Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ντροπή: Ξεπούλησαν τον Hellas Sat στην ΑrabSat!!!!

Σχόλιο από ALEXANDER 

Εμείς τα είχαμε πει από τις 3 Ιουλίου 2011 
Δείτε τι είχαμε γράψει τότε με τίτλο 
ΠΩΛΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο HELLAS SAT; ΕΔΩ 



Δείτε σήμερα το Δελτίο τύπου για την συμφωνία Hellas Sat – ΑrabSat
από το έγκυρο site satleo.gr και τις επιπτώσεις στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
από το defencenet.gr

  Δελτίο τύπου για την συμφωνία Hellas Sat - ΑrabSat!

Όπως αναφέρεται με δελτίο τύπου: Με αφορμή τη συμφωνία του ΟΤΕ με την εταιρεία ArabSat για τη μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε η εταιρεία στην Hellas Sat AE, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών, και Δικτύων κ. Σταύρος Καλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι στρατηγικής και εθνικής σημασίας για τη χώρα μας η επένδυση μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των δορυφορικών υπηρεσιών. Ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο μια τέτοια επένδυση είναι διπλά σημαντική.

«Το Κανάλι Μοράβα-Αξιός- Αιγαίο, θα ‘πνίξει’ τα Σκόπια;»

Τα σχετικά ιδρύματα στα Σκόπια θα πρέπει να αναλύσουν προσεκτικά τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις του μεγάλου έργου, του πλωτού καναλιού Μοράβα-Αξιού-Αιγαίο, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα του ‘Μακφαξ’, που έχει ως τίτλο «Το Κανάλι Μοράβα-Αξιός- Αιγαίο, θα ‘πνίξει’ τα Σκόπια;»

Επίσης- συνεχίζει το δημοσίευμα- πρέπει να ελεγχθεί η οικονομική βιωσιμότητα του καναλιού, όπως τονίζει ο καθηγητής Λιούπτσο Πετκόβσκι, επικεφαλής του τμήματος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών στις υδρο-τεχνικές εγκαταστάσεις.

Φραγμός στην πώληση νησιών σε Τούρκους

Έστω και εκ των υστέρων, διορθώνεται η απαράδεκτη κατάσταση

Έπρεπε να ξεσηκωθεί ο Τύπος για να καταλάβει η πολιτεία την προχειρότητα με την οποία αποφασίσθηκε η παραχώρηση νησιών σε αλλοδαπούς. Και, με τροπολογία διορθώνεται...


... τώρα. Το γιατί δεν προβλέφθηκε εξ αρχής, δεν χρειάζεται να το πούμε. Αυτός είναι ο διοικητικός μηχανισμός του κράτους, σε όλες τις βαθμίδες.

Τροπολογία Ρουπακιώτη ανοίγει «παράθυρο» νομιμοποίησης σε "τουρκικές οργανώσεις"

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης ενδεδυμένος προφανώς τον μανδύα του δημοκράτη πολυπολιτισμικού, ενέταξε άσχετη ρύθμιση με την οποία παραχωρεί το δικαίωμα παρέμβασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε υποθέσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης οι οποίες...


... έχουν σχέση με την μην αναγνώριση αντεθνικών σωματείων, συλλόγων και άλλων ομάδων που στηρίζονται πολιτικά και - -κυρίως οικονομικά από κέντρα του εξωτερικού και ως σκοπό ύπαρξης έχουν την δημιουργία προβλημάτων στο εσωτερικό της Ελλάδας.

ΕΛ.ΑΣ. σε Γ. Παπανδρέου: «Μη βγεις έξω, θα φας ξύλο»

Αξέχαστο θα μείνει στον πρώην πρωθυπουργό τα ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη!

Την business class επέλεξε για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου με άκρα μυστικότητα έφτασε στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να συμμετέχει...


... στο 10 Φόρουμ για την Περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια, που οργάνωσε το Ίδρυμα Ροκφέλερ. Και φυσικά απαγορεύτηκε σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Νεφελούδης

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος είχε από καιρό εκφράσει την άποψη ότι έκλεισε ο κύκλος αναμονής, κρίνοντας ότι η «δεξιά στροφή» στην πολιτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει περιθώρια παρεμβάσεων εντός του κόμματος για ανατροπή της.

Παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, στοχεύοντας στη σταθεροποίηση της οικονομίας και την ανάκαμψη της χώρας, «με όρους δημοκρατίας και με την μέγιστη δυνατή προστασία της κοινωνίας».

Συνέλαβαν 32 οδηγούς ταξί

Στην σύλληψη 32 οδηγών ταξί προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής.

Οι 29 από τους οδηγούς συνελήφθησαν καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στην ταμειακή μηχανή, τοποθετώντας ειδικό καλώδιο με το οποίο προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμιακή.

Ο ένας εκ των οδηγών ταξί συνελήφθη διότι είχε αποσυνδέσει την ταμειακή από το ταξίμετρο, ενώ δυο από τους συλληφθέντες κατείχαν

Ποιος κέρδισε στις Βρυξέλλες;

Mετά από έναν μαραθώνιο διαβουλεύσεων οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε συμφωνία για τον κοινοτικό προϋπολογισμό ύψους 908 δισ. ευρώ για την επταετία 2014-2020. Πρόκειται για τον πρώτο προϋπολογισμό εκτεταμένων περικοπών και λιτότητας στην ιστορία της ΕΕ. Το γεγονός αυτό προσέδωσε διαστάσεις δράματος στην μάχη των «27» για τη διασφάλιση των εθνικών τους συμφερόντων. Η μάχη είχε πολλούς νικητές, ανάλογα την γωνία θεώρησης του αποτελέσματος.

Η Ελλάδα απέρριψε την προσφορά Ερντογάν για το τζαμί, γράφει ο τουρκικός Τύπος

Η Ελλάδα απέρριψε την προσφορά της Τουρκίας να χρηματοδοτήσει την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα, την μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει μουσουλμανικό τέμενος, γράφει η τουρκική εφημερίδα «Ζαμάν».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει η ίδια την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Τσιάρας στη Βουλή, δήλωση η οποία αναπαράγεται σήμερα στο σύνολο του τουρκικού Τύπου. 

Τσίπρας: Ο Σαμαράς ως άλλος Ρομπέρτο Μπενίνι λέει ότι η ζωή είναι ωραία...

«Ο έλληνας πρωθυπουργός πήγε στη Σύνοδο Κορυφής για να παρακολουθήσει και όχι να διεκδικήσει» υποστήριξε σε σημερινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σημείωσε ότι αν συνεχιστεί να υπάρχει διαφθορά στο κράτος θα μείνουν αναξιοποίητα και τα κονδύλια που εξασφαλίστηκαν. 

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο που θα κάνει όταν βρεθεί στο τιμόνι της χώρας θα είναι να αναπροσαρμόσει το μηχανισμό απορρόφησης κονδυλίων στη βάση εξυπηρέτησης συμφερόντων της κοινωνίας. 

Έτοιμοι για όλα οι αγρότες

Σε ενίσχυση των μπλόκων τους σε όλη τη χώρα προχωρούν το Σαββατοκύριακο οι αγρότες οι οποίοι βγάζουν στους δρόμους και στα κατά τόπους σημεία συγκέντρωσης όσο το δυνατόν περισσότερα γεωργικά οχήματα! 

Οι αγρότες μιλούν για παλλαϊκό ξεσηκωμό και καλούν στο πλευρό τους και άλλες κοινωνικές ομάδες, ενώ απειλούν με αποκλεισμούς εθνικών δρόμων αλλά και κάθοδο με τρακτέρ ή πούλμαν στην Αθήνα.

Οι αγροτοσυνδικαλιστές σκληραίνουν τη στάση τους και αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοικτό, με το Πανελλήνιο Συντονιστικό τους Όργανο να κάνει λόγο για εμπαιγμό από πλευράς κυβέρνησης και να χαρακτηρίζει «ψίχουλα» τις παροχές, που τους δίνονται. 

Τα σχόλια του Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής... «Επτά χρόνια λιτότητας»

Μετά το «χρυσό μετάλλιο» που κατάφερε να λάβει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στον μαραθώνιο της Συνόδου Κορυφής, οι γκρίνιες από τις υπόλοιπες χώρες έχουν αρχίσει να κυριαρχούν στα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης. Συγκεκριμένα μύδρους κατά του Φρανσουά Ολάντ εξαπέλυσε σύσσωμος ο γαλλικός Τύπος για την αδυναμία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στις απαιτήσεις της Μεγάλης Βρετανίας για έναν προϋπολογισμό επταετούς λιτότητας που εν τέλει υιοθέτησε η Σύνοδος Κορυφής.

Απίστευτο: Χτίζουν πόλη-φρούριο με υποχρεωτική οπλοκατοχή

Απίστευτο: Χτίζουν πόλη-φρούριο με υποχρεωτική οπλοκατοχή
Ένα γιγάντιο φρούριο, μεσαιωνικού τύπου, χτίζει μια ομάδα Αμερικανών στο Αϊντάχο, οι κάτοικοι του οποίου θα οπλοφορούν υποχρεωτικά και θα αντιμετωπίζουν οι ίδιοι τους «εισβολείς»
Η περιτειχισμένη πόλη, που θα φτιαχτεί μέσα σε δάσος, θα μπορεί να φιλοξενήσει 7.000 άτομα και θα περιέχει εκτός από κατοικίες, σχολεία και ένα εργοστάσιο όπλων.
Όλοι οι κάτοικοι της πόλης θα πρέπει να κατέχουν ένα αυτόματο AR-15, 1.000 σειρές πυρομαχικών και αρκετές προμήθειες ώστε το φρούριο να μπορεί να αντέξει σε μια «κατάρρευση της κοινωνίας». Επειδή τα AR-15 είναι δυσεύρετα, το εργοστάσιο όπλων της πόλης θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της.

Πώς ο Βενιζέλος ξαναφτιάχνει το «νόμο Ραγκούση» για την ιθαγένεια

Πώς ο Βενιζέλος ξαναφτιάχνει  το «νόμο Ραγκούση» για την ιθαγένεια
Πώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να φέρει πρόταση «αντιρατσιστικού νόμου» με τη σύμφωνη γνώμη της «Νέας Δημοκρατίας» και της «ΔΗΜ.ΑΡ.» ενώ ετοιμάζεται για νέα σύγκρουση με την «Χρυσή Αυγή» 
Πρόταση αντιρατσιστικού νόμου έχει συντάξει και ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Η πρόταση πιθανώς να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, αφού τόσο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης έχουν δώσει το «πράσινο φως» στην πρωτοβουλία Βενιζέλου.

Κυβέρνηση Παπανδρέου: Από τα «λεφτά υπάρχουν» στο «δεν υπάρχει σάλιο»

Κυβέρνηση Παπανδρέου: Από τα «λεφτά υπάρχουν» στο «δεν υπάρχει σάλιο»
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν από το newsbomb

Πέτρα πολιτικού «σκανδάλου» έγινε ένα non paper που κυκλοφόρησε την Τετάρτη παραθέτοντας στοιχεία για την πορεία της εθνικής οικονομίας το 2009 επί πρωθυπουργίας κ. Κώστα Καραμανλή ως τον Οκτώβριο και κ. Γιώργου Παπανδρέου στη συνέχεια.
Για μια φορά ακόμα υπήρξαν κριτές και κρινόμενοι που έψαξαν να βρουν ποιοι έκαναν τη διαρροή προσέχοντας το δέντρο αλλά χάνοντας το δάσος. Η ουσία κρύβεται στα στοιχεία και στη βεβαιότητα που επέδειξε τόσο ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, όσο και οι τότε στενοί συνεργάτες του περί τα οικονομικά κ.κ. Λούκα Κατσέλη και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Νεκρανάσταση» Σημίτη: Ανοίγει μέτωπο με τον Καραμανλή

«Νεκρανάσταση» Σημίτη: Ανοίγει μέτωπο με τον Καραμανλή (video)
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν από το newsbomb

Μια πολιτική διαμάχη που επικρατεί από τον Απρίλιο του 2000 επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο θόρυβος που άρχισε με τις πολιτικές προκλήσεις του υπουργού κ. Γιάννη Στουρνάρα εναντίον των πεπραγμένων της κυβέρνησης υπό τον κ. Κώστα Καραμανλή και η απάντηση που δόθηκε μέσω non paper που διανεμήθηκε σε θυρίδες βουλευτών καταδεικνύει τον σκιώδη ρόλο του «συστήματος Σημίτη» στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών και της χώρας. Ύστερα από εβδομάδες παρασκηνιακών ζυμώσεων, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης ξαναβγαίνει στο προσκήνιο. Αν και ορισμένοι κάνουν λόγο για πολιτική νεκρανάσταση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί!

Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής... είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος, είναι δυνατόν να «πότισαν» από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική στρώση του σοβά;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Keraunoforos12