Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Εικόνες από το Μέλλον: Εξεταστική 2200 μ.Χ. - «Θα πέσει κορονοϊός ή Eurogroup;»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα ανέκδοτο που περιγράφει τι θα διαβάζουν οι μαθητές για να δώσουν εξετάσεις στην Ελλάδα του 2200 μ.Χ.

Οι χρήστες στο Facebook, ο ένας μετά τον άλλο ανεβάζουν τη φανταστική ιστορία που περιγράφει με ξεκαρδιστικό τρόπο την αγωνία των μαθητών για να μάθουν τα Eurogroup, τα μέτρα για τον κορωνοϊό και όλα αυτά που βιώνουμε όλοι εμείς τα τελευταία χρόνια. Κορωνοϊός και οικονομική κρίση αναδεικνύονται σε θέματα SOS! Ακολουθεί το ανέκδοτο:

Κύπρος:Σε πλήρη λειτουργία τα ιατρεία δημόσιας Υγείας (Χάρτης)

Με δύο παράλληλα ιατρεία σε όλες τις Επαρχίες, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, λειτουργούν τα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας, εξυπηρετώντας πολίτες με ύποπτα συμπτώματα της νόσου COVID-19 που παραπέμπονται, μέσω της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από τους Προσωπικούς τους Ιατρούς.

Στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας εξετάστηκαν την περίοδο 19 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2020 συνολικά 3,241 πολίτες, οι οποίοι μετά από τηλεφωνική αξιολόγηση από τους Προσωπικούς τους Ιατρούς κρίθηκε ότι πρέπει να παραπεμφθούν για περαιτέρω διερεύνηση. Σημειώνεται ότι στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας η εξέταση των πολιτών γίνεται μόνο με την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού, ενώ τα ραντεβού

Απίστευτες εικόνες σε όλο τον κόσμο: Αγρια ζώα μέσα στις πόλεις!(Βίντεο)

Ελέφαντες, ελάφια, πούμα, σπάνια θηλαστικά κι ένα σωρό ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν πλησίαζαν.

Ολος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση lockdown λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες πόλεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες. Αδειοι και ήσυχοι δρόμοι παντού καθώς οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα. Και κάπως έτσι, άρχισαν να εμφανίζονται σε κεντρικά σημεία, ακόμη και των μεγαλουπόλεων, ζώα που μέχρι πρότινος δεν... τολμούσαν να εμφανιστούν λόγω της κοσμοσυρροής και της ηχορύπανσης. Η άγρια φύση επιστρέφει και παίρνει πίσω αυτό που της ανήκει...

ΗΠΑ: Οδηγός λεωφορείου πέθανε αφότου μια επιβάτιδα έβηχε προκλητικά πάνω του - Τι είχε δηλώσει τότε

Ένας οδηγός λεωφορείου στην Αμερική πέθανε από τη νόσο COVID-19, λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα βίντεο, στο οποίο διαμαρτυρόταν για μία επιβάτιδα, που αρνήθηκε προκλητικά να καλύψει το στόμα της, ενώ έβηχε μέσα στο λεωφορείο.
Ο Jason Hargrove, ο οποίος ήταν οδηγός αστικής συγκοινωνίας στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, είχε δημοσιεύσει το εν λόγω βίντεο στο Facebook στις 21 Μαρτίου, επικρίνοντας μια γυναίκα που επιβιβάστηκε στο όχημά του.

Δεν βάζουν μυαλό: Η εικόνα στις αγορές της Κίνας 4 μήνες μετά τη «γέννηση» του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός έχει θεωρητικά «νικηθεί» στην Κίνα και οι έμποροι άγριων ζώων το... γιόρτασαν, παίρνοντας ξανά τα κλουβιά τους
Θεωρείται το σημείο «μηδέν» της πανδημίας, η πηγή του κακού που θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ανθρωπότητας.
Η κινεζική κυβέρνηση δεν έχει ομολογήσει επίσημα ότι η αγορά θαλασσινών και άγριων ζώων της Γουχάν ήταν η εστία της παγκόσμιας μόλυνσης από τον Sars-Cov-2, ωστόσο δεν πρόκειται για μια θεωρία – δημιούργημα της δύσης. Ακόμα και Κινέζοι επιστήμονες έχουν υποστηρίζει ότι οι άθλιες συνθήκες υγιεινής στην αγορά της Γουχάν ήταν κατά πάσα πιθανότητα ο λόγος που γεννήθηκε ο νέος κορωνοϊός, με τη νυχτερίδα να θεωρείται το ζώο που μετέδωσε τον ιό στον άνθρωπο, είτε απευθείας είτε μέσω άλλων ειδών.