Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα, 65-56 το Ισραήλ(Βίντεο - Φωτο)

Η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε την ξέφρενη πορεία της στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, μετά τη νίκη επί του Ισραήλ (65-56) στον τελικό της διοργάνωσης. Μεγάλες στιγμές στα "Δύο Αοράκια" για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου!
Από την στιγμή που είχε αφήσει πίσω της τόσο τη Λιθουανία (στους "8") όσο και την Ισπανία (στους "4"), δεν γινόταν να... σταματήσει στο Ισραήλ. Κι έτσι έγινε!

Άιντε: Ιδέες από τουρκοκυπριακής πλευράς στο Κραν Mοντάνα

Περίπλοκη είναι η κατάσταση στο Κυπριακό, όπως έχει εξελιχθεί μετά και τη Διάσκεψη στο Κραν Μοντάνα, σύμφωνα με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντε, ο οποίος δηλώνει ότι δεν βλέπει να υπάρχουν άμεσα οποιεσδήποτε εξελίξεις.

Σε δηλώσεις μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ο κ. Αιντε ανέφερε επίσης ότι ανάμεσα στα καθήκοντά του όσο βρίσκεται ακόμη στο νησί θα είναι να διασφαλίσει ότι «θα γράψουμε μια ενδελεχή και ειλικρινή έκθεση». Την ίδια ώρα απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους αποτυχίας στο Κραν Μοντάνα είπε ότι «πλησιάσαμε πιο κοντά στην ουσία αλλά δεν νοιώθαμε ότι είχαμε την ίδια εξέλιξη όσον αφορά το γενικό αίσθημα εμπιστοσύνης και ετοιμότητας».

Πάτρα: Οργή για την κακοποίηση του βρέφους - Αρνούνται τις κατηγορίες οι γονείς

Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν - Τι υποστηρίζει η μάνα
Σοκάρει και εξοργίζει η υπόθεση κακοποίησης ενός βρέφους 7 μηνών από τους ίδιους τους γονείς του, μέσα στο σπίτι τους, στην Πάτρα. 
Το πανέμορφο κοριτσάκι μόλις 7 μηνών παραμένει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, γεμάτο εγκαύματα και κατάγματα.
Οι γονείς του βρέφους που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας προκειμένου να απολογηθούν.

Εταιρεία στις ΗΠΑ θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στους υπαλλήλους της! «Three Square Market»

Με τον τρόπο αυτό οι υπάλληλοι θα μπορούν να πληρώνουν τα τρόφιμα που καταναλώνουν - Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς - Δείτε πώς λειτουργεί 
Η εταιρεία Three Square Market με έδρα το Ουισκόνσιν, θα γίνει η πρώτη εταιρεία των ΗΠΑ που θα εμφυτεύσει μικροτσίπ στα χέρια των εργαζομένων της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτόματες μηχανές με τρόφιμα και σνακς και πρόσφατα πρόσθεσε την δυνατότητα χειρισμού με εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, επιτρέποντας στον καθένα να πληρώσει για τα τρόφιμα απλά κουνώντας το χέρι του κοντά σε μία από τις συσκευές τους.

Polycyclicity and Non Standard Analysis in Neural Networks Life(Βίντεο)



Ν. Λυγερός - Ι - Polycyclicity and Non Standard Analysis in Neural Networks Life.
 Αθήνα, 23/7/2017