Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Χάτσικο της Κρήτης 7 χρόνια στο ίδιο μέρος για το αφεντικό του(Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη
Από το neakriti
 
Η αληθινή ιστορία με τον πιο πιστό σκύλο του κόσμου, τον Χάτσικο, ο οποίος πήγαινε επί 10 χρόνια κάθε βράδυ στο σταθμό του τρένου, περιμένοντας το αφεντικό του, που όμως είχε πεθάνει, ξαναζωντανεύει στο Ηράκλειο.
Επί 7 χρόνια σκύλος πηγαίνει κάθε πρωί σε σούπερ μάρκετ στη περιοχή των Πατελών, περιμένοντας το αφεντικό του που όμως έχει φύγει από τη ζωή.
Καθημερινά ,από νωρίς το πρωί, εμφανίζεται στην είσοδο σούπερ μάρκετ όπου και παραμένει μέχρι το βράδυ, αποχωρώντας θλιμμένο από το σημείο και επιστρέφοντας στο σπίτι που διέμενε το αφεντικό του και με την ελπίδα να τον ξαναδεί…

Τέσσερις οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο Ανάμεσά τους και ο δράστης, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία - Τουλάχιστον 20 οι τραυματίες(Βίντεο - Φωτο)

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν στην επίθεση έξω από το κτίριο του βρετανικού Κοινοβουλίου, όπως δήλωσε ο αρχηγός της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Ανάμεσα στους νεκρούς πιστεύετε ότι βρίσκεται και ο δράστης της επίθεσης, με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι και ο μοναδικός.
Ένα αυτοκίνητο πέρασε στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, χτυπώντας πολίτες και αστυνομικούς, ανέφερε και πρόσθεσε πως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Θύελλα αντιδράσεων για τον Ντάισελμπλουμ - Όλοι ζητούν την παραίτησή του εκτός από τον Σόιμπλε

Την κεφαλή του Γερούν Ντάισελμπλουμ επί πίνακι ζητούν οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου, μετά τους υπαινιγμούς του ότι οι χώρες της νότιας Ευρώπης που έλαβαν οικονομική βοήθεια από την ΕΕ ξόδευαν τα χρήματά τους σε «αλκοόλ και γυναίκες».

Μάλιστα, οι πιέσεις για την παραίτηση έρχονται σε μια κομβική στιγμή χρονικά, δεδομένου ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να συζητήσουν εάν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μπορεί να ολοκληρώσει τη θητεία του, που λήγει τον Ιανουάριο, μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το κόμμα του στις ολλανδικές εκλογές.

Τσαβούσογλου: Οι Τουρκοκύπριοι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Κύπρου - Οι Ελληνοκύπριοι επιμένουν σε ένωση με την Ελλάδα - Ομιλία στις ΗΠΑ

«Την ελπίδα» η ελληνοκυπριακή πλευρά «να κάνει αυτό που της αναλογεί για να μην χαθεί η ευκαιρία στο Κυπριακό αυτή τη φορά», εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ομιλία του στις ΗΠΑ.

Ο Τούρκος υπουργός  δήλωσε ότι έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες στο Κυπριακό και υποστήριξε πως η ελληνοκυπριακή πλευρά ανέστειλε τις διαπραγματεύσεις οι οποίες άρχισαν τον Φεβρουάριο του 2014 χωρίς να λάβει υπόψη τι θέλει η Τουρκία.

Απειλεί ευθέως ο Ερντογάν την Ευρώπη: Δεν θα μπορείτε ούτε να περπατήσετε με ασφάλεια - Ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά

Έτοιμη να καταρρεύσει η συμφωνία για το προσφυγικό, διαμηνύει η Άγκυρα
Με ευθεία απειλή στους Ευρωπαίους πολίτες, ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, έριξε σήμερα κι άλλο λάδι στην φωτιά που καίει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.




«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Δημοκρατία», είπε ο τούρκος πρόεδρος την Τετάρτη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.