Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ ΤΟ 1940;

Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ

Πάτρα-28 Οκτωβρίου 1940 - Το μαύρο ξημέρωμα της πόλης - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ με εικόνες απο το αιματηρό πρωινό μετά το βομβαρδισμό

Από το thebest.gr

Η Πάτρα δοκιμάστηκε με σφοδρό βομβαρδισμό αμέσως μετά την είσοδο της Ελλάδας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στις 28 Οκτωβρίου 1940. Τα ιταλικά βομβαρδιστικά τύπου FIAT BR.20 CICOGNIA, της 116ης ομάδας των Πελαργών του 277ου σμήνους της ιταλικής αεροπορίας (277 Squadriglia, 116 Gruppo), υπό την αρχηγεία του σμηνάρχου Κάρλο Ρίνα, έπληξαν την πόλη από μεγάλο ύψος σε μια επίθεση η οποία ξεκίνησε στις 9.45 το πρωί για να τελειώσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Τα θύματα, άμαχοι πολίτες, έφθασαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Σημερινή», της 28ης Οκτωβρίου 1940, τα 193, τα οποία αποτελούντο από 125 άνδρες, 43 γυναίκες και 25 παιδιά.

Άγνωστοι Έλληνες: Οι Γκρεκίγια της Τυνησίας

Σε προηγούμενο άρθρο μας μιλήσαμε για τους σταθμούς των Ελλήνων στην Αφρικανική ήπειρο και την συνακόλουθη επιρροή τους σε εκείνα τα μέρη.


Αφήσαμε εκτός του τμήμα της Βορείου Αφρικής, εξαιτίας του τεράστιου όγκου πληροφοριών για την ελληνική δράση σε εκείνη την περιοχή.

Στην παρούσα μελέτη, επομένως, θα ασχοληθούμε με μία εκ των χωρών αυτών, που δεν είναι άλλη από την Τυνησία ή Τυνίδα, όπως την καλούσαν κατά τα αρχαία χρόνια.

Ένας δάσκαλος από τη Θράκη απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες!

Ο εγκληματικός (όχι μόνο για τη Θράκη) Καλλικράτης μετέτρεψε τους δήμους της Κομοτηνής σε τέσσερεις, με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η κοινωνική ισορροπία στους πληθυσμούς των νέων δήμων και έτσι δυο από τους τέσσερις δήμους να έχουν για άρχοντα μουσουλμάνο, εκλεκτό εννοείται του τουρκικού προξενείου και έτοιμο να λειτουργήσει προς όφελος  του....
 Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθηστε το)
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας

Η ιστορία του Λευκού Πύργου

Ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι ένας οχυρωματικός πύργος του 15ου αιώνα, που χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια σαν κατάλυμα φρουράς Γενιτσάρων και σαν φυλακή θανατοποινιτών.
Είναι ένα από πιο γνωστά κτίσματα-σύμβολα πόλεων στην Ελλάδα. Είναι μια κυλινδρική κατασκευή με ύψος 33,9 μ., περίμετρο 70 μ. και διάμετρο 22,7 μ. Έχει 6 ορόφους, που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα, που ελίσσεται κοχλιωτά και σε επαφή με τον εξωτερικό τοίχο.
Έτσι, σε κάθε όροφο υπάρχει μια κεντρική κυκλική αίθουσα με διάμετρο 8,5 μ, με την οποία επικοινωνούν μικρότερα τετράπλευρα δωμάτια, ανοιγμένα στο πάχος του εξωτερικού τοίχου. Ο 6ος όροφος έχει μόνον κεντρική αίθουσα κι έξω από αυτήν ένα δώμα με θέα το τοπίο γύρω από τον πύργο. Η ύπαρξη αφοδευτηρίων, τζακιών και καπναγωγών δείχνει ότι ο πύργος προοριζόταν όχι μόνο σαν αμυντικό έργο, αλλά και για στρατιωτικό κατάλυμα.

Ε, όχι φυσικά...Νέο “χτύπημα” (και με… Βίντεο) Μπογιόπουλου κατά του Άδωνη

Του Νίκου Μπογιόπουλου
Από το enikos.gr

Ρωτούν πολλοί φίλοι αναγνώστες αν προτίθεμαι να ασχοληθώ «επί προσωπικού» με τον Αδ. Γεωργιάδη και με την απάντησή του στο προχτεσινό δημοσιογραφικό μου σχόλιο - που αφορούσε στον υπουργό Γεωργιάδη.Απαντώ: Με τον πολιτικό Γεωργιάδη θα ασχολούμαστε (επί… δημοσιογραφικού)  μέχρι τελικής πτώσης (των «Γεωργιάδηδων»). Με τον Γεωργιάδη (σκέτο) – και μάλιστα «επί προσωπικού» - ποτέ.
Και εξηγούμαι:

Δεκάδες αεροπλάνα ψεκάζαν την Αλεξανδρούπολη!

Εδώ και τρις μέρες πήγαινα στο δέλτα του Έβρου για κυνήγι(κατοικώ Θεσ/νίκη). Κάθε βράδυ τα ίδια. Δεκάδες αεροπλάνα που δεν έλεγε να φύγει ποτέ το "καυσαέριο" τους!!!(όλα αυτά στη φωτογραφία, είναι από αεροπλάνα που πέρασαν και τα είδα) Ήταν τρομερό, περίπου πάνω απ την Αλεξανδρούπολη όλα... Αποφάσισα να βγάλω μια φωτό με το κινητό....(μια μικρή γραμμή ενδιάμεσα , είναι από ένα αερoπλάνο που περνά εκείνη τη στιγμή). Ας σημειώσω, ότι λίγο πιο παλιά, κορόιδευα ένα φίλο μου, που μου μιλούσε για αεροψεκασμούς...

Στη... φυλακή (!) όσοι αντιτίθενται στους κανονισμούς της ΕΕ

Απίστευτης ολοκληρωτικής νοοτροπίας είναι η κορυφαίας πολιτικής σημασίας θέση της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, την οποία επιχειρούν να περάσουν ως τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο για να προστεθεί στον Ποινικό Κώδικα της χώρας μας προκειμένου να βάζουν στη φυλακή όποιον αντιστέκεται, αντιτίθεται ή απλώς εκδηλώνει τη διαφωνία του με την εξωτερική πολιτική της... ΕΕ! Εξι μήνες φυλακή το λιγότερο! Το ίδιο θα παθαίνει και όποιος διαφωνεί με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για εμπάργκο ή επίθεση σε κάποια χώρα!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Στρατηγική περικύκλωση: Αεροπορική βάση στη Βόρειο 'Ηπειρο αποκτά η Τουρκία!

Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή, στρατιωτική-οικονομική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας στην οποία περιλαμβάνεται ο εκσυγχρονισμός από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας του στρατιωτικού αεροδρομίου της Κούτσοβας, ενός από τα τρία στρατιωτικά αεροδρόμια που διαθέτει η Αλβανία στην κεντρική-νότια περιοχή της χώρας.
Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην περιοχή του Μπεράτ, νοτιο-ανατολικά του Ελβασάν (40.7719°N 19.9019°E) με κωδικό κλήσης LAKV, Έχει μήκος διαδρόμου 2.853 μέτρα και η συμφωνία αφορά την επέκτασή του μέχρι τα 3.500 μέτρα και την αναβάθμιση του συνόλου των ραδιοβοηθημάτων, ραντάρ τροσέγγισης κλπ.

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ

Η γη μπορεί να γυρίζει αλλά εγώ είμαι σταθερά καρφωμένη σ΄ενα σημείο. Εδώ στο κλουβί με τις τρελές Στη χώρα που το αυτονόητο θεωρείται πλέον ανατρεπτικός τρόπος σκέψης. Το αυτονόητο είναι πως ένας άνθρωπος που μόλις τρία χρόνια πριν δήλωνε ένα συγκεκριμένο εισόδημα, είχε μια συγκεκριμένη οικονομική επιφάνεια αυτή που αναλογεί σ΄ενα μισθοσυντήρητο της κακιάς ώρας, κι έπαιρνε επιστροφή από την εφορία διακόσια τριακόσια ευρώ, και τρία χρόνια αργότερα που είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από εκείνη που ήταν, φτωχότερος, ίσως άνεργος, με τις τιμές στα ύψη και την αγοραστική του δυνατότητα στο μηδέν, ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, όχι μόνο δεν έχει επιστροφή φόρου, αλλλά πρέπει να πληρώσει ένα μάτσο φόρους, χαράτσια και γ@μησιάτικα αλλονών. Το αλλονών είναι βεβαιομένο από τη στιγμή που αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν συμμετείχε σε καμία κλοπή, δεν τα εφαγε μαζί, δεν είχε κρυφά έσοδα ούτε καταθέσεις σε τράπεζες εξωτερικού, δεν έχει τίποτα που να αποδεικνύει πως ενώ τρια χρόνια πριν δικαιούταν επιστροφή τώρα πρέπει να πληρώνει το δεκαπλάσιο!

20 παιχνίδια που θα έπρεπε να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, υπάρχει παιδικό παιχνίδι κούκλα που.. αφοδεύει γκλίτερ! 
 Και να ήταν μόνο αυτό.. 

 Υπάρχουν παιχνίδια για μικρά παιδιά που μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό θα μπορούσε να σχεδιάσει. 
 Δείτε 20 από αυτά..

Αδιάψευστες αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς! Ακόμα δεν πιστεύεις; No comments... (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή πολλοί από τους αρνητές των αεροψεκασμών κατά καιρούς αναφέρουν πως δεν υπάρχει αρκετό αποδεικτικό υλικό από τους αεροψεκασμούς παρά μόνο κάποιες φώτο από κινητά τηλέφωνα, κι επειδή δεν κάνουν έναν κόπο να κάνουν μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, τους φέραμε τις αποδείξεις έτοιμες. Να μη μπουν καν στον κόπο να ψάξουν. Τώρα αν μετά από το παρακάτω βίντεο ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται δύο εξηγήσεις υπάρχουν. Ή σκοπίμως τους αρνούνται και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αμφισβήτησης εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ή είναι περιορισμένης αντίληψης οπότε δικαιολογούνται.
Αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας. Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο.

Ένα περίεργο πείραμα! (Βίντεο)

Ονομάζεται "Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης" και πρόκειται για ένα από τα πιο ασυνήθιστα πειράματα στην ανθρώπινη ιστορία. Ο σκοπός του είναι να απαντήσει στο ερώτημα αν όλη η ανθρωπότητα μοιράζεται μια "κοινή συνείδηση" ​​...



Το πρόγραμμα αυτό κατάγεται από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον την δεκαετία του 1970, όπου ο καθηγητή Robert Jahn, επηρεασμένος από τα τηλεπαθητικά φαινόμενα δημιούργησε ένα μαύρο κουτί, ονομαζόμενο "γεννήτρια τυχαίων αποτελεσμάτων" το οποίο λειτουργούσε με δυαδικό σύστημα, δηλαδή αναγνωρίζοντας μόνο τα ψηφία 0 και 1.

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!«BULGRAVIA»!!!Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

 Κωνσταντινούπολη... Παγκόσμια Υπερπρωτεύουσα!!!

με τον «Βασιλιά του Κόσμου»...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Αντιπρωτεύουσα» του Σχεδίου «Μπουλγκράβια»!

ΑΘΗΝΑ: «Περιφέρεια» («περιθώριο») σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής»...


Του Δρ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη
Από το volcanotimes 
Είναι πια φανερό ότι τα όσα ζούμε στη χώρα μας και στον κόσμο όλο τα τελευταία χρόνια αποτελούν μέρος ευρύτερου φιλόδοξου υπερπρογράμματος! Ή, για να το πούμε ακόμα καλύτερα, αποτελούν κομμάτι ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών-συνδυασμών προγραμμάτων που είναι εκπονημένα εδώ και πολλά χρόνια στα «άδυτα των αδύτων» γιγάντιων μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη...

Προσπάθησαν να πουλήσουν τη Μαρία

Την ώρα που οι ελληνικές αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το ενδεχόμενο δράσης κυκλώματος εμπορίας παιδιών πίσω από την υπόθεση της μικρής Μαρίας, σοκ προκαλεί η καταγγελία δημοτικού συμβούλου στη Λάρισα ότι παλαιότερα προσπάθησαν να πουλήσουν έναντι 25.000 ευρώ το ξανθό «αγγελούδι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκη, μια ξανθιά γυναίκα επιχείρησε να πουλήσει σε Έλληνα επιχειρηματία την μικρή Μαρία, ωστόσο η συμφωνία... χάλασε λόγω προβλήματος υγείας του παιδιού. «Είχε δοθεί σε έναν Λαρισαίο επιχειρηματία για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προφανώς για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας, και υπήρχε και ένα αντίτιμο στις 25.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, επειδή υπήρχε αυτό το πρόβλημα του στραβισμού, το παιδάκι γύρισε», ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της Λάρισας.

NBC33:See it, Shoot it, Share it: Crazy hunting pic(Βίντεο)


POSTED: Friday, December 10, 2010 - 11:45am
UPDATED: Wednesday, August 28, 2013 - 10:05am

BERWICK, La (NBC33) An NBC 33 viewer claims to have caught an "alien-looking thing" on a deer cam.

Ευρωβουλευτές ζητούν να «δικαστεί» η Τρόικα

Το ενδεχόμενο σύστασης επιτροπής για την αξιολόγηση τη Τρόικα εξετάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στο σχέδιο έκθεσης που τέθηκε προς συζήτηση, η εν λόγω επιτροπή καλείται να κρίνει τη δράση της Τρόικα σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Το θέμα συζητήθηκε αυτήν την εβδομάδα στο Στρασβούργο στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών και αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στη διάσκεψη των προέδρων κατά την επόμενη Σύνοδο της Ολομέλειας στα μέσα Νοεμβρίου.

Υπό αξιολόγηση τίθενται η μεθοδολογία της τρόικας κατά τη συγκέντρωση στοιχείων, τα κριτήρια με τα οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις της, αλλά και το κατά πόσο υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση των αποφάσεων της.

Η οργή ενός Κρητικού για τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσα από μία επιστολή!

Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή «Στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, στέλνει ο αναγνώστης του Creteplus.gr, κ. Μανόλης Μανουσάκης. 
 
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Μανουσάκη:

"Ακούστε κύριε υπουργέ………………..
(με αφορμή την παρουσία σας «στον ενικό» του Ν. Χατζηνικολάου)

«Τρύπα» στο πόθεν έσχες 5 βουλευτών (δείτε ποιοι)

Και τώρα καλούνται να δώσουν διευκρινήσεις…

Ο λόγος για πέντε βουλευτές στους οποίους βρέθηκε τρύπα στο πόθεν έσχες, όπως διαπίστωσε η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής και τώρα τους καλεί τώρα να δώσουν διευκρινήσεις.

Οι συγκεκριμένοι βουλευτές αδυνατούν να δικαιολογήσουν στο πόθεν έσχες τους διάφορα ποσά.

Ψήφισαν την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας;

«Το όνομα ‘Μακεδονία’ ενεπλάκη στη συζήτηση της σύμβασης για τον εναέριο χώρο στην Ελλάδα»

"Το ελληνικό Κοινοβούλιο επικύρωσε σήμερα την πολυμερή συμφωνία, μεταξύ της ΕΕ και άλλων χωρών για έναν κοινό ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αλλά από τη συζήτηση δεν παραλήφθηκε το ζήτημα της ονομασίας της χώρας μας".
 Η συμφωνία εγκρίθηκε με την υποστήριξη του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλα κόμματα, υπό την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολιτευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την καταψήφισαν υποστηρίζοντας ότι παραβιάζεται η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

ΝΑSA: Ρεκόρ μετάδοσης δεδομένων για «διαστημικό» Ίντερνετ

Η ανάπτυξη επικοινωνίας λέηζερ θα δώσει στη NASA τη δυνατότητα επέκτασης των εφαρμογών επικοινωνίας, οδηγώντας σε καλύτερες αναλύσεις εικόνας και ακόμα και τη δυνατότητα μετάδοσης τρισδιάστατου βίντεο από και προς το Διάστημα.

Τη δική του ιστορία έγραψε το πρόγραμμα LLCD (Lunar Laser Communication Demonstration) της NASA, χρησιμοποιώντας ακτίνες λέηζερ για τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ της Γης και της Σελήνης, με download rate που άγγιξε τα 622 Mbps.

Η ίδια κοπέλα-ηθοποιός σε 3 διαφορετικά "τρομοκρατικά" χτυπήματα

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

Η ίδια κοπέλα-ηθοποιός σε 3 διαφορετικά
"τρομοκρατικά" χτυπήματα, κλαίει ότι και καλά έχασε κάποιον
δικός της…


Μα και καλά και στα 3;;;;

Ξυλοφορτώνουν μαθητές! Απίστευτο βίντεο από Υεμένη

Απίστευτο αλλά αληθινό το βίντεο από την Υεμένη.
Τραβήχτηκε στην πόλη Ταίζ της Υεμένης και δείχνει 200 περίπου μαθητές λυκείου, που τους δέρνουν! Γιατί πέφτει τόσο ξύλο; Επειδή λέει άργησαν να πάνε στο μάθημα!
Μέλος οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μίλησε στο FRANCE 24, ανέφερε πως για το γεγονός αυτό υπέβαλλαν την σχετική καταγγελία στον νομάρχη της Ταίζ.