Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ

Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων -
Του  Βασίλη Λυκιαρδόπουλου
Από το  facebook

Το μυστηριο που καλυπτε τοσα χρονια την αποκωδικοποιηση των συμβολων της αιθουσας του θρονου του ανακτορου της Κνωσου ηρθε η ωρα να λυθει.

Δεν ανήκουν στα ίχνη που άφησε πίσω της η Αθηνά, όπως τα μεγαλιθικά μνημεία των Μυκηνών που κατασκευάστηκαν έτσι ώστε να αντέξουν στον χρόνο και να σωθούν οι πληροφορίες που μετέφεραν οι διαστάσεις τους, αυτά σωθήκαν «τυχαία» και ερευνώντας τα μας δίνουν πολλά στοιχειά που επιβεβαιώνουν τα ευρήματα της Οδύσσειας και του «θησαυρού του Ατρέα» στις αρχαίες Μυκήνες.

Ηλεκτρισμός στην αρχαία Αίγυπτο; (Βίντεο)

Στην Αίγυπτο, υπάρχει μια υπόγεια κρύπτη, στην Denderah η οποία ήταν πάντα μυστική και μόνο οι Αρχιερείς είχαν πρόσβαση σ'αυτή την κρύπτη.

Είναι πολύ ζεστά εκεί μέσα και στενά, με χαμηλή οροφή και στους τοίχους υπάρχουν κάτι ανάγλυφα που μοιάζουν με αρχαίους λαμπτήρες.

 Πρέπει να αναρωτηθούμε το εξής πως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φώτιζαν το εσωτερικό...

Δείτε το βίντεο

Αεροφωτογραφίες από την Αμερική το 1900

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από κάμερα τοποθετημένη σε χαρταετό

Στις αρχές του 20ου αιώνα ένας φωτογράφος βρήκε ένα τρόπο για να τραβήξει εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες.

Ο George R. Lawrence χρησιμοποίησε ένα σύστημα με χαρταετούς, το οποίο μετέφερε την κάμερά του που είχε βάρος 22 κιλά.

Ο Lawrence φωτογράφισε, ανάμεσα σε άλλες πόλεις, το San Francisco, το Chicago και τη Νέα Υόρκη, με ένα ξεχωριστό τρόπο, που δεν είχε φωτογραφίσει κανείς στο παρελθόν.

"Είναι παράλογο να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα - Η κατάσταση είναι εξωφρενική"

Το ΔΝΤ εξηγεί σε ειδική μελέτη του το πώς οι Έλληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν. Η έκθεση καταγράφει όλες τις διαδικασίες που κυριαρχούν στο φορολογικό σύστημα και δίνει ελαφρυντικά στους Έλληνες για την επιλογή τους να αποκρύπτουν σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους, στερώντας από το ελληνικό δημόσιο ταμείο σημαντικούς πόρους. Η έκθεση του Ταμείου, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά δημοσιοποιήθηκε διακριτικά πρόσφατα, αφορά τη φορολογική διοίκηση, τη φορολογία και τη φοροδιαφυγή και ουσιαστικά εξηγείται με λεπτομέρειες γιατί το να πληρώνει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι παράλογο!

Αγοράζουμε Ελληνικά: Ο μύθος του κωδικού 520 (EAN Bar Code) και η μεγάλη εξαπάτηση των ελλήνων καταναλωτών.

