Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο! Δείτε τι κρύβει «μέσα» της η Μεγάλη Πυραμίδα… (Βίντεο)

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο να πούμε ότι εντός της Μεγάλης Πυραμίδας δεν υπάρχει ούτε μια επιγραφή.


Από την άλλη υπάρχει στις δύο μικρότερες. Από αυτό συμπεραίνουμε ότι η Μεγάλη Πυραμίδα χτίστηκε σε διαφορετική χρονική περίοδο και από διαφορετικούς χτίστες.

Ισλανδία: «Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έσωσαν την οικονομία»

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την ανάκαμψη της οικονομίας της Ισλανδίας μετά την οικονομική κρίση του 2008, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας.

Ο πρόεδρος Όλαφουρ Ράγκναρ Γκρίμσον αποδίδει στη γεωθερμική ενέργεια την παροχή μίας σταθερής βάσης για τη διάσωση της οικονομίας, καθώς και τη δημιουργία νέων βιομηχανιών, όπως η αποθήκευση δεδομένων, η γεωργία θερμοκηπίων και ο οικολογικός τουρισμός.

Βρέθηκαν κοσμικά αρχέγονα... λείψανα Μακρινό νεφέλωμα «είναι απομεινάρι των πρώτων άστρων στο Σύμπαν»

Όταν τα άστρα γερνούν και εκρήγνυνται σε σουπερνόβα, το περιεχόμενό τους σκορπίζεται στο χώρο. (εικόνα αρχείου NASA)

Μελβούρνη:Ένα αρχαίο σύννεφο αερίων που ανακαλύφθηκε σε απόσταση δισεκατομμυρίων ετών φωτός ίσως περιέχει τα απομεινάρια των πρώτων άστρων που άναψαν στο Σύμπαν, αναφέρουν ερευνητές στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Τα βαρέα στοιχεία

Ο λόγος που το νεφέλωμα φαίνεται αρχαίο είναι ότι περιέχει εξαιρετικά μικρές ποσότητες βαρέων στοιχείων όπως ο άνθρακας, το οξυγόνο και ο σίδηρος.«Τα βαριά αυτά στοιχεία δεν παρήχθησαν κατά τη Μεγάλη Έκρηξη» εξηγεί ο Δρ. Νι Κράιτον του Πανεπιστημίου Σουίνμπερν στην Μελβούρνη, μέλος της ομάδας που υπογράφει τη δημοσίευση στην επιθεώρηση «Monthly Notices of the Royal Astronomical Society».

Στα 30 δισ. δολάρια οι ζημιές στην τουρκική οικονομία από τις ρωσικές κυρώσεις μέσα σε 2,5 μήνες!

Η ΜΟΣΧΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ - "ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ META THN "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ" ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το pronews
 
Στο αστρονομικό ποσό των 30 δισ. δολαρίων έχουν φτάσει οι ζημιές που έχει υποστεί η Τουρκία από τις ρωσικές κυρώσεις, μέσα σε μόλις 2,5 μήνες  και προβλεπεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο αφου η Ρωσία αποφάσισε να μετακινήσει ρωσικά κεφάλαι και επενδύσεις όπως τις μεγαλύτερες ρωσικές βιομηχανίες παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκίνητων που έδιναν εργασία σε χιλιάδες Τουρκους εργάτες.

Financial Times: Φάρος ελπίδας στο Κυπριακό

Λονδίνο: Για «φάρο ελπίδας» στο Κυπριακό κάνει λόγο σε ανταπόκριση από τη Λευκωσία η βρετανική εφημερίδα Financial Times, χρησιμοποιώντας τη φράση του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών στην τελευταία έκθεση για τις καλές υπηρεσίες του.

Ο απεσταλμένος της εφημερίδας Τόνι Μπάρμπερ περιγράφει συνοπτικά το ιστορικό της διαμόρφωσης της σημερινής κατάστασης και συνομιλεί με τον δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό, ο οποίος δηλώνει ότι ενώ υποστηρίζει την τρέχουσα διαδικασία συνομιλιών δεν τρέφει αυταπάτες ότι η ευτυχής κατάληξη θα είναι εύκολη υπόθεση.

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις - Πώς βρέθηκε το πτώμα στον καταψύκτη

ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα με θύμα έναν 65χρονο άνδρα. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πτώμα που ανήκει σε 65χρονο Έλληνα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη - μπαούλο, σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε στον καταψύκτη που βρίσκεται στο σαλόνι του διαμερίσματος, σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα.

Έκρηξη Τουρκία: Μακελειό στην Αγιά Σοφιά - Τζιχαντιστής αιματοκύλησε την «καρδιά» της Πόλης(Βίντεο-Φωτο)

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η νέα τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία. Καμικάζι ανατινάχτηκε στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης παρασέρνοντας στο θάνατο τουλάχιστον 10 άτομα και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους 15 - Τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους ο καμικάζι της Σουλτάν Αχμέτ, λέει η τουρκική κυβέρνηση - ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τρομοκρατικό χτύπημα με τουλάχιστον δέκα νεκρούς και 15 τραυματίες στην κεντρική πλατεία Σουλτάν Αχμέτ δίπλα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί, στην Κωνσταντινούπολη.