Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μέγας Αλέξανδρος: Ο θάνατος-μυστήριο του Έλληνα βασιλέα των βασιλέων - Τι λένε οι θρύλοι για την ταφή του-ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ

Έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση της πιθανής εύρεσης του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αρχαία Αμφίπολη Σερρών.
 
Ήδη αποτελεί κύρια είδηση στο BBC, και στο newsobserver, και έπεται συνέχεια. Αλλά ποιες είναι στ’ αλήθεια οι πιθανότητες ο τύμβος στην Αμφίπολη να είναι πράγματι ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη που το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο της Δόξας και της Αθανασίας παγκοσμίως;

Η ερχόμενη ανατροπή του κόσμου!!!!!! Η ρωσική στρατηγική ενώπιον του αγγλοσαξονικού ιμπεριαλισμού. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!


Ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης θα αντιπροσωπεύσει το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού, μετά τη προβλεπόμενη επέκταση του το Σεπτέμβριο 2014,
ΑΠΟ ΤΟ analystsforchange
 
Τιερί Μεϊσάν, Δίκτυο Βολταίρος (Γαλλία)           
 (μτφ. Κριστιάν)
Η επίθεση των Αγγλο-Σαξόνων εναντίον της Ρωσίας, παίρνει
τη μορφή ενός οικονομικού και χρηματοπιστωτικού πολέμου. Ωστόσο, η Μόσχα ετοιμάζεται για τις ένοπλες εχθροπραξίες αναπτύσσοντας την αυτάρκεια της γεωργίας της και πολλαπλασιάζοντας τις συμμαχίες της. Για τον Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan), μετά τη δημιουργία του χαλιφάτου στο Λεβάντε, αναμένεται η Ουάσιγκτον να παίξει ένα νέο χαρτί το Σεπτέμβριο στην Αγία Πετρούπολη. Η ικανότητα της Ρωσίας να διατηρήσει τη εσωτερική σταθερότητα της, τότε, θα καθορίσει την πορεία των γεγονότων.

Σμύρνη: Ξεβράστηκε δελφίνι με δύο κεφάλια!



Αίσθηση έχει προκαλέσει η εικόνα ενός δελφινιού με δύο κεφάλια που ξεβράστηκε σε παραλία της Σμύρνης.


Το νεκρό δελφίνι, μήκους 90 περίπου εκατοστών, εντόπισε ένας καθηγητής γυμναστικής, ενώ πιστεύεται ότι ήταν ηλικίας μόλις ενός έτους.

«Πρόσεξα το δελφίνι στη θάλασσα και μετά από λίγο βγήκε στην ακτή», ανέφερε ο Tugrul Metin, συμπληρώνοντας:

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω αρχικά. Νόμιζα ότι δεν έβλεπα καλά, καθώς δεν είχα ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο. Ήμουν τελείως σοκαρισμένος».

Απίστευτη απάντηση του Απ. Γκλέτσου στον αστυνόμο - "Να ρωτήσεις τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο"

Κινδύνεψε η ζωή ενός παιδιού από ηλεκτροπληξία στις Ράχες, από καλώδια που προεξείχαν σε χαλασμένη κολόνα φωτισμού.

Η αστυνομία έστειλε έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας και ο Δήμαρχος απάντησε ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει ηλεκτρολόγο και για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...

Η ιστορία όπως δεν εγράφη :
Επί τη επετείω της αλώσεως της Κύπρου υπό των Τουρκο-Αμερικανών, αφιερώνω το κάτωθι πόνημα στους Σιωνιστές Αμερικανούς για να μάθουν από ποίους κατάγονται, ώστε να σέβονται την Ιστορία!!!
Η Αμερική έχει πανάρχαια Ιστορία, όμως μερικοί επιμένουν να την αγνοούν και να την εμφανίζουν στα μετά Χριστόν μεσαιωνικά χρόνια, διότι έτσι συμφέρει στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Έλλην θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, με ισπανική υπηκοότητα.

Έχετε 1 ευρώ; Αγοράστε σπίτι στη Σικελία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το τοπικό συμβούλιο της ιστορικής πόλης Γκάντζι της Σικελίας, αποφασίζει ουσιαστικά να χαρίσει 20 εγκαταλελειμμένα σπίτια, με συμβολικό αντίτιμο ένα ευρώ.

Οι τοπικές Αρχές, διακρίνοντας την οικονομική αδυναμία των ντόπιων, αναζητούν νέους ιδιοκτήτες, που να έχουν την οικονομική άνεση, να αναλάβουν το κόστος για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν σε κάθε κτήριο.

Ζέα: Η επιστροφή του αρχαίου σιταριού

Εξαφανίστηκε από την ελληνική αγορά πριν από 90 χρόνια και επιστρέφει έχοντας φανατικούς υποστηρικτές αλλά και αρκετούς που διατηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι του.

Της Άννας Μιχαήλ
Από το news247.gr

Αν υπήρχε ένα ψωμί θρεπτικό το οποίο παραγόταν μόνο στην Ελλάδα και η καλλιέργειά του θα προσέφερε υγεία στους καταναλωτές και την πρώτη ύλη για εξαιρετικό εξαγώγιμο προϊόν...στην Ελλάδα θα το απαγορεύαμε!

Τραγωδία στη Μύκονο: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για το θάνατο του 10χρονου

Δεν θα μεταφερθούν στη Σύρο, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, που είχαν συλληφθεί ως υπεύθυνοι για τον θάνατο του 10χρονου αγοριού. 
Το χρονικό της υπόθεσης
Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, τα δύο άτομα, που συνελήφθησαν για τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος ανήλικος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια θαλάσσιου φουσκωτού παιχνιδιού.

FAZ: Η Τρόικα δεν φεύγει πριν το 2016 από την Ελλάδα

«Στην Αθήνα φαίνεται να ξεχνούν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί μόνο μία από τις προϋποθέσεις για περαιτέρω διευκολύνσεις» σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung .
To «τέλος της τρόικας» μπορεί να είναι απλώς μία «επιθυμία» των Ελλήνων, υποστηρίζει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, σχολιάζοντας παράλληλα ότι οι πιστωτές αναβάλλουν συνεχώς μία αποτελεσματική λύση για το ελληνικό χρέος.

Ο αρθρογράφος σχολιάζει ότι στο τέλος του χρόνου ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και παραμένει ανοιχτό εάν η Ελλάδα θα παρουσιάσει πρόσθετες χρηματοδοτικές ανάγκες και επομένως θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα βοήθειας μετά το 2015.

Στραβός είναι ο γιαλός - Τον φέρνουν στα «μέτρα» τους-Πώς νομιμοποιούνται οι βίλες πάνω στο κύμα με τη νέα χάραξη του αιγιαλού

Η Κτηματολόγιο ΑΕ επαναχαράσσει την ακτογραμμή μέχρι το 2016 - Ποιοι κερδίζουν μέτρα παραλίας ή βγάζουν από τη «ζώνη κατεδάφισης» βίλες και πισίνες που είχαν χτίσει πάνω στο κύμα - Με το νέο σύστημα αυξάνεται κατά 50% η ακτογραμμή.Στον αφρό βγάζει χιλιάδες καταπατητές η νέα γραμμή του αιγιαλού που χαράζει με διαδικασίες-εξπρές η κυβέρνηση. Με τον νέο νόμο που ψήφισε επιτρέπει σε χιλιάδες ιδιώτες να φέρουν στα μέτρα τους τη νέα ακτογραμμή στις περιοχές όπου έχουν ακίνητα, κερδίζοντας μέτρα παραλίας ή βγάζοντας από τη ζώνη αιγιαλού και παραλίας τις βίλες και τις πισίνες τις οποίες έχουν χτίσει παράνομα πάνω στο κύμα. Θέλοντας να χαράξει άρον άρον νέο αιγιαλό μέσα σε έξι μήνες σε ολόκληρη τη χώρα, η κυβέρνηση ψήφισε τον νόμο που θέτει μια προσωρινή γραμμή αιγιαλού, όπως την έχει ήδη υπολογίσει η Κτηματολόγιο Α.Ε.

Ο τάφος της Αμφίπολης: Τα στοιχεία που τον κάνουν μοναδικό-Τι είδε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του και πώς το περιέγραψε

Το μαρμάρινο λιοντάρι και οι σφίγγες, ο εντυπωσιακός περίβολος, πού προσδιορίζεται χρονικά και όλα τα στοιχεία των αρχαιολόγων για την σπουδαία ανακάλυψη - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Με την περιγραφή που έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για έναν μεγαλοπρεπή τάφο, με εντυπωσιακό μέγεθος και άλλα σπουδαία ευρήματα που τον κάνουν εξαιρετικά σημαντικό.

«Γυμνά» θέλουν τα νησιά μας οι Τούρκοι!

«Γυμνά» θέλουν τα νησιά μας οι Τούρκοι!
Γιατί η Ελλάδα έχει στρατιωτικά φυλάκια σε ελληνικά ακριτικά νησιά του Αιγαίου, ζητάει να μάθει ο αντιπρόεδρος του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σεζγκίν Τανρίκουλου. 
 
Του Κώστα Χαρδαβέλλα 
Από το newsbomb

Την…. φοβερή ανακάλυψη έκανε ο τούρκος βουλευτής βλέποντας μία σειρά από φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των ελληνικών ένοπλων δυνάμεων και δείχνουν τον αρχηγό του ελληνικού Στρατού να επιθεωρεί τα φυλάκια στα νησιά που κατά τον ίδιο θα έπρεπε να ανήκουν στην Τουρκία!

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων

Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών.
Από σήμερα Τρίτη ως την Παρασκευή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Στα ηπειρωτικά της Ελλάδας, κατά τόπους, θα φτάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου, ιδιαίτερα την Παρασκευή και στα ανατολικά το Σάββατο. Στις Κυκλάδες θα φτάσει τους 35 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 38. Πτώση αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου από τα δυτικά και βόρεια, αλλά θα γίνει αισθητή σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή. Παράλληλα θα αυξηθούν οι βόρειοι άνεμοι στα 7 με 8 μποφόρ.