Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΝASA ανακοίνωσε ότι βρέθηκε παγωμένο νερό και μπλε ουρανός στον Πλούτωνα! ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (Εικόνες,Βίντεο)

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το defencenet 
 
Νέα μεγάλη αποκάλυψη έγινε απο την ΝΑSA η οποία ανακοίνωσε ότι και στον μακρινό πλανήτη (σε πλανητοειδές υποβιβάσθηκε το 2006) Πλούτωνα βρέθηκε νερό σε μορφή πάγου αλλά και ότι διαθέτει μπλε ουρανό(!) αφήνοντας άφωνους τους επιστήμονες που αρχίζουν να βλέπουν ότι η εξάλωση της Ανθρωπότητας εν αρχή στο Ηλιακό Σύστημα είναι μεν δύσκολη για την ώρα αλλά εφικτή σε ένα σχετικά κοντινό μέλλον.

Η επιστολή του Παύλου Μελά προς τον νεαρό Εύελπι…

Ἡ ζωή σου εἶναι πόλεμος.

Ἡ γῆ σου εἶναι φρούριο καί χρέος σου ἡ Νίκη.
Μή μιλᾶς, νά σκέπτεσαι, ν΄ἀγαπᾶς, νά μήν πονᾶς.

Ἓνας εἶναι ὁ σκοπός σου, ὁ Πόλεμος.
Πολέμα γιά τά ἰδανικά σου, γιά τά Ἑλληνικά ἰδανικά τοῦ ἀνθρωπισμού. Πολέμα γιά τήν Μεγάλη Ἰδέα.

Ἂνδρες πού περπατοῦν στή ζωή εὐθυτενεῖς καί μέ γαλήνη, μαθημένοι νά πονοῦν χωρίς νά ὑποφέρουν, νά νικοῦν χωρίς νά θριαμβολογούν, νά νικῶνται χωρίς νά μοιρολογοῦν.

Αὐτοί εἶναι οἱ πραγματικοί ἂνδρες, θεμέλια γενεῶν.

Χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας σε Αιγαίο, Θράκη, Βόρεια Ηπειρο, Μακεδονικό και Κύπρο, ή κάνω λάθος;

Στρατής Μαζίδης
Από το freepen

Οι Ευρωπαίοι συνεννοούνται απευθείας με τους τούρκους και αποφασίζουν την από κοινού περιφρούρηση / επιτήρηση των υδάτων στο Αιγαίο από Ελλάδα και Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να υδροδοτήσει τα κατεχόμενα της Κύπρου κανόντας ακόμη ένα στρατηγικό βήμα προς τη διχοτόμηση και προσάρτηση του βόρειου τμήματος του νησιού.

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Τον άμεσο κίνδυνο να μείνει η Τουρκία εν μέσω χειμερινών συνθηκών χωρίς ρεύμα και θέρμανση, επισημάνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στην περίπτωση επιδείνωσης της κρίσης Τουρκίας-ΝΑΤΟ με την Ρωσία.
Όπως αναφέρεται, η Τουρκία σήμερα εισαγάγει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης φυσικού αερίου από την Ρωσία, γεγονός που καταδεικνύει την πλήρη ενεργειακή της εξάρτηση της από τον Μόσχα.

Συγκινητικό βίντεο: Τρίχρονη διακόπτει στρατιωτική τελετή για να αγκαλιάσει τον μπαμπά της

Το βίντεο καταγράφει την αυθόρμητη αντίδραση της μικρούλας όταν βλέπει τον στρατιωτικό μπαμπά της για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες
Ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ένα τρισχαριτωμένο τρίχρονο κοριτσάκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, κάνοντας όσους το βλέπουν να «λιώνουν» από συγκίνηση.

Το βίντεο καταγράφει την αυθόρμητη αντίδραση της μικρούλας όταν βλέπει τον στρατιωτικό μπαμπά της για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες, καθώς εκείνος έλειπε σε εκπαιδευτική αποστολή στο Κουβέιτ.

ΗΠΑ: Μαχαίρωσαν τον πεζοναύτη που είχε αποτρέψει το μακελειό σε τρένο στη Γαλλία

Ο Σπένσερ Στόουν μαζί με τον πεζοναύτη Άλεκ Σκαρλάτος και τον φοιτητή Άντονι Σάντλερ είχαν αποτρέψει το καλοκαίρι την τρομοκρατική επίθεση στην αμαξοστοιχία Thalys που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Άμστερνταμ στο Παρίσι
Ένας από τους τρεις Αμερικανούς ήρωες της υπερταχείας Thalys, ο Σπένσερ Στόουν, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ της Πέμπτης στο Σακραμέντο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια.

Τα ρωσικά Mil-Mi 24 "λιώνουν" τους ισλαμιστές στην Χάμα - Κοινοί βομβαρδισμοί Ρώσων και Γάλλων στην Ράκκα (Βίντεο)

ISIL KAI ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΧΑΛΕΠΙ

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το   defencenet
 
Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα MI-24 (Hind κατά ΝΑΤΟ)-τα λεγόμενα "ιπτάμενα άρματα"-σε συντονισμό με τον συριακό Στρατό οδήγησαν την μεγάλη επίθεση στα υψίπεδα του Al-Ghaab, ανακτώντας την πολύ σημαντική πόλη Al-Bahsa και μια σειρά απο σημαντικά υψώματα στην Jubb Al-Ahmar, στην επαρχία της Χάμα εξολοθρεύοντας τους ισλαμιστές την τζιχαντιστικής οργάνωσης “Jaysh Al-Fateh” (Army of Conquest) τους οποίους η Δύση αποκαλεί "μετριοπαθής αντιπολίτευση".

«Πάγος» από Ντάισελμπλουμ για το χρέος: Σε 15 χρόνια θα χρειαστεί παρέμβαση - Παρά τις πιέσεις από το ΔΝΤ

Τότε θα καταγραφούν τα πρώτα χρηματοδοτικά εμπόδια λέει ο επικεφαλής του Eurogroup - Υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία η ετήσια εξυπηρέτηση του χρέους να φτάσει στο 15% του ΑΕΠ - Ανοιχτό το πότε και πώς θα γίνει η παρέμβαση
Οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωζώνης συμφωνούν ότι η ελάφρυνση χρέους για την Αθήνα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της τοποθέτησης του ορίου της ετήσιας εξυπηρέτησης του χρέους μάξιμουμ στο 15% του ΑΕΠ της χώρας δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και σκόνη

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου - Αρχικά θα χτυπήσει από τα δυτικά και την Κυριακή θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα - Έως 9 μποφόρ στα πελάγη - Εξασθένηση των φαινομένων από Δευτέρα αλλά με πτώση της θερμοκρασίας
Δύσκολο αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο καθώς ο καιρός χαλάει εκ νέου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.