Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει η ιστορία της Ελλάδας...

Από το voicenews

Συγκλονιστική αποκάλυψη αναφέρει πως οι Κρητικοί ταξίδεψαν στον Ατλαντικό πριν 4000 χρόνια!
Η ιστορία ξαναγράφεται λόγω της ανακάλυψης Ισπανών αρχαιολόγων. Σε βράχο στην περιοχή Costa dos Castros βρήκαν πετρογλυφικά, ανάγλυφα δηλαδή σχέδια, «γραφή» των ανθρώπων πριν χιλιάδες χρόνια, στα οποία αποτυπώνεται ένα πλοίο που μοιάζει καταπληκτικά με εκείνα που είναι γνωστά ότι υπήρχαν μόνο στην Κρήτη.

Μοναδικό ντοκουμέντο από τα αρχεία της NASA! Τι κρύβεται στη Σελήνη (Φωτο-Βίντεο)

Η Σελήνη είναι ένας τόπος χωρίς ατμόσφαιρα, χωρίς άνεμους και διαβρωτικές δυνάμεις.
Ωστόσο,  ικανότατοι παρατηρητές διαπίστωσαν σημαντικές αλλαγές πάνω στην επιφάνεια της. Παρατηρήθηκαν παράξενα αντικείμενα, (άνω των 700), παράξενες συσκευές σε σχήμα πυραμίδας η κώνου αλλά και ένας μυστηριώδης τετραγωνισμένος μονόλιθος.
Στις 14 Δεκεμβρίου 1972, η διαστημική αποστολή Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Ο αστροναύτης Γιουτζίν Σέρναν, μπαίνοντας στη σεληνάκατο και κλείνοντας την πόρτα, έγινε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε άλλον πλανήτη.

Κινδυνεύει ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα

Του Ν. Λυγερού

Κινδυνεύει ο Ναός του Επικούριου Απόλλωνα που αποτελεί το πρώτο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς που αναγνωρίστηκε το 1986. Ενώ είναι καθήκον μας να το προστατέψουμε και να το συντηρήσουμε πράγμα το οποίο έγινε για δεκαετίες, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα για τη φύλαξή του. Επειδή είχαμε την ευκαιρία να δούμε αυτόν το ναό από κοντά και μάλιστα να μιλήσουμε και σε φύλακα, ξέρουμε πόσο μεγάλο έργο έγινε από όλους τους υπεύθυνος και τους βοηθούς. Ξέρουμε επίσης ότι η προστασία του είναι απαραίτητη για το μέλλον και υλικά και πνευματικά.

Πέρα της πληρότητας - Όταν είσαι περήφανος - Περιήγηση του Ν. Λυγερού - New York(Βίντεο)

Του Ν. Λυγερού

Μετά το θεώρημα της μη πληρότητας του Gödel, ξεκαθάρισε φιλοσοφικά κι όχι μόνο μαθηματικά ότι η πληρότητα δεν αποτελεί πια ένα όραμα από μόνη της. Έχει λοιπόν μετατραπεί σε μία ιδιότητα που έχουν στατικά μερικά συστήματα. Αλλά ως στρατηγικός στόχος για την εξέλιξη μπορεί να είναι ακόμα και εμπόδιο. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η αριθμητική δεν είναι απαραίτητη για ένα σύστημα και αυτό όντως γίνεται με τον προτασιακό λογισμό, μόνο που η πολυπλοκότητα δεν επαρκεί για να δημιουργήσει υποδομές, δομές και υπερδομές όπως γίνεται με τα μαθηματικά.

Θυμάσαι την...παιδική χαρά; Ε, μας τελείωσε!

Της Αθανασίας Ανεζάκη
Από το huffingtonpost
 
Θυμάσαι την παιδική χαρά της γειτονιάς μας και τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε εκεί; Τότε που ήσουν μωρό ακόμα. Στο καροτσάκι. Κι εγώ σε πήγαινα για να πάρεις καθαρό αέρα και να περπατήσουμε. Για να σε κουνήσω στις κούνιες και ν' ακούσω το γέλιο σου. Να δω το πρόσωπό σου να λάμπει και να μου χαμογελά. Να σε ταΐσω την κρέμα σου και να «ταΐσω» και τη ψυχή σου αλλά και τη δική μου, μ' ευτυχία. 

Κοιτάξτε πως ο Πούτιν βάζει σε τάξη τους ιδιοκτήτες ενός εργοστασίου(Βίντεο)

ΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ μολις τον ακουσαν. Δεν μπορουσαν να κανουν διαφορετικα γιατι θα εχαναν το εργοστασιο του. Δεν μασαει ο πουτιν σε κατι τετοια. Ετσι πρεπει να ειναι οι ηγέτες . Αμα θελανε ας μην βάζανε υπογραφές. Τρεχατε σαν κατσαριδες τους ειπε ..

Θα πάθετε πλάκα με το πως ο Πούτιν διαπραγματεύεται με τους Ρώσους βιομήχανους...

“ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!” ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ “ΜΗΝΥΜΑ” ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! “ΦΛΕΓΕΤΑΙ” ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.
Στην έκθεσή του αναφέρεται, ότι η Τουρκία κάνει λόγο πως τα ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα τουρκικά σε δήθεν ουδέτερες ζώνες. Κατέστησε σαφές πως οι Τούρκοι δεν αποδέχονται τα δέκα ναυτικά μίλια από τις ακτές των ελληνικών νησιών, ενώ αναφέρει πως η Τουρκία είναι η υπαίτια για την παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΟΚ ΑΠΟ…ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ “ΓΗ & ΥΔΩΡ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ…ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!

Από την πρώτη στιγμή που η κυρία Μέρκελ άρχισε δημοσίως να ανησυχεί για τα “εξωτερικά σύνορα” της ΕΕ και τη φύλαξή τους… κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει.
Άρχισαν πλέον να γίνονται κάτι περισσότερο από φανερά τα τα απαράδεκτα γερμανικά σχέδια περί …κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο !!! Η γερμανική κυβέρνηση προφανώς δεν προσγειώθηκε στον πλανήτη γη πρόσφατα . Γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο Αιγαίο εξαιτίας της Τουρκίας. Κι εμείς γνωρίζουμε πια πολύ καλά τα τεράστια γερμανικά συμφέροντα που παίζονται στην Τουρκία και ειδικά στα μικρασιατικά παράλια.

Πως γίνανε πραγματικότητα τα IOU's σε μια πορεία που νομοτελειακά καταλήγει στην δραχμή - ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ"

Από το defencenet
 
Σοκ έχουν προκαλέσει οι επαπειλούμενες ρυθμίσεις για ελαχιστοποίηση των δαπανών και το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των καταναλωτικών δαπανών των πολιτών στο όνομα "της δίωξης της φοροδιαφυγής".
 
Τα μέτρα επιχειρούν να διατρήσουν τον σκληρό πυρήνα  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,της ελεύθερης βούλησης, και της ελεύθερης διακίνησης των "ρευστών" περιουσιακών στοιχείων των πολιτών.

Σχέδιο σοκ για μόνιμα, σκληρά, capital controls σε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους

Ενα σχέδιο σοκ με την επιβολή μόνιμων, ειδικών, πιο σκληρών, capital controls, για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους, με στόχο την διεύρυνση της χρήσης πλαστικού χρήματος και την πάταξη της φοροδιαφυγής, επεξεργάζονται στο ΥΠΟΙΚ.
Σύμφωνα με το σχέδιο που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα μπορούν να εισπράττουν μόνο τα μισά λεφτά τους σε μετρητά και τα υπόλοιπα θα μπορούν να τα ξοδεύουν μόνο με κάρτα.