Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αυτά είναι 4 από τα πιο σημαντικά μυστικά ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν ποτέ! Δοκιμάστε τα tips των υγιών ανθρώπων!

Χειμώνας και ιώσεις πάνε μαζί. Κάθε λίγο και λιγάκι, με τα πρώτα κρύα ή με το που δεν ντυθούμε κατάλληλα, αρρωσταίνουμε. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο οργανισμός σας είναι τόσο αδύναμος και επιρρεπής στις ιώσεις;

Κάτι πρέπει να κάνετε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν σπάνια. Η ποιότητα ζωής και ο τρόπος που διατρέφεστε είναι το Α και το Ω.

Εξασφαλίσαμε για εσάς 4 τα σημαντικότερα tips που ακολουθούν οι άνθρωποι που ξέρουν να κρατάνε τις αρρώστιες μακριά.

Αυτό το εξάλεπτο κλιπ είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχει ανέβει μέχρι σήμερα στο YouTube (Βίντεο)

Η «Samsara» είναι για τους Βουδιστές ο τροχός των γεννήσεων. Πιο συγκεκριμένα σημαίνει την περιστροφή και την εναλλαγή. Η περιστροφή σχηματίζεται από την δύναμη μιας πρωταρχικής αιτίας που θέτει σε συνεχή κίνηση τον τροχό εναλλασσόμενων αιτιών και αποτελεσμάτων –γνωστό ως νόμο του κάρμα – και οδηγεί την Μονάδα, το Πνεύμα, στον ωκεανό των γεννήσεων και των θανάτων.

Στο Ρίο η αστυνομία φυλάει μέχρι και τις παραλίες για να προστατέψει από τους διαδηλωτές την συμφωνία της ιδιωτικοποίησης κοιτασμάτων πετρελαίου!(Φωτογραφίες)

                                                                 Σχόλιο από ALEXANDER
                                                     Αυτό θέλουν να κάνουν και στην Ελλάδα;
                                               Κάποιοι να λιάζονται και οι υπόλοιποι να πεινάνε…

EUROBANK: ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ: ΕΤΟΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Εισαγωγή: Η Eurobank, στους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, καταγράφει την διαγραφή δανείων διαφόρων κατηγοριών (καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καρτών κλπ.) ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει την ταυτότητα των οφειλετών αυτών και τους λόγους της διαγραφής των. Με την παρακάτω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς τα δικαστήρια (βλ. λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου της αίτησης), δηλώνουμε στο δικαστήριο ότι μέσα στα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια είναι και το δικό σας !

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Το όνομά μου είναι Τάσος. Είμαι 34 παρά τέταρτο και έζησα μια ζωή απολύτως φυσιολογική, χωρίς ασθένειες (σπάνια) μέχρι τα 24 μου. Στα 24 μου λοιπόν έπαθα ροδόχρου πιτυρίαση. Τι είναι αυτό ε? Δεν είναι επί του παρόντος, οπότε εν συντομία είναι μια ασθένεια του δέρματος, που εμφανίζεται σε πρόσωπο, χέρια κλπ, κάνει τον κύκλο της και εξαφανίζεται μετά από 2-3 μήνες. Την ίδια περίοδο άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα ιγμορίτιδας και επίσης την ίδια περίοδο ξεκίνησε η περίεργη πιτυρίδα που έχω εδώ και 15-16 χρόνια που δεν έφευγε με την καμία. (όλα συνδέονται… μη τα προσπερνάτε….). Πριν λοιπόν ξεκινήσουν όλα αυτά (περίπου 6 μήνες πριν)μια καθαρά Δευτέρα θυμάμαι, γυρίζοντας από Αίγινα έπαθα γαστρεντερίτιδα η οποία μετά από πολλές γαστροσκοπήσεις και διάφορους γιατρούς κατέληξε να διαγνωστεί ως κατεστραμμένη χολή η οποία πήρε το δρόμο της για τα σκουπίδια με λαπαροσκοπική εγχείρηση (3 τρυπούλες στην κοιλιά που ούτε καν φαίνονται πλέον).

Το φαρμακείο των αρχαίων ήταν η φύση

Ο Ηρόδοτος μιλά για ιατρικές σχολές και πριν από την ιπποκρατική περίοδο -Κυρήνης, Ρόδου, Κρότωνα, Κνίδου κ.ά.- όπου οι Ασκληπιάδες δίδασκαν μυστικά την ιατρική

ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ enet.gr


Συγγνώμη, έβαφαν και οι αρχαίες Ελληνίδες τα μαλλιά τους; Πολύ πιθανόν, διότι γνώριζαν το μυρτίτη. Αν και η Κοσμετολογία δεν ήταν ιδιαίτερα αναπτυγμένη, το φαρμακείο των αρχαίων Ελλήνων διέθετε κάθε λογής σκευάσματα, από κείνα που κάνουν «κεφάλι», βλέπε όπιο, μέχρι υπόθετα, έμπλαστρα, καθαρτικά, ώς και βότανα για εκτρώσεις! Οσο για τους γιατρούς, είχαν από τότε τις διαμάχες τους, εξαιτίας της πολυφαρμακίας...

Η ΜΟΣΧΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ Θερμό μήνυμα Πούτιν υπέρ του Ελληνισμού: "Είμαστε δίπλα σε Ελλάδα και Κύπρο"

Θερμό μήνυμα προς τον Έλληνισμό Ελλάδος και Κύπρου έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ενόψει και της επίσκεψης του Ρώσου υπουρού Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού στην Ελλάδα τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
 
Το μήνυμα έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δείχνει μια πρώτη ανταπόκριση στην διάθεση που είχε εσχάτως η Αθήνα για ανθ'ερμανση των ελληνορωσικών σχέσεων με έμφαση στον αμυντικό τομέα.
 
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα μύνημα του Β.πούτιν:

Μπερλουσκόνι: Χτυπάτε κι άλλο, θα τ' αντέξω

Έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου της Νάπολη να παραπέμψει σε δίκη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση χρηματισμού γερουσιαστή του κόμματος Ιταλία των Αξιών ώστε να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση Πρόντι, ο Καβαλιέρε επιστρέφει δυναμικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για μία ακόμη φορά η ιταλική δικαιοσύνη επιχειρεί να τον εξοντώσει με κάθε κόστος, καθώς «οι εισαγγελείς είναι πολιτικοποιημένοι».
Όπως δήλωσε, η απόφαση ήταν αναμενόμενη μια και «θέλουν να με εξοντώσουν και αναρωτιέμαι που θέλουν να φτάσουν και τι θα πρέπει να περιμένω ακόμα.

«Κόλαση» στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά - Βενιζέλου

Δεν τους έπεισε η προγραμματική συμφωνία - Σκανδαλίδης, Μωραΐτης, Τζάκρη, Κασσής, Σηφουνάκης, Κουτσούκος, Ντόλιος και Κρεμαστινός αμφισβήτησαν ανοιχτά τη στρατηγική του προέδρου του Κινήματος - Οι απαντήσεις Βενιζέλου.
Με τη διπλή διαβεβαίωση «όχι σε νέα μέτρα – όχι σε εκλογές» επιχείρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να καθησυχάσει τους βουλευτές του κόμματός του, στην επεισοδιακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος, όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Γλέζος κατά Τσίπρα: Διαψεύδεις όσους ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

«Καυτηριάζει» τα σχόλια «κύκλων» του κόμματος για την απουσία του από την ψηφοφορία επί της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής - Καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε «μαντρί», ομοιάζοντας στα κόμματα, από τα οποία θέλει να διαφοροποιηθεί και προειδοποιεί με τις λογικές που ακολουθεί η ομάδα Τσίπρα διαψεύδει τις ελπίδες των πολιτών.Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΝΤ: Ασφαλώς να μην επιβληθεί ειδικός φόρος στους πλούσιους!

