Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Έτσι ήταν η Αρχαία Ελλάδα. Ζωντανεύει μέσα από ένα εντυπωσιακό, τρισδιάστατο βίντεο

Πώς ήταν πριν εκατοντάδες χρόνια όλα όσα βλέπουμε σήμερα τριγύρω μας απλώς ως απομεινάρια

Ενα εκπληκτικό τρισδιάστατο ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα μέσα μια εξαιρετική δουλεία 5 λεπτών που μας δείχνει την τεράστια κληρονομία που άφησαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Aπό τα χρόνια της Προϊστορίας μέχρι την εμφάνιση του Πολιτισμού και από εκεί μέχρι την απόλυτη άνοδο και την άνθηση της Δημοκρατίας η ιστορία μίας χώρας μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε τρισδιάστατη μορφή.

Χίλσμπορο: Η ποδοσφαιρική τραγωδία που σόκαρε τον πλανήτη - ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(Εικόνες & Βίντεο)

15 Απριλίου 1989, μια ακόμη ποδοσφαιρική ημέρα ξημέρωσε στη Μεγάλη Βρετανία.
Το στάδιο Χίλσμπορο ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Οπαδοί των δύο ομάδων φτάνουν στο γήπεδο έτοιμη για τον αγώνα και τίποτα δεν προμηνύει τη συνέχεια.
Εξι μόλις λεπτά μετά την έναρξη του ημιτελικού, στις 15:00, ο αγώνας διακόπτεται καθώς στην εξέδρα είχε ξεκινήσει το μακελειό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Χωρίς να έχει υψώσει την Νατοϊκή σημαία πέρασε σήμερα τον Ισθμό της Κορίνθου το τουρκικό πλοίο (Βίντεο - Φώτο)

Από το korinthostv

Τον Ισθμό της Κορίνθου πέρασε σήμερα μεταξύ του Σαρωνικού και Κορινθιακού το Τουρκικό Ναρκαλιευτικό "TCG ANAMUR".

Για πολλοστή φορά, τα τουρκικά πολεμικά πλοία "αλωνίζουν" σον Ισθμό της Κορίνθου και στον Κορινθιακό κόλπο.

Αυτή τη φορά χωρίς να έχει υψώσει την Νατοϊκή και την Ελληνική σημαία το τουρκικό πλοίο.

Βομβαρδισμένο τοπίο η Συρία-Όλες οι εξελίξεις (Εικόνες)


Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επιδρομή στη Συρία καταδεικνύουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Πρόκειται για εικόνες από το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Συρίας,
το οποίο επλήγη από την επίθεση
ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το κτίριο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Συρία: Έκτακτη συνάντηση Άσαντ με Ρώσους βουλευτές(Βίντεο)

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε σήμερα 15 Απριλίου σε ομάδα Ρώσων βουλευτών, ότι οι πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της χώρας του, ήταν μια εχθρική πράξη, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Οι Ρώσοι βουλευτές συναντήθηκαν με τον Άσαντ, μετά τα πυραυλικά πλήγματα που δέχθηκε η Συρία από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας, σε αντίποινα για φερόμενη επίθεση με χημικό αέριο, πριν από μία εβδομάδα.

Στόλτενμπεργκ: Οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν είναι θέμα του NATO

«Πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας
Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του NATO να εμπλακεί ή να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην επίλυση των διενέξεων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας στο Αιγαίο, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Anadolu.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του τουρκικού πρακτορείου σχετικά με τη θέση της Συμμαχίας στις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των δύο γειτόνων στο Αιγαίο, ο Στόλτενμπεργκ απάντησε ότι «τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία είναι πολύτιμοι σύμμαχοι του NATΟ και συνεισφέρουν στην συλλογική του άμυνα».

Ζάεφ: Όχι σε erga omnes λύση για το όνομα που ζητά η Ελλάδα

«Μόνο τα ζητήματα που αφορούν το εύρος χρήσης και το ζήτημα της ονομασίας για διεθνή χρήση δεν έχουν επιλυθεί»
Στα εκκρεμή ζητήματα της διαπραγμάτευσης Ελλάδας – Σκοπίων για το ονοματολογικό μίλησε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κάνοντας λόγο για «πρόοδο στα περισσότερα ζητήματα», γεγονός που «δικαιολογεί την πεποίθησή του ότι υπάρχει πρόοδος».

Όμως, στο τραπέζι παραμένουν ακόμη τα θέματα που σχετίζονται με το εύρος της χρήσης της ονομασίας, καθώς και το ζήτημα της ονομασίας για διεθνή χρήση. «Είμαστε αρκετά κοντά στη λύση που θα επιβεβαιώνει τους όρους της ταυτότητας, εθνικότητας και γλώσσας», ανέφερε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το ΜΙΑ.