Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ



ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΘΡΟ........!


Του Θεόδωρου Σπυρόπουλου σε παλαιότερο περιοδικό «Τρίτο Μάτι».
Από το apollonios

ΑΜΦΕΙΟΝ: ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Η πυραμίδα του Αμφίονος αποτελεί ίσως την πιο ανατρεπτική σύγχρονη αρχαιολογική ανακάλυψη! Με την ανεύρεση της αποκαλύπτεται ένας κόσμος ξεχασμένος, ένας πολιτισμός που θέτει σε νέα βάση τη θεωρία των πυραμίδων, οδηγώντας έτσι τους Έλληνες στη διεκδίκηση άλλης μίας σημαντικής πρωτιάς. Ο θαυμαστός κόσμος της ελληνικής Ιστορίας επιβεβαιώνει και πάλι το μεγαλείο του!


Η βιβλιογραφία σχετικά με τις πυραμίδες και τα πυραμιδοειδή κτίσματα στον ελληνικό χώρο διευρύνεται τα τελευταία χρόνια μαζί με τα μνημεία που αποκαλύπτονται ή ερευνώνται εκ νέου, ιστορικά, μορφολογικά και λειτουργικά. Ειδικότερα τα πυραμιδοειδή μνημεία της Αργολίδας, για τα οποία θα μιλήσουμε παρα κάτω, θεωρήθηκαν φρυκτωρίες (κτίρια στα οποία άναβαν φωτιά για να μεταδώσουν ένα μήνυμα μακριά) ή χώροι στρατωνισμού και, πάντως, ο χρονικός τους προσδιορισμός έγινε, κατ' αρχήν, με εξωγενή ιστορικά κριτήρια, δηλαδή την αυθαίρετη προϋπόθεση (προσέξτε ότι πυραμίδες και πυραμιδοειδή κτίσματα σχον ελληνικό χώρο ήσαν αδιανόητα πριν από την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο, την «κοιτίδα» των πυραμιδικών κατασκευών!

Καραθεοδωρή και Αϊνστάιν: «μίλησαν» τα αρχεία

  Του Χάρη Βάρβογλη
  Καθηγητής του Τμήματος 
  Φυσικής του ΑΠΘ.
  Από το tovima.gr
 
 

Τα γραπτά στοιχεία δεν στηρίζουν την άποψη ότι ο μαθηματικός Κ.Καραθεοδωρή ήταν καθοδηγητής, ή συνεργάτης του Αϊνστάιν στην περίφημη Θεωρία της Σχετικότητας 

Μια από τις πιο διαδεδομένες επιστημονικές πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι ότι ο μεγάλος έλληνας μαθηματικός Καραθεοδωρή «βοήθησε», κατά κάποιον τρόπο, τον Αϊνστάιν στη διατύπωση της Θεωρίας της Σχετικότητας. Εχει άραγε η αντίληψη αυτή κάποια βάση;

Η.Π.Α: ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου πάλι, όπου ο εθνικός μήνας ευαισθητοποίησης Ανοσοποίησης (Niam) ξεκινά τον Αύγουστο και λειτουργεί ως υπενθύμιση για τους ενήλικες και τα παιδιά να λάβουν τα εμβόλια που τους συνιστούν.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καλεί το πρόγραμμα ως, "μια ευκαιρία για να τονιστεί η ανάγκη για...

εμβολιασμούς.
Οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στην ενθάρρυνση όλων των ανθρώπων για την προστασία της υγείας τους, που εμβολιάσθηκαν κατά των λοιμωδών νοσημάτων. "

TOXIC SKIES - Ταινία με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ΕΛΛΑΔΑ , είναι Καναδικής παραγωγής του 2008.

 Είναι βασισμένη στο φαινόμενο των ''chemtrails'' ή αλλιώς...
στο φαινόμενο των αεροψεκασμών!

Δείτε το  το τρειλερ της ταινίας

Το εξωγήινο Κυπριακό αγαλματίδιο

Το παράξενο αρχαίο αγαλματίδιο, χρονολογείται την ύστερη εποχή του Χαλκού, ανακαλύφθηκε στην Κύπρο και βρίσκεται στο... μουσείο της Καρλσρούης, στη Γερμανία.
Το σχήμα του προσώπου, τα μεγάλα μάτια, η έλειψη μύτης, ο μακρής λαιμός, τα τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι αλλά και η περίεργη ενδυμασία μαρτυρούν ένα ον εξωγήινης προέλευσης(?)
ΠΗΓΗ anekshghta

ΠΩΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας, κάπου στον κόσμο, η ίδια σκηνή εκτυλίσσεται.