ΔΝΤ: Ασφαλώς να μην επιβληθεί ειδικός φόρος στους πλούσιους!
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) διέψευσε σήμερα ότι επιθυμεί να επιβάλλει έναν ειδικό φόρο στους πλούσιους για να μειώσει τα δημοσιονομικά ελλείμματα των χωρών, όπως αναφέρει μια πρόσφατη έκθεσή του.
Ασφαλώς «δεν συστήνουμε την επιβολή φόρου στους πλούσιους», δήλωσε ο Ουίλιαμ Μάρεϊ, εκπρόσωπος του ΔΝΤ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Ουάσινγκτον. Ωστόσο σε μια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές του μήνα, το ΔΝΤ ανέφερε ότι ένας ειδικός φόρος στους πλούσιους θα είχε «σημαντικές πιθανότητες» επιτυχίας, διευκρινίζοντας ότι ένας φόρος 10% σε 15 χώρες μέλη της ευρωζώνης θα τους επέτρεπε να μειώσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα στο επίπεδο που ήταν προ κρίσης.

Επιλέγουν ξανά την άνοδο οι δείκτες της Wall Street

Dow15.507,7294,39 0,61%  



  Nasdaq3.907,07-22,50 -0,57%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Θετικό κλίμα διαμορφώνεται στην Wall Street μετά από μια σειρά ενθαρρυντικών αποτελεσμάτων από εταιρείες του Dow Jones αλλά και τα αισιόδοξα μηνύματα για τη μεταποιητική δραστηριότητα στην Κίνα.

Ο S&P 500 διαπραγματεύεται 15,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη των εταιρειών που τον απαρτίζουν, ήτοι κοντά στην υψηλότερη αποτίμηση από τα τέλη του 2009, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 66,10 μονάδες (0,43%) και βρίσκεται στις 15.479,40 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 18,30 μονάδων (0,47%) φτάνοντας τις 3.925,30 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 2,70 μονάδων (0,16%) και βρίσκεται στις 1.749,10 μονάδες.

Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 20 κινούνται με θετικό πρόσημο και 10 με αρνητικό. Εξ΄αυτών τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη καταγράφει η Home Depot καθώς διαπραγματεύεται στα 76,65 δολάρια με άνοδο 1,57 δολ. ή σε ποσοστό 2,09%. Ακολουθούν η Visa με κέρδη 2,00% στα 202,86 δολάρια και η Goldman Sachs στα 160,13 δολάρια με άνοδο 1,52%.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τη χειρότερη επίδοση σήμερα είναι η AT & T (-1,09%), η JP Morgan Chase (-0,68%) και η UnitedHealth (-0,54%). Οι πρωταγωνιστές της ημέρας.

Τρίτη συνεχόμενη πτώση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου

Λευκωσία: Με μικρή πτώση έκλεισε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, συμπληρώνοντας ένα σερί τριών πτωτικών συνεδριάσεων.


Υπό το βάρος των απωλειών στις επενδυτικές εταιρείες, ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 91,19 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,52%, ενώ ο Δείκτης FTSECySE 20 παρουσίασε μεγαλύτερη πτώση της τάξης του 1,92%, κλείνοντας στις 32.63 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών περιορίστηκε στις €70.453.

Ανθεκτικό το ανοδικό momentum στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Του Δημήτρη Ζάντζα  από το capital.gr

Με κλείσιμο στο υψηλό ημέρας «απάντησε» το Χρηματιστήριο της Αθήνας στην διόρθωση της Τετάρτης, επιβεβαιώνοντας ότι στην συγκεκριμένη φάση που διανύει η ελληνική αγορά, οποιαδήποτε πτωτική κίνηση εκλαμβάνεται εν πολλοίς ως ευκαιρία (επανα)τοποθετήσεων.

Αν και κινήθηκε αρχικά με εναλλαγές προσήμου, ο ΓΔ κατάφερε να κινηθεί μόνιμα σε θετικό έδαφος από τις 12.30 και μετά, έως ότου έκλεισε στο υψηλό ημέρας που -για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα- σημείωσε στις δημοπρασίες.