Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μπράβο παιδιά -Έλληνες μαθητές λένε τον Εθνικό ύμνο μέσα στην Αγιά Σοφιά! (Βίντεο)



Μια ανατριχίλα μας έπιασε όταν είδαμε αυτό βίντεο.
Απολαύστε τους:

Διάλεξη Ν.Λυγερού "Αντεπίθεση στα Κατεχόμενα"(Βίντεο)



Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα 
"Αντεπίθεση στα Κατεχόμενα", 
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου 
 Λεμεσός 24/10/2014

Διάλεξη Ν.Λυγερού "Στρατηγική ανάλυση εξελίξεων κυπριακής ΑΟΖ"(Βίντεο)



Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα
 "Στρατηγική ανάλυση εξελίξεων κυπριακής ΑΟΖ", 
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου
Λεμεσός 24/10/2014

NASA: Δοκιμάζει την πρώτη κατοικία ανθρώπων στον Άρη (Εικόνες)

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια αλλά και κάποιες εικόνες της πρώτης βάσης που θέλει να εγκαταστήσει στον Αρη για να ζήσουν εκεί τα μέλη των επανδρωμένων αποστολών στο Κόκκινο Πλανήτη.
 
Πρόκειται για ένα θόλο δύο επιπέδων με. Στο ένα επίπεδο θα υπάρχουν τα εργαστήρια, οι χώροι εργασίας, οι αποθήκες εξοπλισμού και τροφίμων, η κουζίνα, η τραπεζαρία, γυμναστήριο και το μπάνιο και στο άλλο επίπεδο τα υπνοδωμάτια. Η βάση είναι σχεδιασμένη για να κατοικούν εκεί έξι άτομα. 

Β.Πούτιν: "Οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων"-Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΣΥΡΙΑ,ΙΡΑΚ,ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ενώπιον του Κλαμπ Βαλντάι και δεν παρέλειψε να αναφερεθεί στους πρόσφατους πολέμους που έγιναν με ευθύνη της Ουάσιγκτον σε Λιβύη,Συρία,Ιράκ (με εισβολή) χωρίς να τιμωρηθεί από την Διεθνή Κοινότητα, και χωρίς να τη "στριμώχνουν" τα δυτικά ΜΜΕ.
 
Προσπαθούν να αναδιοργανώσουν την παγκόσμια τάξη για να ανταποκρίνεται καλύτερα στα συμφέροντά τους, είπε - Ο Ρώσος πρόεδρος ανέλυσε την κρίση στην Ουκρανία και αναφέρθηκε στην πολιτική των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων - Δεν θα πάρουν φυσικό αέριο από αλλού, είπε

Στρατιωτικές βάσεις στην Αργεντινή δημιουργεί η Ρωσία-Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

H Aργεντινή, η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της Νοτίου Αμερικής (μετά την Βραζιλία η οποία και αυτή αποτελεί σύμμαχο της Ρωσίας) συμφώνησε για την κατασκευή ρωσικών βάσεων στην επικράτειά της. Πρόκειται για μια κίνηση-απάντηση του Μπουένος Άϊρες για τις τεχνητές πτωχεύσεις που τους επέβαλαν οι Αμερικανοί.
 
Το φιλορωσικό κλίμα στην χώρα του "τανγκό" ευνοεί αυτή τηνκινηση. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και προέρχονται από τον ρωσικό Τύπο. Σύμφωνα λοιπόν με τις ρωσικές πηγές το Μπουένος Άιρες συμφώνησε στην φιλοξενία ρωσικών βάσεων (μιλούν για παραπάνω από μια βάση). 
 

Νέο αλαλούμ με τον ΕΝΦΙΑ – Δεν δικαιούνται ούτε απαλλαγής ούτε έκπτωσης οι άνεργοι και όσοι απολύθηκαν!

Θανάσης Λυρτσογιάννης
  Από το newsit

- Διαβάστε ποιοί φορολογούμενοι κερδίζουν απαλλαγή και έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ
- Τι αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων με αναπηρία, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους
- Η νέα γκάφα για τους άνεργους και όσους έχασαν τη δουλειά τους και πήραν αποζημίωση απόλυσης
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι κερδίζουν απαλλαγή και έκπτωση με νέες ανακοινώσεις, ποιους ξέχασαν πάλι

Η πρώτη καταγραφή UFO στην Βόρειο Αμερική το 1639!(Βίντεο)

Είναι γεγονός ότι η Αμερική είναι η πρωταθλήτρια χώρα στην καταγραφή UFOs εδώ και επτά δεκαετίες, με χιλιάδες αναφορές κάθε χρόνο καθώς και με τα πιο οργανωμένα δίκτυα έρευνας παγκοσμίως. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά έρχεται από το 16ο αιώνα και τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, John Winthrop, και ότι πιθανόν δεν πρόκειται μόνο για την πρώτη καταγραφή αλλά και για την πρώτη γνωστή απαγωγή στην ιστορία της UFOλογίας!

Ιράν: Κρέμασαν 26χρονη για το φόνο του φερόμενου βιαστή της

Εκτέλεση διά απαγχονισμού παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας να της δοθεί χάρη
Mια νεαρή Ιρανή, ηλικίας 26 ετών, η Ρεϊχανέχ Τζαμπαρί, στην οποία είχε επιβληθεί η θανατική ποινή για τη δολοφονία ενός άνδρα, εκτελέστηκε σήμερα διά απαγχονισμού παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας να της δοθεί χάρη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Η Διεθνής Αμνηστία είχε επιβεβαιώσει χθες το βράδυ με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι η νεαρή γυναίκα θα εκτελεστεί σήμερα και στο λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook που είχε δημιουργηθεί ως συμπαράσταση στην Τζαμπαρί έχει αναρτηθεί το μήνυμα «αναπαύεται εν ειρήνη».

Οι οίκοι Fitch και Standard and Poor’s αναβάθμισαν την οικονομία της Κύπρου

Ο οίκος Fitch αναμένει, ωστόσο, ύφεση της οικονομίας και το 2015 κατά 0,8% και επιστροφή στην ανάπτυξη το 2016
Σε αναβάθμιση του ορίζοντα αξιολόγησης της Κύπρου από σταθερή σε θετική προέβη ο οίκος αξιολόγησης Fitch, ο οποίος επεσήμανε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, πριν από τις αναθεωρήσεις του ΑΕΠ, ήταν μικρότερο απ' ότι αναμενόταν λόγω της αύξησης των φορολογικών εσόδων και των χαμηλότερων δαπανών.

Συγκλονιστικές εικόνες από το σούπερ μάρκετ στο Ίλιον

Συγκλονιστικές εικόνες από το σούπερ μάρκετ στο Ίλιον (pics)
Πώς εγκλωβισμένοι σώθηκαν την τελευταία στιγμή από το πάρκινγκ-Κινδύνευσαν παιδιά στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου που βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας
Μία μέρα μετά από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της, οι εικόνες που έρχονται στο φως μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της η κακοκαιρία. Από θαύμα δεν υπήρξαν τελικά θύματα στον Ίλιον και το Περιστέρι, περιοχές όπου βρέθηκαν στην κυριολεξία στο έλεος της κακοκαιρίας.
Αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα, περιουσίες χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά , δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, πλημμύρισαν πάρκινγκ και το κυριότερο… άνθρωποι κινδύνεψαν  να πνιγούν…