Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η Σμύρνη μάνα καίγεται!!!-Δεν ήταν μόνο η Σμύρνη!!!Οι τουρκικές σφαγές σε αριθμούς-ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ(Βίντεο)




Το ινδοευρωπαϊκό παραμύθι καταρρίπτεται




Το δεύτερο ήμισυ του 18ου και τις αρχές του 19ου αι. αναπτύχθηκε από τον Γάλλο Coeurdoux (1767), τον Άγγλο William Jones (1786) και από τους Γερμανούς Fr. Schlegex (1772-1829) και Fr. Bopp (1791-1867) η θεωρία των Ινδοευρωπαίων, η οποία εξυπηρετούσε τις αποικιοκρατικές χώρες.
Κατά την θεωρία αυτή άνθρωποι από την Ινδία προχώρησαν προς την Ευρώπη και την 3η π.Χ. χιλιετία έφθασαν στα Ουράλια όρη και άλλοι προχώρησαν προς την Δ. Ευρώπη και άλλοι από το 2000 π.Χ. άρχισαν να κατεβαίνουν στο νότιο τμήμα της Βαλκανικής χερσονήσου ως Ίωνες, το 1800 π.Χ. ως Αχαιοί και το 1100 π.Χ. ως Δωριείς.
Αργότερα θεωρήθηκε ως κοιτίδα των Ινδοευρωπαϊκών ή Ιαπετικών λαών (συμπεριλαμβάνονται εκτός από τους Ευρωπαίους και τους Ινδούς και οι Αρμένιοι, Πέρσες και Αφγανοί) η βόρεια ή κεντρική Ευρώπη και άλλοι προχώρησαν προς ανατολάς έως την Ινδία και άλλοι διά της κοιλάδας του Αξιού έως τον ελλαδικό χώρο.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

O Kων/νος Καραθεοδωρής υπήρξε μία σπανίζουσα μορφή στην ιστορία της επιστήμης, όπου η δυσθεώρητου ύψους επιστημονική του οντότητα, συναγωνίζεται αυτήν που αφορά τον άνθρωπο Καραθεοδωρή, τον φιλόστοργο οικογενειάρχη, τον σεμνό ώριμο πολίτη της κοινωνίας, τον φιλόπατρη στο επίπεδο του άδολου και ανιδιοτελούς οραματιστή.
 Η συγκρότηση ενός τέτοιου αδαμάντινου χαρακτήρα σε συνδυασμό με μια υγιώς αναπτυσσόμενη φιλοδοξία, που είχε τα θεμέλιά της στο ταλέντο του και τον ευφυή νου, δεν μπορούσε παρά να προδιαγράψει λαμπρή φωτοδότρα πορεία, άστρου φωτεινού που μας φωτίζει ακόμα και σήμερα με φως ελληνικό και οικουμενικό και μας κάνει περήφανους.

Είναι γόνος ενός ισχυρού μεγαλεπήβολου γενεαλογικού δέντρου με ρίζες στην Αδριανούπολη της Ανατολικής Θράκης.

Τα ρομπότ έχουν κυριαρχήσει στις παγκόσμιες αγορές

 Ένα παγκόσμιο «οικοσύστημα» αλληλεπιδρώντων ρομπότ έχει κατακτήσει τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές... εκτελώντας αδιάκοπα συναλλαγές με ταχύτητες άπιαστες για τους ανθρώπους και με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη καταγράφει την ανάδυση αυτής της «οικολογίας των υπερβολικά γρήγορων μηχανών» και επισημαίνει ότι για χρονικές κλίμακες μικρότερες του ενός δευτερολέπτου, ο χρηματοοικονομικός κόσμος έχει μετατραπεί ουσιαστικά σε μια «κυβερνο-ζούγκλα» όπου ζουν μόνο «αγέλες» επιθετικών αλγόριθμων (προγραμμάτων λογισμικού) που -με μόνο σκοπό το κέρδος- κάνουν μεταξύ τους διαπραγματεύσεις σε αστραπιαίες ταχύτητες, πέρα από τις ανθρώπινες ικανότητες.

Συγκλονιστικές εικόνες: Ζούνε στις σπηλιές του Φιλοπάππου για να μην πληρώνουν ενοίκιο!(Βίντεο)

Δυστυχώς δεν είναι πλάκα. Συνάνθρωποί μας που από τη μια μέρα στην άλλη έχασαν τη δουλειά τους, προτιμούν να ζουν στις σπηλιές του Φιλοπάππου παρά να χρωστάνε ενοίκια που δεν μπορούν να πληρώσουν.
Όπως χαρακτηριστικά λένε καλύτερα άστεγοι παρά μπαταχτσήδες.

Oι άνθρωποι αυτοί που μέχρι χθες ήταν νοικοκυραίοι, είχαν το σπίτι τους, τα ωραία τους ρούχα και μια φυσιολογική ζωή.

Ομως η ζωή τους τα έφερε έτσι και έχασαν τη δουλειά τους και σιγά - σιγά άρχισαν να χάνου τα πάντα...εκτός από την αξιοπρέπειά τους.

Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων ΜΑΣ-Αν αφαιρέσουμε κάθε τι Ελληνικό από τον πλανήτη θα πέσει ΣΚΟΤΑΔΙ.

Πόσα δισεκατομμύρια εισέπραξε το χόλυγουντ από το κινηματογραφικό εξάμβλωμα του Τρωικού Πολέμου; Πολλά! Πάρα πολλά! Πόσα εισέπραξε ο σεναριογράφος, και ελλείψει αυτού, οι απόγονοί του; Πόσα εισέπραξε ο Όμηρος, και ελλείψει αυτού, οι Έλληνες; Τίποτε! Απολύτως Τίποτε!

Πόσα τρισεκατομμύρια εισπράττει το χόλυγουντ από κάθε υπερπαραγωγή αλλά και από κάθε ταινία της κακιάς ώρας την οποία κάθε φορά που προβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια, είναι υποχρεωμένα να αποδίδουν το ανάλογο τίμημα τού πνευματικού δικαιώματος; Πάρα πολλά! Πόσα εισέπραξε ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Σοφοκλής, ο Αριστοφάνης, και ελλείψει αυτών οι απόγονοί τους, για κάθε παράσταση που παίζεται όλους αυτούς τους αιώνες; Απολύτως Τίποτε!

Πολύ συγκινητικό βίντεο: Δείτε πως αντιδρούν οι πίθηκοι όταν βγαίνουν για πρώτη φορά έξω μετά από 30 χρόνια σε εργαστήριο!

Σχόλιο Αφύπνισης: Φανταστείτε τι βασανιστήρια περνούσαν καθημερινά αυτά τα υπέροχα πλάσματα, που χωρίς την θέλησή τους έγιναν πειραματόζωα...

Το βίντεο είναι πάρα πολύ συγκινητικό και εξοργιστικό ταυτόχρονα γιατί αφού βγουν από εκεί , δεν τους μένει πολύ ζωή ακόμα.

Οι πίθηκοι ζούσαν για 30 χρόνια μέσα σε εργαστήριο, όταν μια μέρα τους άνοιξαν την πόρτα για να βγουν για πρώτη φορά έξω.

Το Σύμπαν Αποτελείται Από Πληροφορίες!!!

Όπως η κβαντική φυσική μπορεί τώρα να επιβεβαιώσει, το σύμπαν που ζούμε δεν αποτελείται από στερεά αντικείμενα, αλλά από ενέργεια και πληροφορίες. Αυτή η ανακάλυψη έχει τεράστια σημασία για την κατανόηση της φύσης του κόσμου μας αλλά και την κατανόηση της πραγματικής πηγής του να σφύζεις από υγεία. Σημαίνει, επίσης, ότι είναι δυνατό να συνθέσει όλες τις έννοιες που συζητήθηκαν στον κόσμο της ολιστικής φυσικής υγείας σε μία ενιαία θεωρία.

Συμπαντικός νόμος: Η αληθινή πηγή της υγείας ή της ασθένειας

Από τη στιγμή που κατοικούμε στο σύμπαν, η ανθρωπότητα υπόκειται σε συμπαντικούς και φυσικούς νόμους. Τούτου λεχθέντος, σε ένα σύμπαν πληροφοριών φτιαγμένο από ενέργεια, η υγεία ή η ασθένεια μπορεί να προέλθει μόνο από ένα μέρος.

Απέρριψε τις χημειοθεραπείες, νίκησε τον καρκίνο!(Βίντεο)

Η Evita Rmparte διαγνώστηκε με έναν σοβαρό τύπο καρκίνου των ωοθηκών μετά από επίσκεψη στο γιατρό στον οποίο πήγε διότι αισθανόταν σταθερό πόνο στη περιοχή. Της είπε ότι η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση ήταν οι μόνες επιλογές της για να ανακάμψει αλλά εκείνη δεν πείστηκε. Εξάλλου, είχε ζήσει όλη της τη ζωή μέσα τη μιζέρια καταλήγοντας να είναι παχύσαρκη και δυστυχισμένη.

"Να με λέτε υπουργό, όταν αναφέρεστε σε μένα"!


Προφανώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπορεί να ξεχάσει το λαμπερό παρελθόν του και απαιτεί να τον προσφωνούν "υπουργό"! ...
Το λόγο έλαβαν σήμερα στο δικαστήριο οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, δηλαδή του ελληνικού δημοσίου.
Με την έναρξη πάντως της διαδικασίας το λόγο έλαβαν οι συνήγοροι του Α. Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι έστρεψαν τα πυρά τους στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο με αφορμή τα όσα εκείνος ανέφερε χθες περί Λαμπράκη και δια βίου εγκλεισμό του πρώην υπουργού.

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ



Από το kostasedessa

Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του απο 24\11\2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης των ιερών δεσμεύσεων και κατα της υποδούλωσής μας .


ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Βασικός τους ἀντίπαλος εἶναι ὁ Ἑλληνισμός!

Από το filonoi.gr

Καί γιατί νά μήν εναι;
Μέσα στήν κάθε χώρα, τό μοναδικόν τους μέλημα εναι ν μν πάρχ ατοδιάθεσις καλευθέρα σκέψις!

Κι πε δλληνισμς δηγεναγκαστικς σλεύθερον τρόπον διαβιώσεως, σκέψεων κι ντιλήψεως, ναί, βασικς χθρός, ντίπαλος, εδος πρς ξαφάνισιν, εναι λληνισμός!
Φιλονόη. 
ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
 Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988,όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ» οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια.
 
“ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”

Η σχετική αναδημοσίευση της «Ελευθεροτυπίας» ( 6-11-88 ). (Φιλούμενος)


"Κοινωνική Μηχανική" : το πείραμα των 5 πιθήκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί διαιωνίζονται τα στραβά σε κάθε δραστηριότητα της κοινωνικής μας ζωής, και μάλιστα με την ανοχή και τη συνενοχή όλων μας;

Το πείραμα των 5 πιθήκων αποτελεί ίσως την πιο ξεκάθαρη εξήγηση για όλα αυτά τα αρρωστημένα φαινόμενα, για τα οποία έχουμε τόσες φορές σκεφτεί ότι "δεν τα χωράει ο νους μας"...

Παρακολουθήστε το πολύ προσεκτικά και προβληματιστείτε...

Η τρόικα κούρεψε τα χρήματα της μικρής Μαρίας που πάσχει από καρκίνο

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί η απόφαση της Τρόικας, να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί για τη θεραπεία της μικρής Μαρίας από την Κατερίνη, η οποίο πάσχει από καρκίνο στο κεφάλι.
Από τις 500.000 ευρώ που είχε ο λογαριασμός της μικρής στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου μετά το "κούρεμα" έχουν μείνει πλέον 120.000.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ και πρώην άσος της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης,που στάθηκε πολύ κοντά στον αγώνα της μικρής τρία χρόνια τώρα, με μια ανάρτηση στο facebook λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Βίντεο με το σκάφος της Virgin Galactic να σπάει το φράγμα του ήχου

Σάντα Φε. Νιου Μέξικο

 Λίγο πιο κοντά στο όριο του Διαστήματος έφτασε στην τελευταία δοκιμή το SpaceShipTwo, το σκάφος της Virgin Galactic που σχεδιάστηκε ειδικά για υποτροχιακές πτήσεις αναψυχής.

Στην πτήση της περασμένης εβδομάδας το σκάφος δοκίμασε για δεύτερη φορά τον πυραυλοκινητήρα του και έφτασε σε ύψος 21 χιλιομέτρων, λίγο πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη δοκιμή τον Απρίλιο.

Αντισυνταγματική η άρνηση εγγραφής μαθητών που δεν έχουν εμβολιαστεί

Τοποθέτηση-βόμβα του Συνηγόρου του Παιδιού εναντίον της σύνδεσης της υποχρεωτικότητας των παιδικών εμβολιασμών με την εγγραφή των παιδιών στην υποχρεωτική εκπαίδευση, που αφορά χιλιάδες γονείς και συμπίπτει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 162670/20474/2013 επιστολή του Συνηγόρου του Παιδιού στο Υπουργείο Παιδείας ύστερα από την αναφορά που κατέθεσε δικηγόρος που εκπροσωπούσε τρεις συλλόγους, η άρνηση εγγραφής των μαθητών στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας, και ως εκ τούτου είναι αντισυνταγματική.

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ !!! ... ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!(Ε-ΒΟΟΚ)

ΠΗΓΗ antistasitora

Οι δολοφονίες των Ελλήνων συνεχίζονται…

Ξαφνικά σταμάτησαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα;

Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική. Όχι, οι αυτοκτονίες (δολοφονίες της κυβέρνησης) των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν σταματήσει. Όμως, όλως παραδόξως, έχει πέσει μία «κουρτίνα» και έχει σταματήσει η ενημέρωση, σε συγκεντρωτικά νούμερα γύρω από αυτό το θέμα.

Έχουν οι δημοσιογράφοι σημαντικότερα θέματα να καλύψουν;

Και τι σπουδαιότερο υπάρχει από την γενοκτονία που ζούμε και τους χιλιάδες συμπατριώτες που έχουμε χάσει ή και αυτούς που χάνουμε καθημερινά, αλλά κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον θάνατό τους, ούτε και για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόλυτη απελπισία και στην απόφαση να… εγκαταλείψουν;

ΧΝΑ: Το νέο DNA

Επιστήμονες βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στη σύνθεση νέων μορφών ζωής στο εργαστήριο καθώς έδειξαν ότι τεχνητό γενετικό υλικό που ονομάζεται ΧΝΑ (xeno-nucleic acid) μπορεί να μιμηθεί τις ιδιότητες του DNA και του RNA.

Ανατρεπτικά ευρήματα



Ερευνητές από το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Ιατρικού Ερευνητικού Συμβουλίου της Βρετανίας κατάφεραν για πρώτη φορά, όπως αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Science», να εξαγάγουν πληροφορίες από τα τεχνητά γενετικά μόρια και να παραγάγουν μαζικά αντίγραφά τους.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

mineiko2
ΑΠΟ ΤΟ makeleio

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.

Μεγάλο μυστικό: Ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος

Human resources το λένε οι αγγλοσάξωνες. Ανθρώπινοι πόροι. Κυνισμός μαζί και ακριβολογία.
Ο άνθρωπος είναι πόρος. Με την οικονομική έννοια. Μάλιστα είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος. Χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου κανένας φυσικός πόρος δεν μπορεί να έχει ή να αποκτήσει αξία. Ο άνθρωπος και η ανθρώπινη εργασία είναι ο απαραίτητος όρος και ο καταλύτης που μεταμορφώνει τους φυσικούς πόρους, όπως τα μεταλλεύματα και τα ορυκτά, τα χωράφια και τις σοδειές, την ξυλεία των δασών, το νερό των ποταμών, την πέτρα την ίδια, σε κάτι με αξία. Σε πλούτο.

Σατιρικοί ιστορικοί χάρτες της Ευρώπης 1854-1918:

178-620x478 (WinCE)
Από το antikleidi

Ο πρώτος χαρτογράφος που χάραξε το περίγραμμα της γης και της θάλασσας ήταν ο Αναξίμανδρος ο Μιλήσιος (6οςαιώνας π.Χ.), μαθητής του Θαλή του Μιλήσιου.  

Οι σατιρικοί χάρτες εμφανίστηκαν τα τέλη του 18ου αι. μέχρι τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Πρώτος εμπνευστής των σατιρικών χαρτών θεωρείται ο Άγγλος σκιτσογράφος Fred Rose.

Κούκλες ''κατασκοπεύουν'' τους καταναλωτές από τις βιτρίνες


Τα καταστήματα χρησιμοποιούν τα μοντέλα για να συλλέξουν στοιχεία και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

Οι φόβοι για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

"Βιονικά" μανεκέν - κούκλες "ποζάρουν" ντυμένα με ρούχα και αξεσουάρ στις βιτρίνες των καταστημάτων και καταγράφουν πληροφορίες για το καταναλωτικό κοινό.Ήδη, η εταιρεία ενδυμάτων Benetton τα χρησιμοποιεί
προκειμένου να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους πελάτες της, όπως φυλή, ηλικία και φύλο.