Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πάτρα:Ολα έτοιμα για τις μεγάλες παρελάσεις του Καρναβαλιού

125 πληρώματα, 30.000 καρναβαλιστές και ευφάνταστα άρματα θα πλημμυρίσουν με κέφι την πόλη.
 Oλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή που περιμένουν όλοι όσοι θα διαδηλώσουν με τον πιο ηχηρό τρόπο τη χαρά της ζωής και θα προσπεράσουν, έστω και για λίγο, έγνοιες, προβλήματα και συμβάσεις. Καρναβαλιστές και θεατές μπλεγμένοι στην ακαταμάχητη καρναβαλική δίνη και στις μεθυστικές διαδρομές της διασκέδασης, του κεφιού, της φαντασίας, της ευρηματικότητας, της σάτιρας και της δημιουργίας, δίνουν ραντεβού στην Πάτρα της Αποκριάς, στην Πάτρα της γιορτής, της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Διαλέξεις του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα:
"Επανάσταση και γεωπολιτική". 
                                                        Κολινδρός Πιερίας. 23/02/2014

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)


Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στο ράδιο focus 24/02/2014

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού(Βίντεο)


Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού
στην DionTv 24/02/2014

Πόσα «Ε» φάγατε σήμερα;

Φάγατε σήμερα «ΚίτρινοSunset FCF»; Σας άρεσε το «Πονσώ 4 R, Ερυθρό της κοχενίλης» ή μήπως προτιμάτε το «Ερυθρό Allura AC» σε συνδυασμό με «Μπλε πατεντέ V»;

Εάν απαντήσετε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έχετε χάσει από χέρι γιατί οι παραπάνω «γεύσεις» δεν είναι επιλογή αφού βρίσκονται, ντε και καλά, στο σύνολο των προϊόντων που καταναλώνουμε.

Η ιστορία με τα «Ε» είναι για εμάς τους καταναλωτές λίγο περίεργη. Είναι σαν να γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από το τίποτα… Ξέρουμε ότι «Ε» έχουν όλα τα προϊόντα αλλά μέχρι εκεί.

Μαρτυρία που σοκάρει: Επί δυο μέρες έριχναν τόνους αλάτι για να κλείσουν το κοίτασμα πετρελαίου της Κλεισούρας.


Δισεκατομμύρια με το τσουβάλι στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και η Δυτική Ελλάδα έχει φυσικά το δικό της μερίδιο. Της τάξης των 150 δις, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό!!! Έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν τα πράγματα η χώρα μας μπορεί, κατά συνέπεια, να αποπληρώσει εύκολα το χρέος και τα δάνειά της, να αγοράσει από πάνω και το χρέος όλων των κρατών μελών της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, και να στείλει μετά η κυβέρνηση δωράκι σε όλους τους πολίτες χρυσά κουτάλια για να τρώμε…!

Τόσο απλά… Ορυκτός πλούτος υπάρχει. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αργήσαμε πολύ να τον ανακαλύψουμε.

Χαρτονόμισμα της Ουκρανίας με μασονικό συμβολισμό

Στο Εθνικό νόμισμα 500 Hryvna της Ουκρανίας, κοπής 2006,  απεικονίζεται ένα μασονικό σύμβολο: Το μάτι του "Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» και το Κίεβο-Mohyla, Ακαδημία στο Κίεβο)

Αν όλα αυτά υπάγονται, όπως αναφέρουν κάποιοι μηδενιστές της συνωμοσιολογίας, στη σφαίρα του φανταστικού ...γιατί κυριαρχούν και υπάρχουν παντού, από τις στοές , τις εκκλησίες, τα χρήματα, τη βιομηχανία του Hollywood, τη μουσική βιομηχανία ,τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι και στη διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου;

Οι σεισμοί έχουν το άγγιγμα του Μίδα-Μετατρέπουν αστραπιαία σε χρυσό το εξατμισμένο νερό ανάμεσα στα ρήγματα

Οι σεισμοί έχουν το άγγιγμα του Μίδα Ακούγεται κάπως απίστευτο, αλλά μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σεισμοί, εκτός από την καταστροφική, έχουν και μια -κυριολεκτικά- πολύτιμη πλευρά, καθώς διαθέτουν το άγγιγμα του Μίδα! Το καυτό υπόγειο νερό που κυλά μέσα από τα ρήγματα στον φλοιό της Γης, εξατμίζεται σχεδόν αυτόματα στη διάρκεια ενός σεισμού, αφήνοντας πίσω του εναποθέσεις χρυσού.
Η διαδικασία αυτή μπορεί να συμβεί ακόμα και με ασθενείς σεισμούς, μεγέθους μικρότερου των τεσσάρων βαθμών. Μάλιστα, επειδή αυτοί οι μικροσεισμοί είναι συχνοί, αν και συνήθως περνάνε απαρατήρητοι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πιθανότατα αποτελούν έναν από τους κυριότερους μηχανισμούς για τη δημιουργία κοιτασμάτων χρυσού, παράλληλα με άλλες γεωλογικές διαδικασίες όπως τα ηφαίστεια, τα οποία επίσης παίζουν ρόλο-κλειδί στη δημιουργία του πολύτιμου μετάλλου, μέσω όμως ενός διαφορετικού μηχανισμού.

Τι είναι η Ατζέντα 21 που κρύβουν στα φανερά.

Picture“ Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα
Τι γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21; Σχεδόν τίποτα. Γιατί δεν γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21; Γιατί η πληροφόρηση είναι ελάχιστη και διασκορπισμένη εδώ κι εκεί. Έτσι το φρόντισαν. Όμως η Ατζέντα 21 υπάρχει από το 1992, χρονιά υπογραφής της, κι έκτοτε εφαρμόζεται καμουφλαρισμένα, κάτω από ένα προσωπείο το οποίο ονόμασαν "βιώσιμη ανάπτυξη".
Η επίσημη εκδοχή, ή αλλιώς, το όμορφο παραμύθι...

Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε τελικά ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλων τοπικών αρχών, αντιπρoσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών, επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να εξετασθούν ζητήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στον 21ο αιώνα.

Οι Αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους – Γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα(Βίντεο)

Ότι διαβάσετε στις παρακάτω παράγραφους έχει γραφτεί από τον άνθρωπο που δημοσίευσε το βίντεο. Έχει πολύ καλά σημεία. Ένα από τα καλύτερα είναι
ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για το τι τον συνδέει μαζί με το σύμπαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους, η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα..Τότε είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάζουνε και να κατασκευάζουνε δομές πολύ πέρα από τις φυσικές τους ικανότητες ή τα εργαλεία που κατείχαν. Θα πρέπει να πιεστούμε σκληρά για να αναπαράγουμε τις αρχαίες πυραμίδες, και δεν έχουμε ιδέα για το πώς χτίστηκαν.

Πώς χάθηκαν 6 διαστάσεις που διέθετε κάποτε ο σημερινός τρισδιάστατος Κόσμος μας

Ένα μακροχρόνιο αίνιγμα της θεωρίας των υπερχορδών, μια αμφιλεγόμενη αλλά δημοφιλής θεωρία, γιατί το σύμπαν έχει μόνο τρεις διαστάσεις κι όχι εννέα, λύθηκε με τη βοήθεια προσομοίωσης σε ένα υπερ-υπολογιστή. 
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί πραγματικά να φανταστεί έναν χώρο με περισσότερες από τρεις διαστάσεις. Όμως, οι θεωρητικοί λένε ότι δεν υπάρχει μαθηματικός λόγος που δεν μπορούν να υπάρξουν περισσότερες τέτοιες κατευθύνσεις. Πράγματι, η θεωρία των υπερχορδών επιμένει ότι υπάρχουν. Αυτό που τους κάνει να το υποστηρίζουν  είναι ότι αυτό το μοντέλο καταφέρνει να προσφέρει μια ενιαία εξήγηση για διαφορετικά ανόμοια δομικά στοιχεία της φύσης και φυσικές δυνάμεις.

Tρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ συλλαμβάνει Φάντασμα να ουρλιάζει σε Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο


Την 14η Σεπτεμβρίου του 2003, πολλοί διαφορετικοί επισκέπτες στο ξενοδοχείο Wingate του Ιλλινόις έκαναν τηλεφωνικές κλήσεις στη ρεσεψιόν, αναφέροντας τρομακτικές κραυγές να προέρχονται από ένα δωμάτιο στον 2ο όροφο του κτιρίου.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που περίεργοι θόρυβοι ακούγονταν σ' αυτόν τον όροφο και οι περισσότεροι από τους επισκέπτες που έκαναν τις αναφορές δήλωσαν ότι οι κραυγές προέρχονταν ειδικά από το δωμάτιο 209. Αυτό απάντησε το Wingate στην αναφορά που έκανε το δωμάτιο 237, ώστε να παραβλέψει το γεγονός.

Ερευνα έσπασε το μυστικό κώδικα του Πλάτωνα


Αποκάλυψε την «κρυμμένη» μουσική δομή, που δεν πιάνει ανθρώπινο αυτί.

ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΝΑΝΟΥ

Στο δαιδαλώδες «σπήλαιο» των ιδεών του Πλάτωνα εισχώρησε Βρετανός ερευνητής, που κατάφερε να σπάσει ένα μυστικό μαθηματικό και μουσικό κώδικα, ο οποίος φαίνεται ότι κρυβόταν στα έργα του αρχαίου Ελληνα φιλοσόφου. «Ηταν σαν να ανοίγαμε έναν τάφο και να εντοπίζαμε μέσα του καινούργια έργα του Πλάτωνα», λέει ο δρ Τζέι Κένεντι, ιστορικός της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Η ύπαρξη κρυμμένων μηνυμάτων στα πλατωνικά κείμενα είχε συζητηθεί αρκετές φορές στους επιστημονικούς κύκλους, έλειπε όμως μία συγκροτημένη θεωρία που να αποδεικνύει την ύπαρξή τους.

Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία. Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
Αντί να καλούμε 11880
βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00,

δηλ. 210 11880 00 και χρεωνόμαστε αστικό.
...
Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.
Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς
χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.


Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία. Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.

Εξαιρετικά σκληρό βίντεο από την Ουκρανία… μόνο που κάποιοι “αγωνιστές” συνεννοούνται στα Αγγλικά.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ MixtapeMusicMob
 olympia.gr
ΠΗΓΗ kyklwpas

Έτσι θα βάλουν χέρι οι δανειστές στα ελληνικά κοιτάσματα


-Δέσμια των Μνημονίων και του αγγλικού Δικαίου η Ελλάδα -Πώς ο Γ. Παπανδρέου «υποθήκευσε» ακόμα και τον ορυκτό μας πλούτο
Πετρέλαια υπάρχουν, λοιπόν! Αυτό επιβεβαιώθηκε και από πιο επίσημα χείλη. Ανοιχτά της Κρήτης, στο Ιόνιο, το Αιγαίο και την Ήπειρο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Η εξέλιξη είναι ασφαλώς θετική. Βέβαια, μαζί με την ικανοποίηση καλλιεργήθηκε και η κριτική για την «αδράνεια» του παρελθόντος, όταν ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου χλεύαζε την ύπαρξη υδρογονανθράκων.  
Υδρογονάνθρακες λοιπόν στην Ελλάδα και αυτό είναι αλήθεια. Το θέμα είναι σε ποια ποσότητα υπάρχουν… Γιατί υδρογονάνθρακες σε κάποια μορφή και σε κάποιες ποσότητες υπάρχουν σε πολλές περιοχές της υφηλίου. Αλλά για να μετατραπεί το «πετρέλαιο υπάρχει» σε «χρήματα υπάρχουν», πρέπει να μεσολαβήσουν προϋποθέσεις, ενέργειες, επενδύσεις και χρόνος.

Κυκλοφορούν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα - Πώς θα τα ξεχωρίσετε

Κυκλοφορούν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα - Πώς θα τα ξεχωρίσετε
Πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Αρχαγγέλου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής τα χαρτονομίσματα αυτά βρέθηκαν στην κατοχή αρκετών κατοίκων, στις συναλλαγές που είχαν τις τελευταίες μέρες.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ροδιακή» τα χαρτονομίσματα αυτά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και μάλιστα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν είναι «υποψιασμένος» να τα διακρίνει.
Απουσιάζει όμως από αυτά το σχετικό υδατογράφημα ενώ η ταινία ασφαλείας που θα έπρεπε να υπάρχει, αν το προσέξει κανείς είναι ξεθωριασμένη και μοιάζει περισσότερο με μουτζούρα.

Ερχεται το «τεστ του θανάτου»

To «τεστ του θανάτου», το οποίο θα προβλέπει πόσες πιθανότητες έχει ένας άνθρωπος να πεθάνει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, αναπτύσσουν επιστήμονες.

Αν το εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία, θα δοθεί η δυνατότητα στα υγιή άτομα να διαπιστώνουν αν στα επόμενα χρόνια υπάρχει πιθανότητα να πεθάνουν.

Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι βιοδείκτες που βρίσκονται στο σώμα, αν μελετηθούν, μπορούν να δείξουν μία αδυναμία του οργανισμού.

Disney και NSA Drones - Τρομακτικό, η Disney & NSA κάνουν κατήχηση μέσω των Cartoon στα μικρά παιδιά(Βίντεο)

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο και θα σας πέσει το σαγόνι.
Το βίντεο μιλάει από μόνο του.

BILD: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ (ΣΥΡΙΑ)

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π,  
Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr

 Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ: OI 300  TΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
 
O Γερμανικός τύπος δείχνει να βγαίνει από λήθαργο. Η κοινή γνώμη έχει σοκαριστεί. Τόσο η BILD  όσο και το γερμανικό FOCUS (25-26/02/14) με εκτενή δημοσιεύματα αναφέρονται στην ανατριχιαστική φωτογραφία όπου Γερμανός υπήκοος τζιχαντιστής εμφανίζεται να κραδαίνει κομμένο κεφάλι.Την φωτογραφία ανακάλυψαν ερευνητές του Διεθνούς Κέντρου Μελετών για την ριζοσπαστικοποίηση στο  King College του Λονδίνου που διευθύνει ο Γερμανός καθηγητής   Peter Neumann.

Ο ΑΘΕΟΣ, Ο «ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ


Antonis-Samaras-Alexis-TsiprasΤου Νίκου Χειλαδάκη
Από το pentapostagma
Στην σημερινή Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα της μνημονιακής κατοχής, στην χώρα που καθημερινά οι άνθρωποι αυτοκτονούν απελπισμένοι, έχουμε ένα αρχηγό της αντιπολίτευσης που δηλώσει ξεκάθαρα πως είναι άθεος, δεν έχει κάνει θρησκευτικό γάμο και δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του. Παράλληλα έχουμε ένα πρωθυπουργό που πρόσφατα επισκέφτηκε το Περιβόλι της Παναγίας και με περισσό στόμφο ανέγνωσε κρυφοκοιτάζοντας τις τηλεοπτικές κάμερες που είχαν στηθεί για την τελετουργική παράσταση, το Πάτερ υμών, σαν ο πιστός ηγέτης μιας παραδοσιακά ελληνορθόδοξης χώρας.

Ο Αρης δεν είναι για τους μουσουλμάνους -Τους απαγορεύουν να μετάσχουν στην αποστολή στον «κόκκινο πλανήτη»

Οταν γράφονταν το Κοράνι δεν υπήρχε προοπτική αποικίας ανθρώπων στον Αρη. Παρόλα αυτά, κάποιοι ιμάμηδες «διάβασαν» στις σελίδες του πως ο «κόκκινος πλανήτης» δεν είναι για τους μουσουλμάνους. Και για αυτό τους απαγόρευσαν να πάρουν μέρος στη σχετική αποστολή.
Πρόκειται για ανώτερη θρησκευτική εντολή ιμάμηδων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι προειδοποίησαν τους πιστούς τους να μην πάρουν μέρος στο Mars One, όπως ονομάζεται η υπό σχεδιασμό αποστολή για την αποικία στον Αρη.

Στο σφυρί το «καταφύγιο»

Ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας Ωνάση, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου, που έχει βγει στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα, σύμφωνα με το Εθνος.

Ο λόγος για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.

Αμφισβητούν το πλεόνασμα

Aγώνα δρόμου προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα έως το Eurogroup της 10ης Μαρτίου δίνει το οικονομικό επιτελείο, που ξεκινά να γράφει το κείμενο της συμφωνίας με ανοιχτά ακόμη κρίσιμα μέτωπα.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών εμφανίστηκε χθες μετά τη συνάντηση με την τρόικα επιφυλακτικό για τον χρονικό ορίζοντα των διαβουλεύσεων, παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών επιζητεί πάση θυσία να υπάρξει απόφαση για την έγκριση της δόσης από την επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup.

Αγριότητες και αστειότητες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μπάρκας: Ο Σαμαράς μπορεί να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς
Γαϊτάνη: Να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες.
Σε άλλο ένα ρεσιτάλ αστειότητας αλλά και αγριότητας επιδόθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη Βουλή την Παρασκευή προκαλώντας σοκ αλλά και γέλιο με τις τοποθετήσεις τους λίγες ώρες μετά την «προβληματική» δήλωση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, περί αντισυνταγματικών κυβερνητικών μεθοδεύσεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι στρατηγοί

Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι στρατηγοί
Το σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Ερντογάν μέσω του σκανδάλου υποκλοπών - Επαγρύπνηση σε Ελλάδα και Κύπρο
Σάλο προκαλούν στην Τουρκία οι ατελείωτες αποκαλύψεις για την εμπλοκή της οικογένειας Ερντογάν σε σκάνδαλα διαφθοράς.
Η εισαγγελία της Άγκυρας διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και στην οποία ο Tούρκος πρωθυπουργός φέρεται να δίνει οδηγίες στον γιο του να ξεφορτωθεί «μαύρα» λεφτά ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.
Από την πλευρά του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει στην εκδοχή του ότι το βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube είναι προϊόν μοντάζ.

Ιστορία ντροπής: Η εφορία του άρπαξε τον πρώτο μισθό του!

Ιστορία ντροπής: Η εφορία του άρπαξε τον πρώτο μισθό του!
Δεν πρόλαβε καλά- καλά να πιάσει στα χέρια του τα πρώτα του χρήματα έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ανεργία ο 52χρονος Σωτήρης Μακρής και βρέθηκε αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της πολιτείας.
Αν και του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στην εργασία, μέσω των 5μηνων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στο δήμο της Λάρισας, η τοπική ΔΟΥ κατέσχεσε τον πρώτο του μισθό για παλαιότερο ληξιπρόθεσμο χρέος 700 ευρώ!
«Για τέσσερα χρόνια ζούσα την οικογένειά μου με δανεικά και με τη σύνταξη της μητέρας μου. Μας σίτιζε η Εκκλησία και μας βοηθούσαν οι γείτονες.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο της Κριμαίας(Βίντεο)


Βίντεο: Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο της Κριμαίας
Στη δημοσιότητα δόθηκε το ντοκουμέντο της εισβολής των ένοπλων ανδρών στο κοινοβούλιο της Κριμαίας, στη Συμφερόπολη.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει μία ομάδα στρατιωτών να εισβάλλει στο κοινοβούλιο τις πρώτες ώρες της Πέμπτης, μετά από μία έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο.

Οι στρατιώτες είναι πάνοπλοι, αλλά με στολές που δεν φέρουν διακριτικά.