Τρίτη 27 Μαΐου 2014

OΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ:ΝΙΚΑΙΑ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΤΡΙΓΛΙΑ(ΒALKAN EXPRESS-ΕΤ3)ΒΙΝΤΕΟ

Κυριολεκτικά όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάτι ελληνικό θα βρεις!

Ο φακός καταγράφει μοναδικές εικόνες από τα ελληνικά σπίτια και εκκλησίες που σώθηκαν και αποτελούν τουριστική ατραξιόν της περιοχής, αλλά και αφηγήσεις εξισλαμισθέντων Ελλήνων κατοίκων.

Η Προποντίδα είναι κλειστή λωρίδα που ενώνει δύο ηπείρους και δύο θάλασσες και αποτελεί θύλακα ελληνισμού για χιλιετίες.

Tι ήταν ο Ιχώρ; Είναι ακόμα ενεργός;

Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Αποσύρθηκε η Πολεμική Αεροπορία από άσκηση λόγω πιθανής εμπλοκής με ρωσικά μαχητικά

Από το defencenet

Σε σημαντική αναδίπλωση σε ότι αφορά την στάση της Ελλάδας απέναντι στην κρίση ΝΑΤΟ και Ρωσίας, προχώρησε η κυβέρνηση αμέσως μετά την ανάδειξη ως μεγάλων νικητών των ευρωεκλογών των δύο πλέον φιλορωσικών κομμάτων της χώρας, του ΣΥΡΙΖΑ και του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αποσύροντας την Πολεμική Αεροπορία από την σχεδίαση του τμήματος της άσκησης η οποία προέβλεπε αναχαίτιση ρωσικών μαχητικών επάνω από την Μαύρη Θάλασσα στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση αεροπορικής άσκησης «Thracian Star 2014»!

Τα Γκρίκλις, το νεο 5ευρω και ο Νικόλαος Καπόνε

                                            ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ellenos Ellen

U.F.O ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΛΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ!!! (VIDEO CCTV)


Έχω γράψει πολλές φορές για την δραστηριότητα που αναπτύσσεται γύρω απ'τα ενεργά ηφαίστεια.

Σε κάμερα παρατήρησης, της δραστηριότητας του ηφαιστείου Popocatepi στο Mexico εμφανίζεται άγνωστο φωτεινό αντικείμενο και αφού περνάει πάνω απ΄τον ενεργό κρατήρα του ηφαιστείου κάνει έναν ελιγμό και εισέρχεται στο εσωτερικό του!

Γιγάντιο UFO καθώς αφήνει την Ατμόσφαιρα της Γης - 28 Νοέμβρη του 2012 (Βίντεο)



Ημερομηνία παρατήρησης: 18, Νοεμβρίου του 2012, τοποθεσία παρατήρησης: τροχιά της Γης, ​​στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Φαίνεται ότι ο ISS έχει επισκέψεις UFO σε εβδομαδιαία βάση, και αυτό γιατί μπορεί να είναι περίεργοι σχετικά με το πως και γιατί οι άνθρωποι ζουν στο διαστημικό χώρο και έχουν εξελιχθεί τόσο γρήγορα. Αυτό το βίνετο πιάστηκε από "Streetcap1" από το live Stream της Nasa για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Είσαι ανεπιθύμητος» λέει η Bild στον Ερντογάν

Δεν υποδέχονται και με τον καλύτερο τρόπο τα ΜΜΕ της Γερμανίας των Τούρκο πρωθυπουργό. «Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ», είναι ο ζαρακτηριστικός τίτλος ανοιχτής επιστολής που απευθύνει η εφημερίδα «Bild» στον Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει της αποψινής του ομιλίας στην Κολονία.

Την ίδια ώρα η Κοινότητα των Αλεβιτών διοργανώνει στην πόλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν περίπου 30.000 άτομα.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ στοιβάζονται σε αεροδρόμια, χωράφια και πάρκινγκ!!! Γιατί ΔΕΝ τα αγοράζει κανείς;;; ΦΩΤΟ


Φωτογραφίες από εκατοντάδες αδιάθετα αυτοκίνητα στοιβαγμένη σε αχανή πάρκινγκ, σε όλο τον κόσμο, αποτυπώνουν...

με δραματικό τρόπο, την άλλη πλευρά της οικονομικής κρίσης.

Όταν μειώνονται οι πωλήσεις των αυτοκινήτων οι αλυσίδες παραγωγής μειώνουν το ρυθμό τους αλλά δεν σταματούν εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουν να βγάζουν αυτοκίνητα τα οποία, λόγω της χαμηλής αγοράς, δεν πωλούνται.

Απίστευτο! Ο Ο.Η.Ε. διαφημίζει ανοιχτά την Agenda 21, το σχέδιο ευθανασίας!(Βίντεο)

Άλλη μια επιβεβαίωση των συνωμοσιολόγων που επαληθεύεται μετά από χρόνια διαψεύσεων.
Τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν  απροκάλυπτα το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού….

Υπάρχει σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με την ταινία Battle Los Angeles; (Βίντεο)



Το πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας του Rupesh Paul ονομάζεται «The Vanishing Act», και αναφέρετε περίπου στην χαμένη πτήση της MH370. Αυτό το τρέιλερ περιέχει μέσα ένα πλαίσιο που μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ της ταινίας Battle: Los Angeles.
Είναι ενδιαφέρον ότι, το πλαίσιο αυτό χρησιμοποιείται με ένα υποσυνείδητο τρόπο στα δύο βίντεο. Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα UFO. (Που απεικονίζεται ανωτέρω)

Ξεκινούν δοκιμές νεκροφάνειας σε ανθρώπους (Βίντεο)

Αυτό που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αστροναύτες να μένουν ζωντανοί/νεκροί για αρκετά χρόνια μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους, θα δοκιμαστεί πραγματικά.
Δεν είναι αστείο, δεν είναι κόλπο. Είναι πραγματικότητα.
Οι επιστήμονες σε νοσοκομείο του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ βρήκαν 10 εθελοντές προκειμένου να ξεκινήσουν την επέμβαση στο ανθρώπινο σώμα για την δοκιμή της εφαρμογής της διαδικασίας νεκροφάνειας.

Ακυρώνουν μαζικά οι Ρώσοι τουρίστες λόγω κυρώσεων από ΕΕ - Ζημιά άνω των 400 εκ. ευρώ...

Μεγάλη "νίλα" στις αφίξεις τουριστών από την Ρωσία και το όνειρο του 1.200.000 τουριστών από την ισχυρή τουριστικά ρωσική αγορά θα μείνει όνειρο, όπως όλα δείχουν, λόγω των κυρώσεων της ΕΕ που έχει δυσκολέψει την έκδοση βίζας.
Ηδη η μείωση που υπολογιζόταν σε 25% μέχρι χθες, υπολογίζεται σε 40% σήμερα μετά την ακύρωση μεγάλων πακέτων που θα κατευθύνονταν σε Βόρεια Ελλάδα, Κρήτη και Επτάνησα.

Συστήματα Ηχοβολών κατά των διαδηλώσεων (Βίντεο)

Στην προμήθεια -σε αρχικό στάδιο- δέκα συστημάτων ακουστικών βολών κατά διαδηλωτών προχωρά μετά από εντολή της κυβέρνησης η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)

Το LRAD (Long Range Acoustic Device) όπως ονομάζεται, εντάσσεται στο νέο σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. για την καταστολή διαδηλώσεων, σε συνδυασμό με τη συνεχή χρησιμοποίηση οχημάτων εκτόξευσης νερού με υψηλή πίεση και την χρήση χημικών.

Η τεράστια πλειονότητα των ανθρώπων ζει σε απόλυτη αδράνεια και είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο της ζωής της

Ύστερα από προσεχτική παρατήρηση των φίλων μου για δέκα ολόκληρα χρόνια, ίσως και περισσότερα, άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν προορίζονταν για ολοκλήρωση και ανάπτυξη της Συνειδητότητας. Εκείνο που είχαν κοινό ανάμεσά τους ήταν η έλλειψη της νοητικής ή μάλλον της διανοητικής πόλωσης κι αυτό ήταν η αιτία που τα εγώ τους δεν ήταν ώριμα, αλλά νεφελώδη, ρευστά και βουτηγμένα σε μια θάλασσα ασυνειδητότητας. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο τους και άμεσο έργο ήταν να σχηματίσουν ένα συμπαγές, διανοητικό εγώ και μετά να προχωρήσουν πέρα απ’ αυτό. Σχεδόν σε όλους τους, οι αρνητικές, επιθετικές δυνάμεις ήταν πολύ πιο ισχυρές από τις θετικές.

Σε νέα ιστορικά υψηλά κατευθύνεται ο S&P 500

Dow16.669,2362,96 0,38%  



  Nasdaq4.185,8131,47 0,76%  

Η Wall Street σήμερα,
(Το τελευταίο επίπεδο κλεισίματος του Nasdaq)
Με θετικό πρόσημο κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τον S&P 500 να σημειώνει νέο ρεκόρ μετά το κλείσιμο του πάνω από το επίπεδο των 1,900 μονάδων την Παρασκευή για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Τα στοιχεία που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας για την καταναλωτική εμπιστοσύνη, τις τιμές των αμερικανικών κατοικιών και τις παραγγελίες διαρκών αγαθών ήταν ανάλογα ή καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας διατηρεί την ορμή της.

Ειδικότερα, η καταναλωτική εμπιστοσύνη βελτιώθηκε περαιτέρω με τον δείκτη εμπιστοσύνης του Conference Board να σκαρφαλώνει στις 83 μονάδες, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, από 81,7 μονάδες τον Απρίλιο. Τα στοιχεία του Απριλίου αναθεωρήθηκαν καθοδικά από την αρχική μέτρηση των 82,3 μονάδων.

Ο δείκτης για τις προσδοκίες των καταναλωτών ενισχύθηκε στις 84,8 μονάδες τον Μάιο από το καθοδικά αναθεωρημένο μέγεθος των 83,9 μονάδων τον Απρίλιο, ενώ ο δείκτης για τις τρέχουσες συνθήκες σκαρφάλωσε στις 80,4 μονάδες από το ανοδικά αναθεωρημένο μέγεθος των 78,5 μονάδων τον προηγούμενο μήνα.

Την ίδια στιγμή οι παραγγελίες διαρκών αγαθών ενισχύθηκαν κατά 0,8% τον Απρίλιο από τον προηγούμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για μείωση των παραγγελιών κατά 0,7%.

Άνοδο 1,29% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Κύπρου

Λευκωσία: Σημαντικά κέρδη κατέγραψε την Τρίτη το κυπριακό Χρηματιστήριο, μετά τη σταθεροποιητική πορεία, που παρουσίασε κατά τις δύο προηγούμενες χρηματιστηριακές συναντήσεις. Ο Γενικός Δείκτη σημείωσε άνοδο της τάξης του 1,29%, κλείνοντας στις 103,38 μονάδες.

Μικρή αύξηση σε ποσοστό 0,35% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 52,36 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €102.397. Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, δύο κινήθηκαν ανοδικά, δύο πτωτικά, ενώ αμετάβλητος παρέμεινε ο δείκτης των Ξενοδοχείων.

"Ακάθεκτος" ο ΓΔ, έκανε το 6χ6

Της Εφης Γκικοπούλου
Aπό το capital.gr



Η αγορά έδειξε να αντέχει και άλλο, παρά το ράλι που έχει διανύσει σε διάστημα πέντε ημερών, και να προσθέτει άλλο ένα +0,82%. Στη σημερινή συνεδρίαση επικράτησε σχετική νευρικότητα, με το δείκτη να παίζει λίγο πάνω λίγο κάτω από τις 1.200 μονάδες, για να τερματίσει τις συναλλαγές του πάλι κοντά στο υψηλό ημέρας.

Ο τραπεζικός δείκτης "βάρυνε" κάπως στη σημερινή συνεδρίαση με την Τρ. Πειραιώς να... παίζει με το να κρατήσει τα επίπεδα του 1,70 ευρώ και να κλείνει τελικά στα 1,69 ευρώ, την Eurobank να κλείνει 2,83% χαμηλότερα, την ΕΤΕ σε θετικό έδαφος και σήμερα στα 2,46 ευρώ και με αγοραστές μετά το κλείσιμο των δημοπρασιών και την Alpha Bank (+2,06%) στα 0,694 ευρώ.