Όλοι μας λίγο ή πολύ, έχουμε την εντύπωση πως όταν ένα προϊόν φέρει στην συσκευασία του ένα κωδικό αριθμό (EAΝ Bar Code) που αρχίζει από 520 το προϊόν αυτό είτε συσκευάζεται, είτε παράγεται στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως ένα προϊόν μπορεί να παράγεται και να συσκευάζεται  οπουδήποτε εκτός Ελλάδος και εντός ΕΕ  αλλά να πωλείται μέσα στην Ελλάδα  με κωδικό που αρχίζει από 520!
Με άλλα λόγια ο μύθος του κωδικού (EAN Bar Code) που αρχίζει από 520 και (δήθεν) χαρακτηρίζει Ελληνικά προϊόντα είναι μια μεγάλη απάτη σε βάρος των ελλήνων καταναλωτών το ίδιο φυσικά ισχύει και με άλλους κωδικούς, άλλων χωρών μέσα στην ΕΕ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά:

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Ηλεκτρικές συσκευές αποσύρονται από την αγορά ως επικίνδυνες. Κρέας, γάλα και άλλα είδη της διατροφικής αλυσίδας εισάγονται από γειτονικές και άλλες χώρες και πωλούνται ως ελληνικά. Το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και η βενζίνη φτάνουν στον καταναλωτή νοθευμένα με δυσάρεστες επιπτώσεις για την συντήρηση του Ι.Χ μας, το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας. Εμείς με τη βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων ετοιμάσαμε ένα χρήσιμο οδηγό για να γίνουμε από ανυποψίαστοι, έξυπνοι καταναλωτές. 


ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών(Βίντεο και Φωτό)


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.

Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής.


Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση...

Η απόλυτη λύση .... κάτι πολύ απλό απόλυτα νόμιμο χωρίς κόστος .... το μόνο που χρειάζεται είναι

η θέλησή μας να γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα .....ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....

μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση .....
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ .....

Πολύδωρας:"Η Χρυσή Αυγή θα ψηφιστεί από 1 εκατ. πολίτες"



  Ο βουλευτής της ΝΔ Β.Πολύδωρας απάντησε «βεβαίως» στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τη Χ.Α. έχοντας αναφερθεί νωρίτερα στην ανάγκη να υπάρξει ευρύτατα συνεννόηση για μια εθνική άμυνα.
  «Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας;» συνέχισε ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

Από τους 125 στους 127 η Κ.Ο. της ΝΔ μετά την επανένταξη Μαρκόπουλου-Σολδάτου

Οι δύο βουλευτές είχαν νωρίτερα με δηλώσεις τους ανταποκριθεί στο προσκλητήριο για την ενιαία κεντροδεξιά που είχε απευθύνει ο κ. Σαμαράς στο κλείσιμο του συνεδρίου της ΝΔ

Την ένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ των μέχρι σήμερα ανεξάρτητων βουλευτών Κώστα Μαρκόπουλου και Θεόδωρου Σολδάτου αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Οι δύο βουλευτές είχαν νωρίτερα με δηλώσεις τους ανταποκριθεί στο προσκλητήριο για την ενιαία κεντροδεξιά που είχε απευθύνει ο κ. Σαμαράς στο κλείσιμο του συνεδρίου της ΝΔ. Κατόπιν αυτού ο πρωθυπουργός απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη επιστολή, με την οποία του γνωστοποιεί την ένταξη των κυρίων Μαρκόπουλου και Σολδάτου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, η οποία αριθμεί πλέον 127 βουλευτές.

Μανιτάκης: Η τρόικα βλέπει τους υπαλλήλους ως... ντομάτες και πατάτες

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης
Από το real.gr

Παρέμβαση στις εξελίξεις με την κινητικότητα πραγματοποιεί ο πρώην πλέον υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, καλώντας σε συστράτευση, προκειμένου να μην αναχθεί από την τρόικα η μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων ως προαπαιτούμενη ενέργεια για τη δόση. Δεν διστάζει, μάλιστα, να χαρακτηρίσει ως «ταφόπλακα της κινητικότητας και της μεταρρύθμισης συνολικά» τυχόν μετακίνηση των υπαλλήλων τώρα.

