βιασμού.
Για την ακρίβεια, η 17χρονη Αμίνα Μπίμπι την Πέμπτη περιλούστηκε με πετρέλαιο και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα κοντά στην πόλη Μουζαφάργκαρ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Ηandelsblatt: 50 χρόνια Τρόικα στην Ελλάδα

To ενδεχόμενο η επιμήκυνση των δανείων στην Ελλάδα να φθάσει στα 50 χρόνια, παρουσιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Στο άρθρο της με τίτλο «50 χρόνια Τρόικα» η γερμανική εφημερίδα, αφού παρουσιάζει την Τρόικα ως τον πιο μισητό θεσμό και αναφέρεται στις περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, έρχεται και στο ελληνικό θέμα λέγοντας:  «Στην περίπτωση της Ελλάδας η επιμήκυνση θα ξεπεράσει τα 30 χρόνια. Στο τραπέζι βρίσκεται ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επιμήκυνσης, που θα αγγίζει τα 50 χρόνια.

Παρίσι: H «Πόλη του Φωτός» έγινε... Πεκίνο

Για το νέφος ευθύνονται οι βιομηχανίες, η καύση καυσόξυλων αλλά ενδεχομένως και ένα περίεργο ατύχημα πριν από λίγο καιρό στη Νορμανδία.
H "Πόλη του Φωτός" έγινε... Πεκίνο με την ατμοσφαιρική ρύπανση να έχει κτυπήσει "κόκκινο" όχι μόνο στο Παρίσι αλλά και σε πολλές περιοχές της νότιας Γαλλίας.

Οι γαλλικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς το νέφος κυρίως στη νότια Γαλλία έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια ασφαλείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Για το λόγο αυτό, από σήμερα και το Σαββατοκύριακο θα είναι δωρεάν η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη γαλλική πρωτεύουσα και σε άλλες πόλεις της νότιας Γαλλίας. Σύμφωνα με την "Liberation", τουλάχιστον 30 διαμερίσματα της Γαλλίας ξεπέρασαν τα επιτρεπτά όρια ατμοσφαιρικής ρύπανσης και η κυβέρνηση του Παρισιού αποφάσισε να πάρει τα πρώτα μέτρα.

Έξτρα απολύσεις για το 2015 ζητά η Τρόικα

Μαραθώνιος διεργασιών σε εξέλιξη από το πρωί - Ο Βρούτσης πήγε στο γραφείο του Στουρνάρα, στη συνέχεια μετέβη για 10 λεπτά στο Μέγαρο Μαξίμου για συνεννοήσεις και, μετά, επέστρεψε στο υπουργείο Οικονομικών για αλλαγές της τελευταίας στιγμής! - Λίστα «τι παίρνουμε-τι δίνουμε» σε κάθε υπουργείο.Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται νυχθημερόν οι υπουργοί της κυβέρνησης. «Η μέρα θα είναι μακρά, αλλά μακρά θα είναι και η νύχτα» έλεγε το μεσημέρι της Παρασκευής ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης, σχολιάζοντας το μαραθώνιο διεργασιών που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

CNN: Καρέ καρέ πώς σκότωσε ο Πιστόριους την Ρίβα(Βίντεο)

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές φωτογραφίες του Πιστόριους, πλημμυρισμένο από αίματα σε όλο του το κορμί, αμέσως μετά τη δολοφονία της 29χρονης Ρίβα Στίνκαμπ.
Στη δημοσιότητα δίνει σήμερα το CNN διαδραστικό γράφημα των δύο υπερασπιστικών γραμμών της υπόθεσης Πιστόριους, σχετικά με τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κάποιος έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροπλάνου
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, δυο αξιωματικοί των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι κάποιος, μέσα από το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines, έκλεισε σκοπίμως τα δυο συστήματα επικοινωνίας
Όπως μεταδίδουν το ABC News και η Daily Mail, πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια κάποιου που βρισκόταν μέσα στο χαμένο αεροσκάφος.
Οι ειδικοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς διαθέτουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι τα δύο συστήματα δεδομένων, το data reporting σύστημα και το transponder που δίνει στίγμα στα ραντάρ εδάφους έκλεισαν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις.