Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Γιγαντιαίος γουλιανός αποδεικνύεται το τέρας του Λοχ Νες

Ερευνητής, που έχει αφιερώσει 24 χρόνια από ζωής του παρακολουθώντας το Λοχ Νες στη Σκωτία, υποστηρίζει πως το διάσημο τέρας ίσως να είναι ένας τεράστιος γουλιανός
Η Νέσι, το τέρας του Λοχ Νες, πιθανότατα δεν είναι παρά ένα τεράστιο ψάρι, υποστηρίζει ένας άνδρας που πέρασε 24 χρόνια της ζωής του παρακολουθώντας το Λοχ Νες στη Σκωτία με σκοπό να λύσει ένα μυστήριο αιώνων.
"Η υπόθεση που κάνουμε σήμερα είναι ότι πρόκειται για έναν μεγάλο γουλιανό. Αυτή είναι η πιθανότερη εξήγηση" είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Στιβ Φέλτχαμ, 52 ετών, ο οποίος κατέχει και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια παρατηρώντας τη λίμνη για να εντοπίσει το τέρας.

Σε ύφεση οι τέσσερις μεγάλες πυρκαγιές - ΚΑΗΚΑΝ 35 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Σε ύφεση οι τέσσερις μεγάλες πυρκαγιές Εβδομήντα εννέα δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου (από χθες στις 06:00 έως σήμερα το πρωί), σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, σε ύφεση βρίσκονται οι τέσσερις μεγάλες πυρκαγιές, που ξέσπασαν χθες.
Ειδικότερα:

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Φαρακλό, στη Νεάπολη Λακωνίας. Στην κατάσβεση συμμετέχουν 132 πυροσβέστες με 52 οχήματα, 39 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 5 οχήματα ΟΤΑ.

Φωτιές άναψαν δηλώσεις Κοτζιά από την Πρίστινα

Αθήνα:Τον προβληματισμό της για τις κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά όσον αφορά τη βαλκανική πολιτική της Ελλάδας εκφράζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Είχε προηγηθεί αντίδραση της Σερβίας για τις δηλώσεις του κ. Κοτζιά, από την Πρίστινα, ότι η Ελλάδα θα στήριζε ένταξη του Κοσόβου στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρει: «Οι κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά,

Η ανάδειξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης απαιτεί Νέα Στρατηγική

Των Η. Κονοφάγου , Ν. Λυγερού
Από το 2012, οι υπογράφοντες είχαμε εισηγηθεί στο ανώτερο δυνατό πολιτικό επίπεδο, το ελληνικό δημόσιο να προκηρύξει σε διαγωνισμό ένα μεγάλο αριθμό θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο Πέλαγος και Νότια της Κρήτης.

Στόχος μας ήταν πάντα – εν μέσω οικονομικής κρίσης - η δημιουργία ορυκτού πλούτου για την ανακούφιση της οικονομίας και της ανεργίας των νέων γενεών. Και είχαμε παράλληλα τονίσει την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριμένης εθνικής υψηλής στρατηγικής για την αντιμετώπιση του παρά πάνω θεμελιακού θέματος για την πατρίδα μας.

ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ F-16 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΤΜ ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Από το nikosxeiladakis


Την πραγματικά καταπληκτική είδηση ότι πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!

Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Δεν ήθελαν να πληρώσουν σε αρχαιολογικό χώρο γιατί τους χρωστάμε

Ένα απίστευτο περιστατικό που μαρτυρά την άποψη που έχουν αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες για την χώρα μας συνέβη στη Ρόδο.


Γκρουπ Γάλλων τουριστών που παραθερίζει στο νησί, επισκέφτηκε τη Λίνδο και επιχείρησε να μπει στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, διότι τώρα πια… όλα τους ανήκουν.

Αμέσως τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Ελληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα.

Κύπρος:Στη φυλακή για χρέη πατέρας τεσσάρων παιδιών - Η συζυγός του θα γεννήσει σε τέσσερις ημέρες το πέμπτο τους παιδί

Γράφει: Μιχάλης Χατζηβασίλης
Από το philenews

Λευκωσία: Πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών και με ετοιμόγεννη σύζυγο βρίσκεται στη φυλακή για αστικό χρέος της αδελφής του, την οποία εγγυήθηκε σε δάνειο τοπικής Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας.

Πρόκειται για 33χρονο βιοπαλαιστή κάτοικο Σωτήρας, στον οποίο αστυνομικοί φόρεσαν προχθές Πέμπτη χειροπέδες, για ανεξόφλητο χρέος της αδελφής του σε ΣΠΕ. Το χρέος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», ανέρχεται στις 9.500 ευρώ και είναι εγγυητής μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω ασθένειας.

"Κerneuropa": Αυτό είναι το γεωπολιτικό σχέδιο του Σόιμπλε για την επικράτηση της Γερμανίας - Το είχε παρουσιάσει το 1994 και το υλοποιεί τώρα με "μοχλό" την Ελλάδα

Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
 
O Yπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε καταρτίσει ήδη από το 1994 το νέο του γεωπολιτικό σχέδιο με την κωδική ονομασία "Kerneuropa" για την επανόρθωση της θέσης της Γερμανίας στην Ευρώπη. Το σχέδιο αυτό φωτίζει πλέον όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και δείχνει πως η Γερμανία δρα και ακολουθεί συγκεκριμένο σχέδιο για την επικράτηση της μέσω ενός οικονομικού πολέμου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τόσο η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο Αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είχαν πρόσφατα συμφωνήσει στα περί Grexit. 

Επίθεση με... βέλη στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη

Οι δράστες έριξαν τρία βέλη εναντίον του σκοπού χωρίς να τον πετύχουν και χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί - Ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν εντός της οικείας του - Τις έρευνες ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική 
Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχουν αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση με τόξο εναντίον του αστυνομικού σκοπού που φύλαγε την εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Αντάρτικο της Αριστερής Πλατφόρμας – Λαφαζάνης κατά Τσίπρα: Κάνεις τον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη ΔΗΜΑΡ - Ο Λεουτσάκος ζητάει δραχμή - Επανέρχεται σενάριο εκλογών(Βίντεο)


- Κανονιοβολισμοί από την Αριστερή Πλατφόρμα την ώρα του ανασχηματισμού και της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης
- Επίθεση κατά Τσίπρα από τον Λαφαζάνη για τη συμφωνία – Μνημόνιο, και πλέον όλα είναι ανοιχτά για πρόωρες εκλογές
- Ο πρωην υπουργός προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό πως ρισκάρει την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΗΜΑΡ ή Ποτάμι
- Ο Λαφαζάνης απειλεί – υπόσχεται πως θα συνεχίσει το αντάρτικο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει θέση το κόμμα και να μην εφαρμοστεί το νέο Μνημόνιο, και συνεπώς βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Α. Τσίπρα
- Ταυτόχρονα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Λεουτσάκος, και σύντροφος του Λαφαζάνη στην Αριστερή Πλατφόρμα, μιλάει ξεκάθαρα για Grexit και ζητάει προετοιμασία για επιστροφή στη δραχμή - Βίντεο με τις δηλώσεις του

Ανοίγουν οι τράπεζες τη Δευτέρα με capital controls – Δεν αλλάζει το όριο των 60 ευρώ για τα ΑΤΜ αλλά φτάνει σωρευτικά στα 420 ευρώ την εβδομάδα(Βίντεο)

- Βγήκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με βάση την οποία οριστικά ανοίγουν την Δευτέρα οι τράπεζες αλλά με Capital Controls
- Εως 60 ευρώ οι ημερήσιες αναλήψεις στα ΑΤΜ
- Ανεβαίνει στα 420 ευρώ το όριο των εβομαδιαίων αναλήψεων στα ΑΤΜ – Προσοχή: Εαν χάσετε το όριο τότε μηδενίζεται
- Στα 300 ευρώ οι εβδομαδιαίες αναλήψεις για τους συνταξιούχους απο τα γκισέ των τραπεζών
- Δείτε τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Δημήτρη Μάρδα