Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε παρακάτω το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ
 του National Geographic 
για την σχεδίαση και κατασκευή της Αγίας Σοφίας.

Τα εθνικά θέματα

Του Ν. Λυγερού

Τα εθνικά θέματα δεν είναι απλώς για λόγους, ειδικά αν είναι πολιτικοί. Τα εθνικά θέματα θέλουν πράξεις, όχι λόγω εθνικισμού, αλλά ανθρωπιάς, διότι υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, γιατί η κοινωνία τούς ξέχασε, ενώ ανήκουν στο έθνος και στην ιστορίας μας, ενώ η γη τους είναι κατεχόμενη από τη βαρβαρότητα. Κι αν μερικοί από τους δικούς μας επέλεξαν να ζήσουν ευτυχισμένοι μέσα στη λήθη, αυτό δεν ισχύει για τον Ελληνισμό, που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Γι’ αυτόν το λόγο, δεν μας εντυπωσιάζουν οι ομιλίες, αφού ξέρουμε τη συνέχεια. Παρακολουθούμε το έργο και ακολουθούμε τους ανθρώπους.

Απίστευτο! Μυστηριώδης λάμψη «εξαφανίζει» αυτοκίνητο! (Βίντεο)

ΑΤΙΑ φέρεται να απήγαγε ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Βόρειας Ντακότα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια κάμερα ασφαλείας του δρόμου κατέγραψε το γεγονός και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» από τις εικασίες. Αρκετά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν το βίντεο είναι πραγματικό ή φάρσα.

Το βίντεο ενός λεπτού και δώδεκα δευτερολέπτων, δημοσιεύτηκε στοYouTube.com στις 7 Νοέμβρη του 2014 στο κανάλι της Συχνότητας Paranormal. Μια σύντομη περιγραφή που επισυνάπτεται, λέει ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του τόπου που ονομάζεται Cavalier στη Βόρεια Ντακότα.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ''RAF''!!!!

ΞΑΦΝΙΚΑ Ανατροπές στη Μεσόγειο!!!Ρώσικα Μαχητικά στην ουρά της «RAF»!
Για μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ρωσίας μιλά το Ria Novosti
Επικαιροποιημένο μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας με αναβάθμιση διευκολύνσεων και παραχώρηση εδαφών για την ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, αναμένεται να υπογράψει ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στη Ρωσία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti…Πληροφορία που αναμεταδίδει το ΚΥΠΕ
Το μνημόνιο, όπως αναφέρεται, θα υπογραφεί κατά την επικείμενη επίσκεψη του Κύπριου Προέδρου στην Ρωσία.

Έγγραφο του ΟΗΕ: Είναι ΟΛΑ προ-συμφωνημένα για το Χρέος κι εμείς θα νομίζουμε ότι νικήσαμε!

Από το logiosermis

Χθες αποκαλύφθηκε έγγραφο του ΟΗΕ με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου 2014, το οποίο αναγράφει στην εισαγωγή του τα εξής:

"Λύση που υιοθετήθηκε από την Γενική Συνέλευση στις 9 Σεπτεμβρίου 2014

68/304. Για την καθιέρωση μιας πολύπλευρης εντός νομικού πλαισίου συμφωνίας για ηγεμονικές διαδικασίες αποδόμησης του χρέους.

Η Γενική Συνέλευση, 

10 ερωτήσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με το παγκόσμιο χρέος.

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ.
Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του.

Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.

Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά...

Στρατηγική συμφωνία Αθήνας και Μόσχα: Η ρωσική "Rosgeologia" αναλαμβάνει σεισμικές έρευνες από Καστελόριζο έως Κρήτη

Η ρωσική εταιρεία «OAO Rosgeologia» αναλαμβάνει τη διενέργεια τρισδιάστατων σεισμικών ερευνών στο Αιγαίο με επικέντρωση από το Καστελόριζο έως τα νότια της Κρήτης όπου υπάρχουν στοιχεία για μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Η συμφωνία έχει κλείσει και είναι στρατηγικής σημασίας, αφού πέραν της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας ορθώνεται ένα «τοίχος» απέναντι στις επιδιώξεις της Άγκυρας έναντι των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Πούτιν για Τσίπρα: Έχει «φρέσκιες ιδέες» και αγωνίζεται για το καλό του λαού

Συνάντηση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο Β'
Πρωθυπουργό με «φρέσκιες ιδέες» που αγωνίζεται για το καλό του λαού και της πατρίδας του χαρακτήρισε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο Β΄ κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Αίγυπτο.

Θετικά μηνύματα από τις αγορές: Προεξοφλούν συμφωνία - Πώς ερμηνεύεται η εκρηκτική άνοδος στο Χρηματιστήριο

Αγνοούν Λαφαζάνη, υποδέχονται θετικά την πρόταση Βαρουφάκη για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% και αποδοχή του 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου
Με εκρηκτική άνοδο της τάξης του 7,98% στις 826,31 μονάδες έκλεισε την Τρίτη ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η αλματώδης αύξηση στις τιμές των μετοχών - με αυτές των τραπεζών να πρωταγωνιστούν καθώς η Εθνική έκλεισε με κέρδη 20,75%, η Eurobank με υπεραπόδοση 19,67%, η Πειραιώς με άνοδο 15,85% και η Alpha Bank με θετικό πρόσημο κατά 7,10% - φαίνεται πως μπορεί να ερμηνευθεί ως μια θετική κίνηση από τις αγορές που μοιάζουν να προεξοφλούν συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων δανειστών.

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ: ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αβάσιμες χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τις πληροφορίες περί συμβιβαστικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Σε δηλώσεις του από τη σύνοδο του G20 στην Κωνσταντινούπολη, o κ. Σόιμπλε ανέφερε ότι η ευρωζώνη δεν πρόκειται να διαπραγματευθεί ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα στην αυριανή (11/02/2015) συνεδρίαση του Eurogroup.