Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

EΛΛΑΔΑ 2018

Όχι, οι φωτογραφίες δεν είναι από τον "συνωστισμό" της Σμύρνης του 1922.
Από τον "συνωστισμό της Νέας Μάκρης του 2018 είναι...
 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY

Χυδαία πρόκληση εν μέσω Εθνικού πένθους – Σουηδός πρώην πρωθυπουργός: Βοηθάμε την Ελλάδα, ξανά…

Ο κύριος Bildt θεωρεί ασήμαντες 70 και πλέον ζωές που χάθηκαν στις φλόγες και φροντίζει αυτή την ώρα να σχολιάσει πως η Ελλάδα δέχεται και πάλι βοήθεια για την αντιμετώπιση της εκτάκτου ανάγκης.

Την ώρα που η Ελλάδα μετρά τις πληγές της από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, με περισσότερους από 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν ατυχή, ανήθικα και κατάπτυστα σχόλια για την χώρα και τους πολίτες της, από την θαλπωρή και την ασφάλεια τους προσωπικού τους χώρου.

Βίντεο Drone από το Μάτι: Κρανίου τόπος ο οικισμός

Στους 74 ανέρχονται οι νεκροί που έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές στη μεγάλη φωτιάτης Αν. Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη. Είκοσι πέντε από τα θύματα βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Ζούγκλα στο Μάτι.
Ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς υπάρχουν αναφορές στο Κέντρο της Πυροσβεστικής, στην Αστυνομία και στο Λιμενικό για αγνοούμενους.

«Ελληνική Κόλαση» - Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ οι φονικές φωτιές στην Αττική - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Φωτογραφία: ΑΡ
Με βίντεο, φωτογραφίες και εκτενή ρεπορτάζ, καλύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στη Ελλάδα.

Οι πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του ηλεκτρονικού Τύπου, που εστιάζει στον αυξανόμενο αριθμό των θυμάτων σε περιοχές μια ανάσα από την Αθήνα την ώρα που η χώρα μας ζητά βοήθεια από την ΕΕ.

Φωτιά: Εκκενώνονται οικισμοί στο Λουτράκι και κατασκήνωση στο Αλεποχώρι

Σε προληπτική εκκένωση των οικισμών Λεοντάρι, Νέα Πολιτεία και Κατσιβίρι, στο Λουτράκι, καθώς και κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας, προχωρούν οι τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα η πυρκαγιά παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και έχει κατεύθυνση προς τους Αγίους Θεοδώρους.

Εθνική τραγωδία με 74 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες(Βίντεο - Φωτο)

Από το  newsbeast

Σε πλήρη εξέλιξη οι μεγάλες πυρκαγιές σε Καλλιτεχνούπολη και Κινέτα - Το χρονικό της τραγωδίας - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ανατολική και η δυτική Αττική - Ευρωπαϊκή συνδρομή ζητά η Ελλάδα.
Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Μάτι, όπου πέρασε η ολέθρια πυρκαγιά χθες.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Σταυρούλας Μαλλίδη, ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στους 74, ενώ ο συνολικός αριθμός τραυματιών είναι 164 ενήλικες και 23 παιδιά.