Μια παρτίδα με αρκετές εκατοντάδες αυγά, τοποθετημένα ομοιόμορφα σε σειρές, κινούνται κατά μήκος ενός ιμάντα μεταφοράς, όπου σταματούν κάτω από μια μηχανή που συνδέεται με ένα συνονθύλευμα σωλήνων.

Μόλις φτάσουν στη θέση τους, η ρομποτική μηχανή μειώνει την ταχύτητα και στη συνέχεια ταυτόχρονα διατρυπά το κάθε αυγό με υποδερμικές βελόνες.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ-Εστία 09.10.1912

Από το diadrastiko

Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 9η Οκτωβρίου 1912 μας ενημερώνει ότι η Εβραϊκή Κοινότητα δημιούργησε εθελοντικό σώμα για να πολεμήσει στο πλευρό τρίτων τους Έλληνες όταν οι Έλληνες πολεμούσαν να πάρουν πίσω την Βόρειο Ελλάδα.

ιδού το δημοσίευμα:

Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν σχέδιο άλωσης της Ελλάδας!!!

Φτιάχνουν κόμμα μεταναστών
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Αν πιστέψουμε, μάλιστα, και το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com, ο αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά.
Σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο, η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους». Την ίδια στιγμή, προβοκάτορες εθνικιστές Αλβανοί επέδραμαν και κατέστρεψαν το Μνημείο των Νεκρών του υψώματος 731 στη Βόρειο Ηπειρο, όπου το 5ο Σύνταγμα Πεζικού στον Β” Π.Π. έδωσε την πιο συγκλονιστική μάχη και είχε τη μεγαλύτερη αμυντική επιτυχία των ελληνικών όπλων στον Β” Π.Π. Ολα αυτά, λίγες ημέρες μετά την παράδοση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο στη ΣΜΥ της σημαίας του ηρωικού 5ου Σ.Π.

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ethnikistikosagwn

 ΑΘΗΝΑ 12-8-2013.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση των βασικών υποδομών ασφαλείας εν μέσω μιας αυξανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς από τούς προσωρινούς μας γείτονες. Το τεχνητό περιβάλλον τής κρίσης έχει ατονήσει την επιβεβλημένη προσοχή που θα έπρεπε να δοθεί στην χρησιμοποίηση ύπουλων χτυπημάτων σε βάρος μας με κυριότερο όπλο λόγω εποχής την καταστροφή τού φυσικού μας περιβάλλοντος.

Μυστήριοι Ελληνικοί Άγγελοι στο Βατικανό!

Από το awakengr

Σχόλιο Αφύπνισης: Η Θεοδώρα, μια αναγνώστρια της Αφύπνισης, σε επίσκεψη στο Βατικανό έκανε μια σημαντική διαπίστωση. Διαβάστε αυτούσιο το μήνυμά της και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αν έχετε παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας να τις δημοσιεύσουμε.

Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Ιταλία πήγα και από το Βατικανό.Η εκκλησιά είναι γεμάτη με αγάλματα των παπών  Αυτό όμως που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ενώ οι πάπες είναι καθιστοί και πλαισιώνονται από αγγέλους, οι άγγελοι μοιάζουν περισσότερο με τα αγάλματα των θεών μας και λιγότερο με αγγέλους και το πιο συναρπαστικό είναι ότι ενώ οι πάπες έχουν το ιταλικό πόδι, τα αγάλματα των ''αγγέλων'' έχουν το ελληνικό πόδι με το μεσαίο δάκτυλο πιο μακρύ. 

Το σεισμικό φαινόμενο των Δελφών(Βίντεο)

Mυστικά όπλα παρουσιάζονται και στους Δελφούς και αναφέρονται από αρχαίους συγγραφείς. Είναι γνωστή η μέχρις εσχάτων ηρωική άμυνα των Σπαρτιατών και Θεσπιαίων στην στενή διάβαση των Θερμοπυλών. Μετά την διάρρηξη της αμυντικής τοποθεσίας των Θερμοπυλών τα Περσικά στρατεύματα δια της ατραπού που τους εφανέρωσε ο Εφιάλτης ωδηγήθηκαν στους Δελφούς .
Σκοπός τους ήτο η καταλήστευση των αμυθήτων θησαυρών του Μαντείου. Στο Μαντείο ευρίσκοντο μόνον οι ιερείς . Οι κάτοικοι πριν εκκενώσουν την πόλη απευθύνθησαν στους ιερείς και προσφέρθηκαν να υπερασπισθούν το Ιερό.

Οι Νεότουρκοι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη

Οι Νεότουρκοι επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Από το newsbomb

Σε τέσσερις μέρες από σήμερα, η Θεσσαλονίκη αποκτά το πρώτο τουρκικό ιστορικό μνημείο, για να θυμόμαστε πάντα τον σφαγέα του ποντιακού ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ! 

Στις 16 Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνια του μνημείου-σπιτιού όπου έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας, που ήταν ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων.
Το 2011, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η Τουρκία απευθύνθηκε στην Πολεοδομία Θεσσαλονίκης και ζήτησε άδεια για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο «Τούρκος εθνάρχης Κεμάλ Ατατούρκ».

Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί πήγε στην αγορά χωρίς να ζητήσει άδεια

Κι όμως συνέβη εν έτη 2013. Άνδρας στο Αφγανιστάνπυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του. Το λάθος της; Πήγε για ψώνια χωρίς να του ζητήσει την άδεια να βγει από το σπίτι!

«Ο Χονταϊντάντ, ένας κάτοικος της περιοχής Σαρντάρα, πυροβόλησε την 24χρονη γυναίκα του το απόγευμα της Κυριακής μόνο και μόνο διότι πήγε στο παζάρι της περιοχής για να ψωνίσει», είπε ο Μοχαϊντίν Χαν, επικεφαλής της αστυνομίας στην περιφέρεια όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση ! Άνθρωποι όλου του κόσμου εμείς το επιλέξαμε! Αυτές είναι οι 15 από τις 60 μεγαλύτερες πολυεθνικές στον πλανήτη όπου αποτελούν & τον κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας διακυβέρνησης & ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ

Αυτή είναι όλη η αλήθεια που βιώνουμε και κρύβεται πίσω από τη σημερινή κατάσταση και κοινωνική διάσταση αλλά και κάθε πρόβλημα , ψυχολογικό , οικονομικό ....  Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση ! Αυτές είναι οι 15 από τις 60 μεγαλύτερες πολυεθνικές στον πλανήτη όπου
αποτελούν και τον κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας διακυβέρνησης  ! 

Άνθρωποι όλου του κόσμου εμείς το επιλέξαμε ! 

TΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ U.F.O. ΣΤΟ KECKSBURG (Βίντεο)

Στις 9 Δεκεμβρίου του 1965, ένα λαμπρό φως έλαμψε στον ουρανό πάνω από τον Καναδά, και πάνω από τις Βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, κι έγινε αντιληπτό από χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες. Το αντικείμενο περιγράφηκε ως μια βολίδα που συνετρίβη στο δάσος και στη συνέχεια ως ένα μεγάλο μεταλλικό κουδούνι με μέγεθος ενός Beetle Volkswagen με σημάδια σαν τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά- χαραγμένα σε αυτό, περίπου οκτώ μέτρα μήκος, και σε σχήμα βελανιδιού . Όταν ήταν στον ουρανό, είχε περιγραφεί ως μία πορτοκαλί βολίδα με ουρά στο τέλος της. Ένα μοντέλο από το μυστηριώδες αντικείμενο τοποθετήθηκε...
σε μια έκθεση κοντά στην Πυροσβεστική του Kecksburg.

Βασκανία :,Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν πως υπάρχει «κάτι» στο ανθρώπινο βλέμμα που επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον και τους άλλους ανθρώπους.

