Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η βυθισμένη πολιτεία της Ζακύνθου(Βίντεο)

Από τον Αντώνη Κυριαζή

Πώς η υποβρύχια έρευνα του Παύλου Βούτου έφερε στο φως μια βυθισμένη αρχαία πολιτεία και γιατί κάποιοι προσπαθούν να την εξαφανίσουν.

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ του διεθνούς αρχαιολογικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η Ζάκυνθος ύστερα από μια ιδιαίτερα σημαντική ανακάλυψη που αφορά σε κίονες, πλακόστρωτα και διάσπαρτο αρχαίο δομικό υλικό στην περιοχή του κόλπου του Αλυκανά. Τα ευρήματα εκτείνονται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε έκταση 30 στρεμμάτων.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Ιστορικές σκακιέρες και διαχρονική στρατηγική"(Βίντεο)


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 "Ιστορικές σκακιέρες και διαχρονική στρατηγική". 
Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. 
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αμερικάνικη εμετική προφητεία για την Ελλάδα μας στο τελικό στάδιο επαλήθευσης. Φρίκη!!!

Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk». Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». Η διάσημη αμερικάνα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος μετά το μπλέξιμό της με τους παγκόσμιους οικονομικοπολιτικούς δικτάτορες. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει γράψει και άλλες προφητείες όπως π.χ. την ίδρυση του Κουρδιστάν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σχέδιο για νόμισμα δυο ταχυτήτων στην Ευρωζώνη ετοιμάζουν στο Eurogroup;

Φαίνεται πως οι εξελίξεις έρχονται καταιγιστικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

 Το σχέδιο λοιπον για διπλό νόμισμα στην ευρωζώνη ενδέχεται να μπει στην τελική ευθεία με κέντρο εφαρμογής την Ελλαδα.

Συγκλονιστικό!!! «Αναστολή ζωής» σε ανθρώπους είναι πλέον πραγματικότητα!!!!(Βίντεο)


Συγκλονιστικό!!! «Αναστολή ζωής» σε ανθρώπους είναι πλέον πραγματικότητα!!!!

Οι επιστήμονες πίσω από την ιατρική αυτή διαδικασία, δεν θέλουν να την ονομάζουν “αναστολή ζωής” ωστόσο είναι ένας συμβατικός τρόπος για να την εξηγήσουμε.
Οι πρώτες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους θα ξεκινήσουν στο UPMC Presbyterian Hospital στο Pittsburg, με 10 ασθενείς, των οποίων τα τραύματα σε άλλη περίπτωση θα αποδεικνύονται μοιραία για να εγχειριστούν.

Τοιχογραφίες από την κατεχόμενη Κύπρο στη Βουλή των Λόρδων (εικόνες) - Τα έργα εντόπισε η Τασούλα Χατζητοφή σε συλλογή συλλέκτη


Λονδίνο: Δυο σπαράγματα τοιχογραφιών από την κατεχόμενη εκκλησία της Παναγίας Αψινθιώτισσας παρουσιάστηκαν στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο, στο πλαίσιο συζήτησης με θέμα «Blood treasure and Islamic state, war, extremism and the looting of culture».

Η φωτογραφία των δύο έργων είναι η πρώτη που βγαίνει στη δημοσιότητα.

Στην πρώτη απεικονίζεται σκηνή της αποκαθήλωσης που δείχνει την Παναγία και στη δεύτερη ένας μάρτυρας.

Συγκλονιστικό! Βρέθηκε Έγγραφο – Ντοκουμέντο από την Σταύρωση του Ιησού!

14Το συγκλονιστικό αυτό έγγραφο (αντίγραφο του οποίου βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω), παρέμεινε μέχρι το 1309 μ..Χ. τελείως άγνωστο… οπότε βρέθηκε στη γνωστή σε όλους σήμερα για τον καταστροφικο σεισμό πόλη (L’Aquila) της Κεντρικής Ιταλίας (κοντά στην οποία έχει ανακαλυφθει η αρχαία ρωμαϊκή πόλη του Αμιτερνο, όπου βρέθηκε το σπίτι του Πόντιου Πιλάτου). Το 1381,σύμφωνα με το diaforetiko.gr, μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη επί των ημερών του Πατριάρχου Ιερεμίου.

Μεταφράστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Διονύσιο, κατά το έτος 1643.
Μετάφραση:
“Τω εβδόμω και δεκάτω Τιβερίου Καίσαρος, Βασιλέως Ρωμαίων, μονάρχου ανικήτου,
Ολυμπιάδος διακοσιοστής πρώτης, Ηλιάδος ογδόης από κτίσεως κόσμου, κατά τον
ημέτερον μερισμόν των Εβραίων τετράκισχίλια και εκατόν εβδομήκοντα τέσσερα έτη και

«Καταιγίδα» παραιτήσεων Εννέα γενικοί γραμματείς και πρόεδροι οργανισμών «μύρισαν» εκλογές και παραιτούνται

Παπαγιαννίδης, Κατρίνης, Τόλκας, Σιμόπουλος, Τσιγκρής, Κοκκόρης, Παπαθανασίου και Μπέκου αποχωρούν για να πολιτευθούν - Τις επόμενες ώρες παραιτείται και ο Δημ. Λιντζέρης
«Βροχή» πέφτουν οι παραιτήσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης αλλά και προέδρων δημοσίων οργανισμών με το βλέμμα στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Την παραίτησή του υπέβαλε χθες, Δευτέρα, στον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης, προκειμένου να πολιτευτεί σε πιθανές επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Πακιστάν: 141 νεκροί σε σχολείο - Οι Ταλιμπάν εκτελούσαν τα παιδιά ένα-ένα(Βίντεο)

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσαν τουλάχιστον 132 παιδιά - Η τρομακτική αυτή υπόθεση ομηρίας έληξε έπειτα από επιχείρηση του στρατού - Νεκροί και οι έξι δράστες
Ένα σκηνικό απόλυτης φρίκης έζησαν για έξι ολόκληρες ώρες μαθητές και δάσκαλοι σε ένα σχολείο στην Πεσαβάρ του Πακιστάν, στο οποίο φοιτούν παιδιά στρατιωτικών.



Κομάντος Ταλιμπάν εισέβαλαν το πρωί στο σχολείο φορώντας στρατιωτικές στολές και πήραν ομήρους 500 παιδιά και δασκάλους, εκτελώντας τουλάχιστον 141 άτομα! Μάλιστα, τα 132 από τα θύματα ήταν παιδιά, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 114 τραυματίες.