Καψώνι Αβραμόπουλου στο Βενιζέλο

Καψώνι Αβραμόπουλου στο Βενιζέλο
Ένα ιδιότυπο καψώνι έκανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο διάδοχο του Ευάγγελο Βενιζέλο, αποχωρώντας από το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ο νέος πλέον Υπουργός Άμυνας, είχε τοποθετήσει ορισμένα πορτρέτα στο γραφείο του, τα οποία κληρονόμησε τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μαζί με αυτά και έναν άλυτο γρίφο.
Πλάι στις κορνίζες λοιπόν του Ελ.Βενιζέλου, του Τρικούπη και του Ι.Καποδίστρια, ο Δ.Αβραμόπουλος έβαλε και αυτό του Κ. Καραμανλή, γεγονός που φέρνει σε αμηχανία το διάδοχο του. Αν το αφαιρέσει, θα έχουμε μείζον πολιτικό θέμα, ενώ ανεχτεί θα πρέπει ίσως να κατευνάσει τους "δικούς του", προσθέτοντας εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου προκαλώντας και παραπολιτικά σχόλια.

Η Ελλάδα θα ζητήσει «διευκρινήσεις» από τις ΗΠΑ

Η Ελλάδα θα ζητήσει «διευκρινήσεις» από τις ΗΠΑ
Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες για τις πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα στη λίστα των χωρών-στόχων των αμερικανικών υποκλοπών.

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian», συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» με βάση τις διαρροές του Έντουαρντ Σνόουντεν, αναφέρει ότι η πρεσβεία της Ελλάδας, όπως και η διπλωματική αποστολή της χώρας στον ΟΗΕ, ήταν υπό παρακολούθηση.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Κούτρας, σε δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε ότι η Ελλάδα αδυνατεί να κατανοήσει πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με παρακολουθήσεις, μεταξύ άλλων, και ελληνικών διπλωματικών αποστολών από Υπηρεσίες φίλης και συμμαχικής χώρας. Σημείωσε δε ότι αναλόγως των αποτελεσμάτων της διερεύνησης από τις ελληνικές υπηρεσίες, «θα ζητηθούν οι αναγκαίες διευκρινίσεις».

Κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ένα βήμα πριν ενταχθεί στη ΝΔ

Από το newsbomb
 
Θα μιλήσουν για "συμπόρευση"!
Αποκλειστικές πληροφορίες του NEWSBOMB λένε ότι κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην "συμπαράταξή" - έτσι θα το ονομάσουν- με τη ΝΔ.
Η λέξη "συμπόρευση" χρησιμοποιήθηκε από τον Πρωθυπουργό στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, και αναμένεται να είναι ο "πολιτικός όρος" που θα ξανασυναντήσουμε πολλές φορές μπροστά μας και θα "καμουφλάρει" τις συνεργασίες μεμονωμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία.

Πιέσεις βουλευτών σε Σαμαρά: Εξεταστική για Παπανδρέου, τώρα!

Πιέσεις βουλευτών σε Σαμαρά:  Εξεταστική για Παπανδρέου, τώρα!
Κακές εντυπώσεις άφησε η επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και με την οποία προσβάλλει ολόκληρη την παράταξη
 
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Από το  newsbomb

Ραγδαίες εξελίξεις προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Γιώργου Παπανδρέου με τις οποίες επιχειρεί να απαντήσει στις δηλώσεις Βορίδη, θέτοντας συνυπεύθυνη με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Το περιεχόμενο της δήλωσης όχι μόνο προσβάλλει «γαλάζιους» βουλευτές οι οποίοι στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας έχουν προβεί σε πολλές ιδεολογικές και πολιτικές υποχωρήσεις.

ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ για τον Α. Σαμαρά

ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ για τον Α. Σαμαρά
-Τους επόμενους μήνες παίζει τα ''ρέστα'' του σε όλα τα πεδία. 
-Περιμένει χείρα βοηθείας από τη Μέρκελ για να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο. 
-Νέα Ελλάδα, με στροφή προς τα Δεξιά και ''αποκαραμανλοποίηση''.
Ο Πρωθυπουργός ανοίγει σιγά-σιγά τα χαρτιά του που προδιαγράφουν τις επόμενες κινήσεις του. Οπαδός και θιασώτης του δόγματος ότι ''πολιτική σημαίνει τόλμη και ρίσκο'', από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, ο Α. Σαμαράς επιχειρεί μια φυγή προς τα εμπρός.
Ο στόχος του είναι να αναδιατάξει το πολιτικό σκηνικό, εμφανιζόμενος ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του αστικού χώρου, και να δημιουργήσει μία νέα μεγάλη παράταξη που θα έχει σαφή δεξιό προσανατολισμό, θα μπορεί να περιλάβει στις τάξεις της στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή του Σημιτικού Εκσυγχρονιστικού Ρεύματος, αλλά ταυτόχρονα θα έχει απογαλακτιστεί από τον Καραμανλισμό και τις καταβολές του.

Αμελητέες ζημιές παρουσιάζει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Αμελητέες ζημιές παρουσιάζει κατά την πρώτη συνάντηση του μήνα, το κυπριακό χρηματιστήριο.

Ο Γενικός Δείκτης, στις 13:00, βρισκόταν στις 96,47 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακή πτώση της τάξης του 0,01%.

Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 11.702,30 ευρώ.

Οριακή πτώση της τάξης του 0,03% καταγράφει και ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος τυγχάνει διαπραγμάτευσης στις 37,6 μονάδες.

Απώλειες με χαμηλό τζίρο στο Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Σε υποτονικό κλίμα διεξάγονται οι συναλλαγές της Δευτέρας στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, με χαμηλό συναλλακτικό όγκο και τζίρο και με τον Γενικό Δείκτη να εναλλάσσει πρόσημο σε στενό εύρος διακύμανσης, εκατέρωθεν των 850 μονάδων.

Μάλλον αναμενόμενη εικόνα στην έναρξη μίας εβδομάδας η οποία αναμένεται «φτωχή», τόσο σε επίπεδο νέων όσο και σε επίπεδο εταιρικών πράξεων.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα μπουν στο ταμπλό οι νέες μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Αττικής κι έτσι κλείνει και τυπικά ο κύκλος των αυξήσεων κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών.

Η αρχαία επιστημονική γνώση των Ελλήνων

Η αρχαία Ελληνική γνώση και θεωρία για το σύμπαν, τον άνθρωπο, το διάστημα και τον φυσικό κόσμο γύρω μας, στην οποία ακόμα και σήμερα η επιστημονική κοινότητα της αστροφυσικής, της βιολογίας, της γεωλογίας κ.α., στηρίζει τις έρευνες και τις μελέτες της.


Το άτομο.
Δημόκριτος, Μόσχος ο Φοίνιξ, Λεύκιππος, Επίκουρος. - (Παρουσιάστηκε από τον Ντάλτον το 1808)

Η κίνηση των ατόμων καί ο σχηματισμός τών ουρανίων σωμάτων από άτομα.
Δημόκριτος

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!

Η πρώτη που ετόλμησε να έρθει αντιμέτωπη προς την επικρατούσα άποψη ότι οι περιπλανήσεις του Οδυσσέως έγιναν μέσα στην Μεσόγειο ήταν η Αμερικανίδα Εριέττα Μέρτζ (Henrietta Mertz) η οποία το 1965 εξέδωσε στο Σικάγο των Η.Π.Α. το βιβλίο " The Wine Dark Sea" (τίτλος στα Ελληνικά "ΟΙΝΩΨ ΠΟΝΤΟΣ" εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -1995)και αργότερα το 1967 τα "Αργοναυτικά" δια των οποίων με μεγάλη πειστικότητα -στηριζόμενη στις δικές της προσωπικές έρευνες και εξερευνήσεις στην Β. και Ν. Αμερική-

Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης

Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης,

δηλ. σε ελεύθερη μετάφραση Σχετικά με το πρόσωπο που φαίνεται στην σφαίρα της Σελήνης.

Όσοι διαβάσουν το έργο του Πλουτάρχου για τη Σελήνη δεν είναι παράξενο αν τους φέρει στο μυαλό τα έργα του Λουκιανού με την αντίστοιχη θεματολογία, την Αληθινη Ιστορία και τον Ικαρομέννιπο ή τον Υπερνέφελο. Υπάρχουν σύγχρονες μελέτες από ιστορικούς και φιλολόγους που υποστηρίζουν αρκετά πειστικά ότι ο Λουκιανός αν δεν επηρεάστηκε άμεσα, φαίνεται ότι είχε διαβάσει ή είχε υπόψη του το συγκεκριμένο έργο του Πλουτάρχου παρόλο που δεν αναφέρει σε κανένα από τα έργα του το όνομά του. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι αστρονόμοι έχουν ονομάσει δώσει το όνομα του αρχαίου Έλληνα συγγραφέα του Πλουτάρχου σε έναν από τους κρατήρες της Σελήνης παραπέμποντας με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο έργο του.

Εξωγήινο Πλάσμα Περνάει Κολυμπώντας Δίπλα Από Τον Διαστημικό Σταθμό!!!(Βίντεο)

Απίστευτο βίντεο από μία ημιδιαφανή οντότητα σε live stream της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Το βίντεο κόβεται από τη NASA και αντικαθίσταται με την περίφημη στατική οθόνη .

Αν αυτό είναι γνήσιο βίντεο, τότε αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι η NASA αποφεύγει να ενημερώσει τους ανθρώπους του κόσμου,

Μπεστ σέλερ ξανά το «1984» του Οργουελ, μετά τις αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τις παρακολουθήσεις

Οταν ο Τζορτζ Οργουελ μετέφερε στις σελίδες του μυθιστορήματος «1984» εικόνες από ένα μελλοντικό ολοκληρωτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού, όπου όλοι παρακολουθούνται, όλα αυτά ήταν απλά επιστημονική φαντασία - αν και έδιναν τροφή για προβληματισμό.

Μόνο που εν έτη 2013 επαληθεύτηκαν εκείνα που δημιούργησε η φαντασία του βρετανού συγγραφέα. Καθώς πρόσφατα ήρθε στο φως το σύστημα παρακολούθησης, με την κωδική ονομασία Prism, που δημιούργησε η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ: 1 δις τηλεφωνικές κλήσεις κινητών την ημέρα παρακολουθεί η NSA!

Το νέο λογισμικό της NSA της επιτρέπει να παρακολουθεί εως και 1 δισεκατομύριο κλήσεις κινητών τηλεφώνων ημερησίως, να τις αποθηκεύει και να κρατά τα ανάλογα αρχεία.
Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας μέσω Skype σε συνέδριο στο Σικάγο ο Glen Greenwald της Guardian. Ο δημοσιογράφος που πρώτος αποκάλυψε τα έγγραφα – βόμβα του Σνόουντεν για την δράση της αμερικάνικης υπηρεσίας.
Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε την ανάπτυξη αυτού του συστήματος ως ένα παγκόσμιο καθεστώς τρόμου που θα οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή.

Ανεπανάληπτο βίντεο απεικονίζει για πρώτη φορά το αδιανόητο μέγεθος του σύμπαντος

Η ερώτηση είναι τετριμμένη: έχετε ποτέ διανοηθεί πόσο μικροί είμαστε μπροστά στην απεραντοσύνη του σύμπαντος; Έχετε συνειδητοποιήσει πως οι γνωστοί καταγεγραμμένοι γαλαξίες δεν είναι παρά ένα ελάχιστο αμελητέο κομμάτι του σύμπαντος;
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του αστεροσκοπείου Hubble, στο γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες, ενώ σε ολόκληρο το σύμπαν υπάρχουν 176 δισεκατομμύρια γαλαξίες.