Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)


                                                      Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στο REAL FM 97.8 FM, 04/02/2014

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ: «Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ»! (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

elikopteroΔεκαοκτώ χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων και την τραγική κατάληξη της πτώσης του ελικοπτέρου , οι αιτίες όχι απλά παραμένουν αδιευκρίνιστες, αλλά φουντώνουν οι καταγγελίες για το ενδεχόμενο κατάρριψής του από πυρά των Τούρκων κομάντος είτε από τα τουρκικά πλοία της περιοχής.
Πόσο πιθανό είναι οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός να έχασαν τη ζωή τους σε ένα απλό αεροπορικό ατύχημα μέσα σε μια πολεμική κρίση;

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΔΥΜΑ

Τα δίδυμα αδέρφια σε ηλικία 6 ετών
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τη στιγμή που σε Ελβετία , Γερμανία και κυρίως Γαλλία, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με την επιχειρούμενη εισαγωγή της  λεγόμενης “θεωρίας του είδους” (φύλου ή γένους εναλλακτικά) στην δημόσια εκπαίδευση, η Le Figaro (31/01/14) και το  Le Point κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο απάνθρωπο πείραμα του γιατρού  που θεωρείται  πρωτοπόρος της θεωρίας. Πρόκειται για τον σεξολόγο/ψυχολόγο John Money, ειδικός στον “ερμαφροδυτισμό” στο Πανεπιστήμιο  Johns Hopkins. Αυτός ορίζει το 1955 το είδος-φύλο- ως αποτέλεσμα αυτοκαθορισμού  και επιλογής , ανεξάρτητα από την σωματική κατατομή και βιολογία.

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Makeleio2012

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Nόμιμοι οι βιασμοί γυναικών στο Αφγανιστάν!

Με το νόμο θα μπορούν οι άνδρες να βιάζουν τις γυναίκεw, αν σχετικό νομοσχέδιο επικυρωθεί από τον πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι.
Το νομοσχέδιο που έχει εγκριθεί από τα δύο σώματα του αφγανικού κοινοβουλίου απαγορεύει στους εισαγγελείς να ανακρίνουν συγγενείς οποιουδήποτε κατηγορουμένου για εγκλήματα σε βάρος γυναικών.
Εφόσον, λοιπόν, τα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια του θύματος, ο νόμος θα προστατεύει το δράστη αφήνοντας εκτεθειμένη και απροστάτευτη τη γυναίκα που έχει κακοποιηθεί.

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν είχαν καν εκδώσει εντάλματα για Χριστοφοράκο-Καραβέλα!!!

Oσο και αν φαίνεται απίστευτο, σχεδόν έξι χρόνια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της Siemens το καλοκαίρι του 2008 και την διαφυγή Χριστοφοράκου στα "πάτρια εδάφη" στο Μόναχο της Γερμανίας το 2009 και Καραβέλα στην Ουρουγουάη όπου υπάρχει κύκλωμα "φιλοξενίας" Γερμανών ναζί από την μεταπολεμική εποχή, οι ελληνικές αρχές δεν είχαν εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης!
Σε μια "βοθρώδη" υπόθεση, όπου αποδείχθηκε η εμπλοκή κορυφαίων στελεχών και των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων της χώρας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με τρανταχτές αποδείξεις και πιστοποιητικά καταβολής παράνομων προμηθειών σε ελληνικά κυβερνητικά στελέχη, φαίνεται ότι το παιχνίδι ήταν στημένο εξ αρχής:

Στην Αθήνα ο Φιλιππίδης. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Στην Αθήνα, μετά από απέλαση, ο ο τέως πρόεδρος του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης. Στα χέρια των ελληνικών αρχών Το έγγραφο που υπέγραψε στην Τουρκία.
Στην Αθήνα, μετά την απέλασή του από την Τουρκία, έφτασε ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος και συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές. Επέβαινε στην πτήση ΤΚ 1845 των τουρκικών αερογραμμών η οποία έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 09:05.
Η απέλασή του από το τουρκικό έδαφος διατάχθηκε μετά από σχετικό σήμα που απέστειλε στις τουρκικές Αρχές η εισαγγελία Εφετών της Αθήνας μέσω Interpol.

Ακόμα ένα βίντεο της κρίσης: Βίαιη έξωση στην Ισπανία - Καταστολή και πετροπόλεμος στις γειτονιές

Δείτε ακόμα ένα βίντεο από βίαιη έξωση στην Ισπανία που δεν φαίνεται να εξέρχεται και αυτή άμεσα από την οικονομική κρίση.
Οργή, πετροπόλεμος και αγανάκτηση στην Ισπανία της κρίσης.
Η αστυνομία συνεχίζει τις εξώσεις. Θύμα, αυτή τη φορά, ένας 54χρονος με ολική αναπηρία στη Μαδρίτη, στην περιοχή Lavapies.
Ο Antonio Argobia αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία του καθώς τον έπνιγαν τα χρέη και δεν μπορούσε να τα διευθετήσει, ενώ δεν μπορούσε να πληρώσει το νοίκι του.
Η κίνηση των Αρχών προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με κάτοικους της γειτονιάς και εκπροσώπους κοινωνικών κινημάτων να συγκεντρώνονται έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο Argobia.

Αίτημα άρσης ασυλίας του Γεράσιμου Γιακουμάτου για το γηροκομείο του αδελφού του- Ποιες μαρτυρίες «καίνε» τον βουλευτή

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέσω του Αρείου Πάγου, διαβιβάζει στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά τον αδελφό και τη σύζυγο του βουλευτή Γεράσιμο Γιακουμάτου, ενώ ζητάει την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού.
Στόχος είναι να διερευνηθεί αν προκύπτει ποινική εμπλοκή του βουλευτή στην υπόθεση του οίκου ευγηρίας, οι υπεύθυνοι του οποίου ελέγχονται για φορολογικές παραβάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις, τόσο τροφίμων του γηροκομείου όσο και υπαλλήλων της οικονομικής αστυνομίας, που αποδίδουν στον βουελυτή ενεργό συμμετοχή στην επιχείρηση.

Θεσσαλονίκη: 20χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό-Την νάρκωσαν και την βίασαν

Τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν για το βιασμό - Χρησιμοποίησαν την ουσία «μιάου-μιάου» (μεφεδρόνη), για να ναρκώσουν τη νεαρή Ελληνίδα.Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες, κατήγγειλε ότι έπεσε μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους, καθώς η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να τους εντοπίσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη -μια συνθετική διεγερτική ουσία- με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ ο Παύλος Χαϊκάλης και τα αθλητικά σωματεία Αρη και Ηρακλή

Παραδέχεται τη φοροδιαφυγή ο Χαϊκάλης - Αγρότες οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες το 2013, ακολουθούν οι εργολάβοι, οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι έμποροι αγροτικών προϊόντων και οι γιατροί - Δείτε τον πίνακα με τους παραβάτες και τα ποσά που απέκρυψαν - 68 Έλληνες έκρυψαν στην Ολλανδία 1,5 εκατ.ευρώ.
«Φωτιά» πήραν οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά το 2013. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ελέγχους, έτσι και σε πολλούς που έγιναν πέρυσι βρέθηκαν αρκετά «λαβράκια» σε όλη τη χώρα.

Ο οίκος Fitch επιθυμεί κατασχέσεις ακινήτων στην Ελλάδα!

Ο οίκος Fitch επιθυμεί κατασχέσεις ακινήτων στην Ελλάδα!
Επιβράδυνση του αριθμού των νέων επισφαλών στεγαστικών δανείων, διαπιστώνει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch στην έκθεσή του για την ελληνική στεγαστική αγορά στο τέταρτο τρίμηνο του 2013 (Mortgage Market Index - Greece), αλλά σημειώνει ότι ο συνολικός αριθμός των μη εξυπηρετούμενων δανείων συνεχίζει να αυξάνεται λόγω του μικρού αριθμού κατασχέσεων.
Στο τελευταίο τρίμηνο του 2013 το επίπεδο των δανείων που δεν εξυπηρετούνται πάνω από τρεις μήνες έφθασε το 10% του τρέχοντος ύψους των ενεχύρων έναντι 8% στο αντίστοιχο διάστημα του 2012, αναφέρει ο Fitch. «Η πλειοψηφία των δανειοληπτών που δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους παραμένουν προστατευμένοι, αν και οι αλλαγές που επήλθαν με τον νόμο 4224/2013 όσον αφορά την απαγόρευση των κατασχέσεων μπορεί να καλύπτουν λιγότερους», αναφέρει η διευθύντρια του Fitch κ. Σάνια Πάικ.

Κύπρος:Φεύγει το ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση; Κρίσιμη η αυριανή μέρα


Λευκωσία: Με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης βρίσκεται το ΔΗΚΟ, μετά και τη συνάντηση του Προέδρου του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Το σκηνικό αποχώρησης διαμορφώθηκε μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αναμένει από τον ΠτΔ να τηρήσει τις προγραμματικές του θέσεις, εκφράζοντας προφανώς τη δυσφορία του για τη διαφαινόμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σε σχέση με το κοινό ανακοινωθέν.

Κύπρος:Το προσχέδιο του ανακοινωθέντος (ελληνικά και αγγλικά) -

Λευκωσία: Το κείμενο, το οποίο υποβλήθηκε παρασκηνιακά από τους Αμερικανούς, στηρίζεται στην πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη της 18ης Δεκεμβρίου και όπως διαμορφώνεται το σκηνικό θα αποτελέσει τη βάση για την επανέναρξη των συνομιλιών.

Ολόκληρο το κείμενο το οποίο αποκαλύπτει το philenews, και το οποίο θα διαβαστεί σε περίπτωση συνάντησης των δύο ηγετών, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ

Απογοητεύεται η Wall Street από τα μάκρο για την απασχόληση

Dow15.450,094,85 0,03%  



  Nasdaq4.031,5234,56 0,86%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Διεύρυναν τις απώλειές τους οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, διαγράφοντας τα χθεσινά τους κέρδη, καθώς τα στοιχεία για τη δραστηριότητα στον τομέα υπηρεσιών των ΗΠΑ απέτυχαν να επουλώσουν τις "πληγές" που είχαν ανοίξει νωρίτερα τα αδύναμα στοιχεία για την απασχόληση.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 63,030 μονάδες (0,41%) και βρίσκεται στις 15382,21 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει πτώση 50,86 μονάδων (1,26%) φτάνοντας τις 3980,66 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει πτώση 13,05 μονάδων (0,74%) και βρίσκεται στις 1742,15 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 9 κινούνται με θετικό πρόσημο και 21 με αρνητικό. Εξ΄ αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη καταγράφει η Merck καθώς διαπραγματεύεται στα 54,195 δολάρια με άνοδο 0,685 δολαρίων ή σε ποσοστό 1,28%. Ακολουθούν η IBM με κέρδη 0,33% στα 173,41 και η JP Morgan Chase στα 55,08 δολάρια με άνοδο 0,24%.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τη χειρότερη επίδοση σήμερα είναι η Boeing (-2,08%), η Pfizer (-1,60%) και η United Technologies (-1,54%). Οι πρωταγωνιστές της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 72,44 μονάδες (0,47%) κλείνοντας στις 15.445,24 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε άνοδο 34,56 μονάδων (0,86%) και έκλεισε στις 4.031,52 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε άνοδο 13,31 μονάδων (0,76%) κλείνοντας στις 1.755,20 μονάδες. 

Με πτώση έκλεισε το ΧΑΚ-Στις 103,5 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Λευκωσία: Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά κατά συνεδρία της Τετάρτης, με το Γενικό Δείκτη να σημειώνει απώλειες της τάξης του 1,04% και να κλείνει στις 103,5 μονάδες.

Πτωτικά κινήθηκε και ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε με ζημιές ύψους 0,73% στις 52,77 μονάδες.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €100.787,43.

Από τους επιμέρους δείκτες, θετικά κινήθηκε η Παράλληλη Αγορά κατά 0,9%, κλείνοντας στις 670,31 μονάδες, ενώ η Εναλλακτική Αγορά σημείωσε αύξηση κατά 0,45% στις 827,11 μονάδες.

Μίνι ράλι στη Λεωφόρο Αθηνών, πενθήμερο "άλμα" 10% ο Γενικός Δείκτης

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Καταλυτική επίδραση στην κίνηση της αγοράς είχαν την Τετάρτη δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, σχετικά με τις παρεμβάσεις που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για το ελληνικό χρέος.

Αν και η κίνηση στο ταμπλό υπήρξε αρχικά υποτονική, με αλλεπάλληλες εναλλαγές προσήμου και περιορισμένη διακύμανση για τον Γενικό Δείκτη, η εικόνα άλλαξε ριζικά λίγο πριν τις 14:00 και σύντομα ο ΓΔ βρέθηκε να ενισχύεται σε επίπεδα άνω των 1.150 μονάδων, με αυξημένους όγκους συναλλαγών.

Μέρος των ενδοσυνεδριακών κερδών «ροκανίστηκε» στη συνέχεια, ο Γενικός Δείκτης κατάφερε ωστόσο να σημειώσει το υψηλότερο κλείσιμο από τις 17 Ιανουαρίου, και να συμπληρώσει έτσι 5 διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις με αθροιστικά κέρδη 10,10%.