Ο Πλάτων το είχε ονομάσει «αγνή φωτιά». Τι ακριβώς είναι αυτή και γιατί συχνά μας «καίει»;Πιστεύετε στο μάτιασμα; Είστε της άποψης πως το βλέμμα κάποιων ανθρώπων μπορεί να τσακίσει ανθρώπους, ζώα , φυτά ή ακόμα και άψυχα όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο διήγημά του « Ο αβασκαμός του Αγά» ; Στις περιγραφές αναφέρει την τρομερή θειά ΣειραΪνώ την Παντούσα, που ο κόσμος έτρεμε τη γλώσσα της και το κακό της μάτι. «Μια μέρα μάλιστα που μια βρατσέρα έπλεε αντίκρυ στο πέλαγος ,πλοίο καινούργιο , καλά αρματωμένο, κι ωραία χρωματισμένο η θειά Σειραϊνώ που αγνάντευε με άλλες γυναίκες το θαύμασε και είπε « Μπα! Αυτό το καΐκι, χαρά στη μορφιά του!» Μόλις απόσωσε το λόγο της, όλη η αρματωσιά του πλοίου έπεσε τρίζοντας και το καΐκι έμεινε ξυλάρμενο κούτσουρο». (Μη σου τύχει δηλαδή η θειά ΣειραΪνώ στο δρόμο σου.) Βέβαια, για τους ορθολογιστές τέτοια πράγματα είναι δεισιδαιμονίες ή απλώς συμπτώσεις.

Kι όμως οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν την Ολυμπιακή Αεροπορία. Το ρεπορτάζ της la Repubblica

Tο πρωί της Τρίτης ο Lykavitos.gr – σε ένα θέμα που για ακόμη μια φορά συζητήθηκε πολύ – αποκάλυψε πως η Turkish Airlines έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Olympic Air την πρώην Ολυμπιακή Αεροπορία και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην εξαγορά της.

Από νωρίς το μεσημέρι το γραφείο Τύπου της Olympic Air επιχειρεί να υποβαθμίσει το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ αυτό θέμα, φτάνοντας μάλιστα να ισχυριστεί , μέσω Δελτίο Τύπου, πως πρόκειται για … πρωταπριλιάτικο αστείο που αναπαράχθηκε.

ALERTτης ΙΝΤΕRPOL / TOPSECRETτης Σαουδικής Αραβίας

Πως μπαίνουν στον καλό δρόμο …για τη Συρία χιλιάδες θανατοποινίτες. Ο ρόλος των ΗΠΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Η Ουάσιγκτον σε μια προσπάθεια συγκάλυψης της επιχειρησιακής εμπλοκής της στις συντονισμένες αποδράσεις χιλιάδων θανατοποινιτών τζιχαιστών της Ανατολής, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από την Interpol, έκλεισε 22 πρεσβείες της,προσποιούμενη επαπειλούμενο κίνδυνο από επίθεση της Αλ Κάιντα .Στη συνέχεια μιας σειράς αποδράσεων από φυλακές σε εννιά χώρες-μέλη της Interpol μόνο τον τελευταίο μήνα, κυρίως σε Ιράκ,Λιβύη και Πακιστάν η Γενική Γραμματεία τoυ Οργανισμού σήμανε συναγερμό για την ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο καλώντας σε μια πιο μεγάλη επαγρύπνηση. Όπως ανακοινώνει η Διεύθυνση Αστυνομικής Συνεργασίας σε δελτίο τύπου (03/08/13), 190 χώρες του Οργανισμούενημερώνονται περί των αποδράσεων ισλαμιστών κρατουμένων ώστε να διερευνηθεί περεταίρω αν αυτές είναι συντονισμένες ή αλληλένδετεςκαι να υπάρξει επαγρύπνηση από όλες τις χώρες για τυχόν εντοπισμό τους.

Διορίστηκε Τούρκος διοικητής Ταξιαρχίας στη Λάρισα!

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας τοποθέτησε ως διοικητή της Ταξιαρχίας Πολυεθνικής Ευρωπαϊκής Ειρηνευτικής Δύναμης η οποία εδρεύει στη Λάρισα,τον αντιστράτηγο Χακάν Εσέρ.

Η τουρκική εφημερίδα Akşam σχολιάζει πως «για πρώτη φορά Τούρκος στρατιωτικός θα διοικεί μια Ταξιαρχία σε Ελληνικό έδαφος». Ο Εσέρ θα βρίσκεται στη Λάρισα από τώρα μέχρι και το 2015.

Καταβόθρα ανοίγει στη Φιλαδέλφεια και αποκαλύπτει μία πράσινη φθορίζουσα χρωστική ουσία

Πιθανώς δεν έχουμε σκεφτεί τι κρύβεται κάτω από το δρόμο, αλλά μπορείτε να αρχίσετε τώρα βλέποντας αυτήν την τρύπα που άνοιξε στη μέση ενός δρόμου της Φιλαδέλφειας, και ήταν προφανώς γεμάτη από αυτό το πράσινο... υγρό.

Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν μυστικές σήραγγες κάτω από τους δρόμους αρκετών πόλεων για την άντληση ραδιενεργών αποβλήτων σε όλη τη χώρα για κάποιους φαύλους σκοπούς.

Ο θαλάσσιος «μονόκερος» (Βίντεο)

Δύτες στην Αυστραλία κατέγραψαν σπάνιες εικόνες στα ανοιχτά των ακτών της Τασμανίας, από το θαλάσσιο πλάσμα Pyrostremma spinosum ή pyrosome.

Το πλάσμα αυτό που είναι γνωστό ως «ο μονόκερος της θάλασσας», μπορεί να φτάσει και τα 30 μέτρα σε μήκος.

Το ημιδιαφανές κυλινδρικό του σώμα αποτελείται από χιλιάδες μικροσκοπικούς «σωλήνες», οι οποίοι ρουφούν νερό με πλαγκτόν, το οποίο στη συνέχεια φιλτράρεται και έτσι τρέφεται, γράφει η Daily Mail.

Μόνο καμιά οχτακοσαριά "περιθωριακοί" με μπλόγκς επιμένουν να φωνάζουν για την μεγάλη απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μόνο καμιά οχτακοσαριά "περιθωριακοί" με μπλόγκς επιμένουν να φωνάζουν για την μεγάλη απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Κι ο καθένας τους έχει μέσο όρο καμιά 500αριά, άντε 1.000 επισκέπτες ανά άρθρο.
Οπότε η πρόχειρη σούμα λέει ότι ..
400-800.000 πολίτες αυτού του κωλάδικου έχουν δεύτερη γνώμη στη διάθεσή τους.

Αν αυτούς τους διαιρέσουμε με το 10 που είναι το μίνιμουμ επικάλυψης των μπλόγκ, μένουν 40-80.000. Δηλαδή χέσε μέσα.

«Τεράστια ποσότητα» του ραδιενεργού στοιχείου τρίτιο κινδυνεύει να διαρρεύσει στον Ειρηνικό ωκεανό από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα

Της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή
μορ. Βιολόγος, medlabnews.gr

Από το medlabgr

 Άκρως ραδιενεργό νερό που διαρρέει στον Ειρηνικό από το κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα-Νταΐτσι δημιουργεί μια «επείγουσα κατάσταση», την οποία η διαχειρίστρια εταιρεία Tepco δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει, εκτιμά η αρμόδια ρυθμιστική αρχή.
Οι εμπειρογνώμονες της TEPCO δεν έχουν καταφέρει ακόμη να επιλύσουν το πρόβλημα της υπόγειας διαρροής ραδιενεργών υδάτων, πρόβλημα που συνεχίζει να τους απασχολεί από το 2011. Παρόλα αυτά υπάρχει μία σημαντική διαφορά: πλέον δεν μπορεί να εξακριβωθεί η πηγή της «νέας» ραδιενεργούς μόλυνσης.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο μεγαλύτερος και μοναδικός εχθρός της ανθρωπότητας είναι οι διεθνείς τραπεζίτες.

Στην αρχή οι διεθνείς τραπεζίτες είχαν επιχείρηση που αποθήκευε το χρυσό για λογαριασμό των ιδιωτών.

Στη συνέχεια μέσω αυτού του χρυσού μετατράπηκαν σε τοκογλύφους και άρχισαν να δανείζουν χρήματα σε άλλους ιδιώτες με βάση το χρυσό που οι άλλοι ιδιώτες τους είχαν δώσει για να το φυλάνε.

440Hz ΕΝΑΝΤΙΟΝ 432Hz

Η μουσική συνωμοσία για να μας αποσυντονήσουν από τις φυσικές αρμονικές.


Η πλειοψηφία της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440 hertz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που την ενέκρινε το 1953. Οι πρόσφατες επανα-ανακαλύψεις της παλμικής / ταλάντωσης στη φύση του Σύμπαντος δείχνουν ότι το πρότυπο των σύγχρονων συναυλιών διεθνώς μπορεί να δημιουργήσει μια νοσηρή δράση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ;

«Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις oμόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του Άρη της Αφροδίτης και του Ερμή...»
ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ, αστρονόμος, 1692

«Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟN ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ;;;


Από το worldjudge

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, αποτελεί 7 ενωμένες φωτογραφίες που η ίδια η NASA σύρραψε προκειμένου να επιτευχθεί η πανοραμική λήψη.
Προτού γράψω το άρθρο έδειξα τη φωτογραφία σε δικούς μου ανθρώπους δίχως να τους πω ότι πρόκειται για κάποιο τοπίο του κόκκινου πλανήτη. Κανείς τους δεν μπόρεσε να καταλάβει την ακριβή τοποθεσία...ωστόσο, όλοι αναγνώρισαν την πάπια που βρίσκεται στην φωτογραφία. Όταν τους αποκάλυπτα πως πρόκειται για τον πλανήτη Άρη, τότε όλοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το περίεργο "αντικείμενο".  Η ουσία είναι ότι εκ πρώτης όψης το ανθρώπινο μάτι αναγνωρίζει αυτή την φιγούρα ως κάτι οικείο σε εμάς, όμως η  "εκπαίδευση-μόρφωση" μας έχει κάνει να αμφισβητούμε οτιδήποτε άλλο  που δεν υπάρχει στην σφαίρα της πραγματικότητας, ούτε καν σαν πιθανότητα δεν μπορούμε να εκ λάβουμε κάτι τέτοιο.

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ

Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!
Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εντόπισε το Αντικείμενο P/2010-A2 να περιστρέφεται σε απόσταση περίπου 144 εκατομμύριων χιλιομέτρων από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δήλωσε στο πρακτορείο Reuters:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βραζιλιάνοι ποδηλάτες φωτογραφίζουν προσγειωμένο μεταλλικό αντικείμενο σε παρακείμενο χωράφι!!! (Βίντεο-Φωτό)

Σύμφωνα με τους μάρτυρες όταν αντίκρισαν το αντικείμενο ανέβηκε μερικά μέτρα και κατόπιν έμεινε στον ουρανό για περίπου 15 λεπτά κάνοντας κάποιον περίεργο θόρυβο, όπως μια ραπτομηχανή.

 Ήταν μεταλλικό και δίπλα σε αυτό υπήρχε ένα δεύτερο πολύ μικρότερο το οποίο κινούταν γύρω του...

Το σημείο πρόσβασης ήταν δύσκολο και δεν επιχειρήθηκε να το φτάσουν. Κατόπιν το αντικείμενο εξαφανίστηκε αναπτύσοντας απίστευτα γρήγορη ταχύτητα...

Μικρές ζημιές παρουσιάζει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Μικρές ζημιές παρουσιάζει το Χρηματιστήριο, με τη διαπραγμάτευση να συνεχίζεται.

Στις 13:21, ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ παρουσίαζε πτώση σε ποσοστό 0,29% και βρισκόταν στις 95,86 μονάδες.

Ο δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 37,05 μονάδες με πτώση σε ποσοστό 0,62%.

Ο όγκος των συναλλαγών αυτή την ώρα διαμορφωνόταν στα €8.556,12.

Στο "στόχαστρο" του ΓΔ οι 960 μονάδες

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Να δώσει συνέχεια στο σερί των 8 διαδοχικών κερδοφόρων συνεδριάσεων επιχειρεί τη Δευτέρα ο Γενικός Δεικτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, διεκδικώντας τιμές άνω των 960 μονάδων.

Οι συναλλαγές ξεκίνησαν με ανοδικές διαθέσεις, και με τον ΓΔ να ενισχύεται έως και 0,71% στις 963,74 μονάδες, ωστόσο τη διακύμανση στο ταμπλό καθορίζουν και οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών που εκδηλώνονται κυρίως σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιποποίησης.