Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ο Νοέμβριος μπήκε με ΡΩΣΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ μπροστά στο ανδριάντα του ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ στην Αθήνα!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλά κουράγια Ελληνίδες –Έλληνες .
Για δουλείες στο κέντρο των Αθηνών και τα βήματα μου με οδήγησαν να προσκυνήσω την Κυρά των Αθηνών, την ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ που το σεπτό της σκήνωμα βρίσκεται στη Μητρόπολη των Αθηνών που το καταβασανισμένο σώμα της από τους τότε τζιχαντιστές της εποχής της Τούρκους αναπέμπει χαριτόβρυτες δωρεές.
Όταν βγήκα μετά στην πλατεία της Μητρόπολης ένα σμάρι Ρώσων αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού με προσπέρασε με γρήγορο στρατιωτικό βηματισμό.
Ο επικεφαλής διοικητής τους έδειχνε με το χέρι του στο βάθος της πλατείας τον ανδριάντα του τελευταίου αυτοκράτορα των Ρωμιών Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο που το τέλος του ενσαρκώνει την αρχή του θρύλου για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά με όσες φυσικά εκδοχές κυκλοφορούν σήμερα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ…. ΔΕΟΣ οι Τούρκοι για την ΠΑΝΑΓΙΑ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ… ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!!!
 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή επιχείρηση που προκάλεσε και αντιδράσεις, οι Τούρκοι «ανάστησαν» το ιστορικό και θαυματουργό, όπως το τονίζουν οι ίδιοι, αγίασμα της Παναγίας Φανερωμένης στην περιοχή του Αϊβαλή, μια καθαρά ελληνορθόδοξη περιοχή πριν από την Μικρασιατική καταστροφή.

Μάχη χωρίς οίκτο μεταξύ Κλίντον και Τραμπ για τον Λευκό Οίκο Στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές

Λίγο πριν από την τελική ευθεία σε μια εκλογική αναμέτρηση η έκβαση της οποίας μόνο βέβαιη δεν είναι, η μάχη χωρίς οίκτο μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ κλιμακώθηκε σήμερα και διανθίστηκε από εκατέρωθεν προσωπικές επιθέσεις πρωτοφανούς σφοδρότητας.
Αποδυναμωμένη από την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος πέρασε στην αντεπίθεση εναντίον του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου κι εξαπέλυσε πυρά προς το πρόσωπό του κατηγορώντας τον ότι «πέρασε την ζωή του με το να δυσφημεί, να υποβαθμίζει, να εξυβρίζει και να επιτίθεται εναντίον των γυναικών».
«Έχει δείξει ότι δεν έχει την προσωπικότητα και τα προσόντα προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προέδρου» υπογράμμισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, ηλικίας 69 ετών.

Μετά το κατόρθωμα

Του Ν. Λυγερού

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν τόσο πολύ συνηθίσει με τη μιζέρια της κοινωνίας που δεν δίνουν καμία σημασία στις εξελίξεις και τα επιτεύγματα, λες και είναι όλα φυσιολογικά εκ των υστέρων ενώ τίποτα δεν προσδιορίζει με σιγουριά το αποτέλεσμα. Έτσι όλος ο αγώνας που γίνεται για την ελληνική ΑΟΖ και που υλοποιείται εν μέρει με το διαγωνισμό για τους υδρογονάνθρακες στο θαλάσσιο οικόπεδο 2, δεν παρουσιάζεται ως ένα κατόρθωμα. Έχουμε ήδη ξεχάσεις τις τάσεις ακύρωσης του διαγωνισμού για λόγους ιδεολογικούς, την επιμονή της καθυστέρησης που προκάλεσε τη φυγή υποψηφιοτήτων ενώ είχαν αγοράσει ήδη τα σεισμικά δεδομένα της περιοχής, την αλλαγή φάσης για την Κρήτη, τον εκφυλισμό των 20 που καταλήγουν σε 3. Όλα αυτά τα προβλήματα, τα ξεπεράσαμε και στην ουσία το θαλάσσιο οικόπεδο 2 στο Ιόνιο είναι το ανάλογο του θαλασσίου οικοπέδου 12 στην Κύπρο. Η αναλογία παραμένει και για τα κοιτάσματα Αχιλλέας και Πύρρος με το κοίτασμα Αφροδίτη!

Περίεργα Σύμφωνα - Η ανθρώπινη προστασία των αθώων(Βίντεο)

Του Ν. Λυγερού

Ό,τι και να λένε διάφοροι που βρίσκονται στην εξουσία, τα Σύμφωνα παραμένουν λόγω γραπτού λόγου και λένε περισσότερα. Έτσι ακόμα και η προπαγάνδα έχει τα όριά της. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη επίθεσης το οποίο θα έπρεπε να ονομάζεται Ναζιστικοσοβιετικό Σύμφωνο που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939. Έτσι βλέπουμε ότι η επίσημη αντιπαράθεση των Ναζί και των Σοβιετικών έχει βέβαια και τα όριά της, διότι τα βρήκαν μια χαρά όταν είχαν κοινά και τρομερά συμφέροντα.

Η ναζιστική αναξιοπιστία της Τουρκίας

Του Ν. Λυγερού

Όταν εξετάζουμε τον χάρτη της τριπλής κατοχής της Ελλάδας από τον άξονα στην περίοδο 1941-1944, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ούτε μία περιοχή υπό τουρκική κατοχή. Το ναζιστικό καθεστώς σε συνεργασία με το φαστιστικό καθεστώς ελέγχει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Την 1η Μαρτίου 1941 η Βουλγαρία υπογράφει το Τριμερές Σύμφωνο, διότι θέλει να αρπάξει τις περιοχές όπου ζουν βουλγαρόφωνες κοινότητες στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, αλλά και στη Γιουγκοσλαβία. Τον Απρίλιο εισβάλουν σε αυτές τις περιοχές εκτός από τον Έβρο, όπου οι Ναζί εξηγούν στους Βούλγαρους ότι δεν πρέπει να πλησιάσουν, για να μην παρερμηνευτεί από την Τουρκία η παρουσία τους. Ο Χίτλερ ήθελε μαζί του την Τουρκία γιατί αυτή είχε ήδη συμμαχήσει με τη Γερμανία στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ελληνες της Χειμάρρας: Υβρις των Αλβανών -Θέλουν να αρπάξουν τις περιουσίες μας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

Με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και των Τιράνων, λόγω της εντολής εκκένωσης που έλαβαν 19 οικογένειες Ελλήνων ομογενών από την Χειμάρρα, οι τελευταίοι με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για παραχάραξη της ιστορίας από την πλευρά της Αλβανίας και για «μία από τις μεγαλύτερες των ύβρεων».

NASA: Αυτοί είναι οι πιο τρομακτικοί «πλανήτες του θανάτου» που έχουν βρεθεί ως τώρα (Φωτό)

Με την ευκαιρία του Χάλογουϊν στις ΗΠΑ, όπου το έθιμο επιτάσσει...να τρομάζει ο ένας τον άλλον, η NASA παρουσιάζει στοιχεία και εικόνα του εξωπλανήτη HD 189733b, τον οποίο χαρακτηρίζει έναν από τους πιο τρομακτικούς πλανήτες που έχουν βρεθεί ποτέ- που επάξια κερδίζει τη θέση του στη λίστα των εξωγήινων κόσμων του «Γαλαξία του Τρόμου» (galaxy of horrors), όπου παρατίθενται οι πιο...αφιλόξενοι εξωπλανήτες που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί με ένα Βίντεο ΟΛΟΥΣ τους πολίτες

Προσοχή! Αυτό το θέμα μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τους απατεώνες που «θησαυρίζουν», σπέρνοντας τον τρόμο σε ανυποψίαστους πολίτες με ένα τηλεφώνημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες συνήθως παριστάνουν, είτε τους αστυνομικούς, είτε τους δικηγόρους και ζητούν χρήματα για δήθεν τροχαίο που προκάλεσε συγγενής του επίδοξου θύματος των απατεώνων. 
Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, στο οποίο αναπαριστάται ο τρόπος με τον οποίο δρουν οι δράστες. Παράλληλα, εφιστά την προσοχή των πολιτών και δίνει συμβουλές, ώστε να μην πέσουν θύματα των απατεώνων.

Αυστηρό μήνυμα Λαβρόφ σε Ερντογάν: Η Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο (Βίντεο-Φωτο)

Με αφορμή την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης από τον Τούρκο Πρόεδρο
Αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις αμφισβήτησης του Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης.
Ερωτηθείς ο Σεργκέι Λαβρόφ ξεκαθάρισε πως η απάντηση για τις δηλώσεις του Ερντογάν είναι πολύ απλή: «Σε όλα τα ζητήματα πρέπει να γίνεται σεβαστό το διεθνές δίκαιο και ό,τι απορρέει από τις διεθνείς συμβάσεις», ενώ συμπλήρωσε πως και για το Κυπριακό πρέπει να γίνει σεβαστό το διεθνές δίκαιο.

Ανατροπή στην εξαφάνιση της θρυλικής πιλότου Αμέλια Έρχαρτ - Επέζησε της συντριβής; - Το σίγουρο είναι πως «έφυγε» σαν αγωνίστρια...

«Πιστεύουμε ότι κατάφερε να επιβιώσει ηρωικά για ένα σημαντικό διάστημα, σε φρικτές συνθήκες. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να αφηγούμαστε σωστά την ιστορία της» αναφέρουν ερευνητές
Όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με το τραγικό τέλος της Αμέλια Έρχαρτ, της πρώτης γυναίκας που διέσχισε πετώντας τον Ατλαντικό, ανατρέπει μια νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία η θρυλική αεροπόρος δεν πέθανε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους της αλλά μετά από μεγάλο διάστημα που πέρασε ολομόναχη, υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης, σε ένα ερημονήσι.

Δεκάδες αρχαία αντικείμενα ανακτήθηκαν μετά την εξάρθρωση κυκλώματος αρχαιοκάπηλων - Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Η Αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες, ηλικίας 52, 68 και 71 ετών, καθώς και μία 61χρονη - Κατηγορούνται για παράνομη κατοχή, μεταφορά και διακίνηση αρχαίων αντικειμένων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
Τρεις άνδρες, ηλικίας 52, 68 και 71 ετών, καθώς και μία 61χρονη, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατηγορούμενοι για παράνομη κατοχή, μεταφορά και διακίνηση αρχαίων αντικειμένων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.