Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ...!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Toυ Περικλή Αθανασόπουλου
Από το thesecretrealtruth


Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…Αυτό κατ, αναλογία γίνεται και στο Βρετανικό και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ..1) Η αίθουσα με την Αφροδίτη της Mήλου, δηλαδή το άγαλμα (3ος αι. π.Χ.) της γυναικείας θεότητας που βρέθηκε το 1820 στο νησί της Μήλου.

H KATAΓΩΓH TΩN ΕΛΛΗΝΩΝ

Γηγενές το Ελληνικό Γένος

Μυστήριο καλύπτει την καταγωγή των Ελλήνων, αφού ως τώρα έχουν διατυπωθή οι πιο αντιφατικές, και συχνά αντιεπιστημονικές θεωρίες, με προεξάρχουσα την δήθεν θεωρία περί Ινδοευρωπαίων [ΙΕ], οι οποίοι κατήλθαν από τον Βορρά. Είναι ιστορικά βεβαιωμένο ότι οι Έλληνες είναι γηγενείς και αυτόχθονες. Και είναι αυτόχθονες διότι όλα τα βιολογικά, ανθρωπολογικά, ιστορικά, εθνολογικά και αρχαιολογικά συμπεράσματα συνηγορούν περί τούτου.

Η αθέατη πλευρά της Σελήνης

Παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστη στον επιστημονικό κόσμο.
Το ταξίδι στη Σελήνη υπήρξε ένα άπιαστο όνειρο μέχρι τις επανδρωμένες αποστολές «Απόλλων», στη δεκαετία του 1960. Οι Αμερικανοί κατόρθωσαν να κατακτήσουν τον μοναδικό δορυφόρο της Γης.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος περπάτησε στο φεγγάρι, δεν κατάφερε να αποκαλύψει τα ανεξήγητα και παράξενα μυστήριά του. Όσο για την αθέατη πλευρά της Σελήνης, πέρα από τις φωτογραφίες των διαστημοπλοίων, μένει άγνωστη και απρόσιτη.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στη Σελήνη;(Βίντεο)

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; Μήπως η NASA κρύβει ένα κάποιο σκοτεινό μυστικό από εμάς;
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε ιστορίες συνομωσίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αληθινές.
Οι φήμες λένε ότι κάτι βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της σελήνης, την πλευρά που δεν βλέπουμε ποτέ από τη Γη.
Στις 14 Δεκεμβρίου 1972, η διαστημική αποστολή Apollo 17 άφηνε την επιφάνεια της Σελήνης ξεκινώντας το ταξίδι της πίσω στη Γη. Ο αστροναύτης Γιουτζίν Σέρναν, μπαίνοντας στη σεληνάκατο και κλείνοντας την πόρτα, έγινε ο τελευταίος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του σε άλλον πλανήτη.

2015: Η ένωση της παπαρούνας με το γαρύφαλλο

Του Ν. Λυγερού

Είναι παράδοση πλέον να χρησιμοποιούμε γαρύφαλλα για τις 24 Απριλίου λόγω της επετείου της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Με αυτόν τον τρόπο οι επιζώντες, οι οικογένειες, οι φίλοι, αλλά και Δίκαιοι τιμούν τα θύματα, τους γενοκτονημένους. Μια ανάλογη παράδοση υπάρχει και για την επέτειο Anzac Day (Australian and New Zealand Army Corps) στις 25 Απριλίου. Έτσι είναι η παπαρούνα που συμβολίζει την τιμή που δέχονται τα θύματα της αποβίβασης στην Καλλίπολη λόγω της αντεπίθεσης του Κεμάλ. Οι δύο ημερομηνίες αφορούν το 1915. Δηλαδή τα θύματα της Γενοκτονίας και τα θύματα του Πολέμου έπεσαν την ίδια χρονιά από τον ίδιο θύτη. Όσο μακριά κι αν είναι η Αρμενία από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, βλέπουμε ότι έχουν ένα κοινό τραγικό παρελθόν. Φέτος για τα εκατό χρόνια αυτών των γεγονότων που ανήκουν στην ιστορία, είναι καλό να ενωθούν οι δυνάμεις μας, για να αναδείξουμε το γεγονός της μαύρης σελίδας.

Η μουσική των σφαιρών (πλανητών) και η αρμονία του σύμπαντος σύμφωνα με την αρχαία μυσταγωγία, και τη Ν.Α.Σ.Α...(Βίντεο)

Πριν ακούσετε την μουσική των Ουράνιων σφαιρών όπως έχουν καταγραφεί από την N.A.S.A, θα παραθέσω ένα σχετικό απόσπασμα από το «Περί Πυθαγόρειου βίου, 938 – 958 », του Ιάμβλιχου…:

«O Πυθαγόρας χρησιμοποιώντας κάποιον άρρητο και δυσκολονόητο θεϊκό τρόπο, τέντωνε την ακοή του και προσήλωνε τον νου του στις «μεταρσίαις» (υπερκόσμιες) «τοῦ κόσμου συμφωνίαις», ακούοντας μυστικά, όπως έδειχνε, μόνον αυτός και κατανοώντας την καθολική των σφαιρών και των κατ’ αυτάς κινούμενων αστέρων αρμονία, που ήταν κάτι πληρέστερο από εκείνη των θνητών και απέδιδε «κατακορέστερον μέλος.

12 συναρπαστικά φαράγγια κόβουν την ανάσα! (ΦΩΤΟ)

Τα φαράγγια είναι βαθιές χαράδρες που σχηματίζονται ανέμεσα σε βουνά ή βράχια, συνήθως απόκρημνες περιοχές και δύσβατες που αν καταφέρει κάποιος να τις εξερευνήσει το αποτέλεσμα θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Συνήθως σχηματίζονται εξαιτίας της διάβρωσης των πετρωμάτων και του εδάφους, αποτελώντας μία πό τις πιο εντυπωσιακές φυσικές διαδικασίες. Διαρρέονται αρκετές φορές από ποτάμια, τα οποία συμπληρώνουν με τη σειρά τους το εκπληκτικό σκηνικό.

Μάχες που έσπευσαν κάποιοι να συγκαλύψουν

Είναι γεγονός ότι δεν είναι όλες οι μάχες ίσες: άλλες απαθανατίζονται στα ιστορικά κατάστιχα με χρυσά γράμματα και άλλες θάβονται τη στιγμή μάλιστα που γεννιούνται. 
Πολλοί οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό, καθώς κάθε μάχη έχει τη δική της εξέλιξη και συχνά-πυκνά αυτοί που τη διέταξαν ή συμμετείχαν θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Κι όχι γιατί δεν ήταν φυσικά ενδιαφέρουσα!
Όταν μάλιστα η συγκάλυψη προέρχεται από τα υψηλά πολιτειακά και στρατιωτικά κλιμάκια, τότε κανείς δεν θα ακούσει για το ζοφερό γεγονός, κάνοντας ακόμα και αυτούς που πήραν μέρος να αναρωτιούνται αν πράγματι συνέβη (όπως θα δούμε παρακάτω).

LIBERATION: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

«ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΒΑΝΑΥΣΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ – ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ», ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Για «ηλιθιωδώς βάναυση αντιμετώπιση που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από την Ένωση και τους πιστωτές» κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λιμπερασιόν», τονίζοντας πως «εάν θέλουμε το λίκνο της Δημοκρατίας να παραμείνει Δημοκρατία, είναι καιρός να κάνουμε τις απαραίτητες υποχωρήσεις, βοηθώντας την κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε να βοηθηθεί και ο ίδιος».

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 30 ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Ένα βίντεο στο οποίο δείχνουν δύο ομάδες χριστιανών να εκτελούνται από τζιχαντιστές, ανέβασε στο διαδίκτυο η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Στο πρώτο κομμάτι του 29λεπτου βίντεο απεικονίζονται χριστιανοί με κομμένους τους λαιμούς τους, ενώ στο δεύτερο, μια άλλη ομάδα ατόμων που εκτελούνται από τυους τζιχαντιστές σε ερημική τοποθεσία.

Φόρο... ακριβών διακοπών φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση

Νέα σενάρια κάνουν λόγο για σχέδιο της κυβέρνησης να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έναν νέο φόρο, με στόχο να ξεπεραστεί ένα από τα "αγκάθια" των συζητήσεων, δηλαδή η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επιβολή φόρου πολυτελείας σε όσους επιλέγουν ακριβές διακοπές, σε ακριβά νησιά και διαμονή σε ακριβά καταλύματα.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 700 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ

Φόβοι για περισσότερους από 700 νεκρούς μετανάστες μετά τη βύθιση πλοιαρίου
Το πλοιάριο βυθίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (19/04) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 28 μετανάστες από τους περίπου 700 που επέβαιναν στο πλοιάριο αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.