Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Το μήνυμα για την Ελλάδα – Με ελληνικές σημαίες στις εξέδρες (Εικόνες & Βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές στο ΓΣΠ…


Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δε ξέχασαν την τραγωδία στην Ελλάδα και δεν έμειναν μόνο στην μονόλεπτη σιγή πριν τη σέντρα.

Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε αμέσως μετά από όλο το γήπεδο, ενώ οι εξέδρες γέμισαν με ελληνικές σημαίες.

"Ματωμένο Φεγγάρι"- Σήμερα η μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης του 21ου αιώνα

Μάρτυρες ενός εντυπωσιακού και ταυτόχρονα σπάνιου φαινομένου θα γίνουν σήμερα η Ευρώπη και η Ελλάδα.
Το σούρουπο η πανσέληνος θα κάνει την εμφάνιση της ντυμένη στα κόκκινα. Οι παρατηρητές, τότε, θα έχουν την εμπειρία μιας ματωμένης Σελήνης ή όπως την ονομάζουν οι αστρονόμοι μιας ολοκληρωτικής σεληνιακής έκλειψης. 

Το φεγγάρι, σύμφωνα με τη ΝΑSA, θα υποστεί την ολική έκλειψη για 1 ώρα και 43 λεπτά και είναι η μεγαλύτερης διάρκειας έκλειψη που θα σημειωθεί μέχρι και το 2100.

Κατευθύνεται προς Αμμόχωστο το «Μπαρμπαρός»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Εν πλω προς το κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου βρισκόταν χθες το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος «Μπαρμπαρός». Επλεε κατά μήκος των νότιων ακτών της χερσονήσου της Καρπασίας, με προορισμό το κατεχόμενο λιμάνι.
Το σκάφος κινείτο την τελευταία εβδομάδα στις βόρειες ακτές της χερσονήσου της Καρπασίας, στα ανοικτά μεταξύ κατεχόμενου Δαυλού και Γιαλούσας.
Υπενθυμίζεται ότι την περιοχή αυτή «δέσμευσε» με παράνομη Navtex η Τουρκία για σεισμογραφικές έρευνες μέχρι και τον Μάρτιο.

Φωτιά Μάτι: Αυτό είναι το πιο σοκαριστικό βίντεο από την πυρκαγιά

Οι φλόγες σαρώνουν τα πάντα - Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τύλιξαν το σπίτι του

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι προσωπικές ιστορίες της τραγωδίας στο Μάτι - Το συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο μέσα από σπίτι που κάηκε από τη μανία της πύρινης λαίλαπας

Η Ελλάδα βιώνει την εθνική τραγωδία μετά τις καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Τουλάχιστον 87 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, δεκάδες αγνοούνται και περιουσίες, σπίτια και όνειρα έγιναν στάχτη μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Στους 87 οι νεκροί στις πυρκαγιές της Αττικής(Βίντεο)

Από το  newsbeast

Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία - Η ανακοίνωση από τους ιατροδικαστές - Κατέληξε 62χρονος εγκαυματίας - Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων
 
Συνεχίζεται η καταμέτρηση νεκρών και αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Επίσημα από την Πυροσβεστική ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 83 με τα περισσότερα πτώματα να είναι απανθρακωμένα, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής από τους ιατροδικαστές ανακοινώθηκε επίσημα ότι οι νεκροί που έφτασαν τελικά στο νεκροτομείο είναι 86.