Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ... Αρχαίες πόλεις Επτανησίων στην ελληνιστική Συρία!!!

Στα Ελληνιστικά χρόνια σημειώνεται ένας μεγάλος εποικισμός Επτανησίων στην Μέση Ανατολή. Αναφέρονται δυο πόλεις με το όνομα Λευκάς (δηλ. πόλη που έκτισαν άποικοι εκ Λευκάδος) επί Σελευκιδών: Η μια στην Ν. και η άλλη στην Β. σημερινή Συρία. 

Κι έτσι δικαιολογείται αρχαία πόλη με το όνομα Ιθάκη «παρά τον Ευφράτην», που αναφέρεται πιθανότατα κι αυτή στην έκταση της (νυν) Συρίας,πόλη κτισμένη από Ιθακησίους αποίκους.
Σχετική με την Ιθάκη ήταν και η ...Δολίχη (= επιμήκης, μακρυά, μακρόστενη - σχετ. το τοπωνύμιο Μακρόνησος).

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο… ΚΟΛΟΜΒΟΣ!!!

Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής,αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα.

Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο. 

Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick J. Pohl, μελετώντας τις επιγραφές, τοποθέτησε την άφιξη των Ελλήνων χριστιανών στην Βόρειο Αμερική γύρω στα 480 μ.χ. , σε μία εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στο Βυζάντιο.

To Reuters "πέθανε" τον Τζορτζ Σόρος

Απίστευτο λάθος από το Reuters, καθώς δημοσίευσε νεκρολογία του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος. Τι ανακοίνωσε μετά τη μεγάλη γκάφα.

Το πρακτορείο Reuters πέθανε πριν την ώρα του τον Τζορτζ Σόρος. Το διεθνές πρακτορείο, μάλιστα ανέβασε το προσχέδιο της  νεκρολογία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο καθώς αναφέροντας "Ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος πέθανε στις ΧΧΧ σε ηλικία ΧΧΧ" .
Η νεκρολογία του πρακτορείου επικεντρώνεται στον ρόλο του ως φιλάνθρωπο επισημαίνοντας ότι έχει διαθέσει "Περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών φορέων που ελέγχει ο ίδιος."

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ 5ου Σ.Π. Αλβανικές προκλήσεις: Ίδρυσαν ... μειονοτικό κόμμα στην Θεσπρωτία για να αποσχισθεί!

O αλβανικός εθνικισμός που σε πολιτικό επίπεδο εκφράζεται από το κόμμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (στην πράξη είναι το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC) ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημα του  με την ονομασία (Ερυθρόμαυρη συμμαχία- Τσαμουριά ) σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο balkanweb.Lajmet.com 
Η ίδρυση του ελληνικού "βραχίονα" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας ("Τσαμουριά" την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους» μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο.

Μέρκελ: Λάθος η έρευνα περί «πλούσιου Νότου-φτωχών Γερμανών»

«Παραμορφωμένη» χαρακτηρίζει η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ την έρευνα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες των χωρών του Νότου είναι πλουσιότεροι από τους Γερμανούς και εξηγεί ότι σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ισπανία οι άνθρωποι αγοράζουν ακίνητα κυρίως ως εξασφάλιση. Η καγκελάριος εκφράζει τη συμπάθειά της για εκείνους που πλήττονται ιδιαίτερα από τη λιτότητα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει πια ευημερία με "βερεσέ"», ενώ επαναλαμβάνει ότι οι καταθέσεις των Γερμανών είναι ασφαλείς.

Βοστώνη: Τσετσένοι οι βομβιστές- Nεκρός ο ένας(Βίντεο)

Αδέλφια από τη Ρωσία ή την Τσετσενία είναι οι δύο δράστες που αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ονομάζονται Τσαρνάεβ, είναι 19 και 20 ετών και ήρθαν στην Αμερική πριν από ένα περίπου χρόνο.

Ο ένας ύποπτος έπεσε νεκρός σήμερα έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Watertown της Βοστώνης, ενώ αυτή την ώρα αναζητείται ο δεύτερος

Σκληρή κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα στη Βουλή

τσιπρας στουρναρας
-Στουρνάρας: Μιλάτε με λαϊκισμούς και ψεύδη -Τσίπρας: Έχετε θράσος. Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι 
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρα σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναλύοντας σχετική ερώτηση για το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε εκτροφείο σκανδάλων το ΤΑΙΠΕΔ και προανήγγειλε πως δεν θα υπάρξει αναστολή, αλλά ακύρωση της ασυλίας αυτής.

«Αρπάζουν» Έλληνες ασθενείς οι Τούρκοι!

ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Tου Κώστα Χαρδαβέλλα από το  newsbomb

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Προβέτζας, κατήγγειλε ότι το ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύτι της Τουρκίας, άνοιξε στη Μυτιλήνη γραφείο εξυπηρέτησης των κατοίκων του νησιού προκειμένου να του προωθεί την Τουρκία για Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες.
Ακολούθησαν αναρτήσεις από το aegaio.blogspot.gr, στο οποίο δημοσιεύτηκε ακόμη και ο τιμοκατάλογος του τουρκικού νοσοκομείου τυπωμένος στα Ελληνικά, με την ακριβή διεύθυνση του παραρτήματος της Λέσβου.

Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας

Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι τρεις επιστάτες που άνοιξαν πυρ εναντίον 200 ατόμων το απόγευμα της Τετάρτης στη Μανωλάδα.
Συνελήφθησαν στην Αμαλιάδα οι τρεις καταζητούμενοι επιστάτες για το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών εργατών στη Νέα Μανωλάδα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 21, 27 και 39 ετών.
Υπενθυμίζεται πως έχει συλληφθεί και ο 57χρονος εργοδότης των αλλοδαπών, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.
Ένας από τους τρεις, ο 21χρονος, έχει βεβαρημένο παρελθόν ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών που εργάζονται στις καλλιέργειες φράουλας της Νέας Μανωλάδας.

Δυσφορία στις ΗΠΑ για τις εξαγγελίες Σαμαρά για την ΑΟΖ

ΗΠΑ, ΑΟΖ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στην Ουάσιγκτον θεωρούν ότι ο Πρωθυπουργός έχει ήδη συμφωνήσει με το Βερολίνο την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου
Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού ,από το βήμα του Συνεδρίου του Μηχανισμού για την Ευρωμεσογειακή Συνεργασία και τις Επενδύσεις, για την ΑΟΖ έχουν προκαλέσει ανησυχία στην Ουάσιγκτον.
Οι αναφορές του κ. Σαμαρά για ευρωπαϊκά κοιτάσματα και ευρωπαϊκή ΑΟΖ, ερμηνεύονται από πηγές του State Department, ως συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με το Βερολίνο για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο.
Η Γερμανία, ως χώρα είναι εξηρτημένη ενεργειακά και σε μεγάλο βαθμό από τη Ρωσία, αναζητά λοιπόν τρόπους για να επιτύχει ένα μεγάλο βαθμό ενεργειακής αυτάρκειας.

Η στιγμή της επίθεσης στον Δήμαρχο Ναυπακτίας και πατέρα της Νάντιας Μπουλέ... με μπαλτά!!!(Βίντεο)

Κάτοικος των Πιτσινέικων και του οικισμού Συκιάς απείλησε με μπαλτά το Δήμαρχο Ναυπακτίας θέλοντας να συζητηθεί το θέμα 34 της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τοποθέτηση εικονοστασίου με τον πολίτη να ζητά από το δήμαρχο Ναυπακτίας να γίνει ιδιωτικό κοιμητήριο πράγμα που δεν είχε σχέση με το θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος δεν πρόλαβε να πει κάτι, ο πολίτης αντιδρασε ακραία έβγαλε μπαλτά από μια σακούλα και απείλησε το Δήμαρχο,έγινε διακοπή στο συμβούλιο ειδοποιήθηκε η αστυνομία

Παραλίγο να βρεθεί στο ... Ρίο ντε Τζανέιρο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Nίκος Δένδιας!!!



Σχόλιο από ALEXANDER

Και το όνομα του χωριού Ρίον  είναι και όχι Ρίο το οποίο βρίσκετε στην Βραζιλία αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα… 


Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σήμερα το πρωί.
Όποιος παρακολουθούσε την εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα, λίγο πριν τις 10, θα ξαφνιαζόταν διαβάζοντας ότι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε του τραυματίες σε νοσοκομείο της μεγαλούπολης της Βραζιλίας.

«Δαμόκλειος σπάθη» για τη Λευκωσία η Λαϊκή

  Του Σπύρου Νικολούζου 
  από το philenews

 Λευκωσία: Με διακοπή της χρηματοδότησης της Λαϊκής Τράπεζας από τον μηχανισμό του ELA, απειλούσε η Τρόικα την Κύπρο, αν η κυβέρνηση δεν υπέγραφε το Μνημόνιο, αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρίστος Πατσαλίδης, καταθέτοντας σήμερα ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής που διόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για να διερευνήσει την κατάσταση στην οποία περιήλθε το τραπεζικό σύστημα και γενικά η οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο ΧΑΚ

Λευκωσία: Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν σήμερα στο κυπριακό Χρηματιστήριο, ύστερα από τα κέρδη που σημειώθηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες.

Στις 12:49, ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 97,84 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακή πτώση σε ποσοστό 0,14%, ενώ ο Δείκτης FFTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 38,24 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες σε ποσοστό 0,13%.

Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €15.984.

Άνοδος σε ρυθμούς Coca-Cola 3E για τον Γενικό Δείκτη του Χ.Α.

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Στους... ρυθμούς της μετοχής της Coca-Cola 3E κινείται και σήμερα ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, ο οποίος ενισχύεται σε ποσοστό έως και 2,70% την Παρασκευή «σκαρφαλώνοντας» πάνω από τις 940 μονάδες για πρώτη φορά σε διάστημα ενός μήνα.

Στη σύνθεση του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης, όπου η πλειονότητα των τίτλων διαπραγματεύεται με κέρδη, ξεχωρίζει εκτός της ΕΕΕΚ (+8,00% στα 18,36 ευρώ) και η άνοδος άνω του 4% για τις μετοχές των Alpha Bank, Εurobank και Τρ. Πειραιώς.

Με μικρότερα κέρδη ακολουθούν, μεταξύ άλλων, οι ΟΠΑΠ (+2,14%), ΕΤΕ (+1,76%), Μυτιληναίος (+1,06).

Απαγόρευσαν με νόμο την χρονολόγηση των Ελληνικών Πυραμίδων!!! (Βίντεο)

Απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΤ3 “Αληθινά σενάρια”,όπου οι κάτοικοι και φορείς αποκαλύπτουν πως απαγορεύτηκε επίσημα και δια νόμου(!!) η χρονολόγηση της πυραμίδας του Ελληνικού Αργολίδας, καθώς και η ενασχόλησή τους με το θέμα!!!
ΠΗΓΗ conspiracyfeeds