Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)

  Σχόλιο από ALEXANDER  Δείτε το βίντεο(από τον mykoniato2
και δείτε και τι είχαμε δημοσιεύσει εμείς 2 χρόνια πρίν  


         
"Το ντοκυμαντέρ βασίστηκε στην συνεντευξη που παραχώρησε στο Anti-Ntp.net ο Αναστάσιος Π. Συριανος, συγγραφέας του βιβλίου "Το Συμβολαιο της Υποταγης".

Ἕλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ και μὴν φοβᾶστε τίποτα!!!

Δὲν μπορεῖ ΚΑΝΕΙΣ νὰ μᾶς καταβάλλῃ καὶ νὰ μᾶς νικήσῃ.
Θὰ ἔπρεπε νὰ τὸ ἔχουμε ἀντιληφθεῖ πρὸ καιροῦ. Τόση λύσσα… Τόση ἐπίθεσις… Τόση προσπάθεια χειραγωγήσεως… Γιατί; Μήπως γιατί κάποιοι παίζουν τὰ τελευταῖα τους χαρτιά; Μήπως βλέπουν κάτι ποὺ ἐμεῖς ἀκόμη ἀδυνατοῦμε νὰ πιστέψουμε;
Ὅλα μαζί… Ὅλοι μαζί… Ὅλοι κατά μας…
Καὶ ξαφνικὰ ἀπὸ κάθε ἄκρη τοῦ πλανήτου ἐμφανίζονται «φιλέλληνες». Οἱ νέοι μας καθοδηγητές; Ὄχι… Τὰ νέα φερέφωνα… Τὰ φερέφωνα μίας παλαιᾶς τάξεως ποὺ μεταμορφώνεται σὲ νέα, ἀλλάζονταςπροσωπεῖα. Γιατί ὅμως τώρα; Τώρα ποὺ ὑποτίθεται πὼς ὅλος ὁ πλανήτης τὰ ἔχει μαζί μας; Ποὺ εἴμαστε ἡ ἀρχή τοῦ τέλους τῆς κάθε οἰκονομικῆς ἰσορροπίας; Τί ἄλλαξε; Γίναμε ξαφνικὰ ἄνθρωποι ἀπὸ ῥουφῆκτρες;
Τίποτα δὲν ἄλλαξε… Ὑπάρχουν κανόνες στὰ παιχνίδια.

Πάλι καλὰ ποὺ ἔκαναν παγκάκια τοὺς κίονες!!!

ΑΠΟ ΤΟ filonoi.gr

 Θὰ μποροῦσαν νὰ τοὺς ἔχουν κάνῃ σκόνη…
Ἤ θὰ μποροῦσαν νὰ τοὺς ἔχουν ἐνσωματώσῃ σὲ κάποιο ἀπὸ τὰ ἀντιαισθητικά τους κτίρια.
Ἤ θὰ μποροῦσαν νὰ τοὺς ἔχουν θάψῃ…
Τὸ ὅ,τι ἀκόμη ὑπάρχουν εἶναι θαῦμα!
Τὸ ὅ,τι μποροῦμε νὰ τοὺς βλέπουμε ἀκόμη μεγαλύτερον!
Τὸ ὅ,τι τὸ διαδίδουν ἐπίσης αὐτοὶ ποὺ ἐνδιαφέρονται, αὐτὸ πλέον εἶναι ἐπίτευγμα!

Φιλονόη.

 

ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ!!!

Η αδιαφορία για άλλη μια φορά, μας χτύπησε την πόρτα. Ένας αρχαίος ναός, βρίσκεται διάσπαρτος μέσα στον λόφο Φιλοπούλου. Μέλη του ναού, όπως κίονες, κιονόκρανα και κιονοστοιχίες, παίζουν κρυφτό με το χώμα και τους θάμνους ενώ οι βάσεις τους έχουν αναστραφεί και έχουν τοποθετηθεί σε σειρά για να χρησιμοποιηθούν ως καθίσματα για τους οικολόγους Αθηναίους, που κάνουν βόλτες με τα σκυλάκια τους μέσα στο άλσος. Όσο και αν ψάξαμε, όσο και αν ρωτήσαμε, ο Δήμος αγνοεί την ύπαρξή του και η αρχαιολογική υπηρεσία σφυρίζει αδιάφορα.

ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ναός του φτερωτού φιδιού , επίσης γνωστός ως ο Ναός του Quetzalcoatl, είναι μια πυραμίδα έξι επιπέδων διακοσμημένη με φιδωτά πλάσματα.
Εκατοντάδες μυστηριώδεις σφαίρες βρίσκονται κάτω από το Ναό του φτερωτού φιδιού, μια αρχαία πυραμίδα έξι επιπέδων μόλις 30 μίλια από την πόλη του Μεξικού.
Οι αινιγματικές σφαίρες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής ανασκαφής χρησιμοποιώντας μια κάμερα εξοπλισμένη πάνω σε ρομπότ σε ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της προ-ισπανικής πόλης Teotihuacan .

Βόλτα στην Αθήνα του Μνημονίου... (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα φωτορεπορτάζ που απεικονίζει 100% το πως βιώνουν οι Αθηναίοι πολίτες την Αθήνα, την Πρωτεύουσα της Ελλάδας.  
Εικόνες εξαθλίωσης, πόνου, μιζέριας και πείνας. Άνθρωποι "σκιές", άνθρωποι χωρίς αύριο, χωρίς ταυτότητα. Πόνος, πόνος, πόνος. Έτσι μας κατάντησαν...έτσι είναι.
Δείτε πιο κάτω...

Βγαίνεις, στην πόρτα σου ακριβώς η Πλατεία Κοτζιά.. 

Η Αλήθεια του Εσταυρωμένου, κρατά άσβεστο το άδολο Φως το Ελληνικό

Η Αλήθεια του Εσταυρωμένου, κρατά άσβεστο το άδολο Φως το Ελληνικό
«Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...»

Μόνο η Ελληνική φυλή μπόρεσε να νιώσει τόσο έντονα την μυστηριακή οδό του φωτός, του μαρτυρίου και της Αναστάσεως. Ήταν η αποθέωση μίας οδού που γνώριζε καλά. Μόνον ο Χριστός μέσα στις χιλιετίες είχε μεγαλύτερο βάρος, μεγαλύτερο Χρέος από αυτό που κληροδοτεί ο Ελληνισμός στα παιδιά του: Την διαφύλαξη και την μεταλαμπάδευση του Φωτός.

Γι' αυτό και οι Έλληνες ένιωσαν την Σταύρωση του Κυρίου ως την υπέρτατη προσφορά στο Θείο και την Ανάσταση ως απόλυτη Αλήθεια.

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


 

Ὁ θρυλικὸς καὶ ἀνεπανάληπτος ἀείμνηστος Γέρων Αὐγουστῖνος μᾶς ὑπενθυμίζει τὴν σημασία τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος καὶ
τὰ καθήκοντα τῶν Χριστιανῶν
1. Ἐξ ἀφορμῆς τῆς κατωτέρω δημοσιευομένης ἐμπνευσμένης ὁμιλίας τοῦ θρυλικοῦ καὶ ἀνεπανάληπτου μακαρίτου Γέροντος Αὐγουστίνου Καντιώτη τὴν10.4.1960 εἰς τὸν Ἱερὸ Ναὸ τῆς Μεταμορφώσεως Σωτῆρος/Μοσχάτο ἀναπτύσουμε μερικὲς πτωχὲς σκέψεις.

2. Πράγματι, εἶναι ὄντως θλιβερὴ ἡ εἰκόνα, ἀμέσως μετὰ τὸ ἐν μέσῳ ἀσεβεστάτης ὀχλαγωγίας «Χριστὸς Ἀνέστη» νὰ φεύγουν οἱ περισσότεροι, σὰν νὰ θέλουν νὰἐφαρμόσουν τὸ τοῦ στιχηροῦ τοῦ Πάσχα: «ἀναστήτω ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες αὐτόν» (Ψαλμὸς 67, 2) .
Δυστυχῶς, πολλοὶ δὲν πηγαίνομε μὲ τὴν καρδιά μας στὶς ἱερὲς ἀκολουθίες ἀλλά, συνηθείας ἕνεκεν. Σωματικὰ παρόντες στὴν Ἐκκλησία εἴμαστε πνευματικὰ ἀπόντες καὶ σπεύδομε νὰ καταβροχθίσουμε τὴ «μαγειρίτσα» καὶ τὰ ἄλλα ἐδέσματα σὰν νὰ ἔχουμε νὰ φᾶμε ἀπὸ τὴν Κατοχή...
Καὶ αὐτὸ τὸ κάνουν κυρίως οἱ κακομαθημένοι καὶ οἱ μὴ νηστεύσαντες.

AΠΟΛΥΣΕΙΣ 30.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Το Μνημόνιο διαλύει την Πορτογαλία

Το ίδιο σκληρό ενίοτε και… παράλογο  παραμένει το πρόσωπο του Μνημονίου, σε κάθε χώρα στην οποία εφαρμόζεται. Η Πορτογαλία αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο παράδειγμα, καθώς στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου εξελίσσεται μια μάχη ισορροπιών, από την έκβαση της οποίας θα φανεί αν θα γκρεμιστεί από την εξουσία η κυβέρνηση Κοέλιο. Αν η κοινωνία θα αφυπνιστεί, και θα στείλει ηχηρό μήνυμα στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.
 

A.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ «Δεν είναι εφικτή λύση εκτός μνημονίου και εντός ευρώ»

Η πρόταση του ΑΚΕΛ για συντεταγμένη έξοδο της Κύπρου από το ευρώ ως εναλλακτική πρόταση για την απεξάρτηση από την τρόικα και το μνημόνιο προκάλεσε αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις. Είναι η πρώτη φορά που κόμμα με ισχυρή επιρροή στη χώρα του θέτει ευθέως τέτοιο θέμα.

  Σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής» ο γραμματέας του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού τονίζει ότι στη μια περίπτωση οι θυσίες είναι προς όφελος των δανειστών, ενώ στη δική του πρόταση, προς όφελος της Κύπρου.
 

Κατσίκια ανακάλυψαν αρχαιολογικό θησαυρό!!!(ΦΩΤΟ)


Κατσίκια ανακάλυψαν αρχαιολογικό θησαυρό!



Στα ειδικά εργαστήρια της αρχαιολογικής υπηρεσίας του υπουργείου Πολιτισμού βρίσκονται από τη Μεγάλη Τετάρτη σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα που «ανακάλυψαν»...κατσίκια σε περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Βροχίτσας.
Πρόκειται για έναν αμφορέα σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και τρεις σκελετούς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε κουτιά και μεταφέρθηκαν στην Ζ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, οι αρχαιολόγοι που επισκέφθηκαν τη συγκεκριμένη περιοχή έμειναν έκπληκτοι από το σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαιολογικά ευρήματα…

Οι Βρυξέλλες «στριμώχνουν» το Παρίσι

Ο ευρωπαίος Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ εκτίμησε χθες ότι η παράταση δύο ετών που δόθηκε στο Παρίσι για την επίτευξη της ανάταξης των δημοσιονομικών της Γαλλίας αποτελεί τη «στιγμή της αλήθειας» για τη χώρα, καλώντας την πολιτική της ηγεσία να επιδείξει «πολιτικό θάρρος» και να προχωρήσει σε σειρά διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι πρόκειται πιθανότατα να δώσει στη Γαλλία δύο επιπλέον χρόνια, ως το 2015, προθεσμία να μειώσει το έλλειμμά της κάτω από το 3% του ΑΕΠ της.

Απειλούνται χιλιάδες σπίτια ΗΠΑ: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Καλιφόρνια

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, απειλώντας χιλιάδες σπίτια.

Τουλάχιστον 1.100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους.

Περίπου 900 πυροσβέστες κατάφεραν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, να θέσουν υπό έλεγχο το 10% της πύρινης λαίλαπας, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάψει τουλάχιστον 10.000 στρέμματα δάσους.

Έπιασαν τον Αλβανό δολοφόνο της 25χρονης στα Ίσθμια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους πιο επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα. Ο Λίτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, είναι ένα από τα μέλη της συμμορίας που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ισθμια της Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη Κατερίνα.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Ένας τραυματίας (Bίντεο)

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Ένας τραυματίας (βίντεο)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουμε τραυματία από την έκρηξη ενώ έχει καταστραφεί ολοσχερώς κατάστημα.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ  ΒΙΝΤΕΟ: Tharrosnews.gr
ΠΗΓΗ newsbomb

Το ταξίδι ενός ναυγίου(Βίντεο)


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ KRASODAD