Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αιθιοπίς ένα χαμένο Επος της αρχαίας Ελληνικής λογοτεχνίας

Η Αιθιοπίς είναι ένα χαμένο έπος της αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας. Ήταν μέρος του Τρωικού κύκλου, δηλαδή της ομάδας εκείνης των επών που εξιστορούσε την ιστορία του Τρωικού Πολέμου. Η ιστορία της Αιθιοπίδας ακολουθεί χρονολογικά αυτή της ομηρικής Ιλιάδας, και έπονται τα γεγονότα της Μικρής Ιλιάδας. Η Αιθιοπίς αποδιδόταν από αρχαίους συγγραφείς στον Αρκτίνο της Μιλήτου. Το ποίημα περιελάμβανε πέντε βιβλία έμμετρου λόγου σε δακτυλικό εξάμετρο.

 Η Αιθιοπίς συντέθηκε πιθανώς τον έβδομο αιώνα π.Χ., αλλά υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα ως προς τον ακριβή χρονικό εντοπισμό της. Αρχαίες πηγές χρονολογούν τον Αρκτίνο τον όγδοο αιώνα, αλλά πρώιμες καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις ενός από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες, της Πενθεσίλειας, χρονολογούνται το 600 π.Χ..

Λαβρόφ: Η Δύση έχει χάσει την αίσθηση της πραγμαικότητας

Σφοδρή αντίδραση του ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προς τις δυτικές χώρες για τη στάση τους στο θέμα της ευρωπαϊκής πορείας της Ουκρανίας...
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι οι δυτικές χώρες "έχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας" όσον αφορά τους φιλοευρωπαίους διαδηλωτές στην Ουκρανία και υποστήριξε ότι αυτό το κίνημα διαμαρτυρίας είναι έργο προβοκατόρων.
Σύμφωνα με το Λαβρόφ η αντίδραση των Δυτικών μετά την άρνηση της Ουκρανίας, τον περασμένο μήνα, να υπογράψει συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ "άγγιξε τα όρια της υστερίας" και ήταν δυσανάλογη σε σχέση με μια "απολύτως φυσιολογική απόφαση".

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πάνω από τη χώρα μας... Επίγειες και δορυφορικές φώτο!


Εικόνες που θα προβληματίσουν και τους πλέον δύσπιστους. Εικόνες που δε θα δείτε σε κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ. Εικόνες που μαρτυρούν πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει πάνω από τη χώρα μας...

Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουτσόφ: "Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος" "περιπολούν" γύρω από τη γη μέχρι να έρθει η ώρα της "αποκάλυψης"! Φαντασιόπληκτος και αυτός;;;

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q74/s720x720/1454753_382757255203915_89324139_n.jpgΠεριοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη
Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει:
«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα ;. Άραγε τι εννοούσε; . Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν . Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη. Στην Μυθοδια Έλληνα βαλαν να τραγουδήσει (παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στηλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά; Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ροσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ...!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ ΕΝΩ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ

Οι Ισλανδοί φυλακίζουν τους τραπεζίτες τους και εμείς ενώ έχουμε το 90% των μετοχών των τραπεζών ,τους αφήνουμε ακόμα το managment....!!!

Σε ποινή φυλάκισης τριών έως πέντε ετών καταδικάστηκαν από την ισλανδική Δικαιοσύνη τέσσερις πρώην διευθυντές της τράπεζας Kaupthing, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για απόκρυψη του γεγονότος ότι επενδυτής από το Κατάρ αγόρασε μερίδιο στο ίδρυμα με χρήματα που δανείστηκε -παράνομα- από την ίδια την τράπεζα εν μέσω της οικονομικής κρίσης του 2008.

Η τράπεζα Kaupthing κατέρρευσε το ίδιο έτος υπό το βάρος τεράστιων χρεών.

Ήταν την εποχή εκείνη η μεγαλύτερη τράπεζα της Ισλανδίας.

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. ΕΛΛΑΔΑ: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΙ ΚΟΣΤΟΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!

ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.....

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΝ 16η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΟ. ΡΟΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Εδώ και μερικές μέρες οι ειδήσεις που μας μεταφέρουν Ελληνοαμερικανοί παράγοντες στην Αθήνα, είναι πραγματικά τραγικές. Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε να πιστέψουμε ούτε να μεταδώσουμε. Όμως συζήτηση που είχαμε με μέλος των Ελληνοαμερικανών “Δημοκρατικών” που αποτελεί έναν από τους
χρηματοδότες τους, μας οδηγεί σε μαύρα συμπεράσματα για το μέλλον του Αμερικανικού καπιταλισμού που διαχέεται σε όλον τον κόσμο.

“Περιμένουμε κάποιες ακόμα ώρες για να δούμε εαν επαληθευτούν όλα όσα φθάνουν κι εδώ από τις ΗΠΑ. Ότι στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου οι τράπεζες θα κατεβάσουν ρολά και θα πάμε πάλι από την αρχή”, μας λέει ο ίδιος συνομιλητής.

Ελένη Αντωνιάδου: Η 25χρονη επιστήμονας της NASA, γυναίκα της χρονιάς(Βίντεο)

Είναι μόλις 25 χρονών και εργάζεται για τη NASA. Η Ελένη Αντωνιάδου από τη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε σε πρόσωπο της χρονιάς σε μία διοργάνωση – θεσμό στη Μεγάλη Βρετανία.
Σε συνεργασία με την συμφοιτήτρια της, Claire Crowley, δημιούργησαν μια τεχνητή τραχεία και το επιχειρηματικό σχέδιο ώστε αυτό το ερευνητικό – πειραματικό μοντέλο να μετατραπεί σε κλινικό προϊόν.
Η νεαρή ερευνήτρια στο τμήμα Βιοεπιστημών της NASA, τιμήθηκε για το ερευνητικό της έργο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «2013 FDM Everywoman in Technology Awards».

Το πέτρινο κεφάλι της Γουατεμάλας

Ποια είναι η αλήθεια για το γιγάντιο πέτρινο κεφάλι της Γουατεμάλας που εμφανίστηκε και κατόπιν εξαφανίστηκε;
Το ξεχασμένο από την Ιστορία πέτρινο κεφάλι της Γουατεμάλας, σε σπάνια φωτογραφία του 1950.
ΠΡΙΝ από εξήντα και πλέον χρόνια, βαθιά στη ζούγκλα της Γουατεμάλας, στην Κεντρική Αμερική νότια του Μεξικού, ανακαλύφθηκε ένα γιγάντιο πέτρινο κεφάλι. Το πρόσωπο είχε εκφραστικά χαρακτηριστικά, λεπτά χείλη και μεγάλη μύτη, και κοίταζε ψηλά προς τον ουρανό.
Παραδόξως, ανήκε στην Καυκάσια φυλή και δεν έμοιαζε καθόλου με οποιαδήποτε από τις προ-κολομβιανές φυλές της Αμερικής. Η ανακάλυψη προσέλκυσε αρχικά την προσοχή των ερευνητών, αλλά εξίσου γρήγορα ξεχάστηκε στις σκονισμένες δέλτους της Ιστορίας.

Διαφήμιση στο μετρό της Αγγλίας: Οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ την Ελλάδα!

Μπαίνοντας κανείς σε ορισμένα από τα βαγόνια του αγγλικού μετρό αντικρίζει μία διαφήμιση, η οποία προκαλεί έκπληξη και ανάμεικτα συναισθήματα.

Ιδίως αν αυτός που τη διαβάζει είναι Έλληνας!!!...

Χαρακτηριστικό είναι ότι πάνω από την πόρτα αρκετών βαγονιών υπάρχει ένα μήνυμα του βρετανικού συντηρητικού περιοδικού "The Spectator", στο οποίο αναφέρεται: "Οι περισσότεροι Γερμανοί κατέχουν και δεύτερη περιουσία. Αυτή είναι η Ελλάδα".

Μαίανδροι παντοῦ


Μαίανδροι παντοῦ.1
Ἐπάνω:
Μαίανδροι στὸ ἐξωτερικό, ἀπὸ ψηφιδωτό ποὺ βρίσκεται στὸ Διόν.
Κάτω:
ἀγγεῖο τῶν Chachapoyas (Ἰνδιάνοι τοῦ Περού):
 Ἔχει μαιάνδρους.

Ἀκόμη μία ψεύτικη διαδήλωσις…

Ἀκόμη μία ψεύτικη διαδήλωσις...
Ἄλλη μία ψεύτικη διαδήλωση Τροτσκιστῶν στὸ Παρίσι.
Δεῖτε κάτω τὴν πραγματικὴ εἰκόνα τοῦ σκηνικοὺ ἀπὸ ψηλὰ
…καὶ ἐπάνω τὸν «γενναῖο» δημοσιογράφο στο «ἐπίκεντρο τῶν γεγονότων».
ΠΗΓΗ filonoi.gr

Ήττα της Τουρκίας στο συνέδριο του ΟΗΕ στη Γενεύη-ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ" ΤΗΣ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ - ΡΟΔΟ - ΚΩ

Ήττα υπέστει η τουρκική πλευρά στο φόρουμ των θρησκευτικών μειονοτήτων στον ΟΗΕ που έγινε προ δύο εβδομάδων στη Γενεύη.
Παρόντες ήταν και δύο μη Τούρκοι (ο ένας "Έλληνας"), που μονίμως εμφανίζονται ως υποστηρικτές των θέσεων της Άγκυρας, για υποτιθέμενη καταπίεση των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης. Πρόκειται για τον διευθυντή της ΜΚΟ «Ανθρώπινα Δικαιώματα Χωρίς Σύνορα» κ.Willy Fautre και τον γνωστό κ. Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητητίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Καταλονία: Δημοψήφισμα για ανεξαρτησία - Το ευρώ διαλύει την Ευρώπη...ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟYΝ ΣΚΟΤΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ


Η τοπκή κυβέρνηση της Καταλονίας προκήρυξε δημοψήφισμα με το ερώτημα της απόσχισης από την Ισπανία, υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης που έχει "λιώσει" την Ισπανία, ερχόμενη, βέβαια έτσι, σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση της Μαδρίτης του Μαριάνο Ραχόι, που θεωρεί τέτοια ενέργεια παράνομη.
Το δημοψήφισμα το οποίο ορίστηκε για τις στις 9 Νοεμβρίου 2014, θα έχει δύο ερωτήματα: Το πρώτο ερώτημα θα είναι «Θέλετε η Καταλονία να αποτελεί ξεχωριστό κράτος;». Κι εάν η απάντηση είναι καταφατική, ακολουθεί το δεύτερο ερώτημα: «Θέλετε η Καταλονία να είναι ανεξάρτητο κράτος;»…

Πώς ήρθε η μεγάλη στιγμή - Το θρίλερ με τον στόχο και το τελικό "kill"...(Βίντεο)

Η σημερινή βολή αποδοχής από το Α/Α σύστημα S-300 PMU1 είχε, μεταξύ άλλων, και ένα ρεκόρ: Την κατάρριψη εναέριου στόχου στην μεγαλύτερη απόσταση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Ο στόχος καταστράφηκε από ένα βλήμα 9M82 σε απόσταση 30 χλμ, και ενώ εκτελούσε ελιγμούς αποφυγής!
Μάλλιστα κάποια στιγμή και ενώ ο στόχος είχε εισέλθει στην "Φονική Ζώνη (Κill Zone)" πραγματοποίησε απότομη κάθοδο και χάθηκε στιγμιαία η επαφή με το στόχο από το κύριο ραντάρ έρευνας.Ο δε στόχος είναι λίγο πιο μεγάλος από τα αεροπλανάκια των μοντελιστών.

Σκοτώθηκε το 1948 στo Σούλι και 65 χρόνια μετά τα οστά του παραδόθηκαν στην οικογένειά του

Ποτέ δεν πίστεψε η 89χρονη αδελφή του, Αγαθή, ότι θα ζούσε για να παραλάβει τα οστά του αδελφού της, που χάθηκε τις δύσκολες μέρες του 1948.Σε μία σεμνή, συναισθηματικά φορτισμένη, τελετή, στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές στον 23χρονο φαντάρο Χαράλαμπο Κορκοβή, που σκοτώθηκε το 1948 σε ύψωμα της περιοχής Λάκκα Σουλίου, παραδίδοντας τα οστά του στην οικογένειά του, 65 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ποτέ δεν πίστεψε η 89χρονη αδελφή του, Αγαθή, ότι θα ζούσε για να παραλάβει τα οστά του αδελφού της, που χάθηκε τις δύσκολες μέρες του 1948, πολεμώντας με τον Εθνικό Στρατό.

Δορυφόρος του Κρόνου έχει 40 φορές περισσότερο πετρέλαιο από αυτό όλης της Γης!

Απίστευτες ανακαλύψεις έγιναν στην Ευρώπη, τον δορυφόρο του Δία, από το τηλεσκόπιο «Hubble».
Και όλα αυτά, σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές ανακοινώσεις που έγιναν στο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης στο Σαν Φρανσίσκο, και όπως γράφουν τα BBC, Reuters και «New Scientist».

Η παγωμένη Ευρώπη κρύβει θησαυρούς. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Λόρεντς Ροθ του Νοτιοδυτικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Τέξας ανέφεραν δύο πελώριες στήλες υδρατμών ύψους έως 200 χιλιομέτρων.

Η ΔΗΜΑΡ αποφασίζει "ναι" ή "όχι" στο ΠΑΣΟΚ

Καθοριστική η ομιλία του Φώτη Κουβέλη το απόγευμα.
Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι εργασίες των δεύτερου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης η πορεία του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών.

Οι εισηγήσεις κινούνται γύρω από την αποτίμηση της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, καθώς και διατυπώνονται απόψεις για το αν θα πρέπει ή όχι να προχωρήσει η ΔΗΜΑΡ σε συγκρότηση ενός κοινού μετώπου μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την Κίνηση των "58".

Κύπρος:Έκτακτη σύσκεψη αρχηγών κομμάτων στο Προεδρικό Κυβέρνηση και κόμματα σε εγρήγορση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό


Λευκωσία: Κινητικότητα παρατηρείται στο Κυπριακό, παράλληλα με την παράνομη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, στα κατεχόμενα και με δεδομένη την αναβολή της αναχώρησης από την Κύπρο του Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε εκτάκτως το πρωί το Άτυπο Συμβούλιο Αρχηγών για συζήτηση των διαδικασιών για έκδοση κοινού ανακοινωθέντος πριν την έναρξη των συνομιλιών.

Σε δηλώσεις μετά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέστησε υπομονή, σημειώνοντας ότι είναι καλό να αναμένουμε τις εξελίξεις από τις συναντήσεις και τις προσδοκίες που δημιουργούν κάποιοι, όπως είπε, για τις παραπέρα κινήσεις των Τούρκων ή των Τουρκοκυπρίων.

Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το φόρο ακινήτων

Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το φόρο ακινήτων
Μόνιμος γίνεται πλέον ο φόρος ιδιοκτησίας στα ακίνητα από την 1η Ιανουαρίου 2014, ενώ μειώνεται στο 3% από 8% έως 10% ο φόρος μεταβίβασης για όσους αγοράσουν ακίνητο από το νέο έτος.
Ακόμη με τις νέες ρυθμίσεις μπορεί να μειώνεται ο φόρος για τα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα μεσοσταθμικά κατά 10% σε σχέση με το «χαράτσι» της ΔΕΗ, όμως θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων αλλά και όσοι έχουν στην κατοχή τους ημιτελή ή μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα, έστω και με έκπτωση σε σχέση με τα υπόλοιπα.

ΠΑΤΡΑ - «ΤΑ ΠΗΡΕ» Ο ΑΓΡΟΤΗΣ: Πήγε με …πατάτες στην τράπεζα! Του είχαν στείλει πιστωτική χωρίς να ζητήσει

Σκηνικό από «σπαγγέτι γουέστερν» εκτυλίχθηκε πριν από τρία εικοσιτετράωρα σε υποκατάστημα τράπεζας που εδρεύει  στην περιοχή της Δροσιάς στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τον διευθυντή .
Όλα ξεκίνησαν όταν ο «πελάτης» τηλεφώνησε στην τράπεζα ζητώντας να ακυρώσουν την πιστωτική κάρτα την οποία του είχαν εκδώσει χωρίς να έχει ζητήσει.
Η απάντηση που έλαβε ήταν πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να  πάει ο ίδιος στο υποκατάστημα ,  αλλιώς θα χρεωνόταν σε ετήσια βάση με συγκεκριμένο ποσό.