Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Θερμό επεισόδιο Ρωσίας-Ουκρανίας - Συγκεντρώνονται ουκρανικά στρατεύματα βόρεια της Κριμαίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου Ρώσοι συνοριοφύλακες υποχρεώθηκαν για πρώτη φορά να απαντήσουν στα πυρά, που δέχθηκαν από την πλευρά της Ουκρανίας στο ύψος του μεθοριακού σταθμού Μαρίνοφκα-Κουϊμπίσεβο.
 
Η Μόσχα στην παρούσα φάση αποφεύγει να κλιμακώσει και είναι χαρακτηριστικό ότι ανακοίνωση για το θέμα έκανε ο τοπικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στο Ροστόφ Βασίλι Μαλάεφ και όχι κάποιος εκπρόσωπος της Στρατηριωτικής Περιφέρειας ή του υπουργείου Αμυνας.

«Στοιχειωμένα στιγμιότυπα» Συγκλονιστικές φωτογραφίες: 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Αφιέρωμα στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Λιβύη: Εκρήξεις και συγκρούσεις στο αεροδρόμιο της Τρίπολης(Βίντεο)

Ισλαμιστικές οργανώσεις είχαν απευθύνει έκκληση μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης για την εκδίωξη των πρώην ανταρτών του Ζεντέν από τα σημεία που ελέγχουν στην Τρίπολη και από το αεροδρόμιο το οποίο απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το πρωί, μεταξύ ενόπλων ομάδων, κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής.

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!(ΦΩΤΟ)

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!
Μέσα Ιουλίου και μια μοναδική Πανσέληνος κλέβει όλες τις εντυπώσεις!