Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την άσκηση «Καταιγίς 2018» του Πολεμικού Ναυτικού (Βίντεο)

Εντυπωσιακά πλάνα από τη ναυτική άσκηση «Καταιγίς 2018» έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό.
Στο βίντεο φαίνονται πόσο ετοιμοπόλεμες είναι οι δυνάμεις μας, γεγονός πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα μετά την ένταση στις σχέσεις με τη γειτονική Τουρκία.

Φθιώτιδα: Αυτός είναι ο θησαυρός με τα αρχαία που αποκάλυψε η πυρκαγιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες στον 57χρονο ιδιοκτήτη του κτήματος - Φτάνουν τα 500 τα κομμάτια που βρέθηκαν στα αποκαΐδια στη θέση «Σικοκούρι» στη Λοκρίδα!
Στη σύλληψη ενός 57χρονου κάτοικου Λιβανατών, προχώρησε η Ασφάλεια Λαμίας, για τον αμύθητο θησαυρό που βρέθηκε «συσκευασμένος» σε απόκρημνη περιοχή μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι πάνω από το χωριό Μεγαπλάτανος στην Αταλάντη.
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κτήματος, στη θέση «Σικοκούρι» που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είχε προστρέξει από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου οι Πυροσβέστες βρήκαν τα αρχαία και η Ασφάλεια φρόντισε να τον προσάγει για ανάκριση.

Τιτίνα Λοϊζίδου: Η απόδοση της περιουσίας μου το ζητούμενο

Η απόδοση της περιουσίας μου ήταν πάντα το ζητούμενο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Τιτίνα Λοϊζίδου, κληθείσα να σχολιάσει τις εξελίξεις στην εξ Υπουργών Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης σε ό,τι αφορά τη συμμόρφωση της Τουρκίας με τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ.

“Η Τουρκία δεν έχει μέχρι σήμερα συμμορφωθεί με την απόφαση του ΕΔΑΔ του 1996 για αποκατάσταση της χρήσης και ειρηνικής απόλαυσης της περιουσίας μου στην κατεχόμενη Κερύνεια και γι’ αυτό το λόγο την περασμένη βδομάδα ήμουν στο Στρασβούργο για συναντήσεις με μεγάλο αριθμό αντιπροσωπειών,” πρόσθεσε.

Νέα επίθεση Γιλντιρίμ κατά της Ελλάδας: «Αδύνατον να αποδεχτούμε αυτό που έκαναν με τους 8»

Νέα πυρά κατά της Ελλάδας για τη… δυσκολοχώνευτη απόφαση της απελευθέρωσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες από το καθεστώς Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ - Θρίλερ με τους «8»: Τους κρύβουν σε στρατόπεδο και φοβούνται ακόμα και δολοφονία τους
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής προπαγάνδας του «σουλτάνου» ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου, υποστήριξε ευθαρσώς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως η απελευθέρωση των «8» δεν ταιριάζει στις σχέσεις… καλής γειτονίας (!), τονίζοντας πως «οι πραξικοπηματίες έγιναν αιτία να σκοτωθούν και να τραυματιστούν πολλοί Τούρκοι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος».

Κρεμλίνο: Εξετάζεται ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν – Τραμπ στη Βιέννη

Αν και το ζήτημα είχε παγώσει, οι δύο πλευρές εξετάζουν εκ νέου το ενδεχόμενο συνάντησης – Οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν επιδεινωθεί
Η Βιέννη είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις για τυχόν ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής ανάμεσα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η δήλωση ανοίγει εκ νέου τη συζήτηση για συνάντηση των δύο ηγετών.