Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

To Reuters "πέθανε" τον Τζορτζ Σόρος

Απίστευτο λάθος από το Reuters, καθώς δημοσίευσε νεκρολογία του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος. Τι ανακοίνωσε μετά τη μεγάλη γκάφα.

Το πρακτορείο Reuters πέθανε πριν την ώρα του τον Τζορτζ Σόρος. Το διεθνές πρακτορείο, μάλιστα ανέβασε το προσχέδιο της  νεκρολογία του δισεκατομμυριούχου επενδυτή στο διαδίκτυο καθώς αναφέροντας "Ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος πέθανε στις ΧΧΧ σε ηλικία ΧΧΧ" .
Η νεκρολογία του πρακτορείου επικεντρώνεται στον ρόλο του ως φιλάνθρωπο επισημαίνοντας ότι έχει διαθέσει "Περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών φορέων που ελέγχει ο ίδιος."

Επονομαζόμενος ως "ο άνθρωπος που ξετίναξε την τράπεζα της Αγγλίας", ύστερα από μια επιδρομή στη λίρα στερλίνα, το Σεπτέμβριο 1992, που του απέφερε 1 δισεκατομμύριο δολαρίων εις βάρος του Βρετανού φορολογούμενου, αποτελεί παράδειγμα... κερδοσκόπου
Η συγνώμη μετά το λάθος
Το πρακτορείο έγραψε για τη μεγάλη του γκάφα: "Το Reuters δημοσίευσε κατά λάθος μια νεκρολογία του χρηματιστή και φιλάνθρωπου Τζορτζ Σόρος. Εκπρόσωπος του ανέφερε ότι ο χρηματιστής είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Το πρακτορείο λυπάται για το σφάλμα του"
(Πηγή:Daily Telegraph, Reuters)

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου