Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Εδώ και χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μια απίστευτα τραγικής κατάστασης όπου όλοι εθελοτυφλούν μπροστά στο μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας μας που έχει αποδομηθεί και κοντεύει να καταρρεύσει από τις καταστροφικές προσταγές του Φεμινισμού και την αλλοτρίωση της πραγματικότητας θεοποιώντας τις γυναίκες και εκμηδενίζοντας τους άνδρες...

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, οι γυναίκες είναι τόσο ευάλωτα πλάσματα όσο και τα παιδιά στις περισσότερες περιπτώσεις , ανίκανες και να επιβιώσουν σε δύσκολα περιβάλλοντα...

Η φύση τις προίκισε με το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε και τις ανεβάζει στο βάθρο βάζοντας παράλληλα δικλείδες ασφαλείας και παραμέτρους!!!

Επίσης το συγκεκριμένο δώρο είναι δεδομένης διάρκειας που σημαίνει εάν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση από μέρους της τότε καταλήγει άχρηστο και σωματικά αλλά και ψυχολογικά με την ενοχή της μη εκπλήρωσης της αποστολής του!!!

https://montarebehavioralhealth.com/inpatient-treatment-for-mental-health/women-treatment/

Οι δικλείδες ασφαλείας είναι τέτοιες ώστε όταν εμφανίζονται και η γυναίκα δεν διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια / εκπαίδευση , τα αποτελέσματά τους είναι οδυνηρά για την ίδια όσο και για τον σύντροφο της αλλά και την κοινωνία!!!

https://ifunny.co/video/women-have-no-emotional-intelligence-karyn-seitz-vzCvITTDB?s=cl

Και δυστυχώς αυτό είναι η βασικότερη παράμετρος που το γυναικείο φύλο είναι τόσο εκτεθειμένο σε εκφυλιστικές ψυχικές διαταραχές που καταλήγουν σε ψυχασθένειες όταν δεν υπάρξει η απαραίτητη βοήθεια η προσοχή, κάτι που δυστυχώς ο φεμινισμός προσπαθεί να αποκρύψει με διάφορους ευφάνταστους τρόπους και λόγους όπως η χειραφέτηση και η ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία , δηλαδή για να το πω πιο λαϊκά , μια ημίτρελη γυναίκα είναι ο πυλώνας της σύγχρονης κοινωνίας!!! (φεμινισμός, woke)

https://www.goodencenter.org/womens-mental-health-treatment/

Ο φεμινισμός στα τελευταία 50 χρόνια έχει οδηγήσει στην απαξίωση της εκπαίδευσης και δη των κοριτσιών /γυναικών όπως επίσης και των αγοριών/ανδρών ενώ προστάζει την υποβάθμιση των ανδρών και δη της ανδρικής αξίας δημιουργώντας μύθους και δαιμονοποιώντας τα πάντα γύρω από τα αγόρια και τους άνδρες και φτάσαμε στο σημείο που ανύπαντρες η διαζευγμένες μητέρες με παιδιά να μισούν τόσο τους άνδρες που καταλήγουν να μετατρέπουν τα αγόρια τους σε ομοφυλόφιλους/τρανς...

https://ifunny.co/picture/mothers-are-the-root-cause-of-transgenderism-in-children-1991-5ETg9qWDB?s=cl

Scientists Address Borderline Personality Disorder in Mothers of Transgender Boys

Έτσι φτάσαμε σήμερα ό άνδρας (ο κάθε άνδρας που προσπαθεί ακόμα να παραμείνει ετεροφυλόφιλος ανάμεσα στον πόλεμο που δέχεται από την προπαγάνδα του φεμινισμού και της woke ατζέντας που τους θέλει πιο θηλυκά φιλικούς η θηλυκούς/τραν/ no binary / fluid gender και λοιπά!) να αγωνίζεται να προσπαθεί να επιβιώσει και να επιδιώξει αυτά που οι φεμινιστική κοινωνία τον προστάζει , δηλαδή να είναι παραγωγικός και να φτιάξει οικογένεια χωρίς όμως καμία προστασία και από κανέναν με νόμους που νομιμοποιούν την κακοποιητική συμπεριφορά των γυναικών και πάντα αυτός θα φταίει για όλα, χάνοντας ακόμα και την περιουσία του και αναγκάζοντας τον να δουλεύει για να ταΐζει την πρώην με τον γκόμενό της...αλλά είπαμε οι γυναίκες ΔΕΝ έχουν καμία ευθύνη και για τίποτα, για όλα φταίνε οι άνδρες και η πατριαρχία!!!

Και δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε κάθε άνδρα υπεύθυνο, ένοχο σε οποιαδήποτε καταγγελία γυναίκας χωρίς καν να διερευνούμε τα στοιχεία και να τον διασύρουν ο καθένας σε κάθε ΜΜΕ καταστρέφοντάς τον για όλη του την ζωή και χωρίς κανείς να λογοδοτήσει ακόμα και όταν αθωωθεί!!!

https://alexander-hellas.blogspot.com/2024/01/2020.html
https://alexander-hellas.blogspot.com/2024/06/2023.html

Άπειρες θυσίες αγοριών και Ανδροκτονίες μόνο και μόνο για να εκπληρωθεί το φεμινιστικό παραλήρημα για παγκόσμια Μητριαρχία μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει ο ΟΗΕ το 2030...   https://www.unwomen.org/en/annual-report/2022


Έτσι δημιουργώντας θηλυκούς νόμους θα εξαναγκάσουν τους άνδρες να αποδεχτούν την σκλαβοποίησή τους  η την εξόντωσή τους , το τελευταίο παράδειγμα της GAY έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι δεν νομίζω ότι αφήνει πολλές αμφιβολίες που θέλουν οδηγήσουν τα πράγματα στο κοντινό μέλλον, ήδη πολλοί αδύναμοι άνδρες αρχίζουν απαρνιούνται το φύλο τους και ακολουθούν τον παραλογισμό και την τρέλα της woke "απελευθέρωσης"!!!

Για του υπόλοιπους υπάρχει η κόλαση...που έρχεται με γοργούς καλπασμούς εν είδη του σκοτεινού καβαλάρη στην Έναρξη των Ολυμπιακών!!!

Το μήνυμα είναι πολύ απλό...αποδεχτείτε και ίσως σωθείτε, διαφορετικά φυλακή και σκλαβιά!!!

Γι' αυτό προσέχετε τις κόκκινες σημαίες (red flags) που ανεμίζουν μπροστά σας μην τις προσπερνάτε αβίαστα...γιατί θα το πληρώσετε πολύ σοβαρά αργότερα!!!

Καλή τύχη σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δυσκολεύονται να το πιστέψουν... με τις Υγείες σας!!!

Faceof...

Υ.Σ. Δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος με χαρακτηρίσει μισογύνη γιατί απλά δεν είμαι, είμαι όμως ένας άνθρωπος που βίωσε την οικογενειακή βία και είδε τη οικογένεια του να καταστρέφεται από μια τηγανιά της μητέρας του στο κεφάλι του πατέρα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου