Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Οι εφοπλιστές μας τρολάρουν: «κατάφωρη συνταγματική εκτροπή η φορολογία μας»

Αν μη τι άλλο εξοργιστικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρου Βενιάμη για την φορολογία του κλάδου, στις οποίες έκανε λόγο για «κατάφωρη συνταγματική εκτροπή».
«Δυστυχώς, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αιφνιδιαστικά και παρασυρόμενο, όπως θέλω να πιστεύω, από τις πιεστικές συνθήκες των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, προέβη σε κατάφωρη συνταγματική εκτροπή, ακυρώνοντας στην πράξη όλη την προαναφερόμενη διαδικασία του συνυποσχετικού, το οποίο φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης και πρόσθεσε πως «αναφέρομαι στην υιοθέτηση του άρθρου 14 που περιελήφθη στον νόμο για τη Φορολογία των Ακινήτων, το οποίο, παραβιάζοντας τη συνταγματική κατοχύρωση διατάξεων του Νόμου 27/75, καθώς και την ευρύτερη ιστορική και νομική σημασία του αναπτυξιακού του χαρακτήρα, επιβάλλει για την τρέχουσα τριετία τριπλασιασμό της φορολογικής υποχρέωσης όλων των πλοίων, υπό ελληνική αλλά και υπό ξένη σημαία, των διαχειριζόμενων από εταιρίες εγκατεστημένες στην Ελλάδα».

Ο υπόγειος κόσμος των στοών της Θάσου, ο Ηρόδοτος και η μεταλλευτική δραστηριότητα στην αρχαία Μακεδονία και Θράκη


Ένας υπόγειος κόσμος, μυστικός για τους περισσότερους, απλώνεται εδώ και τουλάχιστον 2.000 χρόνια κάτω από την αρχαία Ακρόπολη της Θάσου. Πρόκειται για ένα ολόκληρο σύστημα κεκλιμένων στοών, μήκους άνω των 300 μέτρων, οι οποίες χρονολογούνται -σύμφωνα με τα αρχαιολογικά ευρήματα που μελετήθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας και τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή- από τον 5ο αιώνα π.Χ, την εποχή δηλαδή του Ηροδότου. Μέσα σ’ αυτές τις στοές, που φτάνουν στο επίπεδο της θάλασσας, σύρθηκαν στην αρχαιότητα δεκάδες άνθρωποι, για να εξορύξουν, να μεταφέρουν και να βγάλουν στο φως το χρυσό και το χαλκό της Θάσου.

Κάτω από Γερμανική εποπτεία περνούν τον Μάρτιο δήμοι και περιφέρειες!

Του Περικλή Καπετανόπουλου
Από το seisaxthia

Κάτω από άμεση γερμανική εποπτεία περνούν τον Μάρτιο δώδεκα ελληνικοί δήμοι, δύο αιρετές περιφέρειες και μια αποκεντρωμένη διοίκηση, σε εφαρμογή της ελληνογερμανικης συμφωνίας του Μαρτίου 2010, μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Αγκελας Μέρκελ.

Πρόκειται για τους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Καλλιθέας , Βέροιας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Ρόδου, Αμφιλοχίας, Παιωνίων, Πλαστήρα και Νεάπολης , τις αιρετές περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας και την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής.

ΑΛΛΑ ΗΘΗ - ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ξενοδοχείο στη Νιγηρία σερβίριζε ψημένο ανθρώπινο κρέας

Την Πέμπτη η αστυνομία της Onitsha, συνέλαβε 11 άτομα αφού ανακάλυψαν 2 φρέσκα ανθρώπινα κεφάλια σε ένα ξενοδοχείο (απόρρητο όνομα) πολύ κοντά στη λαϊκή αγορά Ose-Okwodu στο κράτος  Anambra. Δύο τουφέκια AK47 και άλλα όπλα βρέθηκαν επίσης στο ξενοδοχείο.
 
Η σύλληψη ακολούθησε ύστερα από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής την Πέμπτη το πρωί.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, 6 γυναίκες και 4 άνδρες συνελήφθησαν.
 
Αφού η αστυνομία απέκτησε πρόσβαση στο ξενοδοχείο, έκανε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη των δύο ανθρώπινων κεφαλιών τυλιγμένα σε σελοφάν, δύο τουφέκια AK47, δύο καλύμματα του στρατού, 40 γύρους ενεργών πυρομαχικών και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Πῶς ἔστησαν τὸ μεγάλο κόλπο.

Πῶς ἔστησαν τὸ μεγάλο κόλπο.1«….Υποσχέσεις ότι δηλαδή οι εμπορικές τράπεζες τους θα διακρατούσαν τα ελληνικά ομόλογα έδιναν το Μάιο του 2010 η Γερμανία, η Γαλλία και η Ολλανδία βοηθώντας στο να αποτραπούν τα χειρότερα για την Ελλάδα, όπως φαίνεται στο εμπιστευτικό έγγραφο με τις αποφάσεις του ΔΣ του ΔΝΤ μετά το Καστελόριζο για την έγκριση της βοήθειας
Μόλις όμως υπεγράφη το μνημόνιο και άρχισε η εκταμίευση των δανείων από την τρόικα στην Ελλάδα έγινε ακριβώς το αντίθετο: οι τράπεζες τους άρχισαν να ξεπουλάνε τα χρεόγραφα συμβάλλοντας στην εκτίναξη των spread και στην εμβάθυνση της ελληνικής κρίσης, καθώς κλονίστηκε η εμπιστοσύνη στο ελληνικό πρόγραμμα. Κάπως έτσι επισπεύσθηκε αργότερα η διαδικασία του PSI, οι ίδιες όμως γλίτωσαν ζημιές αρκετών δισ. δολαρίων καθώς κατάφεραν να το αποφύγουν…»

Σύμφωνα με το Bloomberg Ολλανδία: Όρκο πίστης στις τράπεζες θα δίνουν οι υπάλληλοι!

Όρκο ότι θα διαφυλάσσουν την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος θα δίνουν οι εργαζόμενοι στα ολλανδικά πιστωτικά ιδρύματα - Οι παραβάτες θα τιμωρούνται.Όρκο ότι θα διαφυλάσσουν την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος θα δίνουν οι εργαζόμενοι στα ολλανδικά πιστωτικά ιδρύματα, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg.

Τον προηγούμενο μήνα έγινε υποχρεωτικός ο όρκος για τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ολλανδικών τραπεζών, καθώς η κυβέρνηση στο Άμστερνταμ επιδιώκει να χαλιναγωγήσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας που έχει ενεργητικό υπερτετραπλάσιο από το μέγεθος της ολλανδικής οικονομίας.

Και ξαφνικά, η ελληνική ΑΟΖ γίνεται... μικρότερη!


Αιγύπτιοι και Τούρκοι «εξαφανίζουν» ντε φάκτο το Καστελλόριζο
Μοιράζουν «οικόπεδα» με ύποπτη σιωπή της Αθήνας
Χάρτης της Αιγύπτου δημιουργεί θαλάσσια «σύνορα» με την Τουρκία
Οι «τζάμπα μάγκες» της κυβέρνησης δεν τα βρίσκουν ούτε με την Ιταλία και γράφουν την δική τους μαύρη ιστορία εις βάρος της Ελλάδας!

Είτε πρόκειται για ανίκανους και άσχετους, είτε πρόκειται για χειραγωγούμενους από ξένα κέντρα αποφάσεων, οι κυβερνώντες τη χώρα μας αποδεικνύονται τζάμπα μάγκες (και) στο ζήτημα της διασφάλισης των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ) της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ απόδειξη ότι πρόκειται για εθνική προδοσία το θέμα της Κεφαλλονιάς

Ο Jason Robinson προλογιζει κ παρουσιαζει αναλυτικα το προτζεκτ που εχει αναλαβει η PGS στην Ελλαδα τον Ιουνιο 2013 στο Λονδινο. Ηταν σε γνωση της ελλην.κυβερνησης, δινοντας την αδεια να προχωρησει η νορβηγικη PGS, σε ερευνες στο Ιονιο κ δυτικα της Κρητης, οτι αυτο θα γινοταν με τη σεισμικη μεθοδο.
Με απλα λογια ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.

Η μεθοδος-τεχνολογια GeoStreamer GS περιλαμβανει ισχυρα σεισμικα σηματα οπως κανεις μπορει να ενημερωθει απο την επισημη ιστοσελιδα της PGS. Στο βιντεο δινονται σημαντικες λεπτομερειες με αναλυση ακομα και των τεκτονικων πλακων στην Κεφαλονια! Δειτε το βιντεο ντοκουμεντο της αναλυτικοτατης παρουσιασης κ τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες για Κεφαλονια, Παξους, Ζακυνθο, νοτιο Ιονιο και Κρητη.]

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ: Αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης, στις 3-2-2014, δικάζοντας επιχειρηματία που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο, έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία και παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλλε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Μανώλης Παπάς, με την οποία ισχυρίσθηκε ότι οι σχετικές διατάξεις του ν. 3943/2011, που χαρακτηρίζουν διαρκές το αδίκημα μη καταβολής χρεών στο Δημόσιο, είναι αντίθετες στα άρθρα 2 παρ. 1 και 7 παρ. 1 του Συντάγματος, αλλά και σε θεμελιώδεις αρχές του Ποινικού Δικαίου.

TARANTIS Το πρώτο βίντεο από το βρετανικό UCAV-φονιά

Η βρετανική αεροδιαστημική βιομηχανία BAE Systems έδωσε σήμερα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα βίντεο από την πρώτη πτήση του  νέου της UCAV Tarantis που πραγματοποίησε στις 10 Αυγούστου του 2013.
Το συγκεκριμένο όμως killer-drone όπως αποκαλείται ανεπίσημα  έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών οργανώσεων εξαιτίας της ενσωματωμένης λειτουργίας που διαθέτει αυτή της αυτόνομης επιλογής στόχων και προσβολής τους, καλώντας τη βρετανική κυβέρνηση να αφαιρέσει από το σύστημα την δυνατότητα αυτόνομης δράσης (auto-kill) που διαθέτει.

Οὔτε ἕνας ἀπό τούς 22 εὐρωβουλευτές μας δέν βρέθηκε νά καταψηφίσει τό ψήφισμα τοῦ εὐρωκοινοβουλίου ὑπέρ τῆς ἐπιβολῆς ὡς φυσιολογικῆς τῆς ἠθικῆς τῶν ὁμοφυλοφίλων!

Εὐρωβουλευτές ἀπό ὅλα τα κόμματα (4 ἀπό τή ΝΔ, 6 ἀπό τό ΠΑΣΟΚ, 1 ἀπό τό ΣΥΡΙΖΑ, 1 ἀπό τόν ΛΑΟΣ καί 1 ἀπό Οἰκολόγους) τάχθηκαν ὑπέρ τοῦ ἐν λόγω ψηφίσματος τό ὁποῖο βέβαια δέν ἔχει ὑποχρεωτική ἰσχύ γιά τά κράτη μέλη, ὅμως δείχνει τήν ἠθική στάση πού ὑπάρχει στά ἀπερχόμενα μέλη τοῦ Εὐρωκοινοβουλίου!
 
Τοῦ Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Από το orthodoxia-ellhnismos
 
Μαύρη μέρα γιά τό Εὐρωκοινοβούλιο. Ἡμέρα ντροπῆς γιά τήν Ἑλλάδα τῆς παράδοσης καί τῶν ἀξιῶν.
Ἡ 4η Φεβρουαρίου 2014 καταγράφεται ὡς μιά ἀπό τίς χειρότερες μέρες στήν ἱστορία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου.

Άρχισαν τα όργανα;

Όσοι από χτές επιχειρείτε να μπείτε στο blog The Secret REAL Truth θα δείτε την ποίο πάνω εικόνα.
Οι διαχειριστές του blog The Secret REAL ανάρτησαν στο Facebook την εξής ανακοίνωση:

"ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η GOOGLE ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΝΑΕΙ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

The Secret Real Truth"