Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΤΑΣΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ... 2 ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ...ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302



ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302. 

Από το apoellas


H θυσία τους αγνή. Ξεπερνά κάθε όριο και φραγμό. Στο μυαλό τους τη στιγμή της θυσίας τους ήταν μόνο η πατρίδα. Ξέχασαν ότι είχαν οικογένεια και ότι μπορούσαν σήμερα να είναι μεταξύ μας και να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της εποχής. Tα αψήφησαν όλα. Θυσιάστηκαν για να ποτίσουν με το δικό τους αίμα το δέντρο της λευτεριάς. Θυσιάστηκαν γιατί πίστεψαν ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα, ότι θα παίρναμε τη σκυτάλη από τα χέρια τους για να την παραδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας σε άλλους.

Φτάνουν τα μικροκομματικά

Του Ν.Λυγερού

Δεν μας φτάνει η μικροπολιτική που δεν έχει καμία σχέση με τη πολιτική πρέπει η Ελλάδα, αυτήν την περίοδο με τόσα προβλήματα, να υποστεί και τα μικροκομματικά παιχνίδια; Κανένας δεν πρόκειται να έχει όφελος από αυτό. Τα αποτελέσματα είναι πάντα πολύ τοπικά και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον σε εθνικό. Το μόνο πού έχει πραγματική σημασία είναι η μελέτη κάθε σημείου της συμφωνίας, για να μην έχουμε πάλι και στη συνέχεια που να μας λέει ότι δεν το διάβασαν, ότι δεν πρόλαβαν γιατί βέβαια έπαιζαν μικροκομματική. Το παίγνιο τώρα είναι εθνικό και πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία σε διακομματικό ή ακόμα και υπερκομματικό επίπεδο. Διότι το θέμα μας δεν είναι η υποστήριξη κανενός ούτε κυβέρνησης ούτε αντιπολίτευσης, αλλά αποκλειστικά της πατρίδας μας.

Αίγυπτος: Μυστική πύλη για τον τάφο της Πριγκίπισσας Νεφερτίτης - Ανακαλύφθηκε από Αγγλο αρχαιολόγο - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝ [εικόνες]

Ο Αγγλος αρχαιολόγος Dr Νίκολας Ριβς του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, αποκάλυψε ότι έχει ανακαλύψει μια μυστική πύλη, η οποία οδηγεί στον τάφο της Πριγκίπισσας Νεφερτίτης, συζύγου του Φαραώ Ακενατών.
Οπως αποκαλύπτει ο Ριβς, πίσω από τον τάφο του Τουταγχαμόν, βρίσκεται ο τάφος όπου θάφτηκε η Νεφερτίτη, η οποία ήταν γνωστή για την ομορφιά της αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στο πλευρό του Φαραώ Ακενατών. Λέγεται, ότι αυτή ήταν που τον έπεισε να εισάγουν τον μονοθεϊσμό στην Αιγυπτιακή θρησκεία αφού πίστευαν μόνο στο θεό Ατόν.

Δείτε το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο του κόσμου(Βίντεο)

Το τεράστιο ξύλινο οικοδόμημα με τα 80 δωμάτια στηρίζεται εξ ολοκλήρου στους κορμούς έξι δέντρων
Μπορεί στην Ελλάδα τα δεντρόσπιτα να μην είναι τόσο δημοφιλή ή διαδεδομένα όσο στην Αμερική, ωστόσο δεν μπορεί παρά να θαυμάσει κανείς το τεράστιο ξύλινο οικοδόμημα που έχτισε ένας άνδρας στο Κρόσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ πάνω σε έξι τεράστια δέντρα της περιοχής.
Ο Χόρας Μπέρτζες, ένας ντόπιος ιερέας, ισχυρίζεται πως ο ίδιος ο Θεός του έδωσε ενώ προσευχόταν το 1993 την εντολή να χτίσει ένα πελώριο δεντρόσπιτο που θα λειτουργούσε και ως ναός.

"Η παραλία είχε πολλή άμμο..." ΔΙΑΒΑΣΤΕ μερικά απ΄τα πιο τρελά παράπονα τουριστών και κλαψτε

Φωτογραφία για Η παραλία είχε πολλή άμμο...  ΔΙΑΒΑΣΤΕ μερικά απ΄τα πιο τρελά παράπονα τουριστών και κλαψτεΜπορεί ένα τουριστικό γραφείο να φέρει ευθύνη γιατί μία γυναίκα έμεινε έγκυος στις διακοπές της; Κι όμως, κάποια φαίνεται ότι το πιστεύει.

Πρόκειται για μία γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε στο γραφείο που «έκλεισε» τις διακοπές της ότι φέρει ευθύνη γιατί έμεινε έγκυος, καθώς την έβαλαν σε δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και όχι με δύο ξεχωριστά, όπως είχε ζητήσει.

Αυτό είναι ένα μόνο από τα τρελά παράπονα που έχουν κάνει κατά καιρούς τουρίστες στο γραφείο μέσω του οποίου έκλεισαν τις διακοπές τους. Η Telegraph συγκέντρωσε τα πιο αστεία από αυτά.

ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ χορεύει όλη την Τουρκία το PKK

Το PKK ανατίναξε γέφυρα στη Γιουξέκοβα
Αντάρτες του Κουρδικού εργατικού κόμματος ( PKK) ανατίναξαν το βράδυ μια γέφυρα στην περιοχή της Γιουξέκοβα (Yüksekova) στο Χακάρι της νότιας Τουρκίας.

Η ανατίναξη της γέφυρας κοντά στο χωριό Γκιούρ Καβάκ (Gür kavak) έγινε με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών καθώς η έκρηξη ακούστηκε σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν στην Κω με C130 - Άρον-άρον αποσπάσεις αστυνομικών στα νησιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με μετανάστες

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν πριν λίγη ώρα στην Κω με C130 προκειμένου να συνδράμουν τις τοπικές αρχές στην κρίση που έχει προκύψει με τους οργισμένους μετανάστες.
Οι διμοιρίες αναχώρησαν εσπευσμένα από την Αθήνα, με εντολή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Αστυνομίας, για να ενισχύσουν τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς το πρωί η κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στο νησί με ταχύτατο ρυθμό, φάνηκε ότι ξέφευγε από τον έλεγχο.
Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων.

Πώς οι Γερμανοί τσέπωσαν 100 δισ. και θησαυρίζουν με το νέο μνημόνιο διαλύοντας την ελληνική οικονομία

ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΡΙΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
 
Η κυβέρνηση ισοπεδώνει την ελληνική οικονομία με μέτρα κόλαφο τα οποία συμφωνεί με το κουαρτέτο των δανειστών μόνο και μόνο για να θησαυρίζει η Γερμανία και άλλες χώρες φορολογικοί-παράδεισοι. Έχει κάθε λόγο λοιπόν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η παρέα του να «παίζουν» με την Ελλάδα και να επιτείνουν την κρίση στη χώρα μας για να κερδίζει η χώρα του από τα χαμηλά επιτόκια και τις καταθέσεις που βρίσκουν κατάλυμα στις γερμανικές τράπεζες. 

Απόλυτο χάος στην Κω - Συγκρούσεις αστυνομικών με μετανάστες(Φωτό - Βίντεο)

Πραγματικό χάος επικρατεί στην Κω. Περίπου 1500 μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του νησιού και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Οι αρχές του νησιού αποφάσισαν να μεταφέρουν τους μετανάστες στο δημοτικό στάδιο προκειμένου να μη βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους. Ωστόσο όταν αυτοί δεν δέχθηκαν να μπουν στο γήπεδο έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Πακέτο-σοκ: Δείτε ποια μέτρα περιλαμβάνει το τρίτο Μνημόνιο

Στα 1.500 ευρώ το όριο για κατασχέσεις - Αλλάζουν οι 100 δόσεις με εξαίρεση των κακοπληρωτών - Καταργούνται τα προνόμια στο αγροτικό πετρέλαιο - Πλήρης εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου του 2010 - Άνοιγμα επαγγελμάτων για μηχανικούς, συμβολαιογράφους κ.α.
Τριανταπέντε προαπαιτούμενα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν στο πλαίσιο της συμφωνίας του νέου Μνημονίου περιλαμβάνει το προσχέδιο του κειμένου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Καθημερινή.