Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκαριστική ανακάλυψη:Αρχαίο ελληνικό νόμισμα κατέγραψε έκλειψη του Δία από την Σελήνη


Ένα σπάνιο αρχαίο ελληνικό νόµισµα αποκαλύπτει µια (σπανιότατη) έκλειψη που έγινε πριν από 2.134 χρόνια και ήταν ορατή στην τότε συριακή Αντιόχεια.

Ήταν 17 Ιανουαρίου 121 π.Χ. Ακριβώς πριν από 2.134 χρόνια συµβαίνει ένα σπάνιο αστρονοµικό φαινόµενο: έκλειψη του ∆ία από τη Σελήνη. Λίγο αργότερα – περίπουτο 120 π.Χ. – κυκλοφορεί ένα αργυρό τετράδραχµο που εµφανίζεται για µία φορά µόνο στην Ιστορία της αρχαίας Συρίας και εξαφανίζεται...

Επιστήμονας της Merck παραδέχεται ότι εμβόλια περιέχουν κρυφούς ιούς καρκίνου από μολυσμένους πιθήκους (Βίντεο)

Εάν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη την αλήθεια για το ότι τα εμβόλια περιέχουν κρυφούς ιούς καρκίνου, προετοιμάσετε τον εαυτό σας γιατί θα συγκλονιστείτε από τα παρακάτω.Δεκαετίες πριν, ένας από τους πιο εξέχοντες επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων - ένας επιστήμονας της Merck - έκανε μια καταγραφή σε βίντεο, όπου παραδέχτηκε ανοιχτά ότι τα εμβόλια που δίνονταν σε Αμερικανούς είχαν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ Η ΜΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Από το voliotaki

Αποκαλύψεις που σοκάρουν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και μαρτυρούν πώς ενώ χτίστηκαν πανομοιότυπες φυλακές, το κόστος τους απείχε εκατ. ευρώ. 

Η μία κόστισε 16 και η άλλη 32 εκατ. ευρώ.
Αν θέλατε και μπορούσατε σήμερα να χτίσετε...
ένα σπίτι και απευθυνόσασταν σε δύο εργολάβους, ποιον θα επιλέγατε; Αυτόν που θα σας κοστολογούσε κάθε τετραγωνικό με 2.000 ευρώ ή τον δεύτερο που για την ίδια ακριβώς κατασκευή θα σας ζητούσε 1.100 ευρώ ανά τ.μ.;

Απίστευτη δήλωση Μέρκελ ξεσκεπάζει την συμμορία του μνημονίου..

Αυτή η δήλωση της Μέρκελ αρκεί για να κλείσει την συμμορία του μνημονίου φυλακη για το υπόλοιπο της ζωής τους

Τι μας λέει λοιπόν η Μέρκελ; Ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.
Να το φτάσει δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο επίπεδο από ότι το άφησε ο …Καραμανλής το 2009!!!
Δηλαδή η συμμορία Παπανδρέου και όσοι την φυγαδεύουν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα ολέθριο σχέδιο με πρόσχημα το έλλειμα, που στο τέλος της ημέρας ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ!

Και αν γίνει ΤΩΡΑ ένα πραξικόπημα στην Τουρκία; (Με το απαραίτητο θερμό επεισόδιο…)

Μήπως αυτοί που έσκαψαν τον λάκκο της Συρίας, πέσουν οι ίδιοι μέσα; Ομαδική παράκρουση της Τουρκικής ηγεσίας αυτή την στιγμή που καλούν για στρατιωτική επέμβαση, μονομερή κατά της Συρίας....

Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

Αυτή την στιγμή, δεκάδες χιλιάδες μισθοφόροι σουνίτες βρίσκονται υπό καθεστώς τρόμου στην Συρία, βλέποντας ότι η προβοκάτσια με τα χημικά όχι μόνον δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά η Δύση φαίνεται να παγώνει ακόμα και την “ενίσχυση” των ισλαμοφασιστών.

Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του!

Είχε αποκαλύψει σχέσεις Σ. Αραβίας με NSA
Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη....συνωμοσία της 9/11 “The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”.

Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ελληνική Πατέντα: Ψύξη και θέρμανση από το έδαφος τώρα στα σπίτια!!!!

Της Κατερίνας Μυλωνά -ΠΑΤΡΙΣ (ΚΡΗΤΗ)
 Ο ήλιος αλλά και το έδαφος μπορούν να ζεστάνουν ένα κτίριο το χειμώνα, να το κρατήσουν δροσερό το καλοκαίρι αλλά και να παρέχουν ζεστό νερό στους κατοίκους του!
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πρότασης του...
Ηρακλειώτη Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού του Πολυτεχνείου Πατρών, συμβούλου εξοικονόμησης ενέργειας, κ. Κώστα Καπετανάκη, που διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό με τίτλο «Κάνε την Καινοτομία Πράξη: Κάνε την Ελλάδα πιο Ανταγωνιστική».
Ο κ. Καπετανάκης μιλάει στην «Π» για την πρότασή του, που αναμένεται να βγει στην αγορά τον επόμενο χρόνο και αποτελεί μία απάντηση στο ερώτημα πώς θα μπορεί κανείς να αποδεσμευτεί από το πετρέλαιο και να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε εφαρμογές θέρμανσης -ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού.

Καταργείται η Τράπεζα Διατήρησης Γενετικού Υλικού από το ΥΠΑΑΤ!

Διαλύεται η Τράπεζα διατήρησης της ελληνικής βιοποικιλότητας με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα αγροτικά ιδρύματα που υπάγονται στο Εθνικό Ιδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ) βάσει του «σχεδίου» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συγχωνεύονται-διαλύονται και 30 χρόνια κόπων τινάζονται στον αέρα, όπως τονίζουν η ΒΙΟΖΩ και το ΗΛΕΣΙΟΝ.

Όταν μιλούν οι αμερικανοί για.. χημικά είναι να κάνεις..τσιγαριλίκι

Η Ουάσινγκτον δεν στερείται απλά της νομιμοποίησης μιας στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία. Αυτό που στερείται επίσης, είναι η ηθική νομιμοποίηση. Εδώ μιλάμε για μια κυβέρνηση με ένα ιστορικό χρήσης χημικών όπλων εναντίων αθώων ανθρώπων, πολύ πιο διαχρονικό και δολοφονικό από τις υποτιθέμενες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ασσάντ από το πολεμοχαρές δυτικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα, που θέλει να σταματήσει κάθε έρευνα πριν κάνει την εισβολή του. Εδώ σας παρουσιάζουμε μια λίστα από 10 επιθέσεις χημικών όπλων, που οι ΗΠΑ επιτέλεσαν είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των συμμάχων τους.

Ομολογία – σοκ του Κέρι: Θα πληρωθούμε από τις “Αραβικές χώρες” για την σφαγή! Βλέπετε κύριε Βενιζέλο; Τσάμπα γενοκτονία δεν γίνεται…(Βίντεο)

ΚΕΡΡΥ: ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Διαμαρτυρίες κατά του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ως και έξω από το σπίτι του

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η Washington Post (04/09/13) αναφέρει ότι ο Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, John Κerry, δήλωσε ότι « αραβικές χώρες προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν μια πλήρη επέμβαση στη Συρία προκειμένου να εκδιωχθεί ο Πρόεδρος Bashar Assad. Με τον απαιτούμενο σεβασμό για αυτές τις αραβικές χώρες που προσφέρθηκαν ν’αναλάβουν το κόστος μιας επέμβασης η απάντηση μας είναι ένα βαθύτατο ναι. »Αυτά φέρεται να δήλωσε ο Kerry κατά την ομιλία του την Τετάρτη στην Επιτροπή των Εξωτερικών Υποθέσεων ενώ χαρακτηριστικά τόνισε « αυτή η προσφορά βρίσκεται ήδη στο τραπέζι ».

Το αρχαιότερο τείχος βρέθηκε στην... Ελλάδα. Το πιο αρχαίο τεχνικό έργο στην Ελλάδα είναι 23.000 ετών, στην Καλαμπάκα.(Βίντεο)

Απόψεις από το σπήλαιο της Θεόπετρας κοντά στην Καλαμπάκα, στη Θεσσαλία, όπου οι κατασκευές έγιναν από τους κατοίκους της περιοχής την τελευταία εποχή των παγετώνων!
Το αρχαιότερο μέχρι σήμερα γνωστό τεχνικό έργο στον ελλαδικό χώρο έγινε στο προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας, τέσσερα χιλιόμετρα από την Καλαμπάκα της Θεσσαλίας.

Στο μέλλον δεν θα πίνουμε νερό θα το τρώμε..

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια!... Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε... στερεή μορφή. Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες ("High-water-content mouldable hydrogels by mixing clay and a dendritic molecular binder") για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και... κατασκεύασαν το ελαστικό νερό. Η ανακάλυψη έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Το νέο «σκληρό» πια νερό αποτελείται από 95% καθαρό νερό ενώ το υπόλοιπο πέντε τοις εκατό αποτελεί ο πηλός και άλλα οργανικά υλικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ζελέ, αλλά είναι πιο ελαστικό και τελείως διάφανο, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του Japan Science & Tachology Agency.

Αποκάλυψη - βόμβα από το Spiegel: Το κόμμα του Ρέσλερ είναι ανεκτικό στους παιδόφιλους!

Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσιεύει το περιοδικό Spiegel
- Το κόμμα του Φίλιπ Ρέσλερ συγκυβερνά με την Ανγκελα Μέρκελ
- Εκτίθεται και η καγκελάριος της Γερμανίας λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές
- Βουλευτές του κόμματος είχαν παρακολουθήσει μέχρι και πειράματα σε παιδιά με νοητική στέρηση που φιλοξενούνταν από παιδόφιλους!

Το πολιτικό τέλος του Φίλιπ Ρέσλερ μπορεί να είχε γραφτεί εδώ και καιρό, όμως σήμερα μπήκε η ταφόπλακα. Το περιοδικό Spiegel με δημοσίευμά του, κάνει νέες αποκαλύψεις για την ανοχή του κόμματός του στην παιδοφιλία.

Το πρώτο ιπτάμενο χαλί είναι πλέον πραγματικότητα!

Το μαγικό χαλί των παραμυθιών του Αλαντίν είναι πλέον... πραγματικότητα, από τη σουηδική εταιρεία Studio Total και το ερευνητικό εργαστήριο της ελβετικής MiCasa που δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου.

Το «μαγικό χαλί» πετάει πραγματικά χάρη σ' ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο που απωθεί το έδαφος, μάλιστα είναι ικανό να σηκώσει σε ύψος 7 εκατοστών, ένα κατοικίδιο βάρους μέχρι 2,5 κιλών.

«Tribute In Light» Οι Δίδυμοι Πύργοι «φώτισαν» ξανά τον ουρανό του Μανχάταν


Η πιο φαντασμαγορική από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 12η επέτειο της τραγωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου – Η «απάντηση» των Αμερικανών στην τυφλή βία
Tribute In Light: Δύο πανίσχυρες δέσμες φωτός σχίζουν τον ουρανό πάνω από Μανχάταν. Ξεκινούν από το περιβόητο Ground Zero, το σημείο όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι ως την αποφράδα 11η Σεπτεμβρίου του 2001, και σχηματίζουν το νοερό περίγραμμα του World Trade Center, η κατάρρευση του οποίου στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 3.000 άτομα.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για Άκη και Βίκυ

Στην αγόρευσή της, η Γεωργία Αδειλίνη είπε: Ο Ακης ήξερε ότι με τις μίζες του φορτώνει τον ελληνικό λαό - «Οσο αυξάνονταν οι αγορές όπλων, τόσο περισσότερο μαύρο χρήμα νομιμοποιούσε» - «Ψεύδεται η Βίκυ Σταμάτη, τα γνώριζε όλα» - «Δεν ισχύουν αυτά που λέτε» η απάντηση του πρώην υπουργούΚαταπέλτης ήταν στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη για την ενοχή του Άκη Τσοχατζόπουλου και μερίδας συγκατηγορουμένων του.

«Θύελλα» ακόμα και στην Αριστερά για τη Ρεπούση-Η Ρεπούση επιμένει να καταργηθούν τα Αρχαία Ελληνικά από τα σχολεία

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι, έτσι όπως γίνεται σήμερα η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, «θα βγαίνουν μαθητές που θα ακούνε Θουκυδίδη και θα σκέφτονται πώς κλίνεται ένα ρήμα» - Σε λίγο θα μας πείτε να γκρεμίσουμε και την Ακρόπολη, της είπε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος - Με απόσπασμα του Ελύτη η «απάντηση» του Αλέκου Αλαβάνου
Ανένδοτη στις θέσεις της για τα Αρχαία Ελληνικά και τα Θρησκευτικά εμφανίζεται η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, η οποία επανήλθε σήμερα, Τετάρτη, στο ζήτημα, με δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.

Κοινή συνέντευξη Τύπου από ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ Απεργιακό «τσουνάμι» υπόσχονται οι εκπαιδευτικοί

Οι καθηγητές ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου - Προβλήματα στα ολόημερα σχολεία από τις ελλείψεις δασκάλων καταγγέλλει η ΔΟΕΚοινή συνέντευξη Τύπου έδωσαν σήμερα ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ, πρώτη ημέρα έναρξης των σχολείων προκειμένου να δηλώσουν ότι θα συμπορευτούν στις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης επεσήμανε ότι καθηγητές ξεκινούν από τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου πενθήμερες απεργίες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο αγώνας είναι μεγάλος». Ο κ. Κοτσυφάκης κάλεσε γονείς και μαθητές να στηρίξουν τον αγώνα για να αλλάξει η εκπαιδευτική πολιτική.

Η Μόσχα έστειλε στην Ουάσινγκτον το σχέδιό της για τα χημικά όπλα

Η Μόσχα έστειλε στην Ουάσινγκτον το σχέδιό της για τα χημικά όπλα
Η Ρωσία παρέδωσε στις ΗΠΑ το σχέδιό της για τον έλεγχο των χημικών όπλων της Συρίας από τη διεθνή κοινότητα, το οποίο θα συζητηθεί την Πέμπτη στη Γενεύη από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, όπως αναφέρει μια πηγή την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Δώσαμε στους Αμερικανούς το σχέδιό μας να τεθούν τα χημικά όπλα της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο. Σκοπεύουμε να το συζητήσουμε στη Γενεύη», δήλωσε η πηγή αυτή της ρωσικής αντιπροσωπείας.
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, που θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στη Γενεύη, είχε δηλώσει την Τρίτη ότι ο τελευταίος αναμενόταν να του στείλει την πρόταση της Ρωσίας για να την εξετάσει η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Οι Κ.Α. επιβεβαιώνουν το σχέδιο Β με ονομασία Cyprair

Λευκωσία: Τις πληροφορίες σύστασης εταιρείας με την ονομασία «Cyprair», έτσι ώστε να επανδραστηριοποιηθουν οι Κυπριακές Αερογραμμές σε περίπτωση απόρριψης του σχεδίου αναδιάρθρωσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιβεβαίωσε σήμερα με ανακοίνωσή του ο κρατικός αερομεταφορέας.

Παράλληλα εξέφρασαν συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της εξέτασης από την Κομισιόν της νομιμότητας της οικονομικής στήριξης που το κράτος παρείχε προς την εταιρεία κατά την περίοδο 2012-2013.

«Αναβοσβήνει» η φλόγα στο «οικόπεδο 12»

Λευκωσία: Μετά από προσπάθειες σχεδόν μίας εβδομάδας φάνηκε πως ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες και το τεχνικό πρόβλημα και οι τεχνικοί της Noble, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του philenews, κατάφεραν σήμερα στις 9 το πρωί να πετύχουν το περίφημο «άναμμα της φλόγας» στο τεμάχιο «12» στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Ωστόσο, περίπου μία ώρα μετά, κατέστη αναγκαίο το ελεγχόμενο σβήσιμο της φλόγας, προκειμένου να γίνουν νέες ρυθμίσεις που αφορούν στην πίεση του αερίου.

Στις ζημιές επέστρεψε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Λευκωσία: Πτωτικά κινήθηκε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 94,51 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,24%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 υποχώρησε στις 35,86 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση 1,38%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €33.942.

Η συνεδρία χαρακτηρίστηκε από διακυμάνσεις εν μέσω κλίματος πενιχρής επενδυτικής δραστηριότητας, καθώς σε όλη τη διαπραγμάτευση έγιναν μόλις 51 συναλλαγές. Ενδεικτικά η διακύμανση περιορίστηκε από τις 94,74 μονάδες στις 94,45 μονάδες.

"Συγκρατημένη" διόρθωση στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Ήπια και με «συγκρατημένο» τζίρο ήταν την Τετάρτη η διορθωτική κίνηση στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με εμφανείς -και αναμενόμενες- κινήσεις κατοχύρωσης κερδών μετά το εξαήμερο ανοδικό σερί.

Με διακύμανση που δεν ξεπέρασε σε εύρος τις 17 μονάδες, ο Γενικός Δείκτης επιχείρησε ανεπιτυχώς να διασπάσει και σήμερα το επίπεδο των 1.000 μονάδων. Οι πτωτικές πιέσεις αποδείχθηκαν ισχυρότερες, αν και η απορρόφηση της προσφοράς υπήρξε σε γενικές γραμμές ικανοποιητική.

Η θεραπεία της ψυχής στο άβατο του... Ασκληπιού

Ασκληπιός:
 
Τρυφερός θεραπευτής
Ο Ασκληπιός είναι ο θεοποιημένος θνητός της Ελληνικής Αρχαιότητας, γνωστός και αγαπημένος για την ιατρική του τέχνη που πρόσφερε στους συνανθρώπους του ακούραστα.
Το πρόσωπο του όπως παρουσιάζεται στα κλασσικά γλυπτά ακτινοβολεί συμπόνια σοφία ευγένεια και κατανόηση. Ηταν όμορφος, γλυκός ήπιος. Αγαπούσε τους θνητούς και αγαπήθηκε από αυτούς.

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού 
στην εκπομπή Εντός και Εκτός του Πρώτου προγράμματος
 του ραδιοφώνου του ΡΙΚ με τον Παναγιώτη Πανταζή,
09/09/2013

Ελληνικός ζεόλιθος και αναγκαίες κινήσεις

Του Ν. Λυγερού


Η κατάσταση με τον ελληνικό ζεόλιθο προχωρά και μπορούμε να το δούμε όλοι και με την απόφαση της αποκεντρωμένης περιφέρειας και με την απόφαση του Εφετείου της Θράκης και με τη θετική προσέγγιση του Υφυπουργού ΥΠΕΚΑ αλλά και του Πρωθυπουργού. Τώρα περιμένουμε την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου. Αυτές όμως όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνουν ακόμα πιο γρήγορα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ζεόλιθος είναι απαραίτητος σε πολλούς τομείς που μπορούν να βοηθήσουν την πατρίδα μας. Είναι λοιπόν απαράδεκτο να έχουμε καθυστερήσεις και την ώρα που δεν αξιοποιούμε τον ελληνικό ζεόλιθο, να αναγκάζονται οι δικοί μας να εισάγουν ζεόλιθο στην Ελλάδα.

Bόμβα από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας(Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ vasoula2908

UFO καταγράφεται από κάμερα του ISS την ώρα που περνούσε μέσα από το Βόρειο Σέλας! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, κάποιο μέλος του πληρώματος έβγαλε την φωτογραφία από το περίεργο αυτό αντικείμενο που σίγουρα δεν είναι κάτι αναγνωρίσιμο.
Η σύσταση του μοιάζει αιθερική, εκτός και αν την δεδομένη χρονική στιγμή λόγω του Βορείου Σέλας αποκαλύφθηκε στο ανθρώπινο μάτι...

 Δείτε το βίντεο:

Νέα υψηλά 13 ετών για τον Nasdaq παρά την "αποχή" της Apple

Dow15.191,06127,94 0,85%  



  Nasdaq3.729,0222,84 0,62%  

Η Wall Street χθες
Με τον S&P 500 να σημειώνει την έκτη διαδοχική του άνοδο, τον Dow Jones να συμπληρώνει επτά κερδοφόρες συνεδριάσεις στις τελευταίες εννέα και τον Nasdaq να πετυχαίνει νέο υψηλό 13 ετών ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Τρίτης στην Wall Street, η οποία καλωσόρισε τη "σιγή" των τυμπάνων του πολέμου στη Συρία.

Η Συρία θέλει να υπογράψει τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα που προβλέπει την απαγόρευση ανάπτυξης, αποθήκευσης και χρήσης χημικών, δήλωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ουάλιντ Μουάλεμ, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ. Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, ο Σύρος υπουργός δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της στη διεθνή κοινότητα και να σταματήσει την παραγωγή τέτοιου είδους όπλων.

Νωρίτερα πάντως, ακυρώθηκε η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Συρία, η οποία αναμενόταν να αρχίσει σήμερα στις 16:00 ώρα Νέας Υόρκης (23:00 ώρα Ελλάδος), κατόπιν της απόσυρσης του αιτήματος της Ρωσίας να πραγματοποιηθεί.

Στο μεταξύ, η Ρωσία έκρινε ότι "δεν είναι αποδεκτό" το γαλλικό σχέδιο απόφασης που θα υποβληθεί για υιοθέτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα χημικά όπλα στην Συρία, όπως φέρεται να δήλωσε ο Ρώσος υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Λοράν Φαμπιούς.

Πρωτοφανής μείωση γεννήσεων και αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα

Του Μανόλη Δρεττάκη*
Από το efsyn.gr

Συμπληρώνονται φέτος 20 (!) χρόνια από τη συζήτηση στη Βουλή, στις αρχές του 1993, του ομόφωνου πορίσματος της επιτροπής της Βουλής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος...

Στο πόρισμα αυτό προτείνονται συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση του μέγιστου αυτού εθνικού μας προβλήματος, τα κυριότερα από τα οποία αναμένουν ακόμα την εφαρμογή τους.