Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Θα λιώσεις! Αξιολάτρευτος βραδύπους "κόλλησε" στην εθνική οδό (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορεί ούτε και χρειάζεται να κάνει κόλπα για να κερδίσει την προσοχή σου. Οι βραδύποδες είναι άλλωστε σαν να ζουν σε.. αργή κίνηση και για αυτό έγιναν το σύμβολο της οκνηρίας.
Ο αξιολάτρευτος βραδύπους της φωτογραφίας κατάφερε να κλέψει καρδιές μετά τη διάσωσή του στο Εκουαδόρ. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία τον βρήκαν αγκαλιά με το διαχωριστικό κιγλίδωμα εθνικής οδού. Φαίνεται πώς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο αλλά δεν τα κατάφερε και στάθηκε ξανά στο πιο ασφαλές σημείο.
Παρά την ταλαιπωρία του, φαίνεται χαμογελαστός στις φωτογραφίες που τράβηξαν από το σημείο οι αστυνομικοί. Αφού το μετέφεραν με ασφάλεια στον κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, ο αξιολάτρευτος βραδύπους αφέθηκε ξανά στο φυσικό του περιβάλλον.

ΠΟΥΤΙΝ : ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ 300 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ 85 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Του Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis
 
Ιδιαίτερα σκληρός κατά της Τουρκίας ήταν ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο μιλώντας στο Ομοσπονδιακό Ρωσικό Φόρουμ «Λαϊκό Μέτωπο», στην Μόσχα, τονίζοντας ότι η Τουρκία έκανε πολύ μεγάλο ιστορικό λάθος να καταρρίψει το ρωσικό αεροσκάφος και ότι αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Η μεγαλύτερη τράπεζα στη Νορβηγία ζητά την κατάργηση των μετρητών

 Η μεγαλύτερη τράπεζα στη Νορβηγία (DNB) ζητά την πλήρη και ολοκληρωτική εξάλειψη των μετρητών. Πολλά τοπικά υποκαταστήματα τραπεζών στη Νορβηγία ήδη δεν ασχολούνται με μετρητά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για την DNB. Θέλουν μια γενική απαγόρευση της χρήσης των μετρητών, και το παρουσιάζουν ως «λύση» για να παταχθούν οι εγκληματίες και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να δέσουν με το ζόρι κάθε άνθρωπο με τις τράπεζες και να έχουν τη δυνατότητα να εισπράττουν τέλη σχεδόν από κάθε συναλλαγή. Είναι ένα πρόγραμμα που οδηγείται από την απληστία, και το οποίο ανοίγει την πόρτα για το επερχόμενο παγκόσμιο τυραννικό καθεστώς. Τα ίδια συμβαίνουν στη Σουηδία, στη Δανία και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Το θηρίο ορθώνει το ανάστημά του, αλλά και πολύ λίγοι άνθρωποι φαίνεται να ανησυχούν.

Deutsche Welle «Πολύ απλά, φταίνε οι Έλληνες»

Βερολίνο: Εκτενώς σχολιάζεται σήμερα στο γερμανικό τύπο ο ρόλος της Ελλάδας στην προσφυγική κρίση και οι απαιτήσεις που έχουν οι ευρωπαίοι εταίροι από τη χώρα, όπως διατυπώθηκαν στη συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ.

«Πολύ απλά, φταίνε οι Έλληνες» είναι ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας Die Zeit στο οποίο ο δημοσιογράφος περιγράφει μιαν Ελλάδα που καλείται να επωμιστεί το βάρος σχεδόν ολόκληρης της προσφυγικής κρίσης. "Κατά την ευρωκρίση οι Έλληνες είχαν συνηθίσει στις προειδοποιήσεις από τις Βρυξέλλες και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κομισιόν: Grexit από τη Σένγκεν σε τρεις μήνες αν δεν ελέγξετε τα σύνορά σας - Ντομπρόφσκις: Η Ελλάδα έχει παραμελήσει σημαντικά τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ

Εάν η έκθεση της Επιτροπής υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη, η Ελλάδα θα έχει τρεις μήνες για να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα - Αν η Αθήνα αποτύχει, η Κομισιόν μπορεί να προτείνει την επαναφορά συνοριακών ελέγχων μέχρι και δύο χρόνια
Με το φάσμα της de facto εξόδου από την Συνθήκη Σένγκεν βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα που για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια διατρέχει τον κίνδυνο αποπομπής από μια ευρωπαϊκή δομή, αυτή τη φορά τον κοινό ευρωπαϊκό χώρο ελεύθερης διακίνησης προσώπων και προϊόντων.

Περικοπές 15% στις συντάξεις απαιτεί το ΔΝΤ - Απορρίπτει την αύξηση των εισφορών

Μία νέα... βόμβα, πιθανώς για αρκετούς αναμενόμενη, περιμένει την ελληνική κυβέρνηση, εάν τουλάχιστον αποδειχθεί ορθό δημοσίευμα της «Huffington Post», σύμφωνα με το οποίο το ΔΝΤ απαιτεί, μεσοπρόθεσμα, μειώσεις συντάξεων 15% και ταυτόχρονα απορρίπτει οποιαδήποτε αύξηση των εργοδοτικών εισφορών.
Παρά το γεγονός ότι το ΔΝΤ δεν έχει ακόμη απορρίψει ή δεχθεί τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα, στέλεχος του Ταμείου, το οποίο συμμετέχει και στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, υποστηρίζει ότι το ΔΝΤ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, καθώς θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση θα πλήξει την ήδη αδύναμη ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.