Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Άγνωστοι Έλληνες: Βλάχοι, εθνικοί ευεργέτες και έμποροι των Βαλκανίων(Βίντεο)

vlaxoi3Στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στην ελληνική παρουσία στις Βαλκανικές χώρες, ένα μεγάλο τμήμα της οποίας επιβιώνει έως σήμερα, δείχνοντάς μας πως ο Ελληνισμός αντέχει στον χρόνο παρά τις εκάστοτε αντίξοες συνθήκες.




Οι Βλάχοι συνιστά ένα σημαντικό κομμάτι του Ελληνισμού, παρόλο που η καταγωγή τους αμφισβητείται πανταχόθεν. Οι ίδιοι οι Βλάχοι, όμως, καθώς και μία μεγάλη μερίδα επιστημόνων, διατρανώνουν την ελληνική τους καταγωγή!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Συρία: Oι ισλαμιστές πυρπόλησαν το μοναστήρι της Αγίας Θέκλας - Η Δύση σιωπά


Oι ισλαμιστές αντάρτες προχώρησαν στην πυρπόληση του ιστορικού ελληνορθόδοξου μοναστηριού της Αγίας Θέκλας, διαπράττονας μέγιστο θρησκευτικό και πολιτιστικό έγκλημα, αλλά και αυξάνοντας τις ανησυχίες για την τύχη των απαχθέντων καλογριών.
Κάποια μάλλιστα εγχώρια ΜΜΕ στην προσπάθεια ενισχύσεως της δυτικής προπαγάνδας και για να προστατέψουν την Δύση που είχε κετεθεί υποστηρίζοντας αυτά τα τέρατα, προσπάθηαν να παρουσιάσουν την απαγωγή ως...φάρσα, και ότι οι καλόγριες κάνουν βόλτα αναψυχής με τους ισλαμιστές για την προστασάι τους.
Συν τοις άλλοις οι ισλαμιστές πωλούν τους θησαυρούς της ελληνορθόδοξης κληρονομιάς, αλλά και της αρχαιοελληνικής σε μαύρα δίκτυα αρχαιοκαπηλείας, επιδιώκοντας να βρουν πλούσιους πελάτες που θέλουν τα τιμημένα κειμήλια στα "σαλόνια" τους.

Σαλαγιάννης: "12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του ΠΑΣΟΚ"...ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ;


Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, με το ένα στέλεχος να καταφέρεται κατά των άλλων, αφού πρώτος ο κ. Βενιζέλος "τα έβαλε" με την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη του κόμματός του...
Λίγο μετά ο Μ. Χρυσοχοΐδης αποσυρόταν εκνευρισμένος από την συνεδρίαση, ενώ ο κ.Γ. Σαλαγιάννης παρουσίαζε την πλήρη οικονομική κατάρρευση του κόμματος.
Αναφορά στα οικονομικά στοιχεία του κόμματος έκανε ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ. Σαλαγιάννης και τα συνέκρινε με τις προηγούμενες περιόδους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Αθανασόπουλου Περικλή

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 43 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...!!!
Δείτε πως με δυο λόγια  ο γνωστός καθηγητής οικονομίας και σημερινός βουλευτής εξηγεί πως χάνονται περίπου 34 δις ευρώ, δηλαδή περίπου το 1/6 του ΑΕΠ από την χώρα μας...
Γι' αυτό ξαναλέμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη χώρα, ο αντικειμενικός σκοπός τους είναι να την φτωχύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο και να την επαναλειτουργήσουν σε νέα διάσταση με τους λαθρομετανάστες.
Μάλιστα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει προοπτική ανασυγκρότησης .

Το σημαντικό είναι ότι οι 153 πολιτικοί που ψηφίζουν αυτή την περίοδο υποθηκεύουν το μέλλον τους για να παραμείνουν στα πράγματα  αυτοί και οι επόμενες γενιές τους, ενω μερικοί από αυτούς δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι είναι αναλώσιμοι, εκτός και αν υποκύπτουν από φόβο...
Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό από κάθε Έλληνα πολίτη , ειναι ότι στο πρόγραμμά τους το οποίο άρχισε να χτίζεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ είναι ο χωρισμός της Ελλάδας σε τρείς εργασιακές οικονομικές περιοχές με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Το κοινωνικό πείραμα της απανθρωπιάς – Γιατί οι άνθρωποι δεν αντιδρούν σε ένα περιστατικό λεκτικής βίας (βίντεο)

Πόσες φορές έχει εκτυλιχτεί μπροστά μας κάποιο περιστατικό λεκτικής βίας στο δρόμο;
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι είτε... από τη βιασύνη τους είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο γίνονται απότομοι και υβριστικοί με τους αγνώστους γύρω τους. Πόσοι όμως από αυτούς που παρακολουθούν ένα τέτοιο επεισόδιο αντιδρούν;
Στο παρακάτω βίντεο που αποτελεί ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα ένας ηθοποιός με σύνδρομο Down υποδύεται τον ταμία σε ένα σούπερ μάρκετ και μια ηθοποιός που υποδύεται την πελάτισσα τον προσβάλλει. Πόσοι άνθρωποι όμως αντιδρούν σε αυτή τη ρατσιστική σκηνή που τους σοκάρει και πόσοι επιλέγουν να μην εμπλακούν;

ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK, ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ. ΑΡΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

…ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ…
…ΚΑΙ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
Tου “Αλιέως”

Με αφορμή τους νέους ελέγχους, που θα διενεργηθούν (και πάλι) από την Black Rock

θυμίζουμε, πως τα αποτελέσματα των πρώτων (ελέγχων) όταν είχαν γίνει κρατήθηκαν μυστικά από το ευρύτερο επενδυτικό κοινό

Τύχη: ο γιγάντιος κρυμμένος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα (Βίντεο)



Φαίνεται σχεδόν σαν ένα αστείο, και ακόμη περιμένει την επιβεβαίωση από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα για την παρουσία ενός πλανήτη που συμβάλλει στην αλλαγή κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.
Ένας νέος γιγαντιαίος κρυφός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα
Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται Τύχη και είναι ο μεγαλύτερος από τους γνωστούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η ύπαρξή του έχει προταθεί σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ίκαρος, το Νοέμβριο του 2010 από τους αστροφυσικούς John Matese και Daniel Whitmire του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με την αλλαγή της κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.

Πόλεμος με υπόηχους για έλεγχο συνείδησης στην Ελλάδα (ένας από τους λόγους που ο Έλληνας δεν ξυπνά!) (ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαταστάσεις που εκπέμπουν ήχους χαμηλής συχνότητας που καταστέλλουν τις αντιδράσεις στις μάζες του κόσμου. Με κύματα ELF και εγκαταστάσεις χημικών νεφών που επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δείτε εικόνες στην Ελλάδα παντού....

Καταγγελία "βόμβα": Aεροδρόμιο Eλληνικού. Μια νατοϊκή εγκατάσταση με όπλα δολοφονικών υποήχων.

Χτυπήσαμε τεράστια φλέβα μαύρου χρυσού...μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου..(Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα)

Του Στέλιου Βραδέλη

«Στην περιοχή μεταξύ του Καστελόριζου και της Νότιας Ρόδου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου στον κόσμο. Τα στοιχεία προέρχονται από γαλλική εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες στην περιοχή και δεν..επιδέχονται αμφισβητήσεων.

Οι εκτιμήσεις είναι πως πρόκειται για κοίτασμα 50 δισεκατομμυρίων βαρελιών». Την αποκάλυψη αυτή, που επαναλαμβάνει στο «ΚΑΡΦΙ» ο κ. Αντώνης Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την έχει αναλύσει εδώ και καιρό στον Αντώνη Σαμαρά.

Ανώμαλη προσγείωση της Αλβανίας από τους Βρετανούς

Σοκαρισμένοι πρέπει να είναι η κυβέρνηση της Αλβανίας μετά τη μεταχείριση που της επιφυλάχτηκε από τη Βρετανία στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά την προοπτική της να λάβει το «χρίσμα» ως υποψήφια προς ένταξη χώρα…

Οι Βρετανοί, δια του πρωθυπουργού της χώρας, Ντέιβιντ Κάμερον, ανέφεραν ότι θα πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα από τη βαλκανική χώρα, προτού λάβει το χρίσμα της υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Με απέλαση του Αμερικανού πρεσβευτή στην Άγκυρα απείλησε ο Τούρκος πρωθυπουργός!

«Στενεύουν τα περιθώρια» για τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν  καθώς η σοβούσα κρίση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ παίρνει διαστάσεις ενώ δημοσιεύματα έγκυρων ξένων εντύπων μιλούν για το πολιτικό τέλος του Τούρκου πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει η Zaman σήμερα ο Ρ.Τ. Ερντογάν άφησε ανοικτά υπονοούμενα για απέλαση του Αμερικανού πρεσβευτή από την Άγκυρα γύρω από τις δηλώσεις του αναφορικά με το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει  την Τουρκία.

Οι κορυφαίες Ελληνικές καινοτομίες που άλλαξαν τη ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο!

Μη βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες Ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν διάσημους τους αρχαίους ημών, αλλά έχουν και οι σύγχρονοι ημών την χάρη τους.

Δείτε μία λίστα με σύγχρονες Ελληνικές καινοτομίες που άλλαξαν τη ζωή μας.

Ξεκινώντας την «περιήγηση» των Ελληνικών καινοτομιών, αναιρούμε τα όσα είπαμε προηγουμένως και παραθέτουμε επιστήμονες και ερευνητές που όντως αξίζουν βαρύγδουπες δηλώσεις θαυμασμού.

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.
Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γνωμοδότησε για την απόφαση και επικύρωσε την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών η οποία είχε πιάσει τον γιο του πρωθυπουργού πριν από ενάμισι χρόνο.
Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, είχε βρεθεί υπό απόλυση από τον Ιούνιο του 2012 όταν και συνέλαβε τον γιο του πρωθυπουργού και είχε ασκήσει αγωγή κατά του κολεγίου ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόλυσή της.

Απίστευτη δήλωση Θεοχάρη: «Δεν θα παίρνουμε σπίτια σε ένα τρίμηνο»

Η κατάσχεση δεν σου παίρνει το σπίτι, η κατάσχεση σε εμποδίζει να πουλήσεις το σπίτι πριν εξοφλήσεις το χρέος σου προς την εφορία, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει λιγότερο από ένας χρόνος πριν γίνει πλειστηριασμό, τονίζει ο Χ. Θεοχάρης.

Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς ότι η εφορία θα του πάρει το σπίτι σε τρεις μήνες, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών Εσόδων Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα στο μέτωπο τα φοροδιαφυγής, τονίζοντας ότι «είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι είμαστε σε καλό σημείο για τη φοροδιαφυγή».

Πρώτο θέμα συζήτησης στο γραφείο Ρεν η διαγραφή Πολύδωρα!

Πρώτο θέμα συζήτησης στο γραφείο Ρεν η διαγραφή Πολύδωρα!
Η ηρωϊκή έξοδος του πρώην Υπουργού λούζει με κρύο ιδρώτα τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών!
Θα αναρωτηθεί κανεις: πώς μπορεί ένας Ευρωπαίος επίτροπος του βεληνεκούς του Όλι Ρεν να ασχολείται με την διαγραφή ενός κυβερνητικού βουλευτή σε μία χώρα όπως η Ελλάδα.
Κι όμως είναι αλήθεια! Παρότι Σάββατο και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι κλειστά, συνεργάτες του Ρεν του μετέφεραν την είδηση ότι πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία στην Ελλάδα αριθμεί πλέον έναν λιγότερο βουλευτή.

«Mad Friday»: Η νύχτα που κάνει τους Βρετανούς να ντρέπονται για 364 μέρες

«Γλεντζέδες» νέοι ήπιαν και φέτος μέχρι τελικής πτώσεως, έβγαλαν τα ρούχα τους και έπαιξαν τον «Αδάμ» και την «Εύα» - Εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Ό,τι κάνουν στα Μάλια και στον Κάβο, οι Βρετανοί το κάνουν και στην πατρίδα τους, με τη μόνη διαφορά ότι οι Αρχές εκεί είναι... έτοιμες για όλα μόνο μία ημέρα τον χρόνο και όχι ολόκληρο το καλοκαίρι.

Aυτή η ημέρα δεν είναι άλλη από την λεγόμενη «Mad Friday» ή «black eye Friday», όπως ονομάζουν οι Βρετανοί την τελευταία Παρασκευή πριν από τα Χριστούγεννα.

Τοπίο στην... αιθαλομίχλη η Αθήνα...SOS λόγω αιθαλομίχλης

Στα όρια συναγερμού τα μικροσωματίδια - Ειδικές οδηγίες της Γραμματείας Δημόσιας Υγείας για την προστασία των παιδιών, των πολιτών άνω των 65 ετών, των καρδιοπαθών, όσων έχουν άσθμα και αναπνευστικά προβλήματα - Δείτε φωτογραφίες της Αθήνας το σαββατόβραδο.
Τοπίο στην... αιθαλομίχλη θύμιζε το λεκανοπέδιο της Αττικής το βράδυ του Σαββάτου. Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το www.protothema.gr αποκαλύπτεται η αποπνικτική ατμόσφαιρα στην Αθήνα που προκαλούσε δυσφορία σε εκατομμύρια πολίτες. Αυτό που δεν αποτυπώνεται στις φωτογραφίες είναι η οσμή από τους ρύπους οι οποίοι δημιουργούνται από την μαζική καύση ξύλων αλλά και άλλων μη κατάλληλων υλικών που πολλοί καίνε στα τζάκια τους κάνοντας την κατάσταση ανυπόφορη για τους κατοίκους.

Ανείπωτη τραγωδία: Αστυνομικός αυτοκτόνησε αφού σκότωσε γυναίκα σε τροχαίο!

Ο ειδικός φρουρός με την μηχανή του παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη πεζή - Από τις τύψεις τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και έδωσε επί τόπου τέλος στη ζωή του.
Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 στο Χαλάνδρι στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. παρέσυρε με την προσωπική του μοτοσικλέτα μία ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο 28χρονος αστυνομικός μόλις συνειδητοποίησε ότι η ηλικιωμένη είναι νεκρή τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και αυτοκτόνησε.

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ «εκτσογλανίζει» την κοινωνία!

Υπέρ της συμπόρευσης του ΠΑΣΟΚ με την κίνηση των «58» τάχθηκε ο Ευ.Βενιζέλος επιχειρηματολογώντας ότι δεν θα χαθεί η αυτοτέλεια του κόμματος - Πρότεινε νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας κάποιον σαν τον Μίκη Θεοδωράκη - Ολοκληρλωθηκε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Υπέρ της συμπόρευσης με την Κίνηση των «58» τάχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι καλλιεργεί τον «εκτσογλανισμό» στην κοινωνία, προχώρησε σε εκτενή αναφορά σε κυβερνητικά θέματα και παράλληλα απευθύνθηκε σε όσους εκφράζουν αντιρρήσεις για τις επιλογές του στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Επίσης αναφέρθηκε στον Μίκη Θεοδωράκη μιλώντας για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΤΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21/12/2013



Στις 2 φωτογραφίες τις οποίες σε μεγέθυνση θα δείτε στο τέλος του άρθρου

από το ουρανό της Πάτρας(21/12/13) αποκαλύπτεται ποιο αεροπλάνο αφήνει

contrail και ποιο αεροπλάνο αφήνει chemtrail.



(Τα contrails είναι κοντινά λεπτά νέφη ατμού που προέρχονται κυρίως από τη συμπύκνωση των αερίων εξάτμισης των κινητήρων των αεροσκαφών)