Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ!!!

Από το vrilissi

Μια αναλυτική έρευνα που δεν θα μάθετε στα συμβατικά μέσα..

Είμεθα πανάρχαιοι Πελασγοί! Είναι δε μεγάλη τιμή για μας διότι οι προπάτορες μας υπήρξαν το δυναμικότερο γένος της ιστορίας. Παρόλο που φέρουμε διάφορες ονομασίες κατά το φύλο (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς, Αρκάδες, Μινωίτες, Μυκηναΐοι, Μακεδόνες κλπ ) τρία υπήρξαν τα κύρια γενικά ονόματα του γένους των Ελλήνων:
Πελασγοί ( εκ του Πελασγού) , Γραικοί ( εκ του Γραικού ) και Έλληνες ( εκ του Έλληνος ) Και θα ήτο περιττόν να τονίζουμε την καταγωγή μας αν οι «καλοθελητές»δεν προέβαιναν στον άγριο τεμμαχισμό και ακρωτηριασμό του ενδόξου Γένους μας, με σκοπό να το αφανισουν αριθμητικά και να το κάνουν νήπιο ηλικιακά.

ΕΘΕΑΘΗ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣΧΡΑΒΕΧ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ SOHO ΤΗΣ ΝΑΣΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
Από το atheatignosi.gr

Ο Bob Evans Ερευνητής UFO ανέλυσε εικόνες απο το διαστημικό σκάφος SOHO που θα μπορούσε να είναι ο φτερωτός θεός Anunnaki!

Παρακαλώ συγκρίνετε το παραπάνω αρχαίο τείχος των Σουμερίων με το σκάλισμα του φτερωτού θεού Anunnaki στην εικόνα παραπάνω ... σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε καθαρά την εικόνα του Θεού στο κέντρο, κρατώντας τον σε ένα μεγάλο σύνολο φτερών πουλιών.

Δείτε το βίντεο

Τσάμηδες απόγονοι φονιάδων εγκαινίασαν «μαυσωλείο» στα ελληνοαλβανικά σύνορα - Το αποκαλούν «η Μέκκα της Αλβανίας»(Βίντεο)


Από το aftonomi.gr 
- Ζέρβα σήκω απ' τον τάφο δες - Θα ζωντανέψουμε τον ΕΔΕΣ!
- Idrizi: "Εμείς την θέλουμε την Αλβανία Ενωμένη, θα κάνουμε πραγματικότητα την επιθυμία των προγόνων μας και όλων των Αλβανών από την Πρέβεζα μέχρι τον Κόκκινο Μήλο"!
Με προκλητικό τρόπο έκλεισε χθες την προεκλογική του εκστρατεία το τσάμικο κόμμα PDIU που έχει ενταχθεί στην συμμαχία του Μπερίσα.
Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα 35 λεωφορεία με περίπου 3000 αλβανοτσάμηδες εθνικιστές απόγονους εγκληματιών πολέμου συγκεντρώθηκαν χθες στα ελληνοαλβανικά σύνορα προβάλλοντας με φραστικές προκλήσεις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας!

ΚΥΑΝΗ ΒΙΒΛΟΣ: ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυανή Βίβλος, περιέχει στοιχεία από την απώτατη αρχαιότητα και μαζικά μετά το 1945 που συγκεντρώθηκαν και παρουσιάσθηκαν στον κόσμο, με ενα και μόνο σκοπό....

Να καλλιεργήσουν σταδιακά το συναίσθημα της ύπαρξης νοήμονος και κοινωνικά οργανωμένης ζωής στο σύμπαν.

Η τεχνολογία, αλλά και η επιστημονική γνώση που μας δώθηκε απο τους Νεφελίμ,(όπως αναφέρεται στο βιβλίο της σειράς "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας-Κυανή Βίβλος, του Δημοσθένη Λιακόπουλου) μας δίνει ενα σωρό πιθανές απαντήσεις για το πως θα μπορούσαν οι μακρινοί αυτοί κόσμοι να στείλουν εκπροσώπους τους στη Γή, χωρίς να χρειαστεί να διασχίσουν τις αχανείς αποστάσεις που μας χωρίζουν.

Ἀπαγορεύεται ἡ συλλογὴ βοτάνων!!! Ὁριστικόν!!!

Από το filonoi.gr

Γιατί ὄχι; Δέν τούς  περιμέναμε; Ἤ μήπως μᾶς ξαφνιάζει;
Στὴν Ῥόδο πάντως ξεκίνησε…
Βέβαια, ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι, οἱ περιορισμοί, γιὰ τὴν ὥρα, ἀφοροῦν στὴν μείωσι καὶ τὸν ἔλεγχο τῶν φουκαράδων ποὺ πασχίζουν νὰ ἐξοικονομήσουν ἕνα πιάτο τροφῆς… Φορολογικὰ κίνητρα… Οἰκονομικοὶ λόγοι… Ἐπίσημος δικαιολογία, ἐξ ὅσων φαντάζομαι πάντα.
Ἀλλά, τί λέγαμε ἐδῶ καί χρόνια; Θά μᾶς τά ἀπαγορεύσουν τά βοτάνια ἤ ὄχι;

Τα αινίγματα της Σελήνης... και τα αρχαία Ελληνικά κείμενα

Καιρός να δραπετεύσουμε απ' τη μιζέρια της καθημερινότητας και να πετάξουμε ψηλά. Να ταξιδέψουμε με το νου μας μέχρι την...διαστημική γειτονιά μας. Στο πανέμορφο φεγγαράκι μας. Στο καταφύγιο των απανταχού ρομαντικών και ερωτευμένων! Πόσο όμως...φυσική είναι η ομορφιά που διαθέτει; Και επιπλέον, μήπως αποτελεί καταφύγιο και...κάποιων άλλων;

Με μια προσεκτική ερευνητική ματιά, μοιάζει σαν όλα τα περίεργα φαινόμενα του κόσμου, να έχουν συγκεντρωθεί στο φυσικό (;) μας δορυφόρο. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω συνοπτικά και όσο πιο περιεκτικά γίνεται για να μην κουράσω, κάποια μόνο, απ' τα παράδοξα στοιχεία, τα οποία λαμβάνουν χώρα στη Σελήνη. Σκοπός του ταξιδιού μας; Αυτό καθ' αυτό το ταξίδι! Θέτοντας κίνητρα για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό.

ΟΣΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ σε ΜΕΣΗΝΙΑ και ΜΥΚΗΝΕΣ


Δημοσίευμα του "Εμπρός" της δεκαετίας του '20

Ένα περίεργο δημοσίευμα- απόκομμα εφημερίδας των αρχών του περασμένου αιώνα– μας έστειλε αγαπητός φίλος του εξωτερικού.

Διάβασε τη δημοσίευσή μας σχετικά με τους γίγαντες και θυμήθηκε το απόκομμα αυτό.



Προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Εμπρός, αλλά για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή η πρόσβασή μας σε αυτήν.

Το δημοσίευμα με τους δύο γιγάντιους σκελετούς που βρέθηκαν στη Μεσσηνία και είχαν μήκος 3,5 μέτρων, αρχίζει ως εξής:

Τι στην οργή είναι αυτό το αθέατο "διεθνές πανεπιστήμιο της Ελλαδας";(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!


Έχουν φτιάξει (χωρίς να το προβάλουν καθόλου στην Ελλάδα) ένα πανεπιστήμιο που ονομάζεται «Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας» ("International Hellenic University", IHU).Η πανεπιστημιούπολη έχει χτιστεί ήδη και βρίσκεται στο 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Ὁ Πολύφημος δὲν ἦταν μονόφθαλμος!

Ἔχω μάθει ὅταν ἰσχυρίζομαι κάτι νὰ μπορῶ νὰ τὸ ἀποδείξω καὶ νὰ τὸ τεκμηριώσω.
Σήμερα λοιπὸν ἀπεφάσισα νὰ σας παρουσιάσω τὰ ἀποσπάσματα ἀπὸ τὴν Ὀδύσσεια τοῦ Ὁμήρου, ποὺ οὐσιαστικῶς καταρρίπτουν τὸν μῦθο περὶ μονοφθαλμίας τοῦ Κύκλωπος Πολυφήμου.

Κατ’ ἀρχὰς ὁ Κύκλωψ εἶναι αὐτὸς ποὺ διαθέτει κύκλο+ὀπὴ ἢ ποὺ κυκλικῶς ὀρᾶ (ἐποπτεύει). Δῆλα δή, αὐτὸς ποὺ ἢ διαθέτει ὀφθαλμοὺς κυκλικούς, (πόσοι ἄρα γέ ἀπό ἐμᾶς διαθέτουν κυκλικούς ὀφθαλμούς;) στρογγυλούς ἢ αὐτὸς ποὺ μπορῇ καὶ κυκλικῶς βλέπει. Δῆλα δή, σὲ καμμίαν περίπτωσιν τὸ ὄνομά του δὲν δηλώνει μονοφθαλμία!

ΚΙ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΝΕΡΙΤ ΝΕΡΙΤ....  ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς...

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!

Ένας γάτος... υποψήφιος για δήμαρχος!


Μια υποψηφιότητα που σίγουρα κάνει τη διαφορά! Ένας γάτος κατεβαίνει για δήμαρχος στην πολιτεία Βερακρούζ στο Μεξικό και μάλιστα η κίνηση έχει μεγάλη απήχηση.

Η επιλογή του γάτου, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η λέξη “αρουραίοι” χρησιμοποιείται ευρέως στη χώρα για να περιγράψει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και έτσι πρόκειται για μια... ειρωνική απάντηση των δυσαρεστημένων πολιτών.

Έπεσε από τον 5ο όροφο στα χέρια περαστικών(Βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα.

 Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, για άγνωστο λόγο έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Για καλή του τύχη οι περαστικοί κατάφεραν να το σώσουν αφού έπεσε στην αγκαλιά τους.

Δείτε το βίντεο:

Άρχισε το μοίρασμα των υπουργείων - «Μάχη» για το Δικαιοσύνης

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης
Από το real.gr

Μετά τις επίσημες δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι θα περιμένουν την τελική επίσημη απάντηση του Φώτη Κουβέλη για το εάν θα αποσύρει τους υπουργούς του και τι στάση θα κρατήσει ώστε Σαμαράς και Βενιζέλος να σχεδιάσουν τη νέα κυβέρνηση.

Η ΔΗΜΑΡ αποσύρει τους υπουργούς απο την κυβέρνηση - Μανιτάκης:Παραιτουμαι(Βίντεο)


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ depy6

Gazprom: Δεν θα επανέλθουμε με νέα προσφορά για τη ΔΕΠΑ

Αποκλείει ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου τη συμμετοχή του σε έναν νέο διαγωνισμό

Το ρωσικό κρατικό μονοπώλιο του φυσικού αερίου Gazprom δεν πρόκειται να καταθέσει προσφορά για την ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ σ' έναν ενδεχόμενο νέο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίησή της, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του εξαγωγικού σκέλους της Gazprom.

Στο ράφι θέλουν την Αμμόχωστο

Του Κώστα Βενιζέλου
Από το philenews

Λευκωσία: Η τουρκική πλευρά δεν αποδέχεται ούτε τη διασύνδεση της επιστροφής της Αμμοχώστου με την αναγνώριση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Παραπέμπουν πλέον στις διαπραγματεύσεις και στη συνολική λύση, ώστε να συζητηθεί και το θέμα της κατεχόμενης πόλης. Σημειώνεται ότι η πρόταση Αμμόχωστος - Τύμπου και το άνοιγμα ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας με Ε.Ε., ήταν τουρκική και προωθήθηκε από διάφορους εν δυνάμει μεσολαβητές προς τη Λευκωσία. Σήμερα φαίνεται η τουρκική πλευρά να διαφοροποιείται και να μην συζητά το θέμα της Αμμοχώστου.

Κύπρος:Πονοκεφαλιάζει η περίπτωση τραβεστί...Ψάχνουν λύσεις στις φυλακές!!!

Του Μιχάλη Χατζηβασίλη
Από το philenews

Λευκωσία: Επίτροπος Διοίκησης και Φυλακές πονοκεφαλιάζουν για το πού θα τοποθετηθεί διεμφυλικό άτομο (τραβεστί) το οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταδικαστεί σε φυλάκιση από το Δικαστήριο. Για το θέμα έσπευσε χθες η Επίτροπος Διοίκησης Ελίζα Σαββίδου μαζί με ανώτερο λειτουργό του γραφείου της στις Κεντρικές Φυλακές και είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή διευθυντή Γιώργο Τρυφωνίδη.

Μικρή πτώση καταγράφει το ΧΑΚ

Λευκωσία: Αμελητέα πτώση παρουσιάζει στη σημερινή συνάντηση το κυπριακό Χρηματιστήριο, με κύριο χαρακτηριστικό την υποτονική επενδυτική δραστηριότητα.

Ο Γενικός Δείκτης, στις 13:00, βρισκόταν στις 96,22 μονάδες, παρουσιάζοντας αμελητέες ζημιές της τάξης του 0,02%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 10.112 ευρώ. Σημαντική πτώση της τάξης του 2,33% καταγράφει ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος τυγχάνει διαπραγμάτευσης στις 36,43 μονάδες.

Το Χρηματιστήριο "πληρώνει" το κόστος των πολιτικών χειρισμών

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Υπό την ομηρεία των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων συνεχίζει να κινείται την Παρασκευή το Χρηματιστήριο της Αθήνας. Πλέον η ανησυχία της αγοράς εστιάζει στην αποδυναμωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία με την οποία θα πρέπει να πορευτεί στο εξής η κυβέρνηση, επιχειρώντας να υλοποιήσει δραστικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Με δεδομένο ότι οι αγορές αξιολογούν και ερμηνεύουν με τον δικό τους «ψυχρό» τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις, αποτελεί μάλλον ασφαλή διαπίστωση ότι όποιο κλίμα εμπιστοσύνης είχε οικοδομηθεί τους προηγούμενους μήνες, πλέον αποτελεί παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ 

 

Το ΣτΕ επιμένει: Η ΕΡΤ έκλεισε, οι υπάλληλοι είναι απολυμένοι, να υπάρξει πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία κινείται το ίδιο πλαίσιο με την πρώτη απόφαση της προσωρινής διαταγής του προέδρου του ΣτΕ του Κωνσταντίνου Μενουδάκου. Δηλαδή, πως η ΕΡΤ ως νομικό πρόσωπο δεν υφίσταται πλέον, αλλά το πρέπει το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.
Το ΣτΕ ζητεί να ληφθούν τα μέτρα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου προκειμένου να επανέλθει άμεσα το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, να φύγει δηλαδή το μαύρο, ενώ τους καλεί να αποφασίσουν για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Διάγγελμα Σαμαρά: Θα προχωρήσουμε με το ΠΑΣΟΚ για πλήρη τετραετία - Ο Κουβέλης έκανε πίσω από τη συμφωνία μας

«Θα εξαντλήσουμε την τετραετία, θα ήθελα να προχωρήσουμε όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε. Θα προχωρήσω, όμως όπως και να έχει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διαγγελμά του προς τον ελληνικό λαό ύστερα από την εμπλοκή στη σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Εν αναμονή της απόφασης του ΣτΕ για την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ

Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ, επί της κοινής υπουργικής Απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θα κρίνει την «τύχη» της αίτησης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητάει να ανασταλεί η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου που καταργεί την ΕΡΤ Α.Ε. Η διάσκεψη του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ξεκίνησε με καθυστέρηση, κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφανθεί για την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητήθηκε να ανασταλεί η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ι. Στουρνάρα, και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Σ. Κεδίκογλου, για την κατάργηση της ΕΡΤ ΑΕ.

Μεγάλες απώλειες στη Wall Street


  Dow14.758,32-353,87 -2,34%  



  Nasdaq3.364,63-78,57 -2,28%  

Η Wall Street χθες
Πρωτοφανείς για τα... φετινά δεδομένα απώλειες κατέγραψε το αμερικανικό χρηματιστήριο, με τη Fed να δείχνει ποιος κρατάει το μαστίγιο. Οι δείκτες σημείωσαν απώλειες-ρεκόρ για το 2013, με τον Dow Jones να παραδίδει 354 μονάδες υπό το φόβο για επιβράδυνση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της Fed.

Το ευρύ selloff απλώθηκε πάνω από τις διεθνείς αγορές, με τον χρυσό να διολισθαίνει σε χαμηλό 2,5 ετών, το πετρέλαιο να κλείνει με τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 7 μηνών, τον πανευρωπαϊκό Stoxx 600 σε χαμηλό έτους, αλλά τις αποδόσεις των ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου να καλπάζουν προς υψηλά δύο ετών.

Την Τετάρτη η Fed εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη για το outlook του ποσοστού ανεργίας και ο πρόεδρος της νομισματικής αρχής, Ben Bernanke άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η τράπεζα να αρχίσει να επιβραδύνει από φέτος τις αγορές ομολόγων. Εάν η οικονομία ακολουθήσει την πορεία που προβλέπεται από την Fed, θα "κριθεί κατάλληλο να περιορίσουμε το ρυθμό των μηνιαίων αγορών ομολόγων αργότερα το τρέχον έτος", δήλωσε ο πρόεδρος της Fed στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποφάσεων νομισματικής πολιτικής της τράπεζας. Στη συνέχεια η Fed θα συνεχίσει να υλοποιεί "περιορισμένα μέτρα στο πρώτο μισό του επόμενου έτους, ολοκληρώνοντας τις αγορές παγίων στα μέσα του έτους".

Ο επικεφαλής της Fed σημείωσε ότι η πολιτική δεν είναι προκαθορισμένη και θα εξαρτηθεί από τους οικονομικούς δείκτες. Διευκρίνισε επίσης πως δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι η επιβράδυνση των αγορών ομολόγων σηματοδοτεί το τέλος των μέτρων στήριξης που έχουν σχεδιαστεί για την συγκράτηση των επιτοκίων σε χαμηλά επίπεδα. 

Αποστάσεις Βενιζέλου απο Κουβέλη(Βίντεο)

Ο Ευ. Βενιζέλος ζήτησε την άμεση σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ «Θα έχουμε μία μακρά και πολύ δύσκολη νύχτα απόψε» φέρεται να είπε σε συνεργάτες του πριν από την σύσκεψη.

«Η κατάσταση για τη χώρα για την οικονομία για τους πολίτες είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Έχει καταστεί δυστυχώς ξανά ιδιαίτερα κρίσιμη. Πριν από 15 ημέρες βρήκαμε αντιμέτωποι με ένα τεράστιο θεσμικό πρόβλημα λόγω της ατυχούς πρωτοβουλίας της ΝΔ να λειτουργήσει μονομερώς ως κυβέρνηση και να διακόψει την λειτουργία της ΕΡΤ» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπήρξε συμφωνία» - Σκέψεις να αποσύρει τους υπουργούς του(Βίντεο)

«Στην σύσκεψη δεν προεκυψε κοινός τόπος για την ΕΡΤ. Ζήτησα αναδιοργάνωση με την ΕΡΤ σε λειτουργία και με όλους τους εργαζομένους.

Το μαύρο ήταν συγκεκριμένη πρακτική. Είναι ζήτημα δημοκρατικής νομιμότητας. Παρά την απόφαση του ΣτΕ δεν ενεργοποιήθηκαν οι δημόσιες συχνότητες.

Δεν επήλθε συμφωνία» είπε ο Φώτης Κουβέλης. «Επανέφερα την πρόταση ότι η αναδιοργάνωση, η δημιουργία του νέου φορέα πρέπει να γίνει με την ΕΡΤ σε κίνηση», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Εμπλοκή

Εμπλοκή
Το κλίμα παραμένει εκρηκτικό και διατυπώνονται ξανά αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει τελικώς συμφωνία.
Θρίλερ στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εμπλοκή μεταξύ του πρωθυπουργού και του Φ. Κουβέλη αναφορικά με την επόμενη μέρα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Αυτή την ώρα συγκαλούνται οι Κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου μεταβαίνουν οι υπουργοί της ΝΔ. 
Γρίφος η στάση του Φ. Κουβέλη
Σύμφωνα με δηλώσεις του Φ. Κουβέλη, δεν βρέθηκε κονός τόπος για το θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.