Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο διάσημος «Πήλινος Στρατός» στην Κίνα δημιούργημα Ελλήνων γλυπτών - Οι Έλληνες πάτησαν το πόδι τους στην Κίνα πριν τον Μάρκο Πόλο(Βίντεο)

Νέα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η Κίνα και η Δύση είχαν ξεκινήσει τις επαφές τους 1.500 χρόνια πριν τον Μάρκο Πόλο
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ταξιδέψει την Κίνα πολύ πριν πατήσει εκεί το πόδι του ο Μάρκο Πόλο. Αρχαιολόγοι σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC ισχυρίζονται ότι η Κίνα και η Δύση είχαν ξεκινήσει τις επαφές τους πάνω από 1.500 χρόνια προτού ο Ευρωπαίος εξερευνητής Μάρκο Πόλο φτάσει στην Κίνα.

Ψευδοκράτος και στο Ιράκ έστησε ο Ερντογάν! “Δεν φεύγουμε όσο κι αν φωνάζετε”!!!

Με αλαζονεία που εξοργίζει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε στον πρωθυπουργό του Ιράκ ότι δεν πρόκειται να αποσύρει τα τουρκικά στρατεύματα από το έδαφος του Ιράκ.Κι όχι μόνο αυτό.Σαν …σουλτάνος του είπε ότι δεν συζητά μαζί του γιατί “δεν είναι του επιπέδου του και της αξίας του”!!!
«Δεν έχουν καμία σημασία για μας οι φωνασκίες σου από το Ιράκ, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε», δήλωσε σήμερα, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του Ιράκ για τις αντιδράσεις της κυβέρνησης της Βαγδάτης σχετικά με τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Μπασίκα του βορείου Ιράκ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Στρατηγικός Πολιτισμός και Κυριαρχία Παγκοσμιότητας"(Βίντεο)


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 "Στρατηγικός Πολιτισμός και Κυριαρχία Παγκοσμιότητας".
 Πολυχώρος "Αίτιον", Τζιραίων 10 - Μετρό Ακρόπολη. 
Αθήνα. Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, ώρα: 19.30

«Ανταρσία» θεολόγων για τα Θρησκευτικά - Φίλης: Καθήκον σας να εφαρμόσετε το πρόγραμμα- Παρά την ανακωχή κυβέρνησης - Εκκλησίας(Βίντεο)

Θεολόγοι της Πιερίας αρνούνται να εφαρμόσουν το νέο πρόγραμμα - Στα Τρίκαλα αποχωρούν από τα επιμορφωτικά σεμινάρια - Αντιδράσεις και σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη από εκπαιδευτικούς και νομικούςΛίγες μέρες μετά την ανακωχή μεταξύ κυβέρνησης - Εκκλησίας για το πρόγραμμα σπουδών των Θρησκευτικών θεολόγοι στην Πιερία αρνούνται να εφαρμόσουν το πρόγραμμα σπουδών στο μάθημα, άλλοι στα Τρίκαλα αποχωρούν από τα επιμορφωτικά σεμινάρια, αντιδράσεις υπάρχουν επίσης και σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί και νομικοί κρίνουν ότι με το νέο πρόγραμμα παραβιάζεται το Σύνταγμα ενώ γονείς δεν αποκλείεται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Η ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας ξεκινά το 2017 - Το EuroAsia Interconnector θα φέρει το τέλος στην ενεργειακή απομόνωση της Κύπρου

Λευκωσία: Την επιτυχή ολοκλήρωση των τεχνικών και οικονομικών μελετών και την έναρξη της κατασκευής της ηλεκτρικής διασύνδεσης EuroAsia Interconnector το 2017 ανακοίνωσε ο επίσημος Φορέας Υλοποίησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ισραήλ–Κύπρου–Κρήτης–Αττικής, που θα τερματίσει την ενεργειακή απομόνωση της Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, τα έργα για την έναρξη κατασκευής της ηλεκτρικής διασύνδεσης EuroAsia Interconnector, Ισραήλ–Κύπρου–Κρήτης–Αττικής δυναμικότητας 1000 MW, ξεκινούν το 2017 με ολοκλήρωση για Κύπρο – Ισραήλ το 2019, Κρήτη – Αττική το 2020 και Κύπρο-Κρήτη το 2022.

Πρόβλεψη «βόμβα» του Αστεροσκοπείου για το κλίμα της Ελλάδας - Έρχονται τρομακτικές αλλαγές

Ο αριθμός των θερμών ημερών ανά έτος αναμένεται να αυξηθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι και κατά 40 μέρες έως το 2100 λόγω της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Οι ερευνητές Δρ. Δήμητρα Φουντά και Δρ. Χρήστος Γιαννακόπουλος προβλέπουν επίσης ότι οι ημέρες με δυσφορία θα αυξηθούν ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ανάλογη θα είναι και η αύξηση των ημερών με απαιτήσεις ενέργειας για ψύξη.

Σιβυλλική δήλωση Σταθάκη: Λύση για το χρέος ως τα Χριστούγεννα, αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ» ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ – ΓΡΙΦΟΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΟΡΟΣΗΜΟ ΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Οι πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα για το θέμα του χρέους με τη …διελκυστίνδα μεταξύ ΔΝΤ που ζητάει ελάφρυνση και του Βερολίνου που έχει …στυλώσει τα πόδια να φτάνει στα άκρα, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να προβληματίζουν την κυβέρνηση.