Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Προς νέους άντρες : μην βιάζεστε...φτιάξτε και γλεντήστε τη ζωή σας...έχετε την άνεση να καταστραφείτε/παντρευτείτε πριν το τέλος σας...


Δυστυχώς όπως όλοι βλέπετε και ίσως καταλαβαίνετε ο Φεμινισμός έχει καταστρέψει τις γυναίκες σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα πεδία και τις έχει καταστήσει πλέον ανίκανες όχι μόνο να αγαπήσουν αλλά και να αντικρύσουν την πραγματικότητα προσβλέποντας πάντα μόνο στην δικιά τους απόλυτη ευχαρίστηση χωρίς να νιώθουν ενοχές ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ!!!

Παρακολουθώ επισταμένα τον Φεμινισμό και όλα όσα έχει καταφέρει να διαμορφώσει έως και σήμερα πάνω από 30 χρόνια έχοντας βιώσει την   ενδοοικογενειακή βία (μητέρα με ψυχολογικά προβλήματα που κατέστρεψε το μέλλον της οικογένειας μας) και αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι τίποτα μπροστά που συμβαίνουν σε άλλες χώρες όπως η Αγγλία η η Αυστραλία που οι άντρες δεν έχουν κανένα δικαίωμα, έχουν παραβιαστεί τα πάντα, κάθε νόμιμο ανθρώπινο δικαίωμα στο όνομα του φεμινισμού και της προστασίας των γυναικών και της woke ατζέντας!!!

Βεβαίως αυτή την woke ατζέντα θα την πληρώσουν πολύ ακριβά οι γυναίκες γιατί απλά ο φεμινισμός δεν ενδιαφέρεται γιαυτές πάρα μόνο για την δύναμη και την εξουσία να καταστρέψουν οτιδήποτε έχει φτιαχτεί από τους άνδρες!!!
Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο γιατί ο χειρότερος εχθρός των σημερινών ανδρών είναι οι ίδιοι οι άνδρες που υπονομεύουν αλήθεια αλλά και την ίδια ισορροπία της φύσης άλλοτε μένοντας απαθείς η ως δήμιοι εκτελώντας τις εντολές του φεμινιστικού καθεστώτος!!!

Με την εντατική πλύση εγκεφάλου και την διαστρέβλωση της αλήθειας, τη χρήση του πολιτικά ορθού λόγου και της woke ατζέντας (κάθε παλαβός που νομίζει ότι είναι γυναίκα , για τον ΟΗΕ είναι γυναίκα, γιαυτό είδαμε όλα όσα συνέβησαν πλέον και στους Ολυμπιακούς του Παρισιού), οι γυναίκες θεωρούν πλέον τους άνδρες ως υποχείρια τους και ως σκλάβους και δεν το κρύβουν:

 Έτσι ακριβώς ενέργησε και η γυναίκα του συγχωρεμένου αυτόχειρα αστυνομικού , κατάλαβε ότι παντρεύτηκε απλά ένα καλό παιδί αλλά δεν της έφτανε και ίσως και κάποιος τρίτος την κατάλαβε και την παρότρυνε αφού την έπεισε ότι με τα 3 παιδιά θα τον είχε σκλάβο της να της πληρώνει διατροφή και αυτή να ευχαριστηθεί την ζωή της με τα "κακά παιδιά" !!!

Οι φεμινιστικές οργανώσεις οργώνουν τη χώρα απ΄ άκρη  σ' άκρη και δηλητηριάζουν τα μυαλά των γυναικών και δη των νεαρών κοριτσιών...

Και ερχόμαστε στο ζητούμενο που είναι η επιβίωση των ανδρών γιατί ουδείς ενδιαφέρεται...




Γιαυτό λοιπόν μην βιάζεστε...φτιάξτε και γλεντήστε τη ζωή σας...έχετε την άνεση να καταστραφείτε/παντρευτείτε πριν το τέλος σας...

Καλή τύχη σε όλους και πάντα με Υγεία...

Faceof... 

https://alexander-hellas.blogspot.com/2024/09/04092024.html

https://alexander-hellas.blogspot.com/2024/09/blog-post_14.html

https://alexander-hellas.blogspot.com/2024/09/blog-post_708.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου