Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΤΑΣΣΟΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ... 2 ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ...ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302



ΒΑΣΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 302. 

Από το apoellas


H θυσία τους αγνή. Ξεπερνά κάθε όριο και φραγμό. Στο μυαλό τους τη στιγμή της θυσίας τους ήταν μόνο η πατρίδα. Ξέχασαν ότι είχαν οικογένεια και ότι μπορούσαν σήμερα να είναι μεταξύ μας και να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της εποχής. Tα αψήφησαν όλα. Θυσιάστηκαν για να ποτίσουν με το δικό τους αίμα το δέντρο της λευτεριάς. Θυσιάστηκαν γιατί πίστεψαν ότι θα συνεχίζαμε τον αγώνα, ότι θα παίρναμε τη σκυτάλη από τα χέρια τους για να την παραδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας σε άλλους.

Ασημένιο και Πανελλήνιο ρεκόρ η Μπελιμπασάκη!

Η εκπληκτική Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ (50.45) στα 400μ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο και παρότι έχασε στο... νήμα το χρυσό, πήρε το αργυρό μετάλλιο!
Ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βερολίνο, μια ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση! Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε κατάθεση ψυχής, βγήκε πρώτη στην τελική ευθεία, όμως έχασε το Χρυσό μετάλλιο για τέσσερα εκατοστά από την Πολωνή Γιουστίνα (50.41 η νικήτρια και 50.45 η Ελληνίδα).

Οι τετράποδοι φύλακες του Στρατού δείχνουν τις ικανότητές τους Η σκληρή εκπαίδευση αποδίδει καρπούς(Βίντεο)

Οι τετράποδοι φύλακες των μονάδων του Στρατού ξηράς με τους συνοδούς τους ανέδειξαν τις δυνατότητες τους -απόρροια της σκληρής και ρεαλιστικής εκπαίδευσης τους- στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων «ΠΕΡΙΤΑΣ-2018».
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, η συγκεκριμένη άσκηση περιελάμβανε επίδειξη των δυνατοτήτων και της τακτικής χρησιμοποίησης των στρατιωτικών σκύλων και των συνοδών τους, για την αντιμετώπιση απειλών και την εξασφάλιση της αποτελεσματικής φρούρησης μονάδων και εγκαταστάσεων Διοικητικής Μέριμνας, τόσο σε περίοδο ειρήνης, όσο και σε περίοδο επιχειρήσεων.