Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πακιστάν: Αυτοπυρπολήθηκε 17χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Τραγικό τέλος βρήκε μια 17χρονη νεαρή κοπέλα από το Πακιστάν, η οποία αυτοπυρπολήθηκε, ύστερα από την απόφαση της αστυνομίας να αφήσει ελεύθερο έναν εκ των βασικών υπόπτων του ομαδικού της βιασμού.
Για την ακρίβεια, η 17χρονη Αμίνα Μπίμπι την Πέμπτη περιλούστηκε με πετρέλαιο και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα κοντά στην πόλη Μουζαφάργκαρ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Ο Μουχαμάντ Ουσμάν, τοπικός γιατρός δήλωσε στο Reuters: «Βρισκόταν υπό ιατρική φροντίδα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της την Παρασκευή».
«Η απόφαση της αστυνομίας να αφήσει ελεύθερο τον βασικό ύποπτο ήταν κάτι που η Μπίμπι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί», σημείωσε ο αδερφός της 17χρονης κοπέλας. «Ήδη της είχε κοστίσει πολύ το τραύμα το οποίο βίωσε, ωστόσο μετά την απόφαση των αρχών, έχασε κάθε ελπίδα για δικαιοσύνη», συμλήρωσε
Η Αμίνα Μπίμπι είχε βιαστεί από 5 άνδρες κατά την επιστροφή της στο σπίτι από το πανεπιστήμιο, στις 5 Ιανουαρίου.
«Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί οι άνδρες ήταν οπλισμένοι», πρόσθεσε ο αδερφός της.
Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι θα ανοίξει και πάλι την έρευνα της υπόθεσης: «Φαίνεται πως η έρευνα δεν έγινε σωστά», υποστήριξε ο εκπρόσωπος των αρχών. «Ο υπεύθυνος αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκεται υπό επιτήρηση», πρόσθεσε.
Τμήμα ΕΙδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου