Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ – ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (BINTEO)

Mία εκπομπή που παρουσιάζει τις μεγάλες στιγμές του Ελληνικού πνεύματος.

Βρέθηκε δεύτερο Stonehenge - Είναι πολύ μεγαλύτερο από το...γνωστό (Eικόνες & Bίντεο)

Μόλις δύο μίλια μακριά από το Stonehenge, Βρετανοί αρχαιολόγοι εντόπισαν το ένα νέο νεολιθικό μεγαλιθικό μνημείο, θαμμένο κάτω από τη γη.
Οπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, εντοπίστηκαν περίπου 90 ογκόλιθοι, οι οποίοι σχηματίζουν ημικύκλιο σχήμα.
Αυτή είναι και η διαφορά του από το πρώτο Stonehenge, το οποίο είναι κυκλικό. Μάλιστα, το ύψος των νέων λίθων είναι εντυπωσιακό, καθώς είναι σχεδόν όσο το ύψος τριών ενηλίκων.

«Σαχάρα» η Κύπρος - Πνίγηκε στη σκόνη (Εικόνες)

Λευκωσία: Λίγο μετά τις 04:00 το απόγευμα, σύννεφα σκόνης σκέπασαν τη Λευκωσία δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα. Η σκόνη, όπως ανέφερε λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στον "Φ" μας ήρθε από τη Συρία και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

"Ένα χαμηλο βαρομετρικό στην περιοχή του Ιράκ συνέτεινε στην μεταφορά σκόνης από τη Συρία στην περιοχή μας", όπως είπε.

«Εφυγε» ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης που τραυματίστηκε σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Ζωνιανά - Η 5η Νοεμβρίου 2007 η μοιραία ημέρα για τον άτυχο ειδικό φρουρό

Έδωσε σκληρή μάχη για οχτώ χρόνια - Άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Ήταν μια μάχη άνιση για τον ειδικό φρουρό Σταθη Λαζαρίδη, αυτή που έδινε από το Νοέμβριο του 2007 , μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην επιχείρηση "φιάσκο" - όπως είχε χαρακτηριστεί τότε - της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανά. Τελικά η καρδιά του δεν άντεξε, και άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο , σε ηλικία 35 ετών.

Στο δρόμο για την κάλπη Διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων 19 κόμματα και πέντε συνασπισμοί κομμάτων

Στις εθνικές βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου συμμετείχαν 18 κόμματα και τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων
Την ψήφο του ελληνικού λάου προτίθενται να διεκδικήσουν  στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων, ενώ ένας συνασπισμός κομμάτων κατέθεσε εκπρόθεσμη δήλωση και θα κριθεί από τον Άρειο Πάγο εάν θα μπορεί να συμμετέχει ή όχι στις επερχόμενες εκλογές.

Πάντως, τον τελικό λόγο για το πόσα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες  βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄  Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων.

Καταγγελία-βόμβα: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες - Ενώ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου «βουλιάζουν»(Βίντεο)

Την έκανε ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής - «Θα ήταν ανόητος όποιος πει ότι δεν συμβαίνει αυτό» είπε ο κ. Μουζάλας
Σε μια παραδοχή-βόμβα προχώρησε ο αρμόδιος υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Μουζάλας ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες που περνάνε καθημερινά προς την Ευρώπη δια μέσου της Ελλάδας βρίσκονται και τζιχαντιστές.

ΤΟ VOTEGREECE.GR ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VARDARSKA ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τον Απρίλιο του 1993 όταν ο ΟΗΕ αποφάσισε για την ονομασία των Σκοπίων.
Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας !
Η ονομασία που αποφασίστηκε τότε για το κρατίδιο των Σκοπίων ήταν Fyrom ή στα Ελληνικά Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Της Μακεδονίας και η απόφαση (σας παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου) έλεγε ότι το όνομα θα είναι προσωρινό μέχρι την κοινή αποδεκτή λύση του ονόματος από τις χώρες Ελλάδας και Fyrom.
Φυσικά οι γείτονες μας σλάβοι δεν αποδέχτηκαν ποτέ επίσημα αυτό το όνομα και από τότε χρησιμοποιούν μόνο την ονομασία Macedonia – Μακεδονία για την ονομασία του κρατιδίου τους.
Από τότε μέχρι και σήμερα πάρα πολλές χώρες έχουν αναγνωρίσει το ψευδοκράτος των Σκοπίων ως Μακεδονία όπου μέσα σε αυτές ήταν η Αμερική αλλά και η Ρωσία που έσπευσε από τις πρώτες χώρες